Bende sezeryan oldum 30 gün sürdü oda ara ara dahada olmadı kanamam falanHalsizim ya evi görsen toz içinde yemek de doğru düzgün yapamıyorum kaç zamandır. Erteliyorum bakalım n. Kadar ertelicem ilişkiden dolayı kanama olmaz demi sezeryan oldum sonuçta
Benim lohusalık 10 gün sürdü sonra bi aydan fazla olmadı sonra da üç kere bi hafta arayla adet oldum işte baya anormal durumdayım o zamanBende sezeryan oldum 30 gün sürdü oda ara ara dahada olmadı kanamam falan
Evet canm çok olmuşsun benimki normal doğumdu nerdeyse 40güne yakın sürdü ardından oldum 5 gün sonra bitti dahada olmadmBenim lohusalık 10 gün sürdü sonra bi aydan fazla olmadı sonra da üç kere bi hafta arayla adet oldum işte baya anormal durumdayım o zaman
Bel ağrısı varken sıkıntı olmuyor mu kanguru?Canım benim de belim hep ağrır yıllardır ama kanguru gerçekten çok işe yarıyor zaten evde de kucağında geziyodur aynı şey çekiyorum ağrıyı mecburen. Benim bebeğim de kanguru sevmedi ama zorla alıştırmaya çalışıyorum bi elimde çıngırak falan tutuyorum sling de en başta sevmemişti şimdi alıştı sayılır. Dışarı çıkamamak çok zor ben hala haftada bir çıkabiliyorum o bile farkediyo
Gereksiz sinirlenmeler bn de de oluyor.Canım aynı benden bahsediyosun evde sürekli eşime takıyorum geçen arabaya puseti takamadı bende sen bilerek takmıyosun biliyosun ki ben gezmeye çıkcam sürekli gezecem beni eve bağlamak için takmadın diye tırmaladımkfamda kurup duruyom sürekli öyle işte özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissedyorm
Bnm de içimden hiç gelmiyor uzak duruyorum göğsüm şiş. Her an süt gelir korkusu beni tedirgin ediyor.O ilaçlar çok zararlı hormonları bozuyo hem sonra hamile kalmayı da zorlştırıyo diye biliyorum. Bizde ilk günden beri eşim korunuyo ama şimdi aklım çıkıyo hamile kalcam diye yaklaşmadığım zaman da eşim çok küsüyo bazen diyorum iyiki çok adet oluyorum yoksa halim harap
Karnına kum torbası falan koydular mıBenim lohusalık 10 gün sürdü sonra bi aydan fazla olmadı sonra da üç kere bi hafta arayla adet oldum işte baya anormal durumdayım o zaman
Sanırım artık alıştım çok sık da kullanmıyorum. Öbür türlü evde bunaltıyo beni yine kucakta avutuyorum. Bir de dışarı çıktığımız gün dönünce daha sakin oluyo yoruluyo ya da temiz havadan heralde. Bebek arabasıyla çıkarsan onda sürekli uyuyo bizim kızBel ağrısı varken sıkıntı olmuyor mu kanguru?
Benim ilk ay şişkin oluyodu sonra göğüslerim büyüdü ya da sütüm azaldı artık hiç şiş olmuyoBn
Bnm de içimden hiç gelmiyor uzak duruyorum göğsüm şiş. Her an süt gelir korkusu beni tedirgin ediyor.
Koymadılar korse giy dedi dr giydim biraz kanama durunca çıkardım 10.günKarnına kum torbası falan koydular mı
kiz sen de bayadir görünüyon heebebislerden girmiyo demi.bizimkide cok seviyo kucagi.ama oyunla kandirip yatirriyom hehe
benim sligimde öyle.cok rahat.zaten olmasaymis cocugum herseyi kalirdi heralde ben götüruyom hep.bizimkide parka gidene kadar uyanik parkta bi etrafi izleme modu dönüs yolunda koyar koymaz slingde uyuyo cok tatlilar ama dimii.kizlar dusunen varsa bi magazaya gdip deneyin derim.cok rahat.gerci bebis büyüdukce biraz beli zorluyo ama o da cok durursan.bide ergo baby kanguru tavsiyem baya buyukkende kullaniliyomus.ama pahali boraz
Evet yaa bebişim girmeme izin vermiyor. kucak olayını alsak da bn 1 dk gideyim başlıyor ağlamaya. Hatta bugün sütlü kahve yapım dedim başladı ağlamaya bn de kucağıma alarak yaptım bardağa kahvemi koyayım derken bardak 2 ye ayrıldı. İyi ki bebeğime cam kırıntısı gelmedi,bebekle mutfağa girmemek gerek. kanguru almayı düşünüyordum fena kalça ağrım oldu çok zor kalkıp oturuyorum belime sıkıntı olmasından korkuyorum.kiz sen de bayadir görünüyon heebebislerden girmiyo demi.bizimkide cok seviyo kucagi.ama oyunla kandirip yatirriyom hehe
benim sligimde öyle.cok rahat.zaten olmasaymis cocugum herseyi kalirdi heralde ben götüruyom hep.bizimkide parka gidene kadar uyanik parkta bi etrafi izleme modu dönüs yolunda koyar koymaz slingde uyuyo cok tatlilar ama dimii.kizlar dusunen varsa bi magazaya gdip deneyin derim.cok rahat.gerci bebis büyüdukce biraz beli zorluyo ama o da cok durursan.bide ergo baby kanguru tavsiyem baya buyukkende kullaniliyomus.ama pahali boraz
Bn kanguruyu evde değil dışarda kullanmak için istiyorum ama kalça ağzımdan dolayı kullanmaya korkuyorum. Evde kullansam bu sefer de ona alışır kilo aldığında taşımam çok zor olur.Sanırım artık alıştım çok sık da kullanmıyorum. Öbür türlü evde bunaltıyo beni yine kucakta avutuyorum. Bir de dışarı çıktığımız gün dönünce daha sakin oluyo yoruluyo ya da temiz havadan heralde. Bebek arabasıyla çıkarsan onda sürekli uyuyo bizim kız
Bnm göğüslerim büyüdü ve ağırlaştı.Azıcık azaldı ama gene de 1 saat geç emse menopozlu gibi terliyorum resmen. Sıkıntı basıyor.duş alırken taşıma ihtiyacı duyuyorum. ek gıdaya başlarsak belki birazcık rahatlarımBenim ilk ay şişkin oluyodu sonra göğüslerim büyüdü ya da sütüm azaldı artık hiç şiş olmuyo
Aynen canım ona bakınca mutlu oluyorum zaten onunla oynayınca kıkırdayınca :)Yok canım ya bitti devam etmiyor yani oğluna bak ne güzel bişey yaptığını gör üzülme belki hayatımız boyunca yaptığımız en doğru şey onlar.
O kadar dengesizim ki durup dururken eşim bana böyle trip yapsa ağzından burnundan getiririm allaha şükür anlayışlı davranıyor da pek sorun yaşamıyoruz ama nereye kadarCanım aynı benden bahsediyosun evde sürekli eşime takıyorum geçen arabaya puseti takamadı bende sen bilerek takmıyosun biliyosun ki ben gezmeye çıkcam sürekli gezecem beni eve bağlamak için takmadın diye tırmaladımkfamda kurup duruyom sürekli öyle işte özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissedyorm
Karnına bastırmadılar mı peki içini temizlemek için rahşm arayıp oraya bastırıyorlar çok can yakıcı onu yaptılar mıKoymadılar korse giy dedi dr giydim biraz kanama durunca çıkardım 10.gün
Ben de dışarda kullanıyorum canım ama öyle hergün değil. Mesela şimdi dışardan geldik fena sırtım belim ağrıyo ama deydi hava aldık eve bişeyler aldık geldik şimdi dinlenecem inşallah kızım izin verirseBn kanguruyu evde değil dışarda kullanmak için istiyorum ama kalça ağzımdan dolayı kullanmaya korkuyorum. Evde kullansam bu sefer de ona alışır kilo aldığında taşımam çok zor olur.
Yapmadılar öyle bişey ya ondan mı temizlenmedi acabaKarnına bastırmadılar mı peki içini temizlemek için rahşm arayıp oraya bastırıyorlar çok can yakıcı onu yaptılar mı
Olabilir çünkü normal doğumda akıyor gidiyor sezeryanda kalıyor içerde bazı hastaneler kum torbası koyuyorlar kan parçaları aksın diye ustten baskı yapıyorlar bazı hastanelerde eliylw bastırıyolar benim karnıma bastırdılar bide eliyle kontrol etti alttan kan parçası kalmasın diye ondan sonra yoğun kan geldi zaten yapmamalarını anlamadım normal de yapılması lazımYapmadılar öyle bişey ya ondan mı temizlenmedi acaba
Hatta ben canım çok yanıyor niye yapıyorsunuz dediğimde yapmak zorundayım içerdeki pis kanı atman için demişti bide eliyle kontrol ediyordu ben hiç öyle bir acı görmemiştim daha önceYapmadılar öyle bişey ya ondan mı temizlenmedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?