- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
ben de cok ciddiye almiyorum, ama bi taraftan da korkmuyo diilim tabiki :) bugun noldu bide, bizimkini hafif hafif sürekli öpuyorum yanagini boynunu nasil mest oluyo:)sonra memesini gobegini omzunu falan kabaca isırdim sürekli ayy büyýk cocuk gibi nasil kikirdadi ya.Allahim nasil mutlu oluyorumm :)Horon mu teptiriyorsun :O bende çok el bebek gül bebek davranmıyorum hatta büyükler hep kızıyor bi yerini acıtırsın diye ama çok ciddiye almıyorum ben
Büyüdüler artık çok şükür. Eşim tokat atıyormuş gibi yapıyor bizimkide ona seviniyor garibimben de cok ciddiye almiyorum, ama bi taraftan da korkmuyo diilim tabiki :) bugun noldu bide, bizimkini hafif hafif sürekli öpuyorum yanagini boynunu nasil mest oluyo:)sonra memesini gobegini omzunu falan kabaca isırdim sürekli ayy büyýk cocuk gibi nasil kikirdadi ya.Allahim nasil mutlu oluyorumm :)
:) büyüdüler gercekten.daha da sevmli olurmu diyosun ama oluyolar :))(Büyüdüler artık çok şükür. Eşim tokat atıyormuş gibi yapıyor bizimkide ona seviniyor garibimama çok sıkıştırılmaktan nefret ediyor hemen mızmızlanıyor
Yok canım niye pişman olıyımcanın sıkılıyosa ankrda oturuyorum gel tanısırz cay içeriznormalde nerde oturuyosuncanim herkes salyalanmis desene:) biz damak kasiyici aldk ama elimi kemirmek daha hosuna gidiyo hala.sanarsin but kemiriyo.öyle bi asiliyoki sıpa valla bagirtiyo ya.bide sac yolarken bagirtiyo:)))
canim ev gercekten daraltiyo insani ya,ama bak esin gezdirmis ne guzel.bide ben napiyim valla dayanamicam artik, 2 gun diye geldik ankaraya kv nin yanina eşimin surekli bahaneleriyle yarin 11.gun olcak.kendisi de masallah arkadslaryla geciyo ediyo biz eve tıkıli kaldik ya.sesim içime kacti konusmamaktan, kv le konusuyom ama iste hala tam kaynasamadik sanirim.kesmiyo henüz.coook fenaa daraldim bunaldim aglamak istiyorum ama aglayamiyorum da:)e bide bebegimin yüzunr boynuna veya herhangi biyerine agizlarin dayanip,koklamasi opmesi durmadan.srs cikaramamak da iyce yipratti beni.ayy yaslandim a dostlarrrevimi ozledim.amma dert yandim hee, nehir yazdigina pisman olmusundur
Benîmkide daralıyo sıkıştırınca bîde konuşck gibi oluyo agu gugu da diyo ama baska bişeyler söylüyo eşimde yaa öyle mi gercekten mi oğlum dedikce ciddiye alınınca anlatıyoda anlatıyoBüyüdüler artık çok şükür. Eşim tokat atıyormuş gibi yapıyor bizimkide ona seviniyor garibimama çok sıkıştırılmaktan nefret ediyor hemen mızmızlanıyor
Canım bugün ölçtüler kafasını 41 çıktı bişey demediler sen kafaya takmıyorsun demi artık bide dik tutturdular kafasını tutabiliyormu diye bıngıldağına falan baktılar iyi dediBüyüdüler artık çok şükür. Eşim tokat atıyormuş gibi yapıyor bizimkide ona seviniyor garibimama çok sıkıştırılmaktan nefret ediyor hemen mızmızlanıyor
Canım d vitaminini bıraktım ya ben dün ölçtüm kafasını 40 cm di çok anormal bir durum yok benceCanım bugün ölçtüler kafasını 41 çıktı bişey demediler sen kafaya takmıyorsun demi artık bide dik tutturdular kafasını tutabiliyormu diye bıngıldağına falan baktılar iyi dedi
Sen soyledikten sonra baktım bende internetten evet çok güzeller biz çok eskittik önlük yırtılıyor hep hata bende uşengeçlikten makineye atıyorum arka tarafları naylon yerleri yıpranıyor bizimkisi kusuyor peynir üretiyor içerde dışarıya veriyor onuda :):)kizlar önlükleri bnde kullnmya basladm ama tükürükten dolayi.nasil okadr aksin aklim almuyo.bu arada nette gezinirkn görmustüm.silikon önlükler varmis, elde 2 dk da yika cok pratik bisi.ek gidaya gecince ve sonrasinda acayip ise yarr diye tahmin ediyorum.biraz pahali ama 1 tane de olsa yine iyi :)
Bak aklıma geldi bizim bir komşumuz vardı çocuğunun kafası çok buyuktu doğduğunda çocuk 1 yaşına geldiğinde kafası yana doğru gidince dengesini kaybediyordu duşun taşıyamıyordu ama şimdi normal mesalaCanım d vitaminini bıraktım ya ben dün ölçtüm kafasını 40 cm di çok anormal bir durum yok bence
Belki komik gelecek ama eşimle kendi baş çevremi ölçtüm ikimizinkide küçük zaten genetik olabiliyormuş o yüzden artık kafama takmıyorum küçük kafalar ailesi olduk bizBak aklıma geldi bizim bir komşumuz vardı çocuğunun kafası çok buyuktu doğduğunda çocuk 1 yaşına geldiğinde kafası yana doğru gidince dengesini kaybediyordu duşun taşıyamıyordu ama şimdi normal mesala
:) ya ben hala çift bez kullanıyorum diyorlar ki bacakları ayrı kalır kullanma falan diyorlar etrafımdakiler sanki ben isteyerek kullanıyorum benimde moralim bozuluyorBelki komik gelecek ama eşimle kendi baş çevremi ölçtüm ikimizinkide küçük zaten genetik olabiliyormuş o yüzden artık kafama takmıyorum küçük kafalar ailesi olduk biz
Yav he he de öyle diyenlere :) canım kalça çıkıklığı olmasa bile bebekleri bacak aralarından tutmak gerekiyormuş çift bezin bi zararı olmaz yani:) ya ben hala çift bez kullanıyorum diyorlar ki bacakları ayrı kalır kullanma falan diyorlar etrafımdakiler sanki ben isteyerek kullanıyorum benimde moralim bozuluyor
Takmıyorum artık zaten bebeğim iyi olsunda ağlasın altını açmaya başlayayım susuyor hemen şu yaz gelse gezdircem cıbıldak cıbıldak evde :)Yav he he de öyle diyenlere :) canım kalça çıkıklığı olmasa bile bebekleri bacak aralarından tutmak gerekiyormuş çift bezin bi zararı olmaz yani
Bende öyle yapcam inş hele bide tatile götürcem plajda orası burası açık gezdircem bütün kızlar oğlusumun peşinde koşacak belki senin kızında dolanır oğluşumun peşindeTakmıyorum artık zaten bebeğim iyi olsunda ağlasın altını açmaya başlayayım susuyor hemen şu yaz gelse gezdircem cıbıldak cıbıldak evde :)
Babası diyorki sen büyüt bak sonra git başkasına ver yok vermem ben kızımı turşusunu kurcam diyordu :) beni niye aldın ozaman dedim bende :)Bende öyle yapcam inş hele bide tatile götürcem plajda orası burası açık gezdircem bütün kızlar oğlusumun peşinde koşacak belki senin kızında dolanır oğluşumun peşinde
Ay bide iyice toparlanmış olacaklar öyle dayanamazki öyle yumuşacık yumuşacık bacaklar kollar :)Bende öyle yapcam inş hele bide tatile götürcem plajda orası burası açık gezdircem bütün kızlar oğlusumun peşinde koşacak belki senin kızında dolanır oğluşumun peşinde
Hele ben doğumdan çıktım ben oğlumu kızlara vermem nasıl zor doğurdum onu diye tutturdum gelin alırsan birlikte oturcam diyorm:) kayınvalidemde hemen ben seni yanıma alsam ne derdin diyo bende istemezdim o zaman dedim ee sen benim oğlumu aldın seninkini de alacaklar diyo ben hala yok diyorm:)Babası diyorki sen büyüt bak sonra git başkasına ver yok vermem ben kızımı turşusunu kurcam diyordu :) beni niye aldın ozaman dedim bende :)
Bende damadı yanımamı alsam ne yapsamki:)Hele ben doğumdan çıktım ben oğlumu kızlara vermem nasıl zor doğurdum onu diye tutturdum gelin alırsan birlikte oturcam diyorm:) kayınvalidemde hemen ben seni yanıma alsam ne derdin diyo bende istemezdim o zaman dedim ee sen benim oğlumu aldın seninkini de alacaklar diyo ben hala yok diyorm:)
Ne verecen kızını bulursun anası babası olmayan çöpsüz üzüm alırsın kızına:)Bende damadı yanımamı alsam ne yapsamki:)
Şaka maka onlar büyüyünce isterlermi acaba allahım hayırlı evlat olsunlar inşallahNe verecen kızını bulursun anası babası olmayan çöpsüz üzüm alırsın kızına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?