- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
benim erkk kardesim niyyse cok heveslidir, abla yorulduysan ben aliyim der durr.özeniyomu neeBen bir yere gidince eşime taktırıyorum kanguruyu 9 ay ben taşıdım birazda sen taşı diyorum :)
kizlar önlükleri bnde kullnmya basladm ama tükürükten dolayi.nasil okadr aksin aklim almuyo.bu arada nette gezinirkn görmustüm.silikon önlükler varmis, elde 2 dk da yika cok pratik bisi.ek gidaya gecince ve sonrasinda acayip ise yarr diye tahmin ediyorum.biraz pahali ama 1 tane de olsa yine iyi :)Hahaha :) benimki de kusuyor ben önlük takıyorum çok çok aldım takmayıda sevmiyorum güzelim kıyafetlere yakışmıyor hiç :) ama kusuyor o zamana kıyafet değiştiriyorum sürekli ama bu aralar azaldı biraz Allahtan bugün gidip önlük alcam yine arkaları naylon yırtıldı makinede benim elimde bazen uyarıcı konuşuyor kızıma oda şimdi tamam der sana diyorum :)
canım bende de salya ve el kemirme var, o yüzden size sordum zaten :)ya onlar cok tatlii cok da pahaliydi, ama dedigin gibi okadr kullanilmiyomus besik.en azindan biz henüz aktiflesemedik
canim dis cikarmayi sormussun.suan asiri salya ve elini agzindan cikarmamasi disinda bi belirti yok.herkes zaten dis cikarcak diyp duruyo.insallah cikmaz hemen yaa,sinde cikiyomu..bide emzirmeyi 1,5 saatte bi emziriyorum,zaten istiyoda.gecede 2,5saatte bi uyanr gibi oluyo hemen memeyi yandan veriyorum.uykusuda aksam 9 da yattimi sabah 7 de kalkar, 2 saat oyalanip uine uyur ama gün icinde en fazla 1.5saat uyuyo.zaten gece uysun doye uyutmak istemiyoru
canim masallah valla, sunnet sonucta illaki bi korkuyo insan ama sennki hafif atlatmis ne guzel:)
gece uykuya geç dalıyor, onu düzene koymaya çalışıyorumBnmki 2-2.: saatte bir emiyor.uyuyup uyandığında 2 saatte olsa aağlıyor açlıktan mi bilmiyorum bn de emziriyorum rahatlıyor.gündüz çok uzun uyumuyor. GündüzYarım- 1 saat kadar uyuyor. Gece de 9.3 ta emzirip unutuyorum bir de uyurken 12 de. Sabahleyin 6-7 gibi uyanıyor. Siz de nasıl durumlar?at
diş yok canım, ama olabilir mi diye sizlere sordum :)Canım söylemeyi unuttum bi de doktor dedi ki kısa süreli ağlama krizine girebilir özellikle geceleri birden ağlamaya başlar 2-3 dk sonra kendiliğinden susar dedi aklında bulunsun diş mi var yoksa sizde :)
Karanlıkta uyutmayı denesene emzir uyutmayı dene benimde gece 12den önce uyumuyodu artık on gibi odamıza geçiyoruz emziriyorum sonra sallıyorum uyuyo 2 saate uyanıyo emiyo uyuyo 6 7 ye kadar tbi gazı olmazsagece uykuya geç dalıyor, onu düzene koymaya çalışıyorum
sabah 6-7 gibi uyanıyor
gündüz pek uyumaz, uyusa bile yarım saat, bir saati bulmaz
midesi bulandığı için gündüzleri uyanıyor galiba
ve hala kusmaları var
gece emmeleri ise çok az sürüyor, bazen birkaç kez çekip bırakıyor, doymadığını düşünüyorum
Heryerimiz salya oluyor nasıl üretiyor bu kadar şaşırıyorumdiş yok canım, ama olabilir mi diye sizlere sordum :)
Daha var sanırım benimkide baya uğraşıyo başaramadı dahaKızlar aralık bebişlerinden sırt üstünden yüz üstüne dönebile var mı benim oğlum çok çabalıyor hatta sinirleniyor ama daha dönemedi :) daha zamabı var mı sizce
canım benimki 4. ayını doldurmaya 1 hafta kala dönmüştü. şimdi üzerinden 2 hafta geçti en sevdiği hareket bu. sırt üstü bırakınca anında dönüyor ve sürekli kıvranıyor.poposunu yukarı şişirip bacaklarını kıpırdatıyor ama emeklemek için galiba erken. her bebek farklı tabi.. seninki de çabalıyorsa muhakkak döner bizim kız ilk önce yüzüstü geldi kalkamadı ve ağladı 2. denemesinde yüzüüstü çevrilip kafayı kaldırdı ve sonra alışkanlık haline getirdi. şimdi yatağın üzerinde yüzüstü sürünerek daire çiziyor başta bıraktığım noktaya geri dönüyo. bu arada 28 kasım doğumlu.Kızlar aralık bebişlerinden sırt üstünden yüz üstüne dönebile var mı benim oğlum çok çabalıyor hatta sinirleniyor ama daha dönemedi :) daha zamabı var mı sizce
Nasıl kıvranıyor dönmek için kıpkırmızı oldu en son yorgun düşüp uyuyakaldı :) tam 1 ay bebeklerimizin arasında :) bu arada dediğin gibi her bebek aynı olmuyor netten baktım az önce ilk dönüşünü 6-7 ayında bile gerçekleştirenler olmuş. Bi de benim oğlum 1 aylıkken falan yüzüstü yatırıp ayaklarına destek verince resmen kendini itiyordu sürünüyordu ama şu an hiç öyle bi çabası yok sanırım geç emekleyecekcanım benimki 4. ayını doldurmaya 1 hafta kala dönmüştü. şimdi üzerinden 2 hafta geçti en sevdiği hareket bu. sırt üstü bırakınca anında dönüyor ve sürekli kıvranıyor.poposunu yukarı şişirip bacaklarını kıpırdatıyor ama emeklemek için galiba erken. her bebek farklı tabi.. seninki de çabalıyorsa muhakkak döner bizim kız ilk önce yüzüstü geldi kalkamadı ve ağladı 2. denemesinde yüzüüstü çevrilip kafayı kaldırdı ve sonra alışkanlık haline getirdi. şimdi yatağın üzerinde yüzüstü sürünerek daire çiziyor başta bıraktığım noktaya geri dönüyo. bu arada 28 kasım doğumlu.
Sanırım 4. Aylarına kadar dönecekler ayyy çok heyecanlıyım yaaa ne kadar çabuk büyüyorlar :)Daha var sanırım benimkide baya uğraşıyo başaramadı daha
Aynı durumdayız canım ben de çalışmayı bıraktığımdan beri çok sıkılıyorum. Çalışırken yarım saat vaktim olsa kitap okurdum şimdi hiç canım istemiyo ben de eşime sarıyorum geç geliyo zaten bi de beni avutmaya uğraşıyo geçen hüngür hüngür ağladım öyle önemli bi sebep de yoktu sonra pişman oldum sütüm azalırsa diye üzüldüm bu sefer de. Bu hormonlar ne zaman düzelcek merak ediyorumKızlar bu hormonlar nasıl bişey ya eşime takmış durumdayım kafyı yiycem adamın her yaptığı batıyo gereksiz seylere alınıyorum bebek küçük dye bide sevmez zaten hiç akraba ziyaretine falan gidemiyoruz daralıyorum evde çalışan bayanlar için evde durmak gerçekten çok zormuş beni evde esir ettin diye kavga edip duruyorum hafta sonu iki gün gezdirdi ona rağmen bugün evdeyimya tırmalayıp duruyorum işyeri zaten yoğun bide benle uğraşıyo
Benimki sağa sola dönmeye başladı ama yüzüstü dönemiyo hatta yüzüstü durmayı da pek sevmiyo artık. Kolik sancılarında çok yüzüstü tuttuk sanırım o yüzden bıktı. Elini emmeye çalışırken elini ağzına götürmüyo da başını ve vücudunu eline ulaşmak için çeviriyo çok tatlı oluyoKızlar aralık bebişlerinden sırt üstünden yüz üstüne dönebile var mı benim oğlum çok çabalıyor hatta sinirleniyor ama daha dönemedi :) daha zamabı var mı sizce
Ehhehe çok tatlılar yaaa bizimkide sürekli kafasını öne doğru uzatıyor kucaktayken bile kambur olacak diye korkuyorum. Benimki hep sağına dönüyor soluna döndüğünü hiç görmedimBenimki sağa sola dönmeye başladı ama yüzüstü dönemiyo hatta yüzüstü durmayı da pek sevmiyo artık. Kolik sancılarında çok yüzüstü tuttuk sanırım o yüzden bıktı. Elini emmeye çalışırken elini ağzına götürmüyo da başını ve vücudunu eline ulaşmak için çeviriyo çok tatlı oluyo
Benimkisi de uğraşıyor ama dönemiyor kucakta geriye doğruyken one doğru gidiyor kafasını kaldırıyorEhhehe çok tatlılar yaaa bizimkide sürekli kafasını öne doğru uzatıyor kucaktayken bile kambur olacak diye korkuyorum. Benimki hep sağına dönüyor soluna döndüğünü hiç görmedim
ay ben ona hic dikkat etmedim yaa, sadece egik vaziyette yastiga yatirdigimda kalkiyo oturuyo:)hatta pusete yatiriyorum, tutmasak uccak yüzüstü:)ya bide size bisi sorcam,ben bebegimi cok hor kullaniyrm galiba, yatar vaziyette ellerimden tutuyoken kendisine cekmeye calisirken beni, önce oturur vaziyete getiriyorum cok tutmadan ayaga dikiyorum.ve sadece ellerinden tutuyorum, dr a gidince sorcam ama ne zaman giderz bilmiyorm.esim kiziyo ama ben horon bile teptiriyom o vaziyetteNasıl kıvranıyor dönmek için kıpkırmızı oldu en son yorgun düşüp uyuyakaldı :) tam 1 ay bebeklerimizin arasında :) bu arada dediğin gibi her bebek aynı olmuyor netten baktım az önce ilk dönüşünü 6-7 ayında bile gerçekleştirenler olmuş. Bi de benim oğlum 1 aylıkken falan yüzüstü yatırıp ayaklarına destek verince resmen kendini itiyordu sürünüyordu ama şu an hiç öyle bi çabası yok sanırım geç emekleyecek
canim herkes salyalanmis desene:) biz damak kasiyici aldk ama elimi kemirmek daha hosuna gidiyo hala.sanarsin but kemiriyo.öyle bi asiliyoki sıpa valla bagirtiyo ya.bide sac yolarken bagirtiyo:)))canım bende de salya ve el kemirme var, o yüzden size sordum zaten :)
biraz da kilo verdi gibime geliyor ama kilo kaybı ve ishal diş çıkarmada olabilirmiş
canim ev gercekten daraltiyo insani ya,ama bak esin gezdirmis ne guzel.bide ben napiyim valla dayanamicam artik, 2 gun diye geldik ankaraya kv nin yanina eşimin surekli bahaneleriyle yarin 11.gun olcak.kendisi de masallah arkadslaryla geciyo ediyo biz eve tıkıli kaldik ya.sesim içime kacti konusmamaktan, kv le konusuyom ama iste hala tam kaynasamadik sanirim.kesmiyo henüz.coook fenaa daraldim bunaldim aglamak istiyorum ama aglayamiyorum da:)e bide bebegimin yüzunr boynuna veya herhangi biyerine agizlarin dayanip,koklamasi opmesi durmadan.srs cikaramamak da iyce yipratti beni.ayy yaslandim a dostlarrrKızlar bu hormonlar nasıl bişey ya eşime takmış durumdayım kafyı yiycem adamın her yaptığı batıyo gereksiz seylere alınıyorum bebek küçük dye bide sevmez zaten hiç akraba ziyaretine falan gidemiyoruz daralıyorum evde çalışan bayanlar için evde durmak gerçekten çok zormuş beni evde esir ettin diye kavga edip duruyorum hafta sonu iki gün gezdirdi ona rağmen bugün evdeyimya tırmalayıp duruyorum işyeri zaten yoğun bide benle uğraşıyo
Horon mu teptiriyorsun :O bende çok el bebek gül bebek davranmıyorum hatta büyükler hep kızıyor bi yerini acıtırsın diye ama çok ciddiye almıyorum benay ben ona hic dikkat etmedim yaa, sadece egik vaziyette yastiga yatirdigimda kalkiyo oturuyo:)hatta pusete yatiriyorum, tutmasak uccak yüzüstü:)ya bide size bisi sorcam,ben bebegimi cok hor kullaniyrm galiba, yatar vaziyette ellerimden tutuyoken kendisine cekmeye calisirken beni, önce oturur vaziyete getiriyorum cok tutmadan ayaga dikiyorum.ve sadece ellerinden tutuyorum, dr a gidince sorcam ama ne zaman giderz bilmiyorm.esim kiziyo ama ben horon bile teptiriyom o vaziyetteama bisi olmuyo sanki cok da hosuna gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?