2014 Aralık Anneleri

Benim babam hiç opmez kucağına Bile almaz çok küçük diye oturur yanına sever öyle uzaktan uzaktan büyüsün ozaman seveyim diyor bir yerine falan bişey olur diyor

Kizim bir hafta sonra dort aylik olucak ama halaaa ciglik çığlığa aglamaya devam ediyor resmen bitmis durumdayim evi temizlicek halim bile kalmiyor evin hali perisan ben perisan kizim agladikca beynim zonkluyor gece uyuyo sukur ama gunduzleri uyku yok bes dk anca sona aglamacayla geciyor gunlerimiz coook zor kendime ayiracak bes dk yok yemek yapabilirsem benden iyisi yokk cok daraldim

Ah canım benim kızımda gunduz pek uyumaz 1 saat anca uyur yatırınca duruyor bazen bazende huysuzluk ediyor kucağına alıp gezdircen ozamanda zor gunduz uyumadıgı için bende pek temizlik yapamıyorum uyusada elektrik süpürgesi açamıyorum anca dağınıklığı topluyorum çok zor valla

Bende ankaradayım canım normal doğum yaptım özel hastanedeydi.çok nadirdir dediğin olayı gerçekleştiren doktor veya hastane.bebeğin gelişiyle alakalı hareket eder genelde doktorlar.ha birde anne ve bebeğin o anki sağlık durımuna bakarlar.sana ne ilaç verdiklerinide anlatırlar öncesinde.sen izin vermeden hiç müdahalede bulunamazlar.bana epudral için iğde dediler hayır dedim mesela.nese bundada vardır bir hayır.bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına almışınya gerisi boş.

Canım sebebi ne ağlamalarının kolik mi gaz mı? Benim oğlumda gündüz en fazla yarım saat uyuyor sonra 2-3 saat uyanık kalıyor

Ben cocuguma sevgi gosterecek kimseyi engellemiyorum bebis sevgi gorsun sevgiye, dokunulmaya doysun guveni gelissin diye. Sokakta degil tabi.
yani bende ondan yanayim ama yanaklarindan mucuk mucuk opmek de olmamali, zaten hemen sivilce gibi bisi pörtlüyo yazik.yoksa akraba sevgiside onemli tabiii

İşte bunlarıı duyunca korkmuştum şimdi özelde yapsaydım diyorum hayırlısı çok şükür geçti kötü günler sen hangi hastanede yaptın aklımda bulunsun

Benim babam hiç opmez kucağına Bile almaz çok küçük diye oturur yanına sever öyle uzaktan uzaktan büyüsün ozaman seveyim diyor bir yerine falan bişey olur diyor
Bizimkinin bi ısırmadığı kalıyo ondada kıyamıyo yanikvga gürültü büyütüyoruz işte ama sanırım çok pimpirikliyim anne olmak zor değil çooook zormuş

İnş bian önce geçer yardıma gelcek biri olsa ailen falan en azından gündüz biraz dinlenirsin evi önemseme diyecem ama bende ev dağınık olunca daralıyorum hiçbişeye yetemiyorum gibi geliyo ins en yakın zamanda atlatırsınız

kanz doll park yatak alacağım satan varmı ikinci el acaba

Bizimkinin bi ısırmadığı kalıyo ondada kıyamıyo yanikvga gürültü büyütüyoruz işte ama sanırım çok pimpirikliyim anne olmak zor değil çooook zormuş
Oyle bende öyleyim bir gün Mevlut. Gittim annemin kucağındaydı bi kız geldi seviyor annemde bişey diyemez bende aldım kucağından sevme dedim kıza

Bende bebeğime çeşitli renklerden oluşan sert yumuşak tırtıklı çıngırak aldım onu. Sabahları çok özlemiş olarak uyanıyor bayılıyorum verdiği tepkiye uçuşa geçiyo sanki.bbazen uyurken klasik müzik dinleTiyorum matematiksel zekaya katkısı olduğunu biliyorum dediğiniz kitaptan almayı düşünüyorum. Ama buralarda öle fırsatlar yok ilçede yaşamanın dez avantajları.sürekli eline bişeler vermeye çalıyorum kumaşların dokukarını tanısın diyE.aE.ambalaj kağıtları çok ilgisini çekiyor birde bilgisayarda n manzara resimleri gösteriyorum havalar ısınSun dışarıyaıyada zmaan ayırıcaz birlikte 4 ayımız bitecek nisanur 11 de şimdilik herşey çok güzel gidiyor bakalım hayırlsıı

İşte bunlarıı duyunca korkmuştum şimdi özelde yapsaydım diyorum hayırlısı çok şükür geçti kötü günler sen hangi hastanede yaptın aklımda bulunsun
Benim doğumum Medicana da Türkan Örnek tarafından gerçekleştirildi. Çok kolay bir doğum olduğunu söledi doktorumuz ve ebemiz.çünkü ben 2 gün evde sancı çektim 5.5 cm açılmayla gittim.2 saate yakın suni sancı ve sonrası doğum.da dün gibi hatırlıyorum çok güzel bir anı benim için.

Maşallah ya benimde hayalim oydu asla sancı gelince koşturmayıp evde çekecektim kısmet olmadı benim günüm bitti 42de gün aşımından aldılar ve hiç açılmam yoktu 7 saat sonra açılma sağlayan ilac koydular içime akşam 5de ilacı yaptılar gece 2 de doğum gercekleşti senin çok iyi olmuş maşallah darısı tüm hamilelerin başına

gercekten iyi olmuş ama, ben de istiyorum insallah.bakalim.ay agladimi ya cook.merak ettim.ben aşılarda falan dayanikliyimda simdi sunnette bilemedim naparim
Çok ama çok agladi özellikle cinsini yaparken mahvoldu ya aninda değiştirmek gerekiyor. Sakin tek basima bakarim Esim de var idare ederiz deme sünnet olayinda bi iki kişi lazim yanina benim annem vardi sağolsun o ben buradayken yaptiralim dedi ama bi kişi daha olsa olurmuş ilk gün sallamaktan bildiklerimiz koptu resmen.. Dayanamayinca Salincak kurduk çok ise yaradi aklinda olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…