2014 Aralık Anneleri

Cnm aynilarini kullandim buhar makinasi aldim.buhardan sonra doktor bes dk sirtina vur dedi dizine yatirip cnm.bide burnunu temizliyordum buharda sonra.
oksurdukce kaldirip sirtina vuruyordum bide.

Iyi aksamlar kizlarr..
Ben mevlut yapicam ama bebek sekerine karar veremedim sizler ne yaptiniz yada yapicaksiniz.
Ben biraz gec kaldim ama benimki premature bebek oldugu icin hemen yapmadim.nisanin ikinci haftasi dusunuyorum kismetse.

Bide netten alisveris yapan varmi indirimlii
Eksikler var yusuf erenin ama gidip alamiyorum.nettede biraz pahali sankii

Canım kıyafet alışverişini mi soruyorsun netten

Napim eşimle annem sağolsun ben almıyorum ağlayana kadar ama onlar ala ala alıştırdılar sıpalat daha 3 aylık bişeyler ne biliyolar kucağıda gezmeyide
Sonra ceremesini biz çekiyoruz işte çok alıştı kucağa böyle giderse 6-7 aylık olunca ne yapacağım bilmiyorum

Sonra ceremesini biz çekiyoruz işte çok alıştı kucağa böyle giderse 6-7 aylık olunca ne yapacağım bilmiyorum
Aynen valla kollarım ağrıyor artık o zaman naparım bilmiyorum akşam eşim gelince ona veriyorum artık alıştırmışsın kucağa diyorlar etrafımdakiler sinirim bozuluyor napim emzirmek için alıyorsun gelen alıyor giden alıyor ne olacak çocuk alışıyor

Benimkide çok alıştı kucağa gelen kucağa alıyo sanki oyuncak bebek eşimle karar almıştık herkes olduğu yerden sevecek diye ama kime dinletiyosun bıraktık gitti şimdide ben çekiyorum sabaha kadar gazdan uyumadı ağladı şimdide beni gezdr diyo

Canım bende yapmadım geç değil hatta havalar düzeldin millet hasta hasta gelmesin mümkünse uzatıyorum zamanı bebek şekerleri bende doğumda yapmıstım kalanlar var magnet falan üzerine alacam biraz daha bende bulamadım bebişle de gdilmiyo

Slm aralığın güzel annişleri . Tetenozun 3.dozunu yaptırdınız mı? Çok ağrı oldumu yaptırdıysanız. Ben kararsız kaldım 1 aydır gidecem ama ağrı olur diye erteliyorum.

Selam kizlar.. Oğlumun sürekli cisi cikiyo kiyafet değiştirmekten bi hal olduk..uç buçuk aylik oldu 6 kilo civari prima premium 3 numara kullanıyoruz 4-9 kg araligi yaziyor bezde 9 kiloya kadar kullanabiliriz yani ama bu cis niye cikiyo deliricem artik çocuk da bikti günde 4 kere kiyafet degistiriyoruz. Baslarda boyle bi problem yoktu iki numara kullanırken oldu üçe geçtik e simdi dört için erken diyorum.. yanlış bagliyorum desem iki uç gün önce de ben bagliyodum sorun yoktu siz kaç numara kullanıyorsunuz acaba?

Ben prima 2 kullanıyorum hemen hemen kilosu aynı senin kullandığın gibi bende almıştım huggıes 4 9 o brnim benişr büyük geldi bacak arasında yığıldı bence 4 7 kilo olandan kullan

Sorma akşama kadar kucak istiyor gezdir diyor bizde. Öyle kucağa alıştırmayacaktık ama malesef işte şuncacık şeyler ne biliyorsa gezmeyi

Benim kızımda 5 kilo olduğunda 3 numara geçtik ama hiç öyle sorunum olmadı

Evet kıyafet alisverisii.
Dun biraz baktim ama nette pahali geldi bana.
Bebek şekeri icinde onerebilecegin bir site varmı
Gittigidiyorda bi dükkana yaptırdım ben bebek şekerini işte idare ederdi çok iyi diyemem. Bebek kıyafeti içinde lcw dan almıştım internetten çok memnun kaldım

Bi de b3n kimseye laf anlatamıyorum oturtmaya bile kalkanlar var

Canım pipisi yukarı doğru olursa geçiyor bizimkinin çişi

benim oglum da da var zeytinyağına az birşey karbonat atip suruyorum banyodan önce 1 saat bekleyip tariyorum terse doğru g
bende prima premium 3 kullaniyorum oglum valla en son 6 kilo 300 gramdi 9 martta simdi kac bilmiyorum cisimiz hic cikmaz ama oğlum bazen felaket kaka yapiyo çok dolduruyor o zaman belinden tasiyo ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…