2014 Aralık Anneleri

Banada geliyor önceden benimle böyle ilgilenmezdin falan diyordum bende hastanede ben eşimş istedim yanımda kalsın diye annemleri göndermiştim eve bir tane yatak var yanımda diye hemşireler vardı zaten onlarda sağolsun butun gece ilgilendiler bende çok duygulanmıştım beni 45 dakika beklemişler annemle eşim önce bebek çıkmış doktorlara kızmış sedyeyle gotururken canım yanıyo diye bağırmıştım ne güzel gunmuş ya sırf eşimi tekrar öyle heyecanla gorm için doğururum bir tane daha

Yok canım sanmıyorum zaten sürekli düz tutamayız ki

Ahahh ben hiç düşünmüyordum ama eşim iki durup bi de kızımız olsa ne güzel olur diyor sürekli. Bi de ben kız çocuklarına asla dayanamıyorum mıncık mıncık edesim geliyor :) ahh ahh çok güzel heyecanlar valla Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

valla cok guzeller..Allaha cok şükür bugunleri gördük, eşim de bende.kizim olsun isterim bendei.zaten rüyamda kendmi sürekli hamile görüyorum biraz arasi olsa barii

Rotavirüs için geç kaldık dedin ya ondan sordum bende. Cinsiyeti ne sanki erkek çoğunlukta gibiydi aralıkta
aynen canım erkek, biz gec kaldik birazcuk malesef.hem kontrole hemde asiya.3ay 15 gnlkten snra olmuyoms.neyseki olduk bugun:)

valla cok guzeller..Allaha cok şükür bugunleri gördük, eşim de bende.kizim olsun isterim bendei.zaten rüyamda kendmi sürekli hamile görüyorum biraz arasi olsa barii
Zaten şu an bi tane daha olsa çok zorlanırım heralde oğluşum büyüsün 2-3 yaşına gelsin anca o zaman isterim gibi geliyor. Diğeriyle uğraşırken oğlumunda en güzel zamanlarını kaçırmak istemiyorum

Bende doğum yaptığım günü unutamiyorum çok güzeldi yaa..

Bu arada bu bebis te değilde ilk oglumla hazırladım bende kpss ye öğretmenlik mezunuyum
nasildi peki calisabiliyomuydun, en azindan iyi sonuclandimi öyle soriyim.ben devam etmeye calsiiyem ama bakalim oldgu kadar

bence de 3 4 hatta 5 bile olur gercekten hicbi anini kacrmak istemiyorum.simdiden dk ayrilamiuorum bide konstugunu hayal edemiyorum naparim nasil borakirim.bide calismayi dusunuyorumçok zooorrr cok

Ucu ucuna yetişmişsiniz yani iyi olmuş ben çok kararsızdım aşı konusunda ama yaptırdık gitti
niyeyse bu rota asisinda bende cok karrsiz kaldim ya.simdide aşılarin tumuyle ilgili kocaman bi soru isareti oldu kafamda.Allaha emanet diye yaptiriyoz bakalim

bence de 3 4 hatta 5 bile olur gercekten hicbi anini kacrmak istemiyorum.simdiden dk ayrilamiuorum bide konstugunu hayal edemiyorum naparim nasil borakirim.bide calismayi dusunuyorumçok zooorrr cok
Ayyy ne güzel ya bıcır bıcır konuşmaya bi başlasalar daha ilk adımları emeklemeleri süt dişleri Allahım inşallah herşey çok güzel geçer :)

niyeyse bu rota asisinda bende cok karrsiz kaldim ya.simdide aşılarin tumuyle ilgili kocaman bi soru isareti oldu kafamda.Allaha emanet diye yaptiriyoz bakalim
Bak sana başımdan geçeni anlatayım. Geçen ay verem aşısı için sağlık ocağına gittik aşı yok 15 günden önce gelmez 15 gün sonra gelmeden de arayın öyle gelin dediler. Sonra ertesi gün aradılar aşı var hemen gelin diye tabii ben çok işkillendim bu duruma bi gün yok bi gün var diyorlar. Hem kendi doktorumuza hemde sağlık ocağının başhekimine gittim ben korkuyorum aşı yaptırmak istemiyorum oyun mu oynuyorsunuz böyle belkide günü geçmiş aşıyı yapacaksınız falan diye kızdım biraz. Gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz falan dediler ikna ettiler ama o kadar tereddütte kaldım ki kimseye güvenemiyorum artık

Ayyy ne güzel ya bıcır bıcır konuşmaya bi başlasalar daha ilk adımları emeklemeleri süt dişleri Allahım inşallah herşey çok güzel geçer :)
amiin amin insallah yaa.surekli etrafinda olan kücük insan.anne dicek falan..ayy hayali bile guzell.bu annelik beni cok sulu göz yapti yaa.duygulandim bak gene

gercekten neden oyle yapmislar kii.iyi yapmisin kizmakla.benim de en cok kortugum yanlis aşıydı.ama öyle biseyki hemsire geliyo hemen hop orayi ac hop birayi aç, okadarini irdelemeye frsatim olmuyo bile.oldu bitti oluncada icime sinmiyo.ay cok mu abartiyoruz yaa.baksana nelere takiliyom :))

Bizşm sağlık ocağındakilere kıl oluyorum zaten çok sinir bozucular. Aşı gelmiş işte onlarda önce bekleyenlere haber vermişler zaten o gün sağlık ocağı ana baba günü gibiydi bütün 2 aylık bebeler ordaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…