Çok şükür canım 4 kere falan uyandı ama uyuyabildik şimdi kalktık bebeğimle :)Ben normal olduğunu duymuştum oluyor arada işte öyle böyle büyüyecekler işte diyorum ya bizimki de 6 gün hiç ama hiç kaka yapmamıştı ay hiç unutmuyorum ne ağlamıştı o günler ne yaptın uyudun mu bu gece canım
O bizim sıpacıkta da var. Korkuyor mu suda mı kalmak istiyor bilemedim. Yaz gelsin çıkartmıcam sudan kalsın orda yosun tutsun :)Rahatladımı canım bizde kızımı banyo yaptırdık yaptırırken bişey yok çıkartıyoruz havluyla kuruluyorum başlıyor viyak viyak ağlamaya nasıl ağlıyor niye ağlıyor anlamıyorum suda kalmak istiyor hep acaba
1 kere damlatmasam hemen huzursuz oluyor bizimkindede bağışıklık yaptı ama ben bırakmaya korkuyorum
Oh oh maşallah ne güzel bizimki de hiç uyanmadan 6 buçukta ben kaldırdım emzirmek için yine uyudu 10 na kadarÇok şükür canım 4 kere falan uyandı ama uyuyabildik şimdi kalktık bebeğimle :)
Aynen bende koyacam kuvetine oynasın ne güzel iyice toparlanmış olacaklar o zaman ana nasıl ağlıyor gözler kıpkırmızı oluyorO bizim sıpacıkta da var. Korkuyor mu suda mı kalmak istiyor bilemedim. Yaz gelsin çıkartmıcam sudan kalsın orda yosun tutsun :)
Ne güzel yaa maşallah tatlı bebeklere bugünlerin geleceğine hiç inanmıyordum o kolikli günlerden sonra :) şimdi de oyun halısıyla güreşiyor bi sürü işim var ama onu izleyeceğim diye kalkıp yapmıyorumOh oh maşallah ne güzel bizimki de hiç uyanmadan 6 buçukta ben kaldırdım emzirmek için yine uyudu 10 na kadar
Hemen hemen hergün yada gün aşırı yıkıyoruz biz ve genelde akşam 10 gibi banyo yaptırıyoruz bi umut belki rahat uyur diye. Artık komşularım bile farkında yine banyo faciasımı yaşadınız diyorlarAynen bende koyacam kuvetine oynasın ne güzel iyice toparlanmış olacaklar o zaman ana nasıl ağlıyor gözler kıpkırmızı oluyor
Vallahi Bizimkide sabahları pek güleç oluyor kendi kendine oynuyor yatıyor etrafını izliyor öğlenden sonra ne oluyorsa yatmıyor kucakta gezdircen valla onu izlemek daha güzeldir insan her anını görmek istiyorNe güzel yaa maşallah tatlı bebeklere bugünlerin geleceğine hiç inanmıyordum o kolikli günlerden sonra :) şimdi de oyun halısıyla güreşiyor bi sürü işim var ama onu izleyeceğim diye kalkıp yapmıyorum
Bizde öyle biz yatmadan 11 e doğru yıkıyoruz rahat uyudu diye valla ben kendimi huzursuz hissediyorum bazen rahatsızlık veriyorumdur diye ki duyuyorlarda sesini yavrumun suyumu seviyorlarda boyleler anlamadımHemen hemen hergün yada gün aşırı yıkıyoruz biz ve genelde akşam 10 gibi banyo yaptırıyoruz bi umut belki rahat uyur diye. Artık komşularım bile farkında yine banyo faciasımı yaşadınız diyorlar
Anne karnındada suyun içindeler ya sanırım o yüzden rahatlıyorlar su da. İlk zamanlar o kadar rahatsız ettik ki komşuları özellikle alt komşumu. Sürekli görüşüp konuşuyoruz zaten helallik bile istemiştim. Çünkü eşi çocukları hep sabah erken gidiyorlar, bizim oğluşta sabaha kadar hiç susmazdı.Bizde öyle biz yatmadan 11 e doğru yıkıyoruz rahat uyudu diye valla ben kendimi huzursuz hissediyorum bazen rahatsızlık veriyorumdur diye ki duyuyorlarda sesini yavrumun suyumu seviyorlarda boyleler anlamadım
Bence de bağışıklık yapmıştır canım ben ilk şişe bitti daha da kullanmıyorum alışkanlık yaptığını duymuştum ilk günler çok sıkıntı çektik ama o da öğrendi artık gazını çıkarmayı çok şükür. Zaten ben hala gaz yapan hiçbişey yemiyorum arada yine sıkıştırdığı oluyo ama çekiyoruz napalım. Kaka konusunda da bizde şuan rekor 3 gün büyüdükçe arttığını duymuştum ablamda rekor 12 günmüş o yüzden ben yapmasa da müdahelede bulunmak istemiyorum anne sütü alanlarda oluyomuş öyle1 kere damlatmasam hemen huzursuz oluyor bizimkindede bağışıklık yaptı ama ben bırakmaya korkuyorum
Bizdede en fazla 5 gğn oldu kaka için bende hiç bi müdahalede bulunmuyorum. Ancak gaz için biogaia ya mecbur kaldık. Daha yeni 3.kutuyu aldım. Günde iki kere veriyordum sanırım yavaş yavaş azaltmanın vakti geldiBence de bağışıklık yapmıştır canım ben ilk şişe bitti daha da kullanmıyorum alışkanlık yaptığını duymuştum ilk günler çok sıkıntı çektik ama o da öğrendi artık gazını çıkarmayı çok şükür. Zaten ben hala gaz yapan hiçbişey yemiyorum arada yine sıkıştırdığı oluyo ama çekiyoruz napalım. Kaka konusunda da bizde şuan rekor 3 gün büyüdükçe arttığını duymuştum ablamda rekor 12 günmüş o yüzden ben yapmasa da müdahelede bulunmak istemiyorum anne sütü alanlarda oluyomuş öyle
Bizimkise yukarıdakileri çok rahatsız ediyor olacak okadar çocuk o sus desen bilmez ankayışlı bizim komşuda Allahtan bizde ilk zamanlar çok zorlandık ağlıyordu yıkarkenAnne karnındada suyun içindeler ya sanırım o yüzden rahatlıyorlar su da. İlk zamanlar o kadar rahatsız ettik ki komşuları özellikle alt komşumu. Sürekli görüşüp konuşuyoruz zaten helallik bile istemiştim. Çünkü eşi çocukları hep sabah erken gidiyorlar, bizim oğluşta sabaha kadar hiç susmazdı.
Bende hiç kullanmıyorum ilk zamanlar kullandım bir kaç kere daha kullanmadın şukurler olsun ki kendi çıkarıyor evet her yapmadığında fitil vermekte alışkanlık yapıyormuş bebek onu uyarıcı olarak anlıyor onu verince uyarılıyormuş yapıyormuş ben bir kere kullandım ondada kızım 6 gün kaka yapmamıştı çok ağlıyorduBence de bağışıklık yapmıştır canım ben ilk şişe bitti daha da kullanmıyorum alışkanlık yaptığını duymuştum ilk günler çok sıkıntı çektik ama o da öğrendi artık gazını çıkarmayı çok şükür. Zaten ben hala gaz yapan hiçbişey yemiyorum arada yine sıkıştırdığı oluyo ama çekiyoruz napalım. Kaka konusunda da bizde şuan rekor 3 gün büyüdükçe arttığını duymuştum ablamda rekor 12 günmüş o yüzden ben yapmasa da müdahelede bulunmak istemiyorum anne sütü alanlarda oluyomuş öyle
Kızlar valla burda yazmayın nazar değiyo ben bi yazdım benm çocuk uyumuyoOh oh maşallah ne güzel bizimki de hiç uyanmadan 6 buçukta ben kaldırdım emzirmek için yine uyudu 10 na kadar
Allahım nazarlardan korusun bebeklerimizi doğru diyorsun canım bana hep uyuyorsada sen hep birilerine uyumuyor de diyorlardı bir gün kaynanama gittim ne güzel uyuyor dedi çocuk hiç sabah kadar uyumadı allahım öyle bir günü bir daha yaşatmasın hep ağladıKızlar valla burda yazmayın nazar değiyo ben bi yazdım benm çocuk uyumuyo
Aynen ya ben akıllı geçen burda birine akıl veriyodum yok şöyle uyut böyle uyut diye 5 gece oldu çocuk çıldrıyo geceleriAllahım nazarlardan korusun bebeklerimizi doğru diyorsun canım bana hep uyuyorsada sen hep birilerine uyumuyor de diyorlardı bir gün kaynanama gittim ne güzel uyuyor dedi çocuk hiç sabah kadar uyumadı allahım öyle bir günü bir daha yaşatmasın hep ağladı
Nasıl oldu şimdi rahatmı birazAynen ya ben akıllı geçen burda birine akıl veriyodum yok şöyle uyut böyle uyut diye 5 gece oldu çocuk çıldrıyo geceleri
tamam canım sağol :)evet canım dişlik ama bi işe yaramadı dediğim gibi incecik bişi, diş cıkmasına beden olcagını sanmıyorum ama bi dr a sormak lazım tabi
ben de birtakım insanlar yüzünden titiz, takıntılı ve maalesef kinci oldumBende doğum yaptığım sıralarda çok skıntı çektm kayınvalidem yüzünden benim evimde annemlere surat yaptı annemde gelmek istemedi ben rezil oldum okadar zorduki en son aldım karşıma konustm değişen bişey olmasada içimde kalmadı bide benim eşim kv bakması gerekir diye düşünenlerden sanki doğum yapan o gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?