Benimkidr 500 aldi.gerilemeye basladii.melek_ post: 40231991 .!.:Kızlar bebeğim bu ay sadece 400 gr almış emme isteksizliği devam ediyo napabilirim çok moralim bozuk
Bizimki 3 doz bu ay son doz vurulacakCanım narkasına göre değişiyor sanırım 2 doz bizim ki
Benimkide 700 gr almış ama 6 martta aşı olmuşuz 30unda kontrolde tartıldıBenimkidr 500 aldi.gerilemeye basladii.
Tabii hareketleniyorlardaa o yuzdende olabilirr
Doktora daha gitmedik dün başka yerde tartıldı. Geçen ay söylemişti doktor mama ver diye yine kilo eksiği vardı ama çok değildi ben vermem dedim bu ay doktoru değiştircem yarına randevu bulabildim. İnşallah iyi çıkar bu doktorDoktor ne diyor canım mamaya başla dedi mi?
Seninkide erken tartılmış olabilir belki çünkü 1000 gr alıyodu normalde bi hafta erken tartılınca eksik olmus olablirmiBenimkidr 500 aldi.gerilemeye basladii.
Bizimki daha üç aylık şimdiden yavaşlaması normal değil bence. Yazık bebeğim bir haftadır kucaktan kucağa gezdi hoplatmalar falan. Verin çocuğumu da denmiyor ki çocuk sakinleşsin de emsin. Ağlayınca al bunu emzir diyolar o da emmiyo tabiBenimkidr 500 aldi.gerilemeye basladii.
İyice açıkmasını bekle canım .benim oğlanda gecen ay az aldı.bu ay iyi şükür normale döndük.zorlama sakın acıkınca mecbur emiyorlar.Üç saati geçince sağıp vermeye çalışıyorum ama onu da istemiyo ağlıyo diliyle itiyo kaşıkla da aynı bi de ağlayınca susmuyo kolik ağlamasına bağlıyo.evet haklısın stres çok, iyi uyuyamıyorum da ama eşim de gelmeyin demez dün gittiler şükür ama bütün huyları değişti.düzenli uykuya geçmiştik sözde hepsi yalan oldu. Başkasının yanında emmek istemiyodu artık yalnızken de emmiyor. Mama veremem napıcam ben şimdi
Senin misafirler beni çıldırttı taa ankaradanacıktı diye al ellerinden hiçbişey çocuğundan önemli değîl alınsınlarda gelmesinler bidahaBizimki daha üç aylık şimdiden yavaşlaması normal değil bence. Yazık bebeğim bir haftadır kucaktan kucağa gezdi hoplatmalar falan. Verin çocuğumu da denmiyor ki çocuk sakinleşsin de emsin. Ağlayınca al bunu emzir diyolar o da emmiyo tabi
O yöntem bizde işe yaramıyor kızım malesef bana çekmiş açlıktan karnı gurulduyo ama emmiyo ağlıyo sonra ağlamaktan yorulup uyuyo öyle emziriyorum uykusunda. Bi kere 10 saat uyumuştu hiç emmeden uykusunda da emmemiştiİyice açıkmasını bekle canım .benim oğlanda gecen ay az aldı.bu ay iyi şükür normale döndük.zorlama sakın acıkınca mecbur emiyorlar.
Canım ya birinci derece akraba olunca bişey denmiyo hele bi tanesinin bana seslenişi var 'sütçü' 'fabrika' gel al bari falan.. Ya bişey dicem ben bebeğimi evde tartıyorum elbisesiyle 6400 geliyo dün orda çırılçıplak tarttılar 5650 geldi bu kadar farkeder mi elbise sanki tartıları yanlışmış gibi geldi banaSenin misafirler beni çıldırttı taa ankaradanacıktı diye al ellerinden hiçbişey çocuğundan önemli değîl alınsınlarda gelmesinler bidaha
O kadr farketmez bence gidip hastanede tekrar tarttırsan için rahat ederCanım ya birinci derece akraba olunca bişey denmiyo hele bi tanesinin bana seslenişi var 'sütçü' 'fabrika' gel al bari falan.. Ya bişey dicem ben bebeğimi evde tartıyorum elbisesiyle 6400 geliyo dün orda çırılçıplak tarttılar 5650 geldi bu kadar farkeder mi elbise sanki tartıları yanlışmış gibi geldi bana
Yarın yeni bi doktora gidecez ama içim içimi yiyo şimdi sağlık ocağına mı götürsem dayanamıcam yarınà kadar. Sağlık ocağı da pis gibi geliyo bana herkes de hasta en iyisi sabrediyim yarına kadar. Anne olmak ne zormuş yaaO kadr farketmez bence gidip hastanede tekrar tarttırsan için rahat eder
Benimki dort bucuk aylik on kasim dogumlu erkenci benimki premature ve mamayla besleniyorr benimkiBizimki daha üç aylık şimdiden yavaşlaması normal değil bence. Yazık bebeğim bir haftadır kucaktan kucağa gezdi hoplatmalar falan. Verin çocuğumu da denmiyor ki çocuk sakinleşsin de emsin. Ağlayınca al bunu emzir diyolar o da emmiyo tabi
Ben doktora goturdum sordum işte anne sütü emen çocuklarda son dozu öneriyorum ben dedi ağır bir aşı çunkuCanım hemşire önerdi sağlık ocağında oda 2 doz dedi 2 doz yetiyo gelirsen yaparız biraz maliyetli dedi ne yapsam çok kararaızım
Kaç ki canımKızlar bebekkerinizin baş öevresi ne kadar doktor bize biraz küçük gibi dedi. İnternetten baktım ama çok moralim bozuldu
Görünüş olarak hiç belli değil biz farketmedik ama 39 ölçtü doktor küçük gibi dediKaç ki canım
Küçük olunca ne oluyormuşkiGörünüş olarak hiç belli değil biz farketmedik ama 39 ölçtü doktor küçük gibi dedi
Doktor bişey demedi ama internetten baktım ben beyin gelişimi dururmuş kafası çok küçük olursa. Normalde doktorumuzdan çok memnunuz ama pek üstünde durmadiKüçük olunca ne oluyormuşki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?