2014 Aralık Anneleri

ay günceli yakaladim vallaaaa bu arada mevlüdümüzu de yaptik.simdi ankarada kvlerdeyiz, ani bi karrla gezmedeyiz.zaten oyuzden uzak kaldim ya burdan kizlar ama oglusum cok huysuz ya o gülen cocugum gitti hani uyumaya yakin mizmizlanmalar olur ya sürekli öyle.guldürmek icin taklalar aticaz ancak siritiyo.bide sadece yüzunü burusturp ses cikarmadan gızlerinden yaş bosaldi kv nin elindeyken, yani neden olabilir ki böyle bisey bilmiyorum.icim parcalandi ama.bian önce evime gitmek istiyorum ya.tek ilmak gibisi yok malesef.ilgilenemiyoruumm

Seni özlemiş yavrun canım tek kaldığında anlıcaksın akşama kadar kokunu duymak isticek kucağından inmicek. Daha çok küçükler öyle uzun gezmelerden uzun süre yabancılarla kalmaktan hiç hoşlanmıyolar. Ben bunu çok açık gördüm tecrübeyle sabit yani

Bugün doktora gittik 5850 miş yani 600 gr almış bu ay yeni biyere gitmiştik adam tam bir devlet hastanesi doktoru ordan gelmiş zaten. Klasik muayene yaptı kilosu boyu kafası fena değil günde bikaç kez mama ver emmiyosa dedi bi de her emzirmeden önce burun damlası kullan dedi. O burun damlası burundan mideye iniyo el kadar bebek o kadar tuza maruz bırakılır mı ya tansiyon hastası olur Allah korusun. Önümüzdeki ay başka doktor yolu göründü bize yine

Ben

Canım aynı benim oğluşumu tarif ediyosun huyları değişiyo büyüyolar artık benimkide sürekli tepemde mız mız aksama kadar

A aysenur1298 canım dvit kullanıyordum ama bıngıldağın erken kapanmasına neden olduğu için 3-4 gündür kullanmıyorum bi sonraki kontrole kadarda kullanmayı düşünmüyorum

Günde bi kere bi damla bişey olmaz heralde ama bu her emzirmede dedi valla ben bebeğime verdiğim herşeyi kırk kere düşünür oldum pku şüphesinden sonra. Hem ilk altı ay Anne sütü dışında hiçbişeyi tam sindiremiyormuş bebek, vücutta kalıp çok sonra hastalık yapıyomuş damar tıkanıklığı başta tabi

Benim eşimde korkuyodu ondan aldık bildiğin kocaman bi karyolagardolobıyla takım ama odasına koycam sonra su beşiklerden almıştım süslü küçükler vrya onda ilk ay yatırdık dahada yatmıyo boşa gitti pramızdönenceyi kullanıyoruz sadece 10 dk yatıyo

kızlar selam
ne zamandır giremedim nete
diş çıkarmaya başlayan var mı, ne tür belirtiler yaşıyorsunuz
bir de d vitamini illa ki sabah mı verilmeli

kızlar bir de şunu soracaktım
ilk aylardaki gibi iki saatte bir emziriyor musunuz
beslenme düzeniniz gün içinde ve gece nasıl
tabii bir de bebeğiniz günde ne kadar uyuyor

kızlar selam
ne zamandır giremedim nete
diş çıkarmaya başlayan var mı, ne tür belirtiler yaşıyorsunuz
bir de d vitamini illa ki sabah mı verilmeli
Benim oğlumun çok fazla salyası akıyor doktora sordum dişten dolayı olabilir damağı kabarmış sanki ama daha 2-3 ayı bulur dişin çıkması dedi

Benimki genelde 2saate acıkıyo istiyo zaten emmek için ağlıyo falan uyku düzenide belli olmuyo gece 2 saatte uyanıyo emiyo genelde uyuyo tekrar

Benim belli bir saatim yok devamlı ağzında kalsa gıkı çıkmaz ağladığında veriyorum hep gece uzun uyuyor gündüz sürekli emiyor ama gezdir kucağında acıksada ağlamaz öyle yani

ben 2.5 aylıkken sünnet ettirdim hiç sorun olmadı.oğluş çok usluydu. Demekki her bebek farklı.gerçi benim yaptırdığım yerde bir 3.5 aylık bebekde sünnet oldu oda sorunsuzdu.çişinide çok kolay yaptı 1 haftada iyileşti.doktorun eli hafif galiba

Benim belli bir saatim yok devamlı ağzında kalsa gıkı çıkmaz ağladığında veriyorum hep gece uzun uyuyor gündüz sürekli emiyor ama gezdir kucağında acıksada ağlamaz öyle yani
Aynısı .. Bnmki de 2-2.5 saatte bir acıkıyor kucağında gezdirsen sesi çıkmıyor ama oturtunca yeniden ağlıyor. Emzirmeden kollarım ağrıyor artık

Bnmki 2-2.: saatte bir emiyor.uyuyup uyandığında 2 saatte olsa aağlıyor açlıktan mi bilmiyorum bn de emziriyorum rahatlıyor.gündüz çok uzun uyumuyor. GündüzYarım- 1 saat kadar uyuyor. Gece de 9.3 ta emzirip unutuyorum bir de uyurken 12 de. Sabahleyin 6-7 gibi uyanıyor. Siz de nasıl durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…