2014 Aralık Anneleri

Hmm sen uzakmışsın bizde bi ara cennet mah. taraflarına bakmıştık ev için sonra vazgeçtik.. Bende avicennada doğum yaptım şimdilik memnunum
Güzel diyorlar hiç gitmedim ben o hastaneye pek uzak sayılmaz özel araçla 15 dakikada gidiyoruz

Bizimki de sağolsun ilgileniyor hemde hamileliğim boyunca gittiğim ve doğum yaptıran doktorumuda ziyaret ediyorum
Benim doktorum erkekti doğumdan beri hiç gitmedim böyle bi utanma gibi bi his var karşılaşacağız diye korkuyorum

Benim doktorum erkekti doğumdan beri hiç gitmedim böyle bi utanma gibi bi his var karşılaşacağız diye korkuyorum
Benimkide erkek ama ben alıştım artık uğruyorum şu doğurttuğum bebeğe bakayım diyor seviyor karısıda benden 5 gun önce doğum yapmıştı şu iyi bir doktor merakımdan sormuştum eşinizin doğumunuda sizmi gireceksiniz falan diye yok demişti insanın eşini öyle gormesi pek hoş olmuyor demişti

ay canım sünnet mi ettirdiniz, hayirli olsun.ne zaman oldu bende 6 7 aylikken yaptirmak istiyorum ama bajalim.nasil bakimi peki..sızdirma konusundada benimkide geciriyoduda pipiyi asagi indirdim gecti

Hala daha utanıyorum ben. Eşimin doğuma girmesini çok istemiştim ben ama doğumdan sonra girdi eşim dikişler atılırken bencede o durumda görmediği daha iyi oldu

Biz doktordan geldikkk artık kucağımızda oturtabilirmişizzz :)
canim buhun bende giitim kontrole hatta rota asisina diyim, gec kaldik biraz ama neyse, ben hemsiremize sordum accık oturtuyorum bide ayakta dikilmeyi cok istiyo dedim.kızdı nerdeyse , daha 3ayluk cocuk bu diye

Avicennaya gidiyorum canım ama oğluş hala alışamadı kucakta oturmaya :) destekli oturması içinde oturma minderi yapmayı düşünüyorum heralde gelecek ay falan destekle oturtabilirim
ya kendime inanmiyorum ben bizimkini koltuga oturtuyodum resmen..insallah zarar vermemisimdir ya.

ya kızlar bu asilarla ilgili bugun biraz kötü makaleler okudum.kk da da var topikler bi sürü.valla şaşırdim cok.dr a gidicek olursam sorcam mutlaka.sizden sornblariniz var mii ki

canim buhun bende giitim kontrole hatta rota asisina diyim, gec kaldik biraz ama neyse, ben hemsiremize sordum accık oturtuyorum bide ayakta dikilmeyi cok istiyo dedim.kızdı nerdeyse , daha 3ayluk cocuk bu diye
Canım kucakta dik tutmak yerine hafif kalçadan eğik tutuyoruz hatta doktor kendi tutup gösterdi. Benimde içime bi kurt düştü şimdi

Canım kucakta dik tutmak yerine hafif kalçadan eğik tutuyoruz hatta doktor kendi tutup gösterdi. Benimde içime bi kurt düştü şimdi
canim yani öyle tam 90derecr oturtmadan bence otrtabilirz heralde ya.gerci bunu önce kendim uygulamaliyim zira cocuk elimde kalicak ama cani yansa tepki verir diyorum.ne bilimm yaahu

kizlar evde bebisiyle.olup da kpss ye hazirlanmaya calisan varmiiiii..ben yapmaya calisiyorum da valla bi arkadas bulursam cok iyi olcak.destek ariyooom.ay benim cok konusasim var onu farkettim gece gece ne bu cene anlamadim da

Hala daha utanıyorum ben. Eşimin doğuma girmesini çok istemiştim ben ama doğumdan sonra girdi eşim dikişler atılırken bencede o durumda görmediği daha iyi oldu
Bende istiyordum normal doğum beklerken o öyle deyince vazgeçtim eşim ne yardımcı oldu bana o zaman anladım ne kıymetliymişim yada kızı için yaptı herşeyi onlar daha heyecanlı oluyor ya ne hoş oluyor demi

canim yani öyle tam 90derecr oturtmadan bence otrtabilirz heralde ya.gerci bunu önce kendim uygulamaliyim zira cocuk elimde kalicak ama cani yansa tepki verir diyorum.ne bilimm yaahu
Tabii canım 90 derece değil. 135 derecelik açıyla oturtuyorum şimdilik oda oturma sayılmaz zatiii

Haha kesin kızı için yapmıştır :) benim eşim doğumhaneye girdi ben çok duygulandım onu görünce seni seviyorum falan diyorun ağlayarak adam bana diyor ki bebeğin saçları var aşkım çok tatlı yaa, ben doğurdum onu gördüm yani dedim hatta çıkıncada trip attım hehheheh :) şaka bi yana sağolsun tuvalete giderken bile yalnız bırakmadı şimdide işten fırsat buldukça bebişle ilgileniyor dinleniyorum bende.

kizlar evde bebisiyle.olup da kpss ye hazirlanmaya calisan varmiiiii..ben yapmaya calisiyorum da valla bi arkadas bulursam cok iyi olcak.destek ariyooom.ay benim cok konusasim var onu farkettim gece gece ne bu cene anlamadim da
Senin yorumla alakasız olcak ama senin bebeğin ne zaman doğdu canım aralık başı mı

Tabii canım 90 derece değil. 135 derecelik açıyla oturtuyorum şimdilik oda oturma sayılmaz zatiii
Ya ben kucağımda tutarken bacağının arasından tutuyorum oylede oturuyor gibi gözüküyor yani bacakları one kalıyor biliyorsun bizimkinin kalça sorunu olduğunu için bacaklarını birleştirmemeye çalışıyorum ama ben kaka yaptığında genelde silmek yerine yıkamayı tercih ediyorum o zamanda kıçının altından tutup yıkıyorum ozamanda oturuyor gibi oluyor sanırım bak şimdi bende korktum ya bile olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…