2014 Aralık Anneleri

Hadi ya kaç aylık oldu şuan tam seninki eskiler hep 6 aydan önce oturtulmaz diyorlar ay nasıl sevindim dik tutmak yorucu oluyor doktor ne dedi bu arada
Canım 3. Ayımız bitti işte. Biz sorduk oturtalım mı diye sadece kucakta oturur gibi tutabilirsiniz dedi. Yani artık dik tutma pozisyonunda poposunu yaslıyorum eğik tutuyorum yani sorma valla nasıl mutluyum anlatamam. Desteksiz oturttu doktor sağa sola düşüyor hala

hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah bende gidince sorayım oturabilirmi diye bakayım ne diyecek hangi hastaneye gidiyorsun sen canım

hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah bende gidince sorayım oturabilirmi diye bakayım ne diyecek hangi hastaneye gidiyorsun sen canım
Avicennaya gidiyorum canım ama oğluş hala alışamadı kucakta oturmaya :) destekli oturması içinde oturma minderi yapmayı düşünüyorum heralde gelecek ay falan destekle oturtabilirim

Cnm aynilarini kullandim buhar makinasi aldim.buhardan sonra doktor bes dk sirtina vur dedi dizine yatirip cnm.bide burnunu temizliyordum buharda sonra.
oksurdukce kaldirip sirtina vuruyordum bide.
Nasıl şimdi seninki? Bizde yavaş yavaş düzeliyor gibi

Tüh yaaaa inmeden yakalasaymış ama nezle olan çocuk bil ki Bronşit Başlıyor dedi Dr bana. Yanlış anlatmışım 10 gün antibiyotik 20 gün diğer şuruplar. 14 gün peditüs

Canım pipisi yukarı doğru olursa geçiyor bizimkinin çişi
:))) ben pipiyi bezin ortasina getiriyorum on defa da kontrol ediyorum yine ayni sünnetten sonra mi oldu noldu böyle... Nolur cikmasin die dua edip bağlıyorum bezi artik hayir acemilik donemi de geçti çocuk dört aylik olacak ya beceremiyo olamam yani off.. Su uç ayda memesi mamasi gazi cisi kakasi asisi uykusu derken yemin ederim yaslandim allah uzun omur versin bebislerimize ama daha da çocuk yapmam bitik vaziyetteyim

Evet canım yakın olduğu için oraya gidiyorum zaten
Hımm benim annemler bağcılarda oturuyor bende ordaydım evlenmeden once şimdi sefakoyde oturuyorum aviccanada bi arkadaşımın abisi çalışıyor eşide orda doğum yaptı oraları biliyorum yani

Hımm benim annemler bağcılarda oturuyor bende ordaydım evlenmeden once şimdi sefakoyde oturuyorum aviccanada bi arkadaşımın abisi çalışıyor eşide orda doğum yaptı oraları biliyorum yani
Hmm sen uzakmışsın bizde bi ara cennet mah. taraflarına bakmıştık ev için sonra vazgeçtik.. Bende avicennada doğum yaptım şimdilik memnunum

Yok canım acemilik değildir artıık ilk zamanlar benimde oluyordu acemilikten şimdi arada oluyor. Gerçi benim oğlum sünnetli değil daha belki onunla ilgili olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…