- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
Benimkini ben evimde yapmam dedim akrabalarınıb çok nazarı değiyo bide evimi merak ediyolar biraz daha etsinler sevmiyom onun için kv evinde yapcamValla bende kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim uyuyan çocuğa gozunu kırpmadan bakar sinir oluyorum nazar değecek diye bide değiyor yani ne güzel uyuyor dedi bir kere çocuk sabaha kadar ağladı benim kızım nerdeymiş der ben daha Mevlut yapmadım badana falan yapcam öyle yapcam benim mevludumu kendi planlıyo şu abin askerden gelsin ondan sonraki haftaya yaparız diyor sinir oluyorum ben ne zaman badana boya yaparsam o zaman yapcaz dedim ne zaman yapcaksınız diyor yapca bi gün diyorum işte sanki benim aklımda değil
Benim anamda takmış bi kundaktır gidiyo bebe eşşek kadr oldu gelip gidip kundak yapıyocok rahat eder diyeKv laf yapıyorum ama benim annem falanda çok müdahale ediyor. Savaşın ortasında kalmış gibi hissediyorum kendimikv yanımdayken uyuyan çocuğu vile sallardı kızardım. Şimdi de annem geliyor kendi kendine oynayan çocuğu alıp sallıyor niye sallıyorsun diyorum bilmem uyusun diye diyor
Baktır bi şey olmaz benim anam benden gizli kahve bile tattırmış bizler şe öyle büyümüşüz hem kahve zeki yaparmış :) şaka bi yana yaşamasından bi şey olmaz. Ben her şeyi yalatıyoum. Geçen bi limon denedi diliyle dokundu çektim bıraksam yiyecek ya da tam alamadı minnak dokunuştan. Ama beslenmeye geçince ben üç gün Kuralı uygulayacağım çünkü ailemde alerjen olan Şeyler var. Yutmadığı sürece bi sıkıntı olmazBurda duyunca bende armut yalattım sadece bi kereçok hoşuna gitti
Şu an bile sallıyor oğluşum uyudu annemde diyor ki bak ayaklarımı özlemişBenim anamda takmış bi kundaktır gidiyo bebe eşşek kadr oldu gelip gidip kundak yapıyocok rahat eder diye
Meyve yerken yalatıcam bundan sonra zaten 4 aylık olucaz nerdeyseBaktır bi şey olmaz benim anam benden gizli kahve bile tattırmış bizler şe öyle büyümüşüz hem kahve zeki yaparmış :) şaka bi yana yaşamasından bi şey olmaz. Ben her şeyi yalatıyoum. Geçen bi limon denedi diliyle dokundu çektim bıraksam yiyecek ya da tam alamadı minnak dokunuştan. Ama beslenmeye geçince ben üç gün Kuralı uygulayacağım çünkü ailemde alerjen olan Şeyler var. Yutmadığı sürece bi sıkıntı olmaz
Benimkine ben zorla tutturuyorum hemn geri bırakıyo uyuz oluyorm 4 aylık oldular ama benimki tutmuyoKızlar bebekleriniz çıngırak tutmaya başladımı?
Bende zorla tutturuyorum geri bırakıyor hemen ne zaman tutarlar acabaBenimkine ben zorla tutturuyorum hemn geri bırakıyo uyuz oluyorm 4 aylık oldular ama benimki tutmuyo
Bi aya tutarlar heralde yani inşBende zorla tutturuyorum geri bırakıyor hemen ne zaman tutarlar acaba
Ne zaman tutmaya başladı ram ne kadarlık şuanBiz artik tutmaya basladik oyuncaklari ama agzina götürmek istiyor onu da tam beceremeyip dusuruyo sonra agliyohayir tutmasa bundan iyiydi kiyamet kopuyo eline neyi alsa deliricem..
Bir ay önce başladı ama kazara tutuyordu o zaman tesadüfen yani on onbeş gündür tutuyo şimdi direkt elini uzatip kavramak istiyor sonra hemen agiza:) tam dört aylik olduk on nisanda canimNe zaman tutmaya başladı ram ne kadarlık şuan
Bende tutsun istiyorum artık ya ben zorla parmaklarının arasına veriyorum ama onun bilincinde değil salıveriyor hemen bizde nisanın 30 nda 4 aylık olcaz tutsun artık benim kızımda ya eli ağzında bizimkininde yumruğunu götürüyor ağzınaBir ay önce başladı ama kazara tutuyordu o zaman tesadüfen yani on onbeş gündür tutuyo şimdi direkt elini uzatip kavramak istiyor sonra hemen agiza:) tam dört aylik olduk on nisanda canim
bende bi elma vetmistim ama sütü istemez sonra diye korkuyorum.benimki uzaktan gostermeye basladimmi herseye agzini aciyo.valla elimden bi kapsa sütu falan umutur sipa:)Meyve yerken yalatıcam bundan sonra zaten 4 aylık olucaz nerdeyse
canim benim kp cingirak almis.tutyo onu kendi istegiyle de ama nasil desem hani ellerini sımsıkı sıkiyolar ya bence bu onun tutması,eliyle.temasini algiliyo ama sonrasini diil, aliyim da salliyimaa daha var sanirim :)Kızlar bebekleriniz çıngırak tutmaya başladımı?
kiz sen baya sey tattirmisin heee:)) bende işte alerjiden korkuyorum,yoksa tepkilerini çook ama çok merak ediyorum.zaten mimikleri olay.daha da komikleri gelcek gibi.alakasiz bi gecis yapcam ama benimk dün emerken nerdeyse boguluyodu Allah korudu.sütü hala döndüremiyo, öyle bi emmesi varki her an tetikteyim, illaki bi kaldirip sirtina vuruyorum hep kaciyo.ama dun hık dedi kaldi.eşim yanimdaydi sirtina vuruyo ters ceviriyo zar zor dondürdu nefesini.sonrada agladi yavrum.cok fena oldum kizlar yaa.yokmu bunun bi caresi.memenin ucunu sıkınca az geliyo diyolar ama denedim ozaman daha cok fıskıriyo.valla caresiz kaldimBaktır bi şey olmaz benim anam benden gizli kahve bile tattırmış bizler şe öyle büyümüşüz hem kahve zeki yaparmış :) şaka bi yana yaşamasından bi şey olmaz. Ben her şeyi yalatıyoum. Geçen bi limon denedi diliyle dokundu çektim bıraksam yiyecek ya da tam alamadı minnak dokunuştan. Ama beslenmeye geçince ben üç gün Kuralı uygulayacağım çünkü ailemde alerjen olan Şeyler var. Yutmadığı sürece bi sıkıntı olmaz
ya cidden bunuda anlamiyorum kvlerin genel ozelliklerinden heralde.dr lugunu ilan etmisler evde harcaniyolar.benimkide öyle.drlar soyle dedi diyor sen onlara ne bakiyonTepkne bayıldım canımbenim kv de su içir susuzluktan öldürcen bebeği 6 ay diyo anlatıyorum anlamıyo da doktorlar ne bilirmiş diyo hep cahil işte karışma benim bebeğim diyorum en sonunda
Şöyle otursalar artık önlerine oyuncak döksek kendileri oynasalar bizimki kucakcı ya öğlene kadar yatıyor sonra gezmek istiyor yatırınca ağlıyor herkes alıştırmışsın diyor ama biz alıştırmadık ki nasıl alıştı bu ya yoruluyorum artıkbende bi elma vetmistim ama sütü istemez sonra diye korkuyorum.benimki uzaktan gostermeye basladimmi herseye agzini aciyo.valla elimden bi kapsa sütu falan umutur sipa:)
canim benim kp cingirak almis.tutyo onu kendi istegiyle de ama nasil desem hani ellerini sımsıkı sıkiyolar ya bence bu onun tutması,eliyle.temasini algiliyo ama sonrasini diil, aliyim da salliyimaa daha var sanirim :)
canim ozamn da oynatmamizi isticekler:) valla şu tasima isi zor geleki benim kocam 2dk tutp ay belim agirdi diyosa biz kafin olark napalim.gerci ben kocamdann daha gucluyum heraldeŞöyle otursalar artık önlerine oyuncak döksek kendileri oynasalar bizimki kucakcı ya öğlene kadar yatıyor sonra gezmek istiyor yatırınca ağlıyor herkes alıştırmışsın diyor ama biz alıştırmadık ki nasıl alıştı bu ya yoruluyorum artık
Akşamları eşimin kucağnda ben sadece emzirmek için alıyorum oda konuşup duruyor kızıyla bak böyle olmuyor ama yat diyor eşim oturuyor ağlıyor kalk gez diyorum kucaktan iyidir ya otursunlar yeterkicanim ozamn da oynatmamizi isticekler:) valla şu tasima isi zor geleki benim kocam 2dk tutp ay belim agirdi diyosa biz kafin olark napalim.gerci ben kocamdann daha gucluyum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?