2014 Aralık Anneleri

Benimkini ben evimde yapmam dedim akrabalarınıb çok nazarı değiyo bide evimi merak ediyolar biraz daha etsinler sevmiyom onun için kv evinde yapcam

Benim anamda takmış bi kundaktır gidiyo bebe eşşek kadr oldu gelip gidip kundak yapıyocok rahat eder diye

Burda duyunca bende armut yalattım sadece bi kere çok hoşuna gitti
Baktır bi şey olmaz benim anam benden gizli kahve bile tattırmış bizler şe öyle büyümüşüz hem kahve zeki yaparmış :) şaka bi yana yaşamasından bi şey olmaz. Ben her şeyi yalatıyoum. Geçen bi limon denedi diliyle dokundu çektim bıraksam yiyecek ya da tam alamadı minnak dokunuştan. Ama beslenmeye geçince ben üç gün Kuralı uygulayacağım çünkü ailemde alerjen olan Şeyler var. Yutmadığı sürece bi sıkıntı olmaz

Kızlar dördüncü ay bebekleriniz kaç kg Aldı? Bi de Mevlüt hazırlık listesi olan var mı? Bi akıl versenize şu garibe..

Meyve yerken yalatıcam bundan sonra zaten 4 aylık olucaz nerdeyse

Biz artik tutmaya basladik oyuncaklari ama agzina götürmek istiyor onu da tam beceremeyip dusuruyo sonra agliyo hayir tutmasa bundan iyiydi kiyamet kopuyo eline neyi alsa deliricem..

Bir ay önce başladı ama kazara tutuyordu o zaman tesadüfen yani on onbeş gündür tutuyo şimdi direkt elini uzatip kavramak istiyor sonra hemen agiza:) tam dört aylik olduk on nisanda canim
Bende tutsun istiyorum artık ya ben zorla parmaklarının arasına veriyorum ama onun bilincinde değil salıveriyor hemen bizde nisanın 30 nda 4 aylık olcaz tutsun artık benim kızımda ya eli ağzında bizimkininde yumruğunu götürüyor ağzına

Meyve yerken yalatıcam bundan sonra zaten 4 aylık olucaz nerdeyse
bende bi elma vetmistim ama sütü istemez sonra diye korkuyorum.benimki uzaktan gostermeye basladimmi herseye agzini aciyo.valla elimden bi kapsa sütu falan umutur sipa:)
Kızlar bebekleriniz çıngırak tutmaya başladımı?
canim benim kp cingirak almis.tutyo onu kendi istegiyle de ama nasil desem hani ellerini sımsıkı sıkiyolar ya bence bu onun tutması,eliyle.temasini algiliyo ama sonrasini diil, aliyim da salliyimaa daha var sanirim :)

kiz sen baya sey tattirmisin heee:)) bende işte alerjiden korkuyorum,yoksa tepkilerini çook ama çok merak ediyorum.zaten mimikleri olay.daha da komikleri gelcek gibi.alakasiz bi gecis yapcam ama benimk dün emerken nerdeyse boguluyodu Allah korudu.sütü hala döndüremiyo, öyle bi emmesi varki her an tetikteyim, illaki bi kaldirip sirtina vuruyorum hep kaciyo.ama dun hık dedi kaldi.eşim yanimdaydi sirtina vuruyo ters ceviriyo zar zor dondürdu nefesini.sonrada agladi yavrum.cok fena oldum kizlar yaa.yokmu bunun bi caresi.memenin ucunu sıkınca az geliyo diyolar ama denedim ozaman daha cok fıskıriyo.valla caresiz kaldim bide kesinlikle ilk yardim bilmemiz lazim kizlar.sizinde aklinizdadir ama ertelememek lazimmiş onu gördüm

Tepkne bayıldım canım benim kv de su içir susuzluktan öldürcen bebeği 6 ay diyo anlatıyorum anlamıyo da doktorlar ne bilirmiş diyo hep cahil işte karışma benim bebeğim diyorum en sonunda
ya cidden bunuda anlamiyorum kvlerin genel ozelliklerinden heralde.dr lugunu ilan etmisler evde harcaniyolar.benimkide öyle.drlar soyle dedi diyor sen onlara ne bakiyon hani dr araciligiyla.bisileri kabul.ettirme derdindeyim yok illa sen karişma dedirtcrkler snra ùzülcrkler.normalde bisi diyemem ama gecenlerde kv üstünü degistrrken bizimkinin gögüslerini bildigin emdi.amcasininkini opermis.sonra netten okudum cocugu dudaktan popodan falan cok rahatsz etmicekmisin diye, bo kere daha opme girisiminde bulundu yok olmaz dedim soyledim cinsel hayati etkiliyomus dedim:) bisi olmaz dedi opmeye calisti.kapattim olmaz dedim:))

Şöyle otursalar artık önlerine oyuncak döksek kendileri oynasalar bizimki kucakcı ya öğlene kadar yatıyor sonra gezmek istiyor yatırınca ağlıyor herkes alıştırmışsın diyor ama biz alıştırmadık ki nasıl alıştı bu ya yoruluyorum artık

canim ozamn da oynatmamizi isticekler:) valla şu tasima isi zor geleki benim kocam 2dk tutp ay belim agirdi diyosa biz kafin olark napalim.gerci ben kocamdann daha gucluyum heralde

canim ozamn da oynatmamizi isticekler:) valla şu tasima isi zor geleki benim kocam 2dk tutp ay belim agirdi diyosa biz kafin olark napalim.gerci ben kocamdann daha gucluyum heralde
Akşamları eşimin kucağnda ben sadece emzirmek için alıyorum oda konuşup duruyor kızıyla bak böyle olmuyor ama yat diyor eşim oturuyor ağlıyor kalk gez diyorum kucaktan iyidir ya otursunlar yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…