2014 Aralık Anneleri

Hamileyken o kadar çok istemiştim ki bursaya gelmeyi eşimle o kadar plan yaptık ama gidemedik bi türlü şimdi de bebişle çok zor

Ayy gerçekten mi bursa hastasıyım ben ilk görev yerim bursa ve bi sene kaldım orda bende yeri bambaska burnumda tütüyo heykel uzun çarşı bide mudanya
oo sen baya biliyosun bursayi.hatta benden bile iyi bilebilirsin cunkü gemlikliyim normalde evlennce bursaya gectm.mudanya cok güzel yazlik biyer cidden :) bursayi zoyaretr bekleriz ozaman bi ara :)
1 yaşından önce bal verilmez bebeklere ay sakın meyve yalat bi kere bak kendin yerken
ben vermem canim cok dukkat ediyorum o konuya.hem yeni tatlara alistimi sütten soguma ihtimali de var

Ayy gerçekten mi bursa hastasıyım ben ilk görev yerim bursa ve bi sene kaldım orda bende yeri bambaska burnumda tütüyo heykel uzun çarşı bide mudanya
oo sen baya biliyosun bursayi.hatta benden bile iyi bilebilirsin cunkü gemlikliyim normalde evlennce bursaya gectm.mudanya cok güzel yazlik biyer cidden :) bursayi zoyaretr bekleriz ozaman bi ara :)
1 yaşından önce bal verilmez bebeklere ay sakın meyve yalat bi kere bak kendin yerken
ben vermem canim cok dukkat ediyorum o konuya.hem yeni tatlara alistimi sütten soguma ihtimali de var

Gemliğe de gittim ama bi sene bulundum yinede çok güzel keşke bursalı olaaymısız ama ankaralıyım

hahaaa, kiz ben ona kücukken inaniyodum biliyomusun ne safmışiim yahuuu.şimdikiler cin gibi
Ahahah bende inanırdım yaa ne yazık ki '' biz büyüdük ve kirlendi dünya.. '' kim bilir bizimkiler ne kadar cin olacak şimdikiler böyleyse

Bn de elma yarattım hoşuna gitti bn de başka bir şey yedirmiyeceğim

Bana da gelin ya etimesguttayım ben de işi bıraktığımdan beri patlıyorum evde

ben de vermiyorum hicbisi.bikez kv bal verelim ucundan diye israr etti artik ciddimiydi bilmiyorm da.hem de bal doye bi tepkim noldu heheee
Tepkne bayıldım canım benim kv de su içir susuzluktan öldürcen bebeği 6 ay diyo anlatıyorum anlamıyo da doktorlar ne bilirmiş diyo hep cahil işte karışma benim bebeğim diyorum en sonunda

Tepkne bayıldım canım benim kv de su içir susuzluktan öldürcen bebeği 6 ay diyo anlatıyorum anlamıyo da doktorlar ne bilirmiş diyo hep cahil işte karışma benim bebeğim diyorum en sonunda
İyi diyebiliyosan süpersinbenim kv bakım konusunda bana danışıyo altını değiştriyim mi yok gezdriyim mi falan diye o yönden şanslıyım ama arada kv liği tutuyo

İyi diyebiliyosan süpersinbenim kv bakım konusunda bana danışıyo altını değiştriyim mi yok gezdriyim mi falan diye o yönden şanslıyım ama arada kv liği tutuyo
Bazen çok dikkat ediyo bana soruyo dediğin gibi ama yemek konusunda çok dediğim dedik ben 4 çocuk büyüttüm hiçbişey olmadı diyo çocuklarının çoğu obez sonradan sporla kilo vermişler yüzüne böyle söylenmiyo tabi sadece ben böyle büyütecem benim çocuğum diyorum susuyo şükür

Ben bir kere kaynatılıp soğutulmuş su verdim çay kaşığıyla geri çıkarttı suyu istemiyorlar yani zaten sıcak olsa tamam haklılar derim ama soğuk havalar sıvı alıyorlar gerek yok yani

Ben bir kere kaynatılıp soğutulmuş su verdim çay kaşığıyla geri çıkarttı suyu istemiyorlar yani zaten sıcak olsa tamam haklılar derim ama soğuk havalar sıvı alıyorlar gerek yok yani
Benim annemde diyodu su ver diye ama netten araştırdım doktorlar verseniz biley olmaz ama boş su ile mideyi doldurana kadar anne sütü verin bi damla bile kar zaten anne sütünden alıyo suyu diyolar

iyi en azından altta kalmayalım valla nereye kadar onları çok zor doğurduk annesi biziz yapacak bişey yok

Bugun doktora ozellikle sordum bir ay daha cikarma.mevsim donusu hemen hastalanir dedii.disariya gerek kalmadi evde hastalandi.bide mama yerken biberonla kafasi su icinde kaliyor.siliyorum ama ne bileyimm.[/QUOTE]
Canım o terleme başka bişiydir onu internette araştır bi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…