- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
Seni özlemiş yavrun canım tek kaldığında anlıcaksın akşama kadar kokunu duymak isticek kucağından inmicek. Daha çok küçükler öyle uzun gezmelerden uzun süre yabancılarla kalmaktan hiç hoşlanmıyolar. Ben bunu çok açık gördüm tecrübeyle sabit yaniay günceli yakaladim vallaaaabu arada mevlüdümüzu de yaptik.simdi ankarada kvlerdeyiz, ani bi karrla gezmedeyiz.zaten oyuzden uzak kaldim ya burdan kizlar ama oglusum cok huysuz ya o gülen cocugum gitti hani uyumaya yakin mizmizlanmalar olur ya sürekli öyle.guldürmek icin taklalar aticaz ancak siritiyo.bide sadece yüzunü burusturp ses cikarmadan gızlerinden yaş bosaldi kv nin elindeyken, yani neden olabilir ki böyle bisey bilmiyorum.icim parcalandi ama.bian önce evime gitmek istiyorum ya.tek ilmak gibisi yok malesef.ilgilenemiyoruumm
Bugün doktora gittik 5850 miş yani 600 gr almış bu ay yeni biyere gitmiştik adam tam bir devlet hastanesi doktoru ordan gelmiş zaten. Klasik muayene yaptı kilosu boyu kafası fena değil günde bikaç kez mama ver emmiyosa dedi bi de her emzirmeden önce burun damlası kullan dedi. O burun damlası burundan mideye iniyo el kadar bebek o kadar tuza maruz bırakılır mı ya tansiyon hastası olur Allah korusun. Önümüzdeki ay başka doktor yolu göründü bize yine[/QUOT
Bende damla kullanıyorum tıkanınca burnu dediğin hiç aklıma gelmemişti
Canım aynı benim oğluşumu tarif ediyosun huyları değişiyo büyüyolar artık benimkide sürekli tepemde mız mız aksama kadaray günceli yakaladim vallaaaabu arada mevlüdümüzu de yaptik.simdi ankarada kvlerdeyiz, ani bi karrla gezmedeyiz.zaten oyuzden uzak kaldim ya burdan kizlar ama oglusum cok huysuz ya o gülen cocugum gitti hani uyumaya yakin mizmizlanmalar olur ya sürekli öyle.guldürmek icin taklalar aticaz ancak siritiyo.bide sadece yüzunü burusturp ses cikarmadan gızlerinden yaş bosaldi kv nin elindeyken, yani neden olabilir ki böyle bisey bilmiyorum.icim parcalandi ama.bian önce evime gitmek istiyorum ya.tek ilmak gibisi yok malesef.ilgilenemiyoruumm
Günde bi kere bi damla bişey olmaz heralde ama bu her emzirmede dedi valla ben bebeğime verdiğim herşeyi kırk kere düşünür oldum pku şüphesinden sonra. Hem ilk altı ay Anne sütü dışında hiçbişeyi tam sindiremiyormuş bebek, vücutta kalıp çok sonra hastalık yapıyomuş damar tıkanıklığı başta tabi
Benim eşimde korkuyodu ondan aldık bildiğin kocaman bi karyolagardolobıyla takım ama odasına koycam sonra su beşiklerden almıştım süslü küçükler vrya onda ilk ay yatırdık dahada yatmıyo boşa gitti pramızdönenceyi kullanıyoruz sadece 10 dk yatıyovalla benim saglik ocaginda ince elbisesiyle tartip 200gr düsügunu söylüyolar. okadr farketmemesi lazim bencede
canim naptin yaptirdinmi aşiyi merak ettm.3 ay 15gunden sonra yapilmaz demati bzm dr da.son gunlerinde yaptirdik
şu bitek aglayinca akillarina gelmemiz yokmu sinir oluyorum yaa.sen de bisey diyemeyenlerdensin desene :))
canim endise etme normal gayet.d vit kullaniyomusun sen bi onu soriyim. cok ciddi bi yan etkisi yok ama bingildagin erken kapanmasina neden oluyomus.ben kullanmadim, ama icim rahat diil tabi.neyse havalar isinsin has güneş görür artik napiim:))))
canım ben hep birlikte yattim oglumla.ilk zamanlar rahat bi koltugmz var onda idare ettik simdide yatak odasinda yataktayiz, besiginde ayri hic yatrmadim,uzmanlar defgn gibi alistirmayin diyo ama dusununce annesine aliscak nolur ki diyosun hem kucuckler daha bence hala adapte olamadilar dünyaya.ayrica hic rahatini bozmadan kafasini yana cecirip memeyide emiyo.hic uyanmiyo sukur.bence bebisler icin tek şart güven heralde kizlar yaa.güvende oldugunu bilince sakinler :) he kocamdan ayri kaldim evet ama istese yanmzda yatabilir sigiyoruz ama korkuyo nedense
Benim oğlumun çok fazla salyası akıyor doktora sordum dişten dolayı olabilir damağı kabarmış sanki ama daha 2-3 ayı bulur dişin çıkması dedikızlar selam
ne zamandır giremedim nete
diş çıkarmaya başlayan var mı, ne tür belirtiler yaşıyorsunuz
bir de d vitamini illa ki sabah mı verilmeli
tamam canım çok teşekkürlerBenim oğlumun çok fazla salyası akıyor doktora sordum dişten dolayı olabilir damağı kabarmış sanki ama daha 2-3 ayı bulur dişin çıkması dedi
Canım söylemeyi unuttum bi de doktor dedi ki kısa süreli ağlama krizine girebilir özellikle geceleri birden ağlamaya başlar 2-3 dk sonra kendiliğinden susar dedi aklında bulunsun diş mi var yoksa sizde :)tamam canım çok teşekkürler
Benimki genelde 2saate acıkıyo istiyo zaten emmek için ağlıyo falan uyku düzenide belli olmuyo gece 2 saatte uyanıyo emiyo genelde uyuyo tekrarkızlar bir de şunu soracaktım
ilk aylardaki gibi iki saatte bir emziriyor musunuz
beslenme düzeniniz gün içinde ve gece nasıl
tabii bir de bebeğiniz günde ne kadar uyuyor
Aaa devit bıngıldağın erken kapanmasınamı neden oluyor ben kullanıyorumA aysenur1298 canım dvit kullanıyordum ama bıngıldağın erken kapanmasına neden olduğu için 3-4 gündür kullanmıyorum bi sonraki kontrole kadarda kullanmayı düşünmüyorum
Benim belli bir saatim yok devamlı ağzında kalsa gıkı çıkmaz ağladığında veriyorum hep gece uzun uyuyor gündüz sürekli emiyor ama gezdir kucağında acıksada ağlamaz öyle yanikızlar bir de şunu soracaktım
işte olmaya çalistigim model:) gecen pazar mevlüdümüz vardi, bi baktim 3 e giden bi kiz cocuhu vardi onun kucagina yatrmislar cocugu salliyo ama kimsede yok, anaaam sinir oldum.kiza bise demedim tabiki hemen anneme gittim cocuga cocuk emnet edilir mi ya diyerek.o da ben görmedim dedi.ay herkes cocugunun kucagina oturtmaya ne merakli ya.oyuncakti sanki.ve ben kizamiyorum.bisi demedikce abartiyolar cunku onu gördüm
eşime simdi bile malesef bakim konusunda güvenemiyorum.bi bez bile degistirmedibakicak da kimsem yok annem calisiyo kv uzak, nasil olcak bilemedim simdi.vazgecsemmi dicem ama kucukken halletmek istiyorum cook iyki sormusum yaa, bunlari hic dusunemedim.ya bide nasil dayandin canim, sakin olmak lazim boyle durumlarda cok.dayanikliim diyom ama bakalim ne halde olucam
Bende kullanıyordum canım kemikleri güçlendiriyor ama 1 ay kullanmayacağım bakalım ne olacak senin bebeğinin baş çevresi ne kadardıAaa devit bıngıldağın erken kapanmasınamı neden oluyor ben kullanıyorum
Aynısı .. Bnmki de 2-2.5 saatte bir acıkıyor kucağında gezdirsen sesi çıkmıyor ama oturtunca yeniden ağlıyor. Emzirmeden kollarım ağrıyor artıkBenim belli bir saatim yok devamlı ağzında kalsa gıkı çıkmaz ağladığında veriyorum hep gece uzun uyuyor gündüz sürekli emiyor ama gezdir kucağında acıksada ağlamaz öyle yani
Bnmki 2-2.: saatte bir emiyor.uyuyup uyandığında 2 saatte olsa aağlıyor açlıktan mi bilmiyorum bn de emziriyorum rahatlıyor.gündüz çok uzun uyumuyor. GündüzYarım- 1 saat kadar uyuyor. Gece de 9.3 ta emzirip unutuyorum bir de uyurken 12 de. Sabahleyin 6-7 gibi uyanıyor. Siz de nasıl durumlar?kızlar bir de şunu soracaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?