Yok canım o üzülmek değil hayal kırıklığı olmuştur bendede olmuştu gözümün önünden kırmızılı pembeli elbiseler taytlar geçmiştiBen nasıl kız istiyodum her gören kız diyodu ilk ultrasonda gözükmedi aha dedim kesin kız sonra bi açtı benim edepsiz oğlum sonra bian üzüldüm sanki ama şuan dediğin gibi şükürler olsun
Bende kız olduğunu duydugumda öyle olmuştum duşun kız olacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu hep erkek ismi düşünüyordum kız ismi hiç düşünmemiştim ama eşimle alışverişe gittiğimizde ağlıcaktım nerdeyse minik minik kıyafetler eşim ne güzel bunu alalım falan diyor hep o beğendi kıyafetlerini şimdi diyorum böyle olmuyor gerçekt kızım babacı olacak onun kucağında uyur onun kucağında susar sinir oluyorum diyorum bir tane erkek yapmam lazım olmuyor böyleYok canım o üzülmek değil hayal kırıklığı olmuştur bendede olmuştu gözümün önünden kırmızılı pembeli elbiseler taytlar geçmişti
Hahah benim bebeğimde beni tanımaya başladı artık ama yinede babasının kucağında susuyor çğnkğBende kız olduğunu duydugumda öyle olmuştum duşun kız olacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu hep erkek ismi düşünüyordum kız ismi hiç düşünmemiştim ama eşimle alışverişe gittiğimizde ağlıcaktım nerdeyse minik minik kıyafetler eşim ne güzel bunu alalım falan diyor hep o beğendi kıyafetlerini şimdi diyorum böyle olmuyor gerçekt kızım babacı olacak onun kucağında uyur onun kucağında susar sinir oluyorum diyorum bir tane erkek yapmam lazım olmuyor böyle
İnşallah canım amin herşeyden önce sağlıklı olsunlar onlar hiç dayanamıyorlar yabenim eşimde alıyor ağlayıncaHahah benim bebeğimde beni tanımaya başladı artık ama yinede babasının kucağında susuyor çğnkğ
çünkü ben mecbur kalmadıkça almıyorum yattığı yerden seviyorum. Allah sana erkek banada kız nasip etsin in
inşallah
Tabii canım önemli olan sağlık. Ayy ne biliyim bu erkekler niye böyle dün hastaneye gittik oğlum arada ağlıyor gibi sesler çıkarıyor eşim hemen kucağına almaya çalışıyor kızdım bende. Yalnız çıksam ne yapacağım mecbur oturacak arabasında dedim küstü banaİnşallah canım amin herşeyden önce sağlıklı olsunlar onlar hiç dayanamıyorlar yabenim eşimde alıyor ağlayınca
Hahah benim elimde oyle beşiğinde hemen mızıransa alıyor bende kızıyorum alışacak anlayacakki hemen geliyorlar diye hep öyle yapacak uyur diyorum kendi kendi oylede oluyor allahım mis gibi kokuyo bu bebekler yaTabii canım önemli olan sağlık. Ayy ne biliyim bu erkekler niye böyle dün hastaneye gittik oğlum arada ağlıyor gibi sesler çıkarıyor eşim hemen kucağına almaya çalışıyor kızdım bende. Yalnız çıksam ne yapacağım mecbur oturacak arabasında dedim küstü bana
Çok güzel kokuyorlar ama ben ilk doğduğu gün ki kokuyu çok özlüyorum bambaşka bi kokuydu oHahah benim elimde oyle beşiğinde hemen mızıransa alıyor bende kızıyorum alışacak anlayacakki hemen geliyorlar diye hep öyle yapacak uyur diyorum kendi kendi oylede oluyor allahım mis gibi kokuyo bu bebekler ya
Yıkamışlarmıydı senin oğlunu canım hastanedeÇok güzel kokuyorlar ama ben ilk doğduğu gün ki kokuyu çok özlüyorum bambaşka bi kokuydu o
Senin doğum hikayeni okumuştum ne güzel hemencecik doğurdun maşallah tabi benim için kısmet ama korkuyorm işte zamanla gecer heraldesezryana almak icin tonla bahaneyi duydumda bu ilaci duymamistim, ben de sen gibi baya tereddütte kaldim canim hemde son haftada, bizimkide çnkü sez olarak almaya hevesliydi.kaçtım resmen dr dan:)) devlette yaptrcaktim kesin ama noldysa yine ayni dr a gttk normal oldu.artik kismet diyip biraktim ama.sende üzülme artik, iyi yanini bebegini hatirla sadece.ben cok sey bulurum o güne dair, ama yok sayiyorum bazi seyleri napiiyimm, yoksa cildiririm vallaa
Yok canım yıkamamışlardı kendimiz evde yıkadık ilkYıkamışlarmıydı senin oğlunu canım hastanede
ben de kormuyo diilim kiz boyle dedigime bakma, bide kolay dogum ama dikis fenaydi yaa..heralde zamanla gecernkorkular,bide bebek ozlemi duyarsak bizim sıpalar büyüdükce göze aliriz belkiSenin doğum hikayeni okumuştum ne güzel hemencecik doğurdun maşallah tabi benim için kısmet ama korkuyorm işte zamanla gecer heralde
Ayy aynı bensin canım ya nazar değer diye çok korkuyorm sürekli uyutmaya çalışırım bide el yıkamadan dokunurlar iyce çıldırırım hele bide öperlerse kavga ederim diye söylenip duruyormben de kormuyo diilim kiz boyle dedigime bakma, bide kolay dogum ama dikis fenaydi yaa..heralde zamanla gecernkorkular,bide bebek ozlemi duyarsak bizim sıpalar büyüdükce göze aliriz belkibu arada ben mevlüdü ancak okutucam :) heycanliyim da aslinda, herkes gelcek, ve oglan da buyudugu icin elden inmicek off simdiden stres yapiyorum.bide bizimki masallah gulmeye cok merakli umarim annesini ister o kalabal8kta.valla kiskanirim cokkk
Benim kızım o gün akşama kadar uyumuştu şansıma. O kadar şaşırmıştım ki arada nefes alıyo mu diye kontrol ediyodumAyy aynı bensin canım ya nazar değer diye çok korkuyorm sürekli uyutmaya çalışırım bide el yıkamadan dokunurlar iyce çıldırırım hele bide öperlerse kavga ederim diye söylenip duruyorm
Canım bende olmamıstı ama 40 ım çıktı ertesi gün hasta oldum baya baya 4gün falan sürdü sonra ardan 10 gün geçti lekelenme şeklinde geldi biraz şimdiye kdar hiç adet olmdım bende normali nedir bilmiyormKızlar siz hamile kaldığınızda yerleşme kanaması olmuşmuydu? Benim olmamıştı da şimdi bugün azbişey kanama gibi bişey oldu devamı gelmedi anlamadım. Sizce ne olabilir çok korkuyorum :-(
Ben kimsenin kucağına vermedim kikikikiben de kormuyo diilim kiz boyle dedigime bakma, bide kolay dogum ama dikis fenaydi yaa..heralde zamanla gecernkorkular,bide bebek ozlemi duyarsak bizim sıpalar büyüdükce göze aliriz belkibu arada ben mevlüdü ancak okutucam :) heycanliyim da aslinda, herkes gelcek, ve oglan da buyudugu icin elden inmicek off simdiden stres yapiyorum.bide bizimki masallah gulmeye cok merakli umarim annesini ister o kalabal8kta.valla kiskanirim cokkk
vaalla yalniz olmadgima sevndim ozaman.da bizimkini hep öpüyolar valla bisi diyemiyorum, kimse bebegini sevdirmediginden herkes bebege açligini benimkinin üzerinden gideriyo resmen.babanem halam kuzenler falan annemde 1hfta kaldim pisman oldumAyy aynı bensin canım ya nazar değer diye çok korkuyorm sürekli uyutmaya çalışırım bide el yıkamadan dokunurlar iyce çıldırırım hele bide öperlerse kavga ederim diye söylenip duruyorm
insallah yaa, besiginde yatmasina izin verirlerse bende mutlu olurum..Ben kimsenin kucağına vermedim kikikikisağolsun bebeğimde o gün çok uslu durmuştu uyumasa bile ağlamadan beşiğinde yatmıştı. İnşallah seninkide çok güzel geçer
Abartmıyorsun canım çok haklısın ama ne yazık ki bazı insanlar anlamıyor işte. Bi de benim oğlum hiç sevmiyor sıkıştırılmayı. Hareketleri çok gözüme batan bikaç kişi var ima ediyorum ama anlamıyorlar :'( bi de ben kimseye sert çıkamıyorum nefret ediyorum bu huyumdanvaalla yalniz olmadgima sevndim ozaman.da bizimkini hep öpüyolar valla bisi diyemiyorum, kimse bebegini sevdirmediginden herkes bebege açligini benimkinin üzerinden gideriyo resmen.babanem halam kuzenler falan annemde 1hfta kaldim pisman oldumsen bisey diyebiliyomusun opmeyin yada yatsin almayin diye, ay hatta yengem bikere dediki kucucuk cocuk bu elde ne isi var uzaktan sevceksiniz.hal böyle olunca kndimi yiyp bitiriyorum ben nasil anneyim daha simdiyken koruyamiyorum diye ya abartiyosam biri bana bisi desin sakinlesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?