2014 Aralık Anneleri

ben hamileyken de cok oyle duygusallgm yoktu ama hep kafamda düsünceler, planlar kurmacalar telaş falan cok vardi.ve hala devam ediyo o durum.ama korkma canim ya.bence gecici hi durum,
İnşallah öyledir canım ya bi de ben hala regl olmadım sanırım ondanda kaynaklanıyor bu git geller

hee iyi bari normalse, benimkide horluyo arada aynen :) hatta bazen kendi sesinden irkiliyo.cok komik oluyo"))))

hee iyi bari normalse, benimkide horluyo arada aynen :) hatta bazen kendi sesinden irkiliyo.cok komik oluyo"))))
Ahahah aynen kendi horultusundan korkan bebek canım yanlış da yönlendirmek istemem sen yinede kontrole gidince bi sor doktora

Yok canım ya bitti devam etmiyor yani oğluna bak ne güzel bişey yaptığını gör üzülme belki hayatımız boyunca yaptığımız en doğru şey onlar.

Bende olmadım anneme söylemiştim süt veriyorsun ya ondan dedi 1 sene olmayanda varmış oh ne güzel demiştim
Benim 40ım çıkmadan kanamam bitmişti sonra 40ımda duş aldıktan sonra kanamam başladı 4 5 gün sürdü sonrada başka olmadı annemde aslında olmaman lazımdı senin yumurtlaman olduğu için süt seni korumaz tekrar hamile kalırsın dikkat et dedi korkuyomda

Canım aynı benden bahsediyosun evde sürekli eşime takıyorum geçen arabaya puseti takamadı bende sen bilerek takmıyosun biliyosun ki ben gezmeye çıkcam sürekli gezecem beni eve bağlamak için takmadın diye tırmaladımkfamda kurup duruyom sürekli öyle işte özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissedyorm

Benim 30 gün sürdü oda aralıklı ondan sonra dahada olmadım :) dikkat et sen bencede

Benim 30 gün sürdü oda aralıklı ondan sonra dahada olmadım :) dikkat et sen bencede
Eşimi hiç yaklaştırmdım kendime doğumdan sonra çok korkuyorum sanki iyleşememişim gibi geliyobide hamile falan kalırsan diye aklım çıkıyo ilaç kullanın diyceksin oda kilo yapıyo of offf bilemedim

Eşimi hiç yaklaştırmdım kendime doğumdan sonra çok korkuyorum sanki iyleşememişim gibi geliyobide hamile falan kalırsan diye aklım çıkıyo ilaç kullanın diyceksin oda kilo yapıyo of offf bilemedim
Sağlık ocağındada bana iğne yapalım falan dediler 3 aylık olanlardan kalsınnn dedim bende çok korkuyorum

Ay ne güzel ilerlemiş sayfalar ben de hemen görüşlerimi söyleyimben de Hamilelikten önce buzdolabı gibiydim hiç duygusal değildim hamilelikle beraber herşeye ağlar oldum şimdi de olur olmadık gözlerim doluyo. Gerçi sıkıntılarımız da yok değil ama eski halime göre baya ağlak sinirli bişey oldum yalnız değilsiniz yani hormonlardan bence. Benim kızım da biraz horluyo ben de inşallah kalıcı bi dr bulursam bütün merak ettiklerimi sorcam. Bu arada benimki ilk doğduğunda aynı bendi şimdi aynı babası nasıl bu kadar değişti anlamadımKızlar bende kesin bi anormallik var Son 6 haftada 3 kere adet oldum ve çok kanamam var evde batmadık yer kalmadı ayıptır söylemesi. Neden böyle ki yaa doktoru aradım normal de olabilir ama bakmak lazım dedi hiç gitmek istemiyorum o koltuğa oturmak dahi istemiyorum napsam ki. Sizi duyunca telaş yaptım şimdi

O ilaçlar çok zararlı hormonları bozuyo hem sonra hamile kalmayı da zorlştırıyo diye biliyorum. Bizde ilk günden beri eşim korunuyo ama şimdi aklım çıkıyo hamile kalcam diye yaklaşmadığım zaman da eşim çok küsüyo bazen diyorum iyiki çok adet oluyorum yoksa halim harap

Eşime korktuğumu söyledim şimdilik anlayşlı karşılıyo ama bi sonu var bu kaçışın

Annemde bana doktora git diyo hatta spiral düşün diye bidaha o koltuğa çıkmak istemiyom korkudan gidemiyom ama sen git bence vücudun nasıl halsiz kalır

Annemde bana doktora git diyo hatta spiral düşün diye bidaha o koltuğa çıkmak istemiyom korkudan gidemiyom ama sen git bence vücudun nasıl halsiz kalır
Halsizim ya evi görsen toz içinde yemek de doğru düzgün yapamıyorum kaç zamandır. Erteliyorum bakalım n. Kadar ertelicem ilişkiden dolayı kanama olmaz demi sezeryan oldum sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…