2014 Aralık Anneleri

Halsizim ya evi görsen toz içinde yemek de doğru düzgün yapamıyorum kaç zamandır. Erteliyorum bakalım n. Kadar ertelicem ilişkiden dolayı kanama olmaz demi sezeryan oldum sonuçta
Bende sezeryan oldum 30 gün sürdü oda ara ara dahada olmadı kanamam falan

Bende sezeryan oldum 30 gün sürdü oda ara ara dahada olmadı kanamam falan
Benim lohusalık 10 gün sürdü sonra bi aydan fazla olmadı sonra da üç kere bi hafta arayla adet oldum işte baya anormal durumdayım o zaman

Benim lohusalık 10 gün sürdü sonra bi aydan fazla olmadı sonra da üç kere bi hafta arayla adet oldum işte baya anormal durumdayım o zaman
Evet canm çok olmuşsun benimki normal doğumdu nerdeyse 40güne yakın sürdü ardından oldum 5 gün sonra bitti dahada olmadm

Bel ağrısı varken sıkıntı olmuyor mu kanguru?

Gereksiz sinirlenmeler bn de de oluyor.

Bn
Bnm de içimden hiç gelmiyor uzak duruyorum göğsüm şiş. Her an süt gelir korkusu beni tedirgin ediyor.

Bel ağrısı varken sıkıntı olmuyor mu kanguru?
Sanırım artık alıştım çok sık da kullanmıyorum. Öbür türlü evde bunaltıyo beni yine kucakta avutuyorum. Bir de dışarı çıktığımız gün dönünce daha sakin oluyo yoruluyo ya da temiz havadan heralde. Bebek arabasıyla çıkarsan onda sürekli uyuyo bizim kız

Evet yaa bebişim girmeme izin vermiyor. kucak olayını alsak da bn 1 dk gideyim başlıyor ağlamaya. Hatta bugün sütlü kahve yapım dedim başladı ağlamaya bn de kucağıma alarak yaptım bardağa kahvemi koyayım derken bardak 2 ye ayrıldı. İyi ki bebeğime cam kırıntısı gelmedi,bebekle mutfağa girmemek gerek. kanguru almayı düşünüyordum fena kalça ağrım oldu çok zor kalkıp oturuyorum belime sıkıntı olmasından korkuyorum.

Bn kanguruyu evde değil dışarda kullanmak için istiyorum ama kalça ağzımdan dolayı kullanmaya korkuyorum. Evde kullansam bu sefer de ona alışır kilo aldığında taşımam çok zor olur.

B
Benim ilk ay şişkin oluyodu sonra göğüslerim büyüdü ya da sütüm azaldı artık hiç şiş olmuyo
Bnm göğüslerim büyüdü ve ağırlaştı.Azıcık azaldı ama gene de 1 saat geç emse menopozlu gibi terliyorum resmen. Sıkıntı basıyor.duş alırken taşıma ihtiyacı duyuyorum. ek gıdaya başlarsak belki birazcık rahatlarım

Yok canım ya bitti devam etmiyor yani oğluna bak ne güzel bişey yaptığını gör üzülme belki hayatımız boyunca yaptığımız en doğru şey onlar.
Aynen canım ona bakınca mutlu oluyorum zaten onunla oynayınca kıkırdayınca :)

O kadar dengesizim ki durup dururken eşim bana böyle trip yapsa ağzından burnundan getiririm allaha şükür anlayışlı davranıyor da pek sorun yaşamıyoruz ama nereye kadar

Bn kanguruyu evde değil dışarda kullanmak için istiyorum ama kalça ağzımdan dolayı kullanmaya korkuyorum. Evde kullansam bu sefer de ona alışır kilo aldığında taşımam çok zor olur.
Ben de dışarda kullanıyorum canım ama öyle hergün değil. Mesela şimdi dışardan geldik fena sırtım belim ağrıyo ama deydi hava aldık eve bişeyler aldık geldik şimdi dinlenecem inşallah kızım izin verirse

Yapmadılar öyle bişey ya ondan mı temizlenmedi acaba
Olabilir çünkü normal doğumda akıyor gidiyor sezeryanda kalıyor içerde bazı hastaneler kum torbası koyuyorlar kan parçaları aksın diye ustten baskı yapıyorlar bazı hastanelerde eliylw bastırıyolar benim karnıma bastırdılar bide eliyle kontrol etti alttan kan parçası kalmasın diye ondan sonra yoğun kan geldi zaten yapmamalarını anlamadım normal de yapılması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…