İnşallah öyledir canım ya bi de ben hala regl olmadım sanırım ondanda kaynaklanıyor bu git gellerben hamileyken de cok oyle duygusallgm yoktu ama hep kafamda düsünceler, planlar kurmacalar telaş falan cok vardi.ve hala devam ediyo o durum.ama korkma canim ya.bence gecici hi durum,
hee iyi bari normalse, benimkide horluyo arada aynen :) hatta bazen kendi sesinden irkiliyo.cok komik oluyo"))))Canım benim oğlum bazı geceler resmen horluyor bazen sanki ıslık sesi gibi çıkıyor nefesi va başka garip seslerde çıkarıyor doktora sordum burnu tıkanık gibi diye 2 yaşına kadar çok ciddiye almıyoruz her bebekte olabilecek şeyler bunlar ama 2 yaşından sonra hala devam ederse geniz eti için araştırma yaparız dedi
ben de olmadim aynen, ya benim ark var 10 aylik oldular haka olmamis regl.biraz fazla diil mii yaİnşallah öyledir canım ya bi de ben hala regl olmadım sanırım ondanda kaynaklanıyor bu git geller
Ahahah aynen kendi horultusundan korkan bebekhee iyi bari normalse, benimkide horluyo arada aynen :) hatta bazen kendi sesinden irkiliyo.cok komik oluyo"))))
yok ben yine de soorarim zaten merak etme:) bide kalici dr umuz olsaydiiAhahah aynen kendi horultusundan korkan bebekcanım yanlış da yönlendirmek istemem sen yinede kontrole gidince bi sor doktora
Benim kv 1 sene olmazmış bende hiç doktora falan sormadımben de olmadim aynen, ya benim ark var 10 aylik oldular haka olmamis regl.biraz fazla diil mii ya
Çok zor kafana göre bi doktor bulmak ya ben hiç araştırmadım falan doğum yaptığım hastaneden devam ediyorum şimdilikyok ben yine de soorarim zaten merak etme:) bide kalici dr umuz olsaydiihala arastirmaktayiz
Yok canım ya bitti devam etmiyor yani oğluna bak ne güzel bişey yaptığını gör üzülme belki hayatımız boyunca yaptığımız en doğru şey onlar.Hala devam ediyor mu bu durumun peki? Bende böyleyim işte oğlumla oynuyoruz gülüyoruz bilmem ne sonra sanki kara bulutlar çöküyor üstüme hatta eşim dalga geçiyor yok oğlum anne sana kızmadı ondan üzgün değil kadınları anlayamazsın sen daha diyoriki erkek oldular beni dışlıyorlar heralde ondan böyleyim
Bende olmadım anneme söylemiştim süt veriyorsun ya ondan dedi 1 sene olmayanda varmış oh ne güzel demiştimBenim kv 1 sene olmazmış bende hiç doktora falan sormadım
Benim 40ım çıkmadan kanamam bitmişti sonra 40ımda duş aldıktan sonra kanamam başladı 4 5 gün sürdü sonrada başka olmadı annemde aslında olmaman lazımdı senin yumurtlaman olduğu için süt seni korumaz tekrar hamile kalırsın dikkat et dedi korkuyomdaBende olmadım anneme söylemiştim süt veriyorsun ya ondan dedi 1 sene olmayanda varmış oh ne güzel demiştim
Canım aynı benden bahsediyosun evde sürekli eşime takıyorum geçen arabaya puseti takamadı bende sen bilerek takmıyosun biliyosun ki ben gezmeye çıkcam sürekli gezecem beni eve bağlamak için takmadın diye tırmaladımkfamda kurup duruyom sürekli öyle işte özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissedyormKızlar doğumdan sonra hala psikolojisi düzelmeyen var mı aranızda. Ben o kadar çok gel git yaşıyorum ki bazen nedensiz ağlamak geliyor içimden. Eşime bile durup dururken kızıp küsüyorum tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı :) aradan bikaç saat geçiyor sanki dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Hani hamileyken çok duygusallık olur ya bende hala devam ediyor sanırım bu durum ne zaman geçecek hep böyle kalmaktan korkuyorum
Benim 30 gün sürdü oda aralıklı ondan sonra dahada olmadım :) dikkat et sen bencedeBenim 40ım çıkmadan kanamam bitmişti sonra 40ımda duş aldıktan sonra kanamam başladı 4 5 gün sürdü sonrada başka olmadı annemde aslında olmaman lazımdı senin yumurtlaman olduğu için süt seni korumaz tekrar hamile kalırsın dikkat et dedi korkuyomda
Eşimi hiç yaklaştırmdım kendime doğumdan sonra çok korkuyorum sanki iyleşememişim gibi geliyobide hamile falan kalırsan diye aklım çıkıyo ilaç kullanın diyceksin oda kilo yapıyo of offf bilemedimBenim 30 gün sürdü oda aralıklı ondan sonra dahada olmadım :) dikkat et sen bencede
Sağlık ocağındada bana iğne yapalım falan dediler 3 aylık olanlardan kalsınnn dedim bende çok korkuyorumEşimi hiç yaklaştırmdım kendime doğumdan sonra çok korkuyorum sanki iyleşememişim gibi geliyobide hamile falan kalırsan diye aklım çıkıyo ilaç kullanın diyceksin oda kilo yapıyo of offf bilemedim
O ilaçlar çok zararlı hormonları bozuyo hem sonra hamile kalmayı da zorlştırıyo diye biliyorum. Bizde ilk günden beri eşim korunuyo ama şimdi aklım çıkıyo hamile kalcam diye yaklaşmadığım zaman da eşim çok küsüyo bazen diyorum iyiki çok adet oluyorum yoksa halim harapEşimi hiç yaklaştırmdım kendime doğumdan sonra çok korkuyorum sanki iyleşememişim gibi geliyobide hamile falan kalırsan diye aklım çıkıyo ilaç kullanın diyceksin oda kilo yapıyo of offf bilemedim
Eşime korktuğumu söyledim şimdilik anlayşlı karşılıyo ama bi sonu var bu kaçışınO ilaçlar çok zararlı hormonları bozuyo hem sonra hamile kalmayı da zorlştırıyo diye biliyorum. Bizde ilk günden beri eşim korunuyo ama şimdi aklım çıkıyo hamile kalcam diye yaklaşmadığım zaman da eşim çok küsüyo bazen diyorum iyiki çok adet oluyorum yoksa halim harap
Annemde bana doktora git diyo hatta spiral düşün diye bidaha o koltuğa çıkmak istemiyom korkudan gidemiyom ama sen git bence vücudun nasıl halsiz kalırAy ne güzel ilerlemiş sayfalar ben de hemen görüşlerimi söyleyimben de Hamilelikten önce buzdolabı gibiydim hiç duygusal değildim hamilelikle beraber herşeye ağlar oldum şimdi de olur olmadık gözlerim doluyo. Gerçi sıkıntılarımız da yok değil ama eski halime göre baya ağlak sinirli bişey oldum yalnız değilsiniz yani hormonlardan bence. Benim kızım da biraz horluyo ben de inşallah kalıcı bi dr bulursam bütün merak ettiklerimi sorcam. Bu arada benimki ilk doğduğunda aynı bendi şimdi aynı babası nasıl bu kadar değişti anlamadım Kızlar bende kesin bi anormallik var Son 6 haftada 3 kere adet oldum ve çok kanamam var evde batmadık yer kalmadı ayıptır söylemesi. Neden böyle ki yaa doktoru aradım normal de olabilir ama bakmak lazım dedi hiç gitmek istemiyorum o koltuğa oturmak dahi istemiyorum napsam ki. Sizi duyunca telaş yaptım şimdi
Halsizim ya evi görsen toz içinde yemek de doğru düzgün yapamıyorum kaç zamandır. Erteliyorum bakalım n. Kadar ertelicem ilişkiden dolayı kanama olmaz demi sezeryan oldum sonuçtaAnnemde bana doktora git diyo hatta spiral düşün diye bidaha o koltuğa çıkmak istemiyom korkudan gidemiyom ama sen git bence vücudun nasıl halsiz kalır
Sanmam hani olsada o kadar uzun sürmez benceHalsizim ya evi görsen toz içinde yemek de doğru düzgün yapamıyorum kaç zamandır. Erteliyorum bakalım n. Kadar ertelicem ilişkiden dolayı kanama olmaz demi sezeryan oldum sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?