2014 Aralık Anneleri

Çok şükür canım 4 kere falan uyandı ama uyuyabildik şimdi kalktık bebeğimle :)

O bizim sıpacıkta da var. Korkuyor mu suda mı kalmak istiyor bilemedim. Yaz gelsin çıkartmıcam sudan kalsın orda yosun tutsun :)

O bizim sıpacıkta da var. Korkuyor mu suda mı kalmak istiyor bilemedim. Yaz gelsin çıkartmıcam sudan kalsın orda yosun tutsun :)
Aynen bende koyacam kuvetine oynasın ne güzel iyice toparlanmış olacaklar o zaman ana nasıl ağlıyor gözler kıpkırmızı oluyor

Oh oh maşallah ne güzel bizimki de hiç uyanmadan 6 buçukta ben kaldırdım emzirmek için yine uyudu 10 na kadar
Ne güzel yaa maşallah tatlı bebeklere bugünlerin geleceğine hiç inanmıyordum o kolikli günlerden sonra :) şimdi de oyun halısıyla güreşiyor bi sürü işim var ama onu izleyeceğim diye kalkıp yapmıyorum

Aynen bende koyacam kuvetine oynasın ne güzel iyice toparlanmış olacaklar o zaman ana nasıl ağlıyor gözler kıpkırmızı oluyor
Hemen hemen hergün yada gün aşırı yıkıyoruz biz ve genelde akşam 10 gibi banyo yaptırıyoruz bi umut belki rahat uyur diye. Artık komşularım bile farkında yine banyo faciasımı yaşadınız diyorlar

Vallahi Bizimkide sabahları pek güleç oluyor kendi kendine oynuyor yatıyor etrafını izliyor öğlenden sonra ne oluyorsa yatmıyor kucakta gezdircen valla onu izlemek daha güzeldir insan her anını görmek istiyor

Bizde öyle biz yatmadan 11 e doğru yıkıyoruz rahat uyudu diye valla ben kendimi huzursuz hissediyorum bazen rahatsızlık veriyorumdur diye ki duyuyorlarda sesini yavrumun suyumu seviyorlarda boyleler anlamadım

Bizde öyle biz yatmadan 11 e doğru yıkıyoruz rahat uyudu diye valla ben kendimi huzursuz hissediyorum bazen rahatsızlık veriyorumdur diye ki duyuyorlarda sesini yavrumun suyumu seviyorlarda boyleler anlamadım
Anne karnındada suyun içindeler ya sanırım o yüzden rahatlıyorlar su da. İlk zamanlar o kadar rahatsız ettik ki komşuları özellikle alt komşumu. Sürekli görüşüp konuşuyoruz zaten helallik bile istemiştim. Çünkü eşi çocukları hep sabah erken gidiyorlar, bizim oğluşta sabaha kadar hiç susmazdı.

1 kere damlatmasam hemen huzursuz oluyor bizimkindede bağışıklık yaptı ama ben bırakmaya korkuyorum
Bence de bağışıklık yapmıştır canım ben ilk şişe bitti daha da kullanmıyorum alışkanlık yaptığını duymuştum ilk günler çok sıkıntı çektik ama o da öğrendi artık gazını çıkarmayı çok şükür. Zaten ben hala gaz yapan hiçbişey yemiyorum arada yine sıkıştırdığı oluyo ama çekiyoruz napalım. Kaka konusunda da bizde şuan rekor 3 gün büyüdükçe arttığını duymuştum ablamda rekor 12 günmüş o yüzden ben yapmasa da müdahelede bulunmak istemiyorum anne sütü alanlarda oluyomuş öyle

Bizdede en fazla 5 gğn oldu kaka için bende hiç bi müdahalede bulunmuyorum. Ancak gaz için biogaia ya mecbur kaldık. Daha yeni 3.kutuyu aldım. Günde iki kere veriyordum sanırım yavaş yavaş azaltmanın vakti geldi

Bizimkise yukarıdakileri çok rahatsız ediyor olacak okadar çocuk o sus desen bilmez ankayışlı bizim komşuda Allahtan bizde ilk zamanlar çok zorlandık ağlıyordu yıkarken

Bende hiç kullanmıyorum ilk zamanlar kullandım bir kaç kere daha kullanmadın şukurler olsun ki kendi çıkarıyor evet her yapmadığında fitil vermekte alışkanlık yapıyormuş bebek onu uyarıcı olarak anlıyor onu verince uyarılıyormuş yapıyormuş ben bir kere kullandım ondada kızım 6 gün kaka yapmamıştı çok ağlıyordu

Kızlar valla burda yazmayın nazar değiyo ben bi yazdım benm çocuk uyumuyo
Allahım nazarlardan korusun bebeklerimizi doğru diyorsun canım bana hep uyuyorsada sen hep birilerine uyumuyor de diyorlardı bir gün kaynanama gittim ne güzel uyuyor dedi çocuk hiç sabah kadar uyumadı allahım öyle bir günü bir daha yaşatmasın hep ağladı

Aynen ya ben akıllı geçen burda birine akıl veriyodum yok şöyle uyut böyle uyut diye 5 gece oldu çocuk çıldrıyo geceleri

ben de birtakım insanlar yüzünden titiz, takıntılı ve maalesef kinci oldum
bir an önce bu olumsuz hislerden kurtulmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, Allah yardım etsin hepimize
birkaç günlük bebeğimin battaniyesinin yarısını banyo lavabosunun içinde yarısı dışında asılmış durumda gördüm, sustum
kulağına parmağını sokup karşımda karıştıran ve ardından "bebeğin biberonunu yıkayayım" diyen aynı kadını ve yaptığı diğer bir sürü şeyi nasıl hoşgöreceğim bilmiyorum
bilen varsa söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…