2014 Aralık Anneleri

Yatırıcam de al. Valla benim kv. Ler geldiğinde bile çok fazla kucakta gezdirmeye dedik. Onlar gidecek çocukla bn uğraşcam

Son düzenleme:
Gündü
Gündüz 2 saatten fazla uyutma bnce.

Kızlar emzirmeden dolayı dışarı çıkamıyorum. göğüslerimde şişlik oluyor beni çok rahatsız ediyor. Bir de bebeğimde maşaAllah ağırlaştı dışarda taşımam tek başıma çok zor.eşim yoğun olduğundan çıkamıyor. Bn de ara da çıkabiliyorum. Bazen çok stres oluyorum. Bnm gibi olan varmı

Ben varııım. Kanguru yada baby sling tarzı bişey de almamıştım taşıyamam diye. Eşim olunca arabayla çıkıyoruz ama bazen oğlum arabada durmuyor çok ağlıyor o zaman eşim alıyor kucağına. Bu yüzden cesaret edip tek başıma arabaylada çıkamıyorum

Bende kullanıyordum canım kemikleri güçlendiriyor ama 1 ay kullanmayacağım bakalım ne olacak senin bebeğinin baş çevresi ne kadardı
Valla ölçtüler hastanede bişey demediler geçen ay gittiğimde 39 cm doktor kotu bişey dediği zaman insan ister istemez kafaya takıyor demi ben kalçayı ne kadar sorun ettim ama bak düzelme var dedi takma kafana bidahaki gittiğinde sor iyice içini rahatlat

Aynısı .. Bnmki de 2-2.5 saatte bir acıkıyor kucağında gezdirsen sesi çıkmıyor ama oturtunca yeniden ağlıyor. Emzirmeden kollarım ağrıyor artık
Aynen benimde kollarım uyuşuyor artık ama emzirmekten gezdirmekten sırtı yere geldiği zaman ağlıyor oturduğun zaman ağlıyor durduğun zaman ağlıyor gezeceksin öyle istiyor ama ağladığı zaman emziriyorum ben 2 saati bile bulmuyor diyorum ya hep ağzında kalsa gıkı çıkmaz emecek bişey ağrıyor emzikte emmiyor o kadar

Ben kullanıyorum kanguru valla çok rahat hemde dışarı bakıyor yavrum ama 5 dakika sonra hemen uyuyor az etrafına baksın diye çıkarıyorum çıkar çıkmaz kanguruda uyuyor hemen

öyle canım ya,yalnizken rahat.ay dün aksam misafir vardi.naspiyon sen diye seveyim derken el hareketinden bi ürktü sonrasi ciglik cigliga aglama bu da bi ilkti valla.hemen aldim odaya geldik düzeldi yafrum ya

A aysenur1298 canım dvit kullanıyordum ama bıngıldağın erken kapanmasına neden olduğu için 3-4 gündür kullanmıyorum bi sonraki kontrole kadarda kullanmayı düşünmüyorum

canim bizim ilk kontrolde basini ölcüp büyük biraz d vit kullanmiyomusun dedi.bende kullabmiyorum erken japatiyomus dedim kullan illaki dedi.ama sonra da 3 damla 10gün devam ettm biraktim icim rahat etmedi.güneş görünce aciyim heryerini kafam rahat olur dedim.bide zaten yaz geldi nerdeyse kullanmaya gerek yok gibi

ya onlar cok tatlii cok da pahaliydi, ama dedigin gibi okadr kullanilmiyomus besik.en azindan biz henüz aktiflesemedik
kızlar bir de şunu soracaktım
ilk aylardaki gibi iki saatte bir emziriyor musunuz
beslenme düzeniniz gün içinde ve gece nasıl
tabii bir de bebeğiniz günde ne kadar uyuyor
canim dis cikarmayi sormussun.suan asiri salya ve elini agzindan cikarmamasi disinda bi belirti yok.herkes zaten dis cikarcak diyp duruyo.insallah cikmaz hemen yaa,sinde cikiyomu..bide emzirmeyi 1,5 saatte bi emziriyorum,zaten istiyoda.gecede 2,5saatte bi uyanr gibi oluyo hemen memeyi yandan veriyorum.uykusuda aksam 9 da yattimi sabah 7 de kalkar, 2 saat oyalanip uine uyur ama gün icinde en fazla 1.5saat uyuyo.zaten gece uysun doye uyutmak istemiyoru
canim masallah valla, sunnet sonucta illaki bi korkuyo insan ama sennki hafif atlatmis ne guzel:)

Aynısı .. Bnmki de 2-2.5 saatte bir acıkıyor kucağında gezdirsen sesi çıkmıyor ama oturtunca yeniden ağlıyor. Emzirmeden kollarım ağrıyor artık
kiz sen de bayadir görünüyon heebebislerden girmiyo demi.bizimkide cok seviyo kucagi.ama oyunla kandirip yatirriyom hehe
Ben kullanıyorum kanguru valla çok rahat hemde dışarı bakıyor yavrum ama 5 dakika sonra hemen uyuyor az etrafına baksın diye çıkarıyorum çıkar çıkmaz kanguruda uyuyor hemen
benim sligimde öyle.cok rahat.zaten olmasaymis cocugum herseyi kalirdi heralde ben götüruyom hep.bizimkide parka gidene kadar uyanik parkta bi etrafi izleme modu dönüs yolunda koyar koymaz slingde uyuyo cok tatlilar ama dimii.kizlar dusunen varsa bi magazaya gdip deneyin derim.cok rahat.gerci bebis büyüdukce biraz beli zorluyo ama o da cok durursan.bide ergo baby kanguru tavsiyem baya buyukkende kullaniliyomus.ama pahali boraz

Bende aynı durumdayım eşim geç geliyo hafta sonu çıkarsak çıkıyoruz ondada bebiş rahat etmiyo arabasında ağlıyo kanguruyuda çok sevmedi dün annem gelmişti bende biraz hava almaya çıktım bi çift gördüm kız hamile doğumu yakıb galiba yürüyşe çıkmışlar ah dedim bizde hamileyken böyleydik şimdi rahat zamanınız tabi gezersiniz diye söylenip durdum içimden

Bizimki bazen kapıdan çıkıyorum 2 dakika sonra uyumuş çok tatlılar cidden evde böyle kolay uyutamıyorum. İşini biliyorlar sıpalar cidden çok rahat yoksa bende çıkamazdım dışarı

Evet kanguru düşünüyordum ama dün geceden beri kalça ağrım olunca o ihtimal de kalktı. Artık arabaya binecek zamanı bekliyorum

Bugun kalçam ağrıyınca kanguruyla yürüyemiyeceğimi anladım

Bnm eşimin sınav derdi var her hafta sonu da çıkamıyorum anca arada 2-3 haftada bir. Bebekli gezenleri görünce imreniyorum

hayırlı günler herkese
kızlar ben paraben içerdiği için sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanmıyorum, multitabs vitamin ilacı kullanıyorum ilk kızımda gelişimi açısından bunun çok etkisini gördüm paraaben de içermiyor o yüzden kardeşinede kullanıyorum, sizlerde isterseniz sağlık ocağının verdiğini bi araştırın, ben doktorumuza sordum kullanmadığımı paraben içerdiğini o da faydası zararından daha çok yanıtını verdi ama benim içime sinmiyor kullanmak

Banada hastaneden çıkınca doktor acde mi ne öyle bişey vermişti sağlık ocagında devit3 verdiler kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…