- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
İnşallah ya bakalım nasıl büyütecez çok korkuyorm valla hayırlısı însŞaka maka onlar büyüyünce isterlermi acaba allahım hayırlı evlat olsunlar inşallah
Valla bizimki de hep gezmek istiyor ayakta bile dursan ağlıyor gezecek illaki bazen duruyor yapıyorum bazen şuradan bir çamaşırı alıp diğer tarafa koyamıyorum az bile uyusa yatıp azıcık dinlenmek istiyorum eşim gelince o bakıyor gezdiriyor ufak ufak yapıyorum tv izliyorum arada emzirip geri veriyorum :)Kızlar işlerini yetiştirebilen var mı ben yemeği bile zor yapıyorum sürekli kucakta geziyoruz evide yalandan bi topluyorum o kadar yetemiyorum sizde durumlar nasıl
Hahaha valla anneleri şimdi anlıyoruz demi geçti artık o veremem de sende:)M minigim34 ve N nehir_derin kızlar yazılarınızı okuyunca aklıma geldi hemde güldürdünüz beni benim kayınvalidem bana iyi davran sende kaynana olacaksın yoksa gelinin kötü davranır diyor. Bende kimseler alamaz oğluşumu benim o diyorum oğlumu geri ver o zaman diyor
Geliyorsa seninle al götür diyorum :) benim annem diyor ki evlenince çok değiştin anne olunca daha da değiştin.. Benim bebeğim kolik olduğu için ilk başlarda çok zorlandım kabus gibiydi o günler o zaman eşime dedim ki gerçekten ana baba hakkı ödenmezmiş. Eşimin annesine babasına da saygısızlık yapmazdım öncedende ama şimdi dahada candan davranıyorum bu bebe beni çok değiştirdi :)Hahaha valla anneleri şimdi anlıyoruz demi geçti artık o veremem de sende:)
Boya vermiş olabilircanım bende de salya ve el kemirme var, o yüzden size sordum zaten :)
biraz da kilo verdi gibime geliyor ama kilo kaybı ve ishal diş çıkarmada olabilirmiş
Bn karanlıkta unutuyorum 9 gibi emmeye başlıyor 9,30 gibi uyuyor 12 de uyanmadan tekrar emziriyorum 6,3 gibi uyanıyorKaranlıkta uyutmayı denesene emzir uyutmayı dene benimde gece 12den önce uyumuyodu artık on gibi odamıza geçiyoruz emziriyorum sonra sallıyorum uyuyo 2 saate uyanıyo emiyo uyuyo 6 7 ye kadar tbi gazı olmazsa
He he bebek arabası iyice yapıyormuş.Ben de dışarda kullanıyorum canım ama öyle hergün değil. Mesela şimdi dışardan geldik fena sırtım belim ağrıyo ama deydi hava aldık eve bişeyler aldık geldik şimdi dinlenecem inşallah kızım izin verirse
Bnmki dün 1 kere döndü. Oyun halısında yatarken Dün yemek yerken vızıldamaya başladı bir baktık ki ters dönmüş tesadüf gibiydi. 2. Sini görmedim amaKızlar aralık bebişlerinden sırt üstünden yüz üstüne dönebile var mı benim oğlum çok çabalıyor hatta sinirleniyor ama daha dönemedi :) daha zamabı var mı sizce
Aynı bn de öyle. Ama bn ağladığında yanına oturup konuşuyorum ya da sakinleştirmek için kısa süreliğine kucağıma alıyorum.Kızlar işlerini yetiştirebilen var mı ben yemeği bile zor yapıyorum sürekli kucakta geziyoruz evide yalandan bi topluyorum o kadar yetemiyorum sizde durumlar nasıl
boya verse de kilo gitmez kiBoya vermiş olabilir
damak kaşıyıcı dediğin dişlik mi canımcanim herkes salyalanmis desene:) biz damak kasiyici aldk ama elimi kemirmek daha hosuna gidiyo hala.sanarsin but kemiriyo.öyle bi asiliyoki sıpa valla bagirtiyo ya.bide sac yolarken bagirtiyo:)))
canim ev gercekten daraltiyo insani ya,ama bak esin gezdirmis ne guzel.bide ben napiyim valla dayanamicam artik, 2 gun diye geldik ankaraya kv nin yanina eşimin surekli bahaneleriyle yarin 11.gun olcak.kendisi de masallah arkadslaryla geciyo ediyo biz eve tıkıli kaldik ya.sesim içime kacti konusmamaktan, kv le konusuyom ama iste hala tam kaynasamadik sanirim.kesmiyo henüz.coook fenaa daraldim bunaldim aglamak istiyorum ama aglayamiyorum da:)e bide bebegimin yüzunr boynuna veya herhangi biyerine agizlarin dayanip,koklamasi opmesi durmadan.srs cikaramamak da iyce yipratti beni.ayy yaslandim a dostlarrrevimi ozledim.amma dert yandim hee, nehir yazdigina pisman olmusundur
ben de öyle yapmaya başladım zatenKaranlıkta uyutmayı denesene emzir uyutmayı dene benimde gece 12den önce uyumuyodu artık on gibi odamıza geçiyoruz emziriyorum sonra sallıyorum uyuyo 2 saate uyanıyo emiyo uyuyo 6 7 ye kadar tbi gazı olmazsa
Benmkide öyleydi bi süre sabret düzeliyoben de öyle yapmaya başladım zaten
uyku saati biraz daha öne çekildi ama hala uyumamak için mücadele veriyor ve bazen gerçekten çok geç uyuyor
Ben artık içimden ne gelirse dayanamayp söylüyorm çok gerginim atlatamadmkızlar bu emzirme döneminde stresle nasıl başa çıkıyorsunuz
sizi huzursuz eden durum ve kişilere karşı ne yapıyorsunuz
ben geçen gün rahatsız olduğum bir şeyi söyledimBen artık içimden ne gelirse dayanamayp söylüyorm çok gerginim atlatamadm
Eşin mi canını sıkıyo hiç canını sıkma bebişin etkilenir yazık sütün falan azalır birz cevreden soyutlanmamız lazım kimseyle görüşmesek en azından bi iki ay ama olmuyoben geçen gün rahatsız olduğum bir şeyi söyledim
öyle bir muamele gördüm ki üç dört gündür hala tepki görüyorum ve sinirden uykum kaçıyor
yok canım o değil de, ister istemez başkaları yüzünden onunla da sorun oluyorEşin mi canını sıkıyo hiç canını sıkma bebişin etkilenir yazık sütün falan azalır birz cevreden soyutlanmamız lazım kimseyle görüşmesek en azından bi iki ay ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?