2014 Aralık Anneleri

Kızlar çıldırmak üzereyim bu gaz illetine 3 ayda geçer diyenleri vurmak istyorum bizimki geçeceğine iyce azdı 4 gecesir uykusuzum uyutmuyo

Kızlar çıldırmak üzereyim bu gaz illetine 3 ayda geçer diyenleri vurmak istyorum bizimki geçeceğine iyce azdı 4 gecesir uykusuzum uyutmuyo
Sinirlenme canım annenin huzursuzluğu çocuguds geçiyor sabret öyle olsam ben nasıl olurdum bilemiyorum tabi belki başka bir sorunu vardır banyo yaptır canım karnına falan masaj yap rahatlar belki

Banyo çok rahatlatıyo geçen 3 gün kaka yapamamıştı banyodan yarım saat sonra çıkardı hepsini. Bir de ben gün içinde sürekli bisiklet sürme hareketi yaptırıyorum alıştı iyice kendisi de yapıyo bazen abartıyorum belki de o yüzden kilo alımı az ama gazını rahat çıkarıyo öyle gece yatmadan da yapıyorum çok şükür uyuyo

Sinirlenme canım annenin huzursuzluğu çocuguds geçiyor sabret öyle olsam ben nasıl olurdum bilemiyorum tabi belki başka bir sorunu vardır banyo yaptır canım karnına falan masaj yap rahatlar belki
Of ne zormuş ya bi bebeğe bakmak hava çok kötüya korkuyorumda yapmaya rezene falan içiriyorm biogaia kullanıyıruz ama yok yani yapıyo biraz rahatlıyo sonra tekrar özellkle gece yapıyo

Ah ah ne hareketler yapıyozda oğluşum sıkıntılı

Kızlar benim bebeğim uzun süre kaka yapmıyor 5 gün falan sonra ki nerdeyse her bezi kakalı oluyor. Bugün 3 bezi kakalıydı ve sonuncusuda sünüksü gibiydi başına böyle bişey gelen var mı

Kızlar benim bebeğim uzun süre kaka yapmıyor 5 gün falan sonra ki nerdeyse her bezi kakalı oluyor. Bugün 3 bezi kakalıydı ve sonuncusuda sünüksü gibiydi başına böyle bişey gelen var mı
Yok canım ya kötüymüş hergün yapamaması yani gaz olur ağlamıyo mu

Benim kızım bir kere 6 gün kaka yapmadı doktora goturdym bezinde kaka falan olmuyor mu hiç dedi yok demiştim ozaman fitil vermişti 2 gün geçerse yapmayalı fitil ver demişti bazen yapıyor iyice bazende senin dediğin gibi jole kıvamında oluyor demi böyle bazende öyle arada azıcık yapıyor

Aynen canım bazen çok hafif lekeli gibi oluyor bezi. Dolu dolu 4-5 günde bir falan yapıyor. Bizim doktorda 72 saati geçmemeli dedi ama son günlerde böyle işte

Mahvoldu zaten bugün damlasını erken verdim biraz gaz çıkardı ama hala daha şiş karnı nasıl çıkıcak bu gaz yapmadığım şey kalmadı
Kıyamam benimkide gaz sıkıntısı var ağlıyo şimdide uyutmuyo beni 5. Gündeyiz nasıl dayanıyo bilmiyom eskiden çok huzurlu uyuyodu zor dalsada 2 saate uyanıp emip uyuyodu ama artık ağlıyo geceleri sinirlerim yıprandı o ağlıyo bende ağlıyorm artık çok zormuş çok ikinci on sene sonra belki bi ihtimaldi ama artık o ihtimalide kaldırdım:)

Ahaha :) biogaia damla kullanmaya başladım ben 1 ay falan oluyor o kadar rahat gaz çıkarıyordu ki hiç uğraşmıyordum ben gaz çıkarmak için. Ama bugün yine feleğimiz şaştı sanırım bu gece uyku yok bana

Ah ah ne hareketler yapıyozda oğluşum sıkıntılı
Merhaba,üzüldüm bebeginize biran önce geçer inşallah.benim oğlunda gazi oldugunda elletmiyor hic karnini avuc içime karnını getirerek havada tutuyoruz bir sure yada tiger on the tree diye bir pozisyon var bebegin bacak arasindan kolunuzun iç tarafını gecirerek (karni kolunuzun iç tarafında olacak)yine karin sertliği geçtikten sonra karnına masaj yaptırıyor ancak(pozisyonu umarım anlatabilmisimdir)yaptığımız masaj da YouTube den ayşe öner un bebek gaz masajı umarım sizin bebeginizde de ise yar ar

Aynen canım bazen çok hafif lekeli gibi oluyor bezi. Dolu dolu 4-5 günde bir falan yapıyor. Bizim doktorda 72 saati geçmemeli dedi ama son günlerde böyle işte
Ben normal olduğunu duymuştum oluyor arada işte öyle böyle büyüyecekler işte diyorum ya bizimki de 6 gün hiç ama hiç kaka yapmamıştı ay hiç unutmuyorum ne ağlamıştı o günler ne yaptın uyudun mu bu gece canım

Ca

Çok teşekkür ederim deniycem bu gece biraz daha rahattı çok şükür banyoda yaptık

Çok teşekkür ederim deniycem bu gece biraz daha rahattı çok şükür banyoda yaptık
Rahatladımı canım bizde kızımı banyo yaptırdık yaptırırken bişey yok çıkartıyoruz havluyla kuruluyorum başlıyor viyak viyak ağlamaya nasıl ağlıyor niye ağlıyor anlamıyorum suda kalmak istiyor hep acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…