Benim babam hiç opmez kucağına Bile almaz çok küçük diye oturur yanına sever öyle uzaktan uzaktan büyüsün ozaman seveyim diyor bir yerine falan bişey olur diyorBenim eşimin tarafı asla öpmez eldiveninden falan öperler haklarını yiyemem ben sadece kendi babamdan şikayetciyimama ondanda asla çekinmem şakayla karışık öpme çocuğumu yok git elini yıkamadan dokunma sakın falan diye söylerim tani elini yıkamadan dokunmaz kızım yıkadım diye gelir öpmeyi engelleyemiyom babamdael yıkama olayına çok takıyorm eşime söyledim herkes ailesini uyaracak bebiş daha çok küçük diye oda annesine söylemiş babasını annesi uyarıyo tabi babama yaptığım gibi yapamıyorum o trafageçen annemgile gittim amcamgil var babam bebişi öptü bende şakayla ver çocuğumu kıyamam dedim amcamda öptüröüyceniz sevdirmiyceniz niye geliyonuz o zaman dedi yengemde aa biz gelinlerinkini hiç esirgemiyoz hepimz öpüyoz dedi bende o daha minnacık yazık ben öptürmem dedim anam ne uzun yazmışım kusura bakma
Orası öyle ama onunda çocuğu var yaptırmamış daha odaYa her doktor farklı bişey söylüyor onlar bile bi fikir birliğine varamamışken biz ebeveynler ne yapmalıyız çok tereddütte kalıyorum
Ah canım benim kızımda gunduz pek uyumaz 1 saat anca uyur yatırınca duruyor bazen bazende huysuzluk ediyor kucağına alıp gezdircen ozamanda zor gunduz uyumadıgı için bende pek temizlik yapamıyorum uyusada elektrik süpürgesi açamıyorum anca dağınıklığı topluyorum çok zor vallaKizim bir hafta sonra dort aylik olucak ama halaaa ciglik çığlığa aglamaya devam ediyor resmen bitmis durumdayim evi temizlicek halim bile kalmiyor evin hali perisan ben perisan kizim agladikca beynim zonkluyor gece uyuyo sukur ama gunduzleri uyku yok bes dk anca sona aglamacayla geciyor gunlerimiz coook zor kendime ayiracak bes dk yok yemek yapabilirsem benden iyisi yokk cok daraldim
Ben bulamadım canım sezeryanda çok para var diye bi mazeret buluyolar ankarada cok ünlü bi hastane doğum 8 10 milyar işte orda doğumlara giren bi arkadsım dediki eğer anne normal diye diretirse serumdan bebeğin kalp atımlarını yavaslatan bi ilaç veriyo doktot o can havliyle hemen sezeryana alıyolar dedi hep korkuyodum özellerden çokta araştırdım güvenemedim ondan dedim tabiki çok güzel bi duygu ama canımın acısından hiç yaşayamadım nasıl üzülüyorum bi bilsen
Canım sebebi ne ağlamalarının kolik mi gaz mı? Benim oğlumda gündüz en fazla yarım saat uyuyor sonra 2-3 saat uyanık kalıyorKizim bir hafta sonra dort aylik olucak ama halaaa ciglik çığlığa aglamaya devam ediyor resmen bitmis durumdayim evi temizlicek halim bile kalmiyor evin hali perisan ben perisan kizim agladikca beynim zonkluyor gece uyuyo sukur ama gunduzleri uyku yok bes dk anca sona aglamacayla geciyor gunlerimiz coook zor kendime ayiracak bes dk yok yemek yapabilirsem benden iyisi yokk cok daraldim
yani bende ondan yanayim ama yanaklarindan mucuk mucuk opmek de olmamali, zaten hemen sivilce gibi bisi pörtlüyo yazik.yoksa akraba sevgiside onemli tabiiiBen cocuguma sevgi gosterecek kimseyi engellemiyorum bebis sevgi gorsun sevgiye, dokunulmaya doysun guveni gelissin diye. Sokakta degil tabi.
İşte bunlarıı duyunca korkmuştum şimdi özelde yapsaydım diyorum hayırlısı çok şükür geçti kötü günler sen hangi hastanede yaptın aklımda bulunsunBende ankaradayım canım normal doğum yaptım özel hastanedeydi.çok nadirdir dediğin olayı gerçekleştiren doktor veya hastane.bebeğin gelişiyle alakalı hareket eder genelde doktorlar.ha birde anne ve bebeğin o anki sağlık durımuna bakarlar.sana ne ilaç verdiklerinide anlatırlar öncesinde.sen izin vermeden hiç müdahalede bulunamazlar.bana epudral için iğde dediler hayır dedim mesela.nese bundada vardır bir hayır.bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına almışınya gerisi boş.
Bizimkinin bi ısırmadığı kalıyo ondada kıyamıyo yanikvga gürültü büyütüyoruz işte ama sanırım çok pimpirikliyim anne olmak zor değil çooook zormuşBenim babam hiç opmez kucağına Bile almaz çok küçük diye oturur yanına sever öyle uzaktan uzaktan büyüsün ozaman seveyim diyor bir yerine falan bişey olur diyor
İnş bian önce geçer yardıma gelcek biri olsa ailen falan en azından gündüz biraz dinlenirsin evi önemseme diyecem ama bende ev dağınık olunca daralıyorum hiçbişeye yetemiyorum gibi geliyo ins en yakın zamanda atlatırsınızKizim bir hafta sonra dort aylik olucak ama halaaa ciglik çığlığa aglamaya devam ediyor resmen bitmis durumdayim evi temizlicek halim bile kalmiyor evin hali perisan ben perisan kizim agladikca beynim zonkluyor gece uyuyo sukur ama gunduzleri uyku yok bes dk anca sona aglamacayla geciyor gunlerimiz coook zor kendime ayiracak bes dk yok yemek yapabilirsem benden iyisi yokk cok daraldim
kanz doll park yatak alacağım satan varmı ikinci el acabaBen park yatak kanz aldim ama öyle plastik bir koku yok asla cok saglam geldi bana bir arkadasimda aldi hatta o da memnun.Markasi bilinmeyen birsürü park yatak vardi ucuzdu ama ben yinede kanz olani tervih ettim digerlerine göre pahali ama icim rahat yani.
Oyle bende öyleyim bir gün Mevlut. Gittim annemin kucağındaydı bi kız geldi seviyor annemde bişey diyemez bende aldım kucağından sevme dedim kızaBizimkinin bi ısırmadığı kalıyo ondada kıyamıyo yanikvga gürültü büyütüyoruz işte ama sanırım çok pimpirikliyim anne olmak zor değil çooook zormuş
Bende bebeğime çeşitli renklerden oluşan sert yumuşak tırtıklı çıngırak aldım onu. Sabahları çok özlemiş olarak uyanıyor bayılıyorum verdiği tepkiye uçuşa geçiyo sanki.bbazen uyurken klasik müzik dinleTiyorum matematiksel zekaya katkısı olduğunu biliyorum dediğiniz kitaptan almayı düşünüyorum. Ama buralarda öle fırsatlar yok ilçede yaşamanın dez avantajları.sürekli eline bişeler vermeye çalıyorum kumaşların dokukarını tanısın diyE.aE.ambalaj kağıtları çok ilgisini çekiyor birde bilgisayarda n manzara resimleri gösteriyorum havalar ısınSun dışarıyaıyada zmaan ayırıcaz birlikte 4 ayımız bitecek nisanur 11 de şimdilik herşey çok güzel gidiyor bakalım hayırlsııBende bu konuyu merak ediyorum.bir de nasıl oyuncaklar aldınız?bizim bi cingiragimiz oyun halimiz ve donencemiz var onlarla oynuyor simdilik.bir de kumaş kitabimiz var bazı sayfaları hışırtılı onu karıştırıyor.bol bol konuşuyorum.tekerleme sarki söylüyorum.Bir yerde ayni kelimeleri kullanarak konusun diye okumuştum o yüzden nesnelerin renklerini söylüyorum sürekli.başka ne yapabilirim bilmiyorum
Benim doğumum Medicana da Türkan Örnek tarafından gerçekleştirildi. Çok kolay bir doğum olduğunu söledi doktorumuz ve ebemiz.çünkü ben 2 gün evde sancı çektim 5.5 cm açılmayla gittim.2 saate yakın suni sancı ve sonrası doğum.da dün gibi hatırlıyorum çok güzel bir anı benim için.İşte bunlarıı duyunca korkmuştum şimdi özelde yapsaydım diyorum hayırlısı çok şükür geçti kötü günler sen hangi hastanede yaptın aklımda bulunsun
Maşallah ya benimde hayalim oydu asla sancı gelince koşturmayıp evde çekecektim kısmet olmadı benim günüm bitti 42de gün aşımından aldılar ve hiç açılmam yoktu 7 saat sonra açılma sağlayan ilac koydular içime akşam 5de ilacı yaptılar gece 2 de doğum gercekleşti senin çok iyi olmuş maşallah darısı tüm hamilelerin başınaBenim doğumum Medicana da Türkan Örnek tarafından gerçekleştirildi. Çok kolay bir doğum olduğunu söledi doktorumuz ve ebemiz.çünkü ben 2 gün evde sancı çektim 5.5 cm açılmayla gittim.2 saate yakın suni sancı ve sonrası doğum.da dün gibi hatırlıyorum çok güzel bir anı benim için.
Zehirli ishal miş canım onun aşısıKızlar rota virüs aşısı ne ya ben sizden duydum aklım karıştı
Bende soruyum doktora ne diyecek tam3.ayda mı yapılıyomuş cok kararsızım canm sen karar verdin miZehirli ishal miş canım onun aşısı
İki doz olarak yapılıyor canım ya 3 ve 5. Aylarda. Ama 4 ve 6da yaptıranlarda oluyorBende soruyum doktora ne diyecek tam3.ayda mı yapılıyomuş cok kararsızım canm sen karar verdin mi
Çok ama çok agladi özellikle cinsini yaparken mahvoldu ya aninda değiştirmek gerekiyor. Sakin tek basima bakarim Esim de var idare ederiz deme sünnet olayinda bi iki kişi lazim yanina benim annem vardi sağolsun o ben buradayken yaptiralim dedi ama bi kişi daha olsa olurmuş ilk gün sallamaktan bildiklerimiz koptu resmen.. Dayanamayinca Salincak kurduk çok ise yaradi aklinda olsun..gercekten iyi olmuş ama, ben de istiyorum insallah.bakalim.ay agladimi ya cook.merak ettim.ben aşılarda falan dayanikliyimda simdi sunnette bilemedim naparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?