2014 Aralık Anneleri

Banada her kontrolde üzüleceksen söylemeyim ama erkek bu annesi diyordu :) amin canım inşallah sağlıkları yerinde olsun o yeter

Niye ozeller normal doğum yapmıyor mu tamam canım çok acıdı benimde ama heyecandı daha ağır basıyor
Ben bulamadım canım sezeryanda çok para var diye bi mazeret buluyolar ankarada cok ünlü bi hastane doğum 8 10 milyar işte orda doğumlara giren bi arkadsım dediki eğer anne normal diye diretirse serumdan bebeğin kalp atımlarını yavaslatan bi ilaç veriyo doktot o can havliyle hemen sezeryana alıyolar dedi hep korkuyodum özellerden çokta araştırdım güvenemedim ondan dedim tabiki çok güzel bi duygu ama canımın acısından hiç yaşayamadım nasıl üzülüyorum bi bilsen

Banada her kontrolde üzüleceksen söylemeyim ama erkek bu annesi diyordu :) amin canım inşallah sağlıkları yerinde olsun o yeter
Ben nasıl kız istiyodum her gören kız diyodu ilk ultrasonda gözükmedi aha dedim kesin kız sonra bi açtı benim edepsiz oğlum sonra bian üzüldüm sanki ama şuan dediğin gibi şükürler olsun

Bende ozelde yaptım buradaki devlet hastanesine sakın götürme beni dedim eşime biliyorum çünkü ne kadar berbat bir yer olduğunu eşimde götürmem zaten dedi ben bekledim doktorum bana bıraktı nasıl istiyorsun falan diye soruyordu olması 40+5 de yaptım doktorla konuştum sezaryen oldum devlet hastaneleri gerçekten kötü en azından bizim burdaki çok kötü

Ben nasıl kız istiyodum her gören kız diyodu ilk ultrasonda gözükmedi aha dedim kesin kız sonra bi açtı benim edepsiz oğlum sonra bian üzüldüm sanki ama şuan dediğin gibi şükürler olsun
Bana da her gören erkek diyordu ne biçim kız annesisin sen falan diyorlardı kesin erkek bu diyorlardı

Bende hayatta devlet hastanesi mi derdim burdada cok konustum hatta neyse dedim özelden iyidir hata etmişimkısmet işte bunlarıda görmem lazımmışdemek sanada erkek dediler onlar insanı yanıltıyolar ister istemez inanıyosun taaki ultrasona kadar

Aynen öyle diye diye duşun her gittiğimde cinsiyet soruyordum inanmıyor musun bana diyordu doktor

ay canım sünnet mi ettirdiniz, hayirli olsun.ne zaman oldu bende 6 7 aylikken yaptirmak istiyorum ama bajalim.nasil bakimi peki..sızdirma konusundada benimkide geciriyoduda pipiyi asagi indirdim gecti
Saol canim bir ayi geçti yaptirali gazin acisiyla sancisiyla aglamasiyla o da cikti aradan çok geç kalma derim küçükken daha cabuk atlatiliyor anlamıyorlar

Evett bronsit olmustu korkuyorum simdii surekli sirtina elimi koyuyoyum kulagimi ses gelicekmi diyee.panik oluyorum hapsiriyorr.burnu dogdugundan beri bi firt ses cikariyor ama biraz cogaldi.gitmelimiyim acabaa
geçmiş olsun canim ya, haklisin simdi paniklemekte de ama hapsirmasi benimde cok oluyo mesela, yine kendi yavrunu en iyi sen bilorsin artti diyosan,
canim yaninda kimse olmadimi, bende uykuma cok düskün biri olarak, baya zorlandim o donemlerde tektim bide.gerci tek olmasam da yine süt bende demi oyuzden haklisin o döben biraz skıntılı ama cabuk gecmedi mi yaa:)

Saol canim bir ayi geçti yaptirali gazin acisiyla sancisiyla aglamasiyla o da cikti aradan çok geç kalma derim küçükken daha cabuk atlatiliyor anlamıyorlar
gercekten iyi olmuş ama, ben de istiyorum insallah.bakalim.ay agladimi ya cook.merak ettim.ben aşılarda falan dayanikliyimda simdi sunnette bilemedim naparim

Aynen olsa ne olacak yine ben kalkmam zorunda kalcam emzirecegim için bide o zamanlar devamlı emiyorlar ya uyuyorlar ya emiyorlar

sezryana almak icin tonla bahaneyi duydumda bu ilaci duymamistim, ben de sen gibi baya tereddütte kaldim canim hemde son haftada, bizimkide çnkü sez olarak almaya hevesliydi.kaçtım resmen dr dan:)) devlette yaptrcaktim kesin ama noldysa yine ayni dr a gttk normal oldu.artik kismet diyip biraktim ama.sende üzülme artik, iyi yanini bebegini hatirla sadece.ben cok sey bulurum o güne dair, ama yok sayiyorum bazi seyleri napiiyimm, yoksa cildiririm vallaa

Kizlar benim ufaklik yabanci seciyo.mesala iki haftadie eltimi gorumcemi bide dedesini gormuyordu.onlari gorunce agladi yaa cok komikk
bizimkife ufo görmüs masum köyü gibi oluyo ama babasinin kucgndan beni görür grmez gülüyo yaa, diyorumki sukur annesini ayiriyoo

Merhaba anneler..calisan anneler icin kabul edilen aile paketi hakkinda ne dusunuyorsunuz aranizda calisanlar varsa 6 ay yarim gun calisip tam maas hakkini 1 ocak ve sonrasi dogum yapanlar diye kisitlamislar

Maşallah size ya benim çok kötüydü cok korktum tek klmaktan bebişle daha yeni yeni atlattım çok şükür
yok ben korkmadım hiç 3.banyosunu eşimle yaptırdık korkmadım iş başa düşünce sezeryandan sonra hiç yatmadım
dgru valla tamamen iş başa düştü durumu bendekide..bide annem bile olsa benden iyi yapamicak hicbiseyi düsüncesi var bende malesef

Merhaba anneler..calisan anneler icin kabul edilen aile paketi hakkinda ne dusunuyorsunuz aranizda calisanlar varsa 6 ay yarim gun calisip tam maas hakkini 1 ocak ve sonrasi dogum yapanlar diye kisitlamislar
paket süpermiş de kisitlama kötü.sen de calisiyomusun.gerci calisan anneye 300 euro bakici yardimi var.onu da biliyosunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…