2014 Aralık Anneleri

yok canım o değil de, ister istemez başkaları yüzünden onunla da sorun oluyor
yok canım o değil de, ister istemez başkaları yüzünden onunla da sorun oluyor
Bende doğum yaptığım sıralarda çok skıntı çektm kayınvalidem yüzünden benim evimde annemlere surat yaptı annemde gelmek istemedi ben rezil oldum okadar zorduki en son aldım karşıma konustm değişen bişey olmasada içimde kalmadı bide benim eşim kv bakması gerekir diye düşünenlerden sanki doğum yapan o gibi

Offf kizlar yaaa.
Evin icinde hasta ettim çocuğuu.
Bogazlari kizarmiş.biraz oksuruyorsu bi kac kerede hapsirdik bende doktora goturdum iki ay oncede bronsit baslangici oldu diye.
Doktor yine hava verdi.antibiyotige gerek yok dedi.
nasil oluyo anlamiyorum yaa.
Mama yerken kafasi cok terliyo siliyorum bide yatirip oyun oynadiginda ondada bez koyuyorumm.

Nerede hata var kii bilemiyorum.

kızlar merhabalar...bebeklerimizin boy kilo gelişimi hakkında yazanlar oldu mu hiç merak ediyorum bebeğimin yaşıtlarını.biz bugün 4 aylık olduk ve ayda 800gr almaya başladık artık.sizinkilerin de kilo artışı düşmeye başladı mı?ek gıdaya başladınız mı ufaktan.biz elme suyu verdik üç dört kez,çok sevdi.yoğurda da başladık ama ondan hiç haz etmedi yakışıklı.doktor kontrolumuz bu ay sonu,o yuzden size sorayım dedim.doktorunuz ek gıdaya geçin dedimi,nelerle başladınızm esela.cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden :))

Ben 3 aylık kontrole gitmiştim en son kilosu iyi ayda 1 kilo almıştı ilk zaman lar daha az alıyordu doktorumuz anne sutune devam sakın ek gıda falan verme dedi dun sağlık ocağında tartıldık 5850 kilomuz 61 cm boyumuz 3 buçuk aylık olacaz onumuzdeki hafta

Bende en son 3 aylıktı 6 buçuk kiloydu ek gıda falan demedi 6 ayda vermeyi düşünmüyorm onun yerine anne sütü alsın diye bakalm

Kızlar bebişlerinize hiç bişeyin tadına baktırıyor musunuz yani 1 çay kaşığı kadar ver diyenler oluyor ben hiç bişey vermiyorum kızıyorlar bana

Kızlar bebişlerinize hiç bişeyin tadına baktırıyor musunuz yani 1 çay kaşığı kadar ver diyenler oluyor ben hiç bişey vermiyorum kızıyorlar bana
Ben sadece elma yalattırıyorum çok seviyo bişeyler yalamayı oyuncak yalamasından iyidir. 6 aya girmeden hiçbişey vermeyi düşünmüyorum kilo alımı az da olsa sağlığı daha önemli. anne sütü dışında hiçbişeyi tam sindiremiyormuş o yüzden Rabbim sütlerimizi artırsın inşallah

Amin canım sanki çok az kilo alıyor gibi geliyoe bana bu ay farkettim bunu gerçi baya bi hareketlendi eli kolu hiç durmuyor. Bende sdece anne sütü vermek istiyorum 6.ayına kadar inşallah yeterde verebilirim.

Canım benimkide sürekli ya öksürüyo ya burnu tıkalı çocuğu dışarı çıkar hava alsın bide burnuna sprey kullan deniz suyu bebekler için olanından kış bebekleri normal

[QUOTE="hazel90, post: 40393778, member: 48ım benimkide sürekli ya öksürüyo ya burnu tıkalı çocuğu dışarı çıkar hava alsın bide burnuna sprey kullan deniz suyu bebekler için olanından kış bebekleri normal[/QUOTE]
Bugun doktora ozellikle sordum bir ay daha cikarma.mevsim donusu hemen hastalanir dedii.disariya gerek kalmadi evde hastalandi.bide mama yerken biberonla kafasi su icinde kaliyor.siliyorum ama ne bileyimm.

bizimkinin de dedigin gibi pelte pelte geliyo kusmugu:)
Yok canım niye pişman olıyımcanın sıkılıyosa ankrda oturuyorum gel tanısırz cay içeriznormalde nerde oturuyosun
yaa simdilik komsuyuz desene.kiz valla gelsemmi napsam baya sıkıldık da.polatlidayiz ama sen nerkezdesindir saniyorum.bu arada ilerde ankaraya tasinma olasiligimz da yuksek :)belki oglanlari birlikte buyüturüz:) bursadayiz simdilik ama

Bende sadece elma yalatmıştım ne yapcak diye sevmişti vermiyorum bende bişy doktorum verme dedi

Bende öyle yapcam inş hele bide tatile götürcem plajda orası burası açık gezdircem bütün kızlar oğlusumun peşinde koşacak belki senin kızında dolanır oğluşumun peşinde
bende denizde birlumte yuzmeyi iple cekiyorum..kiyida çıp çıp ohh miss :)) aslinda havuza da cok götürmek istedim ama anne bebek havzlari diye ozel yerler oluyo sanirim.tabiki istanbulda.bursada arastirdim netten bulamadim.normal havuzlardan da enfeksiyon kapar deniliyo.sahi götüren oldumu hic acaba

Ayy gerçekten mi bursa hastasıyım ben ilk görev yerim bursa ve bi sene kaldım orda bende yeri bambaska burnumda tütüyo heykel uzun çarşı bide mudanya

İçerde peynir yapıyorlar 6 ay devam eder diyorlar ondan sonrada diş derken kurtalamıcaz onluklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…