Hamileyken o kadar çok istemiştim ki bursaya gelmeyi eşimle o kadar plan yaptık ama gidemedik bi türlü şimdi de bebişle çok zorbizimkinin de dedigin gibi pelte pelte geliyo kusmugu:)
yaa simdilik komsuyuz desene.kiz valla gelsemmi napsam baya sıkıldık da.polatlidayiz ama sen nerkezdesindir saniyorum.bu arada ilerde ankaraya tasinma olasiligimz da yuksek :)belki oglanlari birlikte buyüturüz:) bursadayiz simdilik ama
Herkes bişey diyor zaten herşeyi eskisi gibi zannediyorlarO zaman bende bişey vermeden devam edeyim çok üstüme geliyorlar yaa
oo sen baya biliyosun bursayi.hatta benden bile iyi bilebilirsin cunkü gemlikliyim normalde evlennce bursaya gectm.mudanya cok güzel yazlik biyer cidden :) bursayi zoyaretr bekleriz ozaman bi ara :)Ayy gerçekten mi bursa hastasıyım ben ilk görev yerim bursa ve bi sene kaldım orda bende yeri bambaska burnumda tütüyo heykel uzun çarşı bide mudanya
ben vermem canim cok dukkat ediyorum o konuya.hem yeni tatlara alistimi sütten soguma ihtimali de var1 yaşından önce bal verilmez bebeklere ay sakın meyve yalat bi kere bak kendin yerken
oo sen baya biliyosun bursayi.hatta benden bile iyi bilebilirsin cunkü gemlikliyim normalde evlennce bursaya gectm.mudanya cok güzel yazlik biyer cidden :) bursayi zoyaretr bekleriz ozaman bi ara :)Ayy gerçekten mi bursa hastasıyım ben ilk görev yerim bursa ve bi sene kaldım orda bende yeri bambaska burnumda tütüyo heykel uzun çarşı bide mudanya
ben vermem canim cok dukkat ediyorum o konuya.hem yeni tatlara alistimi sütten soguma ihtimali de var1 yaşından önce bal verilmez bebeklere ay sakın meyve yalat bi kere bak kendin yerken
Gemliğe de gittim ama bi sene bulundum yinede çok güzel keşke bursalı olaaymısız ama ankaralıyımoo sen baya biliyosun bursayi.hatta benden bile iyi bilebilirsin cunkü gemlikliyim normalde evlennce bursaya gectm.mudanya cok güzel yazlik biyer cidden :) bursayi zoyaretr bekleriz ozaman bi ara :)
ben vermem canim cok dukkat ediyorum o konuya.hem yeni tatlara alistimi sütten soguma ihtimali de var
bencede :) deniz var en azindan demi.bende ankarann merkezini sevmistim ama tam olark neresydi bilmiyorum.polatliyi sevmiyorum ama hihiiiiGemliğe de gittim ama bi sene bulundum yinede çok güzel keşke bursalı olaaymısız ama ankaralıyım
dogru valla bebislerle artik hersey cok zor :) belli mi olur belki gelirsinz ama..Hamileyken o kadar çok istemiştim ki bursaya gelmeyi eşimle o kadar plan yaptık ama gidemedik bi türlü şimdi de bebişle çok zor
Aynen canım belli mi olur belki oğluşla gezeriz tabii uslu bi çocuk olursa :) belki şirinleri bile görebilirizdogru valla bebislerle artik hersey cok zor :) belli mi olur belki gelirsinz ama..
Aynen canım belli mi olur belki oğluşla gezeriz tabii uslu bi çocuk olursa :) belki şirinleri bile görebiliriz
Ahahah bende inanırdım yaa ne yazık ki '' biz büyüdük ve kirlendi dünya.. '' kim bilir bizimkiler ne kadar cin olacak şimdikiler böyleysehahaaa, kiz ben ona kücukken inaniyodum biliyomusun ne safmışiim yahuuu.şimdikiler cin gibi
Bn de elma yarattım hoşuna gitti bn de başka bir şey yedirmiyeceğimBen sadece elma yalattırıyorum çok seviyo bişeyler yalamayı oyuncak yalamasından iyidir. 6 aya girmeden hiçbişey vermeyi düşünmüyorum kilo alımı az da olsa sağlığı daha önemli. anne sütü dışında hiçbişeyi tam sindiremiyormuş o yüzden Rabbim sütlerimizi artırsın inşallah
Bana da gelin ya etimesguttayım ben de işi bıraktığımdan beri patlıyorum evdebizimkinin de dedigin gibi pelte pelte geliyo kusmugu:)
yaa simdilik komsuyuz desene.kiz valla gelsemmi napsam baya sıkıldık da.polatlidayiz ama sen nerkezdesindir saniyorum.bu arada ilerde ankaraya tasinma olasiligimz da yuksek :)belki oglanlari birlikte buyüturüz:) bursadayiz simdilik ama
Tepkne bayıldım canımben de vermiyorum hicbisi.bikez kv bal verelim ucundan diye israr etti artik ciddimiydi bilmiyorm da.hem de baldoye bi tepkim noldu heheee
Bende bende çalışırkende sabah kalkarken hep isyan ediyodum ogünleri mumla arıyorm 3 gecedir uyutmuyo bebiş çıldıracam bende keçiörendeym beklerimBana da gelin ya etimesguttayım ben de işi bıraktığımdan beri patlıyorum evde
İyi diyebiliyosan süpersinbenim kv bakım konusunda bana danışıyo altını değiştriyim mi yok gezdriyim mi falan diye o yönden şanslıyım ama arada kv liği tutuyoTepkne bayıldım canımbenim kv de su içir susuzluktan öldürcen bebeği 6 ay diyo anlatıyorum anlamıyo da doktorlar ne bilirmiş diyo hep cahil işte karışma benim bebeğim diyorum en sonunda
Bazen çok dikkat ediyo bana soruyo dediğin gibi ama yemek konusunda çok dediğim dedik ben 4 çocuk büyüttüm hiçbişey olmadı diyo çocuklarının çoğu obez sonradan sporla kilo vermişler yüzüne böyle söylenmiyo tabi sadece ben böyle büyütecem benim çocuğum diyorum susuyo şükürİyi diyebiliyosan süpersinbenim kv bakım konusunda bana danışıyo altını değiştriyim mi yok gezdriyim mi falan diye o yönden şanslıyım ama arada kv liği tutuyo
Ben bir kere kaynatılıp soğutulmuş su verdim çay kaşığıyla geri çıkarttı suyu istemiyorlar yani zaten sıcak olsa tamam haklılar derim ama soğuk havalar sıvı alıyorlar gerek yok yaniTepkne bayıldım canımbenim kv de su içir susuzluktan öldürcen bebeği 6 ay diyo anlatıyorum anlamıyo da doktorlar ne bilirmiş diyo hep cahil işte karışma benim bebeğim diyorum en sonunda
Benim annemde diyodu su ver diye ama netten araştırdım doktorlar verseniz biley olmaz ama boş su ile mideyi doldurana kadar anne sütü verin bi damla bile kar zaten anne sütünden alıyo suyu diyolarBen bir kere kaynatılıp soğutulmuş su verdim çay kaşığıyla geri çıkarttı suyu istemiyorlar yani zaten sıcak olsa tamam haklılar derim ama soğuk havalar sıvı alıyorlar gerek yok yani
iyi en azından altta kalmayalım valla nereye kadar onları çok zor doğurduk annesi biziz yapacak bişey yokBazen çok dikkat ediyo bana soruyo dediğin gibi ama yemek konusunda çok dediğim dedik ben 4 çocuk büyüttüm hiçbişey olmadı diyo çocuklarının çoğu obez sonradan sporla kilo vermişler yüzüne böyle söylenmiyo tabi sadece ben böyle büyütecem benim çocuğum diyorum susuyo şükür
Bugun doktora ozellikle sordum bir ay daha cikarma.mevsim donusu hemen hastalanir dedii.disariya gerek kalmadi evde hastalandi.bide mama yerken biberonla kafasi su icinde kaliyor.siliyorum ama ne bileyimm.[/QUOTE][QUOTE="hazel90, post: 40393778, member: 48ım benimkide sürekli ya öksürüyo ya burnu tıkalı çocuğu dışarı çıkar hava alsın bide burnuna sprey kullan deniz suyu bebekler için olanından kış bebekleri normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?