2014 Aralık Anneleri

Kıyamam ya haklısın insan çıldrtiyo

Yok canım ya kakasını yapınca rahatlıyo az önce baktm gene karnı şiş bu gece yine uyutmaz beni
Canım benimkinin karnıda şişti bugün aynı dünkü gibi aynı saatte 3 kat battaniye örttüm üstüne battaniyelerin altındanda elimle masaj yaptım karnına baya bi çıkardı

Canım benimkinin karnıda şişti bugün aynı dünkü gibi aynı saatte 3 kat battaniye örttüm üstüne battaniyelerin altındanda elimle masaj yaptım karnına baya bi çıkardı
Valla heryolu deneyecem bu ara eşime taktım bu erkekler ne rahat ya mesela rahatca tv izliyo tamam yardım ediyo ama sıkılıyo hemen erkek olmak varmış kayınvalidem bugün 2.yide hemen yapta nasıl olsa 2 sene evdesin diyo bakarmışım ha bide mecbur yapacak diyo şakayla Karışık sen görürsün dedim içimden 2.10 sene sonra yapmazsam oda bi ihtimal benim oğlum tek büyüycek dedim bişey demedi ama beni çıldrttmaya yetti

O zaman bende bişey vermeden devam edeyim çok üstüme geliyorlar yaa
Tadına bastırıyorum ben her şeyin tabii yasaklılar Hariç. Yoksa altı ay geç oluyor bebek yemiyor yeme zorluğu çekiyor tat duygusu geç gelişiyor zaten. Benim ebe de Dr da tadına baktır her şeyin diyor şeker tuz yasak meyvelerden kabuklular sadece. Diliyle dokunuyor o kadar

Benim kayınvalidemde diyor öyle bide diyorki biraz büyüsün ben torunumu alır bize götürürüm kalır bende diyor bende dedimki çok istiyorsan sen yap bir tane dedim ben ayrı kalamam kızımdan dedim

N nehir_derin M minigim34 Bu kaynanaların hepsi mi aynı acaba? Benimki de geçen aradı hamile misin diyor. Yok daha neler ben oğluma yetebilir miyim diye düşünüyorum dedim. Oğlum biraz büyüyünce ben götürürüm sen ikinciye bakarsın diyor

Burda duyunca bende armut yalattım sadece bi kere çok hoşuna gitti

Benim kayınvalidemde diyor öyle bide diyorki biraz büyüsün ben torunumu alır bize götürürüm kalır bende diyor bende dedimki çok istiyorsan sen yap bir tane dedim ben ayrı kalamam kızımdan dedim
İyi demişsin zaten bu durum ne zaman bitcek diye bakıyoruz bide ikinci hiç düşünemiyorm

Aynılar valla aynı seyleri diyolar hele benimki alıp köye götrcem sizdr hafta sonları gelrsinz diye şkayla karısık tepki ölçüyo hayatta vermem dedim

Aynılar valla aynı seyleri diyolar hele benimki alıp köye götrcem sizdr hafta sonları gelrsinz diye şkayla karısık tepki ölçüyo hayatta vermem dedim
Benim kv de başka bi şehirde o da oraya götürecekmiş güya. Ya acaba bizim oğlanlar evlenince bizde mi böyle oluruz ki bi de bizim gelinlerde burda bizi çekiştirirse

Benim kv de başka bi şehirde o da oraya götürecekmiş güya. Ya acaba bizim oğlanlar evlenince bizde mi böyle oluruz ki bi de bizim gelinlerde burda bizi çekiştirirse
Yok ya bîz düşünceli oluruzbenim anneminde gelînî var ama hiç böyle dediğîni duymadım ilk babanne olcağını duyduğunda nasıl üzülmüştü daha çok erken hiç hayatlarını yaşayamadılar gezip tozamadılar diye

Böyle kaynanalarda mı vaaaar :) aslında iyidir kv bi kötülüğünü görmedim ama bazen konuşmaları çıldırtıyor. O konuşmalarada oğlunun hatrı için ' yav he he' diyorum işte :))

Benim kayınvalidemde diyor biraz büyüsün ben alır onu köye gotururum diyor ben ayrı duramam kızımdan diyorum benim kayınvalidem genç bide sen yap bir tane istiyorsan diyorum ben gondermem kızımı diyorum

Böyle kaynanalarda mı vaaaar :) aslında iyidir kv bi kötülüğünü görmedim ama bazen konuşmaları çıldırtıyor. O konuşmalarada oğlunun hatrı için ' yav he he' diyorum işte :))
Aynen ya benimkide iyide işteeeya bidr ben kıskanmaya başladım bebeği kv den normalde esirgemem ama bize gelince uyusun diye ayagından hiç indirmiyo yemeğe bile gelmiyo bırak diyom yok uyanır diyo bi sabrettim iki sabrettim dün artık bırak ayağından da koltukta uyusun herzaman ben nasıl sallıycam dedim

Benim kayınvalidemde diyor biraz büyüsün ben alır onu köye gotururum diyor ben ayrı duramam kızımdan diyorum benim kayınvalidem genç bide sen yap bir tane istiyorsan diyorum ben gondermem kızımı diyorum
Ne meraklılar ha tamam zaten esirgemiyoz ama işin tadını kaçırıyolar benimki mevlüt yapacak kendi tarafına kendi kendine konuşuyo eşine diyo işte dedesi bebişe gelen altını parayı hesap açalım ona yatıralım diyo annesi saf sanki sahip çıkamayacak bende sinirlendim sen merak etme anası sahip çıkar ona zaten satıp satıp yiyecez oğlumla param yok artık onun için çalışmıyosam iki sene o altınlar bana yeter dedim sizin kv lerde böylemi benimki beni zorluyo sinirleniyrm

Kv laf yapıyorum ama benim annem falanda çok müdahale ediyor. Savaşın ortasında kalmış gibi hissediyorum kendimi kv yanımdayken uyuyan çocuğu vile sallardı kızardım. Şimdi de annem geliyor kendi kendine oynayan çocuğu alıp sallıyor niye sallıyorsun diyorum bilmem uyusun diye diyor

Valla bende kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim uyuyan çocuğa gozunu kırpmadan bakar sinir oluyorum nazar değecek diye bide değiyor yani ne güzel uyuyor dedi bir kere çocuk sabaha kadar ağladı benim kızım nerdeymiş der ben daha Mevlut yapmadım badana falan yapcam öyle yapcam benim mevludumu kendi planlıyo şu abin askerden gelsin ondan sonraki haftaya yaparız diyor sinir oluyorum ben ne zaman badana boya yaparsam o zaman yapcaz dedim ne zaman yapcaksınız diyor yapca bi gün diyorum işte sanki benim aklımda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…