Çok da iyi biyerde doğum yaptım ama niye yapmadılar ki yaa üff şimdi sıkıntısını ben çekiyorum yanımdakiler de hatırlatmadılar hiç onlar da bilmiyolard .demekHatta ben canım çok yanıyor niye yapıyorsunuz dediğimde yapmak zorundayım içerdeki pis kanı atman için demişti bide eliyle kontrol ediyordu ben hiç öyle bir acı görmemiştim daha önce
Olabilir ama sen yinede sağlık ocağına falan gidersen sorÇok da iyi biyerde doğum yaptım ama niye yapmadılar ki yaa üff şimdi sıkıntısını ben çekiyorum yanımdakiler de hatırlatmadılar hiç onlar da bilmiyolard .demek
Banada yapmadilar ki bende cok iyi bi hastanede dogum yaptimOlabilir ama sen yinede sağlık ocağına falan gidersen sor
Bende çok iyi bir hastanede yaptım bana yaptılar teyzemde öyle onada yaptılar ben herkesten duyuyordum yaptıklarını size yapılmamasına şaşırdımBanada yapmadilar ki bende cok iyi bi hastanede dogum yaptim
Canım senin lohusalığın kaç gün sürdü sonrasında adet oldun mu bi anormallik yaşadın mıBanada yapmadilar ki bende cok iyi bi hastanede dogum yaptim
aynen öyle canim cok zor.bana da kuzenim tavsiye etti bi hastane baya cocuk dr var dedi.bize uÇok zor kafana göre bi doktor bulmak ya ben hiç araştırmadım falan doğum yaptığım hastaneden devam ediyorum şimdilik
ay sorma bende korkuyorum.ama haksiz bi korku da diilki.psikolojik degil yani eminim artik.hani 6 ayda topalaniyomus ya rahim blkide 6.ayda duzeliriz tamaen.olan kocalara oluyo tabi bu arasaEşimi hiç yaklaştırmdım kendime doğumdan sonra çok korkuyorum sanki iyleşememişim gibi geliyobide hamile falan kalırsan diye aklım çıkıyo ilaç kullanın diyceksin oda kilo yapıyo of offf bilemedim
ay valla onu bende tecrube ettim, bende tek elle cocugu tasiyip cayi demlerdim koyardim icerdimde bi kere bi siseyi acmaya calisrken kendisini geriye bi attrdi Allahtan bisi olmadi.ders oldu iste.kanguru meselesi de valla benim hic bi sorunm yokken slingle belim agriyo ama cok durursam 2 saat falan iste.velki kisa sürelifine tasiyabilirsinEvet yaa bebişim girmeme izin vermiyor. kucak olayını alsak da bn 1 dk gideyim başlıyor ağlamaya. Hatta bugün sütlü kahve yapım dedim başladı ağlamaya bn de kucağıma alarak yaptım bardağa kahvemi koyayım derken bardak 2 ye ayrıldı. İyi ki bebeğime cam kırıntısı gelmedi,bebekle mutfağa girmemek gerek. kanguru almayı düşünüyordum fena kalça ağrım oldu çok zor kalkıp oturuyorum belime sıkıntı olmasından korkuyorum.
ya bunu eşini cikarmak iicinmi yaliyolar ki acaba, ben onu hic hissetmedim bide.karnima bastrmislardi ama cok diil.dogumda tek hatrladigim dikislerdi benim yaaKarnına bastırmadılar mı peki içini temizlemek için rahşm arayıp oraya bastırıyorlar çok can yakıcı onu yaptılar mı
Beklesinler valla hayat onlara güzel baba olmak gibisi varmı Benim bebiş durmayınca eşim hemen bağrıyo bebiş durmuyo bi baksana diye babası değilmisin sustur dedim bende beceremiyomuşaynen öyle canim cok zor.bana da kuzenim tavsiye etti bi hastane baya cocuk dr var dedi.bize u
ay sorma bende korkuyorum.ama haksiz bi korku da diilki.psikolojik degil yani eminim artik.hani 6 ayda topalaniyomus ya rahim blkide 6.ayda duzeliriz tamaen.olan kocalara oluyo tabi bu arasa
Sen iyi hissetmemişsin bende bi bastırdı doğumdn zor oldu hele o içimi temizledi sürekli bastırdıya gazlı bezle temzledi heralde öldüm acıdan tabi dikişlere kadar dikiş aynı senin dediğin gibi hatta doğuma gitmeden sen yorum yapmıştın dikislerim ne zaman iyleşecek daha üstüne oturamıyorm diye bende tek doğursaydım bende buraya yazsaydım demiştim o zaman tabi içimdenya bunu eşini cikarmak iicinmi yaliyolar ki acaba, ben onu hic hissetmedim bide.karnima bastrmislardi ama cok diil.dogumda tek hatrladigim dikislerdi benim yaa(
hehe sorma, benimkide bez degiştirmekten aciz ama herseyimiz 4 4luk olsun ister.bide anne olmak koly degil diye eklerBeklesinler valla hayat onlara güzel baba olmak gibisi varmı Benim bebiş durmayınca eşim hemen bağrıyo bebiş durmuyo bi baksana diye babası değilmisin sustur dedim bende beceremiyomuş
ayy canim, o kadar diyosun yani.iyi dayanmisin sen ozaman ya.Allah cektiklerimizi gunahlarimiza kefaret saysin insallah.bende dukislerim ne zaman gecicek diye vaya erken sormusum yaa, ama nerden bilcektim bu kadr uzun surcegini :)Sen iyi hissetmemişsin bende bi bastırdı doğumdn zor oldu hele o içimi temizledi sürekli bastırdıya gazlı bezle temzledi heralde öldüm acıdan tabi dikişlere kadar dikiş aynı senin dediğin gibi hatta doğuma gitmeden sen yorum yapmıştın dikislerim ne zaman iyleşecek daha üstüne oturamıyorm diye bende tek doğursaydım bende buraya yazsaydım demiştim o zaman tabi içimden
Yok canım :) içerideki kanı temizlemek için benim çok canım yanmıştımya bunu eşini cikarmak iicinmi yaliyolar ki acaba, ben onu hic hissetmedim bide.karnima bastrmislardi ama cok diil.dogumda tek hatrladigim dikislerdi benim yaa(
Bende hemen geçer diye düşünüyodum 10 günde anca yürüyebildimaman tecrübe oldu yapacak bişey yokkayınvalidem benden çok korkuyo dün yelek için ip almış arkadan gelenlere yapcam dedi bende diğer gelininden bekle ben hakkımı savdım oğlum yeter bana dedim başladı yok tek mi kalsın diye belkiii 10 yaşında falan oda bi ihtimal dedimayy canim, o kadar diyosun yani.iyi dayanmisin sen ozaman ya.Allah cektiklerimizi gunahlarimiza kefaret saysin insallah.bende dukislerim ne zaman gecicek diye vaya erken sormusum yaa, ama nerden bilcektim bu kadr uzun surcegini :)
Benimki isterse değiştirir ama huylu hiç yanaşmıyo değiştirmeye gazını falan çıkartr ama bide kanguruyu hayatta takmaz hep ben hep benzaten bebişle bi yere gitmek öldürüyo yüz tane eşyamız oluyohehe sorma, benimkide bez degiştirmekten aciz ama herseyimiz 4 4luk olsun ister.bide anne olmak koly degil diye eklerharbi analigi gectim kadin olmak zor vesselam.aa ama eşim hamilelikte, dogumdan sonra bide dün hatirlatti hatta kadinlar dogum yapinca bide emzirme doneminde tum günahlarindan ariniyomus diye hadisler var ya hani sen günahsizsin diyo ya ayy mest oluyorum.insallah öyleyizdir
Ben bir yere gidince eşime taktırıyorum kanguruyu 9 ay ben taşıdım birazda sen taşı diyorum :)Benimki isterse değiştirir ama huylu hiç yanaşmıyo değiştirmeye gazını falan çıkartr ama bide kanguruyu hayatta takmaz hep ben hep benzaten bebişle bi yere gitmek öldürüyo yüz tane eşyamız oluyo
Benimki çok fena hayatta takmaz huylu bugün bebişe yeni kıyafey giydirdik oda kusuyo birazcık oğlum ama kıyafetin yeni batırma diyo bebiş ne anlıycaksagecende benim oğlan ağlıyo oğlum huyların değişti neden durmuyosun ama böyle yaparsan seni seveme. Diye kavga ediyo çok tatlılar daha şimdiden başladı kuşak çatışmasıBen bir yere gidince eşime taktırıyorum kanguruyu 9 ay ben taşıdım birazda sen taşı diyorum :)
Hahaha :) benimki de kusuyor ben önlük takıyorum çok çok aldım takmayıda sevmiyorum güzelim kıyafetlere yakışmıyor hiç :) ama kusuyor o zamana kıyafet değiştiriyorum sürekli ama bu aralar azaldı biraz Allahtan bugün gidip önlük alcam yine arkaları naylon yırtıldı makinede benim elimde bazen uyarıcı konuşuyor kızıma oda şimdi tamam der sana diyorum :)Benimki çok fena hayatta takmaz huylu bugün bebişe yeni kıyafey giydirdik oda kusuyo birazcık oğlum ama kıyafetin yeni batırma diyo bebiş ne anlıycaksagecende benim oğlan ağlıyo oğlum huyların değişti neden durmuyosun ama böyle yaparsan seni seveme. Diye kavga ediyo çok tatlılar daha şimdiden başladı kuşak çatışması
aynen tecrübe oldu.bidahakine unutmassak tabi:)) benim kv de ayni, bende kaynim bian önce evlense de 2.geline yapsin artik diye bekliyorumBende hemen geçer diye düşünüyodum 10 günde anca yürüyebildimaman tecrübe oldu yapacak bişey yokkayınvalidem benden çok korkuyo dün yelek için ip almış arkadan gelenlere yapcam dedi bende diğer gelininden bekle ben hakkımı savdım oğlum yeter bana dedim başladı yok tek mi kalsın diye belkiii 10 yaşında falan oda bi ihtimal dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?