- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
- 198
Amin canım.ben doğum sancısı çektimi düşünmedim yalancı sancı dedim. Nerden biliyim doğum sancısı olduğunu hiçbir belirti yoktu doğumla alakalı.hatta çıktım gezdim yemeğe falan gittim haraket olsun diye son iki haftamı yürüyerek geçirdim.şimfi düşünüyoruzda eşimle iyiki kızıılayda metroda falan doğurmadım diyoruz.bende 40 .haftamın sonunda doğurdum.Maşallah ya benimde hayalim oydu asla sancı gelince koşturmayıp evde çekecektim kısmet olmadı benim günüm bitti 42de gün aşımından aldılar ve hiç açılmam yoktu 7 saat sonra açılma sağlayan ilac koydular içime akşam 5de ilacı yaptılar gece 2 de doğum gercekleşti senin çok iyi olmuş maşallah darısı tüm hamilelerin başına
Başıma böyle bişey gelmedi ama bazı konularda internet inanılmaz bilgi çöplüğü oluyor :) yaşı kaç olup fotoğraflarda kırmızı gözlü çıkan bir sürü insan var bence eb doğru bilgi yine doktordan alınır diye düşünüyorum. Gece uykusu konusunda da ben bi rutin belirledim ona uymaya çalışıyorum her gece işe yaramasa da haftada 3-4 gece işe yarıyor bende uykumu almış oluyorum :))uzun bir aradan sonra merhaba kizlar. biz 3 aylik olduk ama hala gece uyumuyoruz.nasil duzene gircez bilmiyorum.
birde dun video cekerken kizimin gozu videoda kirmizi cikti. 2 sn kadar goz bebegi parladi. internette neler yaziyor tahmin edemezsiniz. doktoruna sorcam ama sizde boyke bir durum oldumu???
Ben çok pimpirikliydim 38e girdim adet sancısı gibi bi ağrım oldu hemen koştum acile ne biliyim hemen doğurcam sandım 42de doğdu bi ay rotarlı geldi benim paşakızılayda yardım eden olurdu hastande yakın ordan şaka bi tarafa gerçekten Allah esirgemiş canmAmin canım.ben doğum sancısı çektimi düşünmedim yalancı sancı dedim. Nerden biliyim doğum sancısı olduğunu hiçbir belirti yoktu doğumla alakalı.hatta çıktım gezdim yemeğe falan gittim haraket olsun diye son iki haftamı yürüyerek geçirdim.şimfi düşünüyoruzda eşimle iyiki kızıılayda metroda falan doğurmadım diyoruz.bende 40 .haftamın sonunda doğurdum.
Normalde evet 3.ayda yapılıyor ben sordum 3 doz bide doktor bana anne sütü emen çocuklar da son dozunu tavsiye ediyorum dedi çünkü aşının yan etkileride güçlü ben öyle yapacamBende soruyum doktora ne diyecek tam3.ayda mı yapılıyomuş cok kararsızım canm sen karar verdin mi
Ben 3 doz diye biliyorum teyzem 3 doz yaptırmışİki doz olarak yapılıyor canım ya 3 ve 5. Aylarda. Ama 4 ve 6da yaptıranlarda oluyor
Benim kızımında fotoğraflarda bazen kırmızı çıkıyo bazen ama normal değil mi bu pekiuzun bir aradan sonra merhaba kizlar. biz 3 aylik olduk ama hala gece uyumuyoruz.nasil duzene gircez bilmiyorum.
birde dun video cekerken kizimin gozu videoda kirmizi cikti. 2 sn kadar goz bebegi parladi. internette neler yaziyor tahmin edemezsiniz. doktoruna sorcam ama sizde boyke bir durum oldumu???
Yaa bizimkide gecen aylara gore daha az almis bizimkide emmek istemio bi turluKızlar bebeğim bu ay sadece 400 gr almış emme isteksizliği devam ediyo napabilirim çok moralim bozuk
Canım hemşire önerdi sağlık ocağında oda 2 doz dedi 2 doz yetiyo gelirsen yaparız biraz maliyetli dedi ne yapsam çok kararaızımBen 3 doz diye biliyorum teyzem 3 doz yaptırmış
Canım biraz zorlasan sağıp versen biberonla meselaKızlar bebeğim bu ay sadece 400 gr almış emme isteksizliği devam ediyo napabilirim çok moralim bozuk
Streslisin bu ara eşine söyle ben dinlenemiyorum sütüm yaramıyo diye başının etini ye o zaman görsün misafir sevmeyi Senin stresinden oda etkileniyoKızlar bebeğim bu ay sadece 400 gr almış emme isteksizliği devam ediyo napabilirim çok moralim bozuk
Bizimki 2 doz bi 2. Ayda bide 4. Ayda yapilacakNormalde evet 3.ayda yapılıyor ben sordum 3 doz bide doktor bana anne sütü emen çocuklar da son dozunu tavsiye ediyorum dedi çünkü aşının yan etkileride güçlü ben öyle yapacam
Canım narkasına göre değişiyor sanırım 2 doz bizim kiBen 3 doz diye biliyorum teyzem 3 doz yaptırmış
Bi doz 142 lira canımCanım hemşire önerdi sağlık ocağında oda 2 doz dedi 2 doz yetiyo gelirsen yaparız biraz maliyetli dedi ne yapsam çok kararaızım
Üç saati geçince sağıp vermeye çalışıyorum ama onu da istemiyo ağlıyo diliyle itiyo kaşıkla da aynı bi de ağlayınca susmuyo kolik ağlamasına bağlıyo.evet haklısın stres çok, iyi uyuyamıyorum da ama eşim de gelmeyin demez dün gittiler şükür ama bütün huyları değişti.düzenli uykuya geçmiştik sözde hepsi yalan oldu. Başkasının yanında emmek istemiyodu artık yalnızken de emmiyor. Mama veremem napıcam ben şimdiStreslisin bu ara eşine söyle ben dinlenemiyorum sütüm yaramıyo diye başının etini ye o zaman görsün misafir sevmeyi Senin stresinden oda etkileniyo
Doktor ne diyor canım mamaya başla dedi mi?Üç saati geçince sağıp vermeye çalışıyorum ama onu da istemiyo ağlıyo diliyle itiyo kaşıkla da aynı bi de ağlayınca susmuyo kolik ağlamasına bağlıyo.evet haklısın stres çok, iyi uyuyamıyorum da ama eşim de gelmeyin demez dün gittiler şükür ama bütün huyları değişti.düzenli uykuya geçmiştik sözde hepsi yalan oldu. Başkasının yanında emmek istemiyodu artık yalnızken de emmiyor. Mama veremem napıcam ben şimdi
ben memeyi almayınca biberonla sağıp zorlanağzına damlatıyorum bazenÜç saati geçince sağıp vermeye çalışıyorum ama onu da istemiyo ağlıyo diliyle itiyo kaşıkla da aynı bi de ağlayınca susmuyo kolik ağlamasına bağlıyo.evet haklısın stres çok, iyi uyuyamıyorum da ama eşim de gelmeyin demez dün gittiler şükür ama bütün huyları değişti.düzenli uykuya geçmiştik sözde hepsi yalan oldu. Başkasının yanında emmek istemiyodu artık yalnızken de emmiyor. Mama veremem napıcam ben şimdi
Kıyamam ya daha şimdiden başladık millet için çocuklarımızdan ödün vermeye valla hep bu eşlerimiz yüzündenbenim bebişle sürekli ilgileniyorum geçen bi saat bi yere gittim annemle eşim baktı eve geldim dudağını büzdü bi ağlıyo anlatıyo artık alışıyolar ilgiye ama sen misafirden ilgilenemedin kiÜç saati geçince sağıp vermeye çalışıyorum ama onu da istemiyo ağlıyo diliyle itiyo kaşıkla da aynı bi de ağlayınca susmuyo kolik ağlamasına bağlıyo.evet haklısın stres çok, iyi uyuyamıyorum da ama eşim de gelmeyin demez dün gittiler şükür ama bütün huyları değişti.düzenli uykuya geçmiştik sözde hepsi yalan oldu. Başkasının yanında emmek istemiyodu artık yalnızken de emmiyor. Mama veremem napıcam ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?