2014 Aralık Anneleri

tabiki canım öyle.ay bizim bebisler fazla uyudular bikadr nete bakabiliyoz.masallah.birazdan altini aciyim bariözledim hehee
Ben burda yazışırken uyuttum :) birazdan alarm çalmaya başlar bu arada ben çoğunlukla gece açmıyorum altını

zaten o aşılari toplu yapiyolarmis.bana da gün vermişti herkesi o gun aliyolarmis diye:)
Ben burda yazışırken uyuttum :) birazdan alarm çalmaya başlar bu arada ben çoğunlukla gece açmıyorum altını
hee benimkide uyuyo bayadir, alarm baslayinca da meme saolsun.ya aslinda bende gece yatmadan hallediyorum zaten sabah erken kaldiriyo diye gece acmiyorum sen gibi ama bugun gec kaldim .sabahi bekleyemez.uyurkwn altini acmasida ayri komedo tabi

T ththt ciimm sen de yattin galibaa. bende kaciyorum artikin. bebisimin yanina .herkese ii geceler.bu arada biz hala beraber yatıyoruuzz.sakıncasını bilmem ama bebegim memnun halinden baya, bi kocamla ayri kaldik malesef orasi var isteolsun okadar napiiyim

T ththt ciimm sen de yattin galibaa. bende kaciyorum artikin. bebisimin yanina .herkese ii geceler.bu arada biz hala beraber yatıyoruuzz.sakıncasını bilmem ama bebegim memnun halinden baya, bi kocamla ayri kaldik malesef orasi var isteolsun okadar napiiyim

Bende arada yatırıyorum yanımda ama her zaman değil alıştırmakta istemiyorum zaten. İyi geceler canım

O gün bi daha. Yapmam falan diyorsun ama düşününce çok güzel günmüş ya aynen allahum isteyen herkese nasip etsin biraz buyusun bende mıncık mıncık etcem ben hamileyken içimden hep erkekmiş gibi geliyordu doktor kız dediğinde her gittiğimde soruyordum kız demi diyordum inanmıyor musun bana falan diyordu eşiminde içinden erkerkti diye geçiyordu hatta doktor kız dedi ama biz erkek bekliyoruz diye dalga geçiyordu

Bende gece açmam uykusu bölünmesin diye gece uykusuna alışsın diye açmıyordum sabah alıyorum bide uzun kalıyor diye altında pişik önleyici krem suruyorum ya var ya kızımı şimdi gorseniz uykusunda kahkaha atıyor sanki nasıl sesli guluyor kendi sesine uyanıyor

Bende ilk zamanlar hep emin misiniz erkek mi diye sordum doktora içimden kız geçiyordu çünkü. Eşim erkek olmasını çok istedi. Canım bebeğim için alışverişlere başlayınca bende bi daha doktora hiç sormadım cinsiyetini. Şimdi düşünüyorumda gerçekten hiç fatketmezmiş kız erkek.

Ben hala yapmam diyenlerdenim sizin gibi mutlu hayırlayamıyorum o günü berbat bi doğumun arkasında ıkı gün boyunca hemşireler kalk çocuğunu emzir diye burnumdan getirdiler göğüs ucum yoktu çocuğum tutamadı şimdiki aklım olsa süt sağma makinesini alıp giderdim sağdıktan sonra ben uyur dinlenirdim sezeryandan kaçtım ankarada normal doğum yaptran özel hastane bulamadım ve devlet iyidir dedim demez olaydım en güzel geçecek günümü hatırlmak bile istemiyorm

sost: 40171133 .!.:
Nasıl şimdi seninki? Bizde yavaş yavaş düzeliyor gibi
Iyi cnm cok sukur.biz üç hafta once olmustuk.ama dun bu sabak burnundan ses geliyor bide sabah besten beri saydim sekiz defa hapsirdii.napiyim bilemedim.bi gotursemmi yaaa saşirdim vallaa

valla o gün hatürlamak istemedigim insanlar dısinda benim de simdi aklima gelince yine olabilir diyorumama zorladigi zamanlar da var tabi ama degermia diyosun iste dedgin gibi.bizde cinsiyeti dr degstrmistik bilmiyoduk, dr zaten biliyorzdur diye erkek biliyosunuz zaten diyerek gayet normal cikiverdi agzindan.bizde yoo bilmyoduk diye kaldikhaha

ya bizimkide öyle kahkahalar atiyo, bazen de nasil aci aci iç cekiyo yada agliyo:)ne goruyolarsa artik.ay simdide kaka yapiyo, nasil ikiniyo yaa, cok şeker..baya oldu yapmayali tabi

Kizlar benim ufaklik yabanci seciyo.mesala iki haftadie eltimi gorumcemi bide dedesini gormuyordu.onlari gorunce agladi yaa cok komikk

Aynen kesinlikle hiç farketmezmiş can onlar ya doktor son zamanlarıma yakın bakıyor bakıyor ne demiştim cinsiyetini diye sormuştu kız demiştinşz demiştim erkek desem dedi yok artık dedim kıza alıştırdım kendimi öyle sevdim karnımı hep kıyafetler aldım dedim şaka şaka dedi sağlıklı olsunlar da fark etmez en önemlisi o

Niye ozeller normal doğum yapmıyor mu tamam canım çok acıdı benimde ama heyecandı daha ağır basıyor

Doğum sonrası çok güzeldi bi ilgi bi ilgi sezaryen oldum ben gelmedi bizimki öncesi stres narkozdan sonrası acı ama geçti rahat kalktım ilk kalkarken ayağa güzeldi heyecanı stresi uykusuzluk koyuyor bana sadece o zaman yapar mıyım diye düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…