2014 Aralık Anneleri

Bnm eşimin sınav derdi var her hafta sonu da çıkamıyorum anca arada 2-3 haftada bir. Bebekli gezenleri görünce imreniyorum
Bende imreniyorm ya annenler falan geldiğinde çıksanız çünkü bunalıma giriyo insan ben çıkıyorm dışarıya ni nefes alıyorm iyi geliyo zaten huyları değişmeye başladı iyce zorlaşıyolar

Evet kanguru düşünüyordum ama dün geceden beri kalça ağrım olunca o ihtimal de kalktı. Artık arabaya binecek zamanı bekliyorum
Canım benim de belim hep ağrır yıllardır ama kanguru gerçekten çok işe yarıyor zaten evde de kucağında geziyodur aynı şey çekiyorum ağrıyı mecburen. Benim bebeğim de kanguru sevmedi ama zorla alıştırmaya çalışıyorum bi elimde çıngırak falan tutuyorum sling de en başta sevmemişti şimdi alıştı sayılır. Dışarı çıkamamak çok zor ben hala haftada bir çıkabiliyorum o bile farkediyo

Ben üç aydır toplasan On kere falan kullanmışımdır zararı vardır diye kullanmıyodum dün birinden duydum kışın doğan bebeklerde kemik erimesi çok sık görülüyomuş vitamin kullanılmazsa 5.ayda belirti vermeye başlıyomuş bunu duyunca korktum bu sabah verdim ama çok kararsızım ya

canim banada dedi dr sütte hersey var ama bi d vit yok kullan diye ama yarari zararindan cok mantigi da olmaz.bence günrsi gordukmü kolu bacagi acalim evden bile olsa olur yani.zaten bahar geldi, ama icin yine rahat olmassa kullan biraz istersen

Aynen canım kaç gündür psikolojim bozuldu resmen

İlk aylar hiç güneş görmedi ya vitamini de kullanmadım o yüzden vicdan azabı duydum ama geçti artık bu saatten sonra faydası olur mu bilemedim

kizzlar yaa ne farkettim size sölemeyi unuttum:) benim oğlanin ellerindeki kıl gözenekleri babasininkiyle resmen ayni yerde:) ilk gördügümde cok sasirmistim.babasi da cok sevindi tabi, aonunda kendisine benzeyen biyer ciktigi icin.hehee o da kil gözeneklerinin yeri

Bizim de bu ay 39 cm çıktı doktor normal dedi sizinki işgüzarlık yapmış bence. İşleri güçleri bizi panikletmek hiç takma
canım bi de baktığın zaman hiç anormallik görünmüyor vücuduna oranla hatta ben hep koca kafam diye sevdim çocuğu

Benim bebişim kimseciklere benzemiyor hastanede karıştı desem o gün sadece 2 doğum oldu diğeri benden sonraydı hemde kızdı :) büyüdükçe değişir diyorlar bakalım kime benzeyecek

Benim bebişim kimseciklere benzemiyor hastanede karıştı desem o gün sadece 2 doğum oldu diğeri benden sonraydı hemde kızdı :) büyüdükçe değişir diyorlar bakalım kime benzeyecek
Benim kızım bana benziyor gözleri babasına benzeyecek galiba doktorda dedi gözleri babaya benzetebilmişsin diye yeşile kayıyo. Gözler o gün bende tek doğum yapandım

Benim kızım bana benziyor gözleri babasına benzeyecek galiba doktorda dedi gözleri babaya benzetebilmişsin diye yeşile kayıyo. Gözler o gün bende tek doğum yapandım
Oğlan dayıya çeker derler ama dayıya da benzemiyor :) geçenlerde eski fotoğrafları karıştırırken babasının bebeklik fotoğrafını buldum sanki hafiften anımsatıyor gibi yada sırf birilerine benzesin diye mi benzettik bilemiyorum

Kızlar doğumdan sonra hala psikolojisi düzelmeyen var mı aranızda. Ben o kadar çok gel git yaşıyorum ki bazen nedensiz ağlamak geliyor içimden. Eşime bile durup dururken kızıp küsüyorum tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı :) aradan bikaç saat geçiyor sanki dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Hani hamileyken çok duygusallık olur ya bende hala devam ediyor sanırım bu durum ne zaman geçecek hep böyle kalmaktan korkuyorum

Eşimin arkadaşının çocuğu aynı anneydi siyahtı saçları kazıtmışlar sarı çıkmış babası gibi

benimki ayni benmis herkes öyle diyo.gebel hatlarda baba da var accik.ya kizlar gözler koyu mavi gri olarak hala devam sizin nasil.bide simdi uyurken nefes alirkn hirt hirt diye ses cikariuo.esim burnu tikali diyo ama diil de.hani gulerken de bogazdan gülersin garil sesngelir onn gibi.anlayan var mi

Eşimin arkadaşının çocuğu aynı anneydi siyahtı saçları kazıtmışlar sarı çıkmış babası gibi
Aaa o ne tuhaf şey öyle ilk kez duyuyorum ne kadar ilginç geldi.. Ayy büyüdükçe birimizden birimize illa benzer heralde :)

Ay ben hamileyken nr ağlıyordum ne ağlıyordum gunduz uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum ne güzel önceden uyurdum oğlenlerş diyorum sonra kızıma bakıyorum çok mutlu oluyorum

Canım benim oğlum bazı geceler resmen horluyor bazen sanki ıslık sesi gibi çıkıyor nefesi va başka garip seslerde çıkarıyor doktora sordum burnu tıkanık gibi diye 2 yaşına kadar çok ciddiye almıyoruz her bebekte olabilecek şeyler bunlar ama 2 yaşından sonra hala devam ederse geniz eti için araştırma yaparız dedi

Ay ben hamileyken nr ağlıyordum ne ağlıyordum gunduz uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum ne güzel önceden uyurdum oğlenlerş diyorum sonra kızıma bakıyorum çok mutlu oluyorum
Hala devam ediyor mu bu durumun peki? Bende böyleyim işte oğlumla oynuyoruz gülüyoruz bilmem ne sonra sanki kara bulutlar çöküyor üstüme hatta eşim dalga geçiyor yok oğlum anne sana kızmadı ondan üzgün değil kadınları anlayamazsın sen daha diyor iki erkek oldular beni dışlıyorlar heralde ondan böyleyim

ben hamileyken de cok oyle duygusallgm yoktu ama hep kafamda düsünceler, planlar kurmacalar telaş falan cok vardi.ve hala devam ediyo o durum.ama korkma canim ya.bence gecici hi durum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…