Bende çok merak ediyorum neler yapabilirim diye lütfen biri bizi aydınlatsın.. Agular gugular başladı onun çıkardığı sesleri çıkarmaya çalışıyorum ben çok hoşuna gidiyor daha çok konuşmaya çalışıyor :)Uzun zamandır giremiyorum forma sayfalar dolmuş muhabbetler bol olsun.bebişler nasıl agulara Guguk lar başladımı.nasıl bir yol haritası çizdiniz bebekleri nize.bunları paylaşayım kaç aylıkken neler yapmalıyız oyunlar nasıl olmalı zeka seviyelerini yükseltmek iÇin neler yapmalıyız tecrübeli anneler bilhassa neler yaptıklarını anlatabilir ler mi
Bana sormuştun kpss yi. Ilk sene kazanamadim oğlum çok ağlıyordu misafirim çöktü ve bir yardımcı planım yoktu ama ikinci seneye alt yapı olmuş sanırım ikinci yılımda annem baktı çalıştım ve hatta çok iyi bir puan alarak kendi bulunduğum ile atandı.m.simdi kızımla olsa çalışır atanirdim çünkü kızım abiye göre çok çok uslu maşallah. Ikinci bebek mevzun a gelince inanin bu kuzulaar 3 4 yaşına gelince evde bebek kokusu özleniyor bir de sanki bu ikinciyle daha tatlı bir aile olduk çok şükür ben şimdiden 3 hatta 4. Istiyoruminsallah yaa, besiginde yatmasina izin verirlerse bende mutlu olurum..
valla benimkide uslu ildguna gore iyi bi puan almam lazum.bahanem yokmus deseneBana sormuştun kpss yi. Ilk sene kazanamadim oğlum çok ağlıyordu misafirim çöktü ve bir yardımcı planım yoktu ama ikinci seneye alt yapı olmuş sanırım ikinci yılımda annem baktı çalıştım ve hatta çok iyi bir puan alarak kendi bulunduğum ile atandı.m.simdi kızımla olsa çalışır atanirdim çünkü kızım abiye göre çok çok uslu maşallah. Ikinci bebek mevzun a gelince inanin bu kuzulaar 3 4 yaşına gelince evde bebek kokusu özleniyor bir de sanki bu ikinciyle daha tatlı bir aile olduk çok şükür ben şimdiden 3 hatta 4. Istiyorum
bu yerlesme kanamasi noluyo hic duymadim.arastiriyim bi,bende 28.gün dogum sancisina benzer sanci oldu.bebegimi tutamadim hattaKızlar siz hamile kaldığınızda yerleşme kanaması olmuşmuydu? Benim olmamıştı da şimdi bugün azbişey kanama gibi bişey oldu devamı gelmedi anlamadım. Sizce ne olabilir çok korkuyorum :-(
bu yerlesme kanamasi noluyo hic duymadim.arastiriyim bi,bende 28.gün dogum sancisina benzer sanci oldu.bebegimi tutamadim agri kesici almstm.o ara yerlesmistir heralde
ben deeeee aynı iste yedim bitrdm kendimiAbartmıyorsun canım çok haklısın ama ne yazık ki bazı insanlar anlamıyor işte. Bi de benim oğlum hiç sevmiyor sıkıştırılmayı. Hareketleri çok gözüme batan bikaç kişi var ima ediyorum ama anlamıyorlar :'( bi de ben kimseye sert çıkamıyorum nefret ediyorum bu huyumdan
Benim eşimin tarafı asla öpmez eldiveninden falan öperler haklarını yiyemem ben sadece kendi babamdan şikayetciyimama ondanda asla çekinmem şakayla karışık öpme çocuğumu yok git elini yıkamadan dokunma sakın falan diye söylerim tani elini yıkamadan dokunmaz kızım yıkadım diye gelir öpmeyi engelleyemiyom babamdael yıkama olayına çok takıyorm eşime söyledim herkes ailesini uyaracak bebiş daha çok küçük diye oda annesine söylemiş babasını annesi uyarıyo tabi babama yaptığım gibi yapamıyorum o trafageçen annemgile gittim amcamgil var babam bebişi öptü bende şakayla ver çocuğumu kıyamam dedim amcamda öptüröüyceniz sevdirmiyceniz niye geliyonuz o zaman dedi yengemde aa biz gelinlerinkini hiç esirgemiyoz hepimz öpüyoz dedi bende o daha minnacık yazık ben öptürmem dedim anam ne uzun yazmışım kusura bakmavaalla yalniz olmadgima sevndim ozaman.da bizimkini hep öpüyolar valla bisi diyemiyorum, kimse bebegini sevdirmediginden herkes bebege açligini benimkinin üzerinden gideriyo resmen.babanem halam kuzenler falan annemde 1hfta kaldim pisman oldumsen bisey diyebiliyomusun opmeyin yada yatsin almayin diye, ay hatta yengem bikere dediki kucucuk cocuk bu elde ne isi var uzaktan sevceksiniz.hal böyle olunca kndimi yiyp bitiriyorum ben nasil anneyim daha simdiyken koruyamiyorum diye ya abartiyosam biri bana bisi desin sakinlesim
Canım yaşını bilmiyorum eğer çok çok büyük değilsen ben olsam bebiş biraz büyüdükten sonra hazrlanırım ben memurum işim çok rahat ortamım çok güzel masa başı iş 20yaşında girdim bi mücadeleyle şimdiki aklım olsa bebeğimi doğurduktan büyüttükten sonra uğraşırdım diyorum bazen erkenden ne varsa diye söyleniyorm düşünsene en fazla 2 yaşına kadar yanında olabilecem ama senin yerinde olsaydım 4 5 yaşına getiirirdim ben 20 yaşında basladım 57de emekli olcam 35 yaşına yakın girseydimde 57de olcam aradaki yıllarıma yazıkvalla benimkide uslu ildguna gore iyi bi puan almam lazum.bahanem yokmus desenegerci herseye ben kosuyorum yaa.seni tebrik ederim valla zor iş.senin dogumlar falan baya kolay olms anlasilan 3 4 tane istedigine göre ben okadr yapamam diye dusunuyom ama kismet tabi Allah bilir
Ayy heyecanla okudum okudun sonunu gördüm gece gece koptum heeeBenim eşimin tarafı asla öpmez eldiveninden falan öperler haklarını yiyemem ben sadece kendi babamdan şikayetciyimama ondanda asla çekinmem şakayla karışık öpme çocuğumu yok git elini yıkamadan dokunma sakın falan diye söylerim tani elini yıkamadan dokunmaz kızım yıkadım diye gelir öpmeyi engelleyemiyom babamdael yıkama olayına çok takıyorm eşime söyledim herkes ailesini uyaracak bebiş daha çok küçük diye oda annesine söylemiş babasını annesi uyarıyo tabi babama yaptığım gibi yapamıyorum o trafageçen annemgile gittim amcamgil var babam bebişi öptü bende şakayla ver çocuğumu kıyamam dedim amcamda öptüröüyceniz sevdirmiyceniz niye geliyonuz o zaman dedi yengemde aa biz gelinlerinkini hiç esirgemiyoz hepimz öpüyoz dedi bende o daha minnacık yazık ben öptürmem dedim anam ne uzun yazmışım kusura bakma
Kîmseye anlatamıyoz derdimizi ancak kendi kendimizi anlarız burdaAyy heyecanla okudum okudun sonunu gördüm gece gece koptum heeeaynen bende şakayla karışık babama söylüyorum hafif kirli sakalı olduğunda öpünce rahatsız oluyor bebiş hemde korkuyor bazen çünkü çok üstüne eğiliyor bende çocuk gibi konuşarak 'dede yaaa sakallarını kessene yüzümü çizdin diyoorum' napalım kimseyi kırmayalım anaam çok uzun oldu
Bende bu konuyu merak ediyorum.bir de nasıl oyuncaklar aldınız?bizim bi cingiragimiz oyun halimiz ve donencemiz var onlarla oynuyor simdilik.bir de kumaş kitabimiz var bazı sayfaları hışırtılı onu karıştırıyor.bol bol konuşuyorum.tekerleme sarki söylüyorum.Bir yerde ayni kelimeleri kullanarak konusun diye okumuştum o yüzden nesnelerin renklerini söylüyorum sürekli.başka ne yapabilirim bilmiyorumUzun zamandır giremiyorum forma sayfalar dolmuş muhabbetler bol olsun.bebişler nasıl agulara Guguk lar başladımı.nasıl bir yol haritası çizdiniz bebekleri nize.bunları paylaşayım kaç aylıkken neler yapmalıyız oyunlar nasıl olmalı zeka seviyelerini yükseltmek iÇin neler yapmalıyız tecrübeli anneler bilhassa neler yaptıklarını anlatabilir ler mi
Bizdede aynıları var bide pusetine takılan çıngırak var oyun halısı hiç dikkatini çekmedi benimkininBende bu konuyu merak ediyorum.bir de nasıl oyuncaklar aldınız?bizim bi cingiragimiz oyun halimiz ve donencemiz var onlarla oynuyor simdilik.bir de kumaş kitabimiz var bazı sayfaları hışırtılı onu karıştırıyor.bol bol konuşuyorum.tekerleme sarki söylüyorum.Bir yerde ayni kelimeleri kullanarak konusun diye okumuştum o yüzden nesnelerin renklerini söylüyorum sürekli.başka ne yapabilirim bilmiyorum
Benimkini yıkamışlardı dedi hemşire biz güzelce yıkadık sen göbeği düşene kadar yıkama demiştiYok canım yıkamamışlardı kendimiz evde yıkadık ilk
Ben cocuguma sevgi gosterecek kimseyi engellemiyorum bebis sevgi gorsun sevgiye, dokunulmaya doysun guveni gelissin diye. Sokakta degil tabi.vaalla yalniz olmadgima sevndim ozaman.da bizimkini hep öpüyolar valla bisi diyemiyorum, kimse bebegini sevdirmediginden herkes bebege açligini benimkinin üzerinden gideriyo resmen.babanem halam kuzenler falan annemde 1hfta kaldim pisman oldumsen bisey diyebiliyomusun opmeyin yada yatsin almayin diye, ay hatta yengem bikere dediki kucucuk cocuk bu elde ne isi var uzaktan sevceksiniz.hal böyle olunca kndimi yiyp bitiriyorum ben nasil anneyim daha simdiyken koruyamiyorum diye ya abartiyosam biri bana bisi desin sakinlesim
Çok sevindim canım endişelerin yersizmiş bak :) bizimde rotavirüsün son dozu 5. Ayda olacakKızlar hastaneden geldim kalça ultrasonu çekildik duzelme var İyinin sınırında kalmış biraz daha kullan düzelir dedi rota virüs aşısınıda sordum onunda çocuğu var bende kararsız kaldım ama ben hastalarıma anne sütü emen çocuklarda son dozu 6.ayda öneriyorum yaptıran hastalarımda sıkıntıları gördüm rota virusude tehlikeli bir hastalık ilk i 3 ay koruyor önemli olan sonuncusu 6.ayda öneriyorum dedi
Sağol canım sordum işte bende yaptırmadım dedi anne sütü emen bebeklerde son dozu öneriyorum ben dediÇok sevindim canım endişelerin yersizmiş bak :) bizimde rotavirüsün son dozu 5. Ayda olacak
Ya her doktor farklı bişey söylüyor onlar bile bi fikir birliğine varamamışken biz ebeveynler ne yapmalıyız çok tereddütte kalıyorumSağol canım sordum işte bende yaptırmadım dedi anne sütü emen bebeklerde son dozu öneriyorum ben dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?