- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
ayy sormaa kucaginda cocuk iyce huzurszlassa bile hala otrma derdinde.bende kiziyorum hemen.kendi keyfin icin cocuga eziyet etme diyorum.o da kiziyo.boyle karsilikli kziyoz hahaAkşamları eşimin kucağnda ben sadece emzirmek için alıyorum oda konuşup duruyor kızıyla bak böyle olmuyor ama yat diyor eşim oturuyor ağlıyor kalk gez diyorum kucaktan iyidir ya otursunlar yeterki
Kucakta dik tutmakda zor çocuğu oturtabilsek dizimize falan şöyle güzel olurdu benim eşime kızımıza kızıyor aaa yeter ama diyor yoruldum diyor buyuyunce çok kavga eder bunlar bide bizimki bir yere eli değdigi zaman dikkatini çekiyor oynuyor orayla eliyle dokunuyorayy sormaa kucaginda cocuk iyce huzurszlassa bile hala otrma derdinde.bende kiziyorum hemen.kendi keyfin icin cocuga eziyet etme diyorum.o da kiziyo.boyle karsilikli kziyoz haha
Çok güzelmiş beğendimKizlarr mevlüt icin hediyeligim nasill
Ben de halen mevlüt yapmadım giysi olarak ne giydirceksin mevlüt giysileri 0-3 ay araştırıyorum ama güzel bir mevlüt takımı bulamadımKızlar dördüncü ay bebekleriniz kaç kg Aldı? Bi de Mevlüt hazırlık listesi olan var mı? Bi akıl versenize şu garibe..
Mevlüt ile ilgili şekeriydi tepsisiydi süslemelerdi hepsini eminönü havuzluhandan aldım pek çok çeşit bulabilirsiniz oradaKızlar dördüncü ay bebekleriniz kaç kg Aldı? Bi de Mevlüt hazırlık listesi olan var mı? Bi akıl versenize şu garibe..
Kızmı erkek mi canımBen de halen mevlüt yapmadım giysi olarak ne giydirceksin mevlüt giysileri 0-3 ay araştırıyorum ama güzel bir mevlüt takımı bulamadım
Tutar annesi daha zaten birden oluyor bi gün bi bakmissin yakalamis:) dedim ya tutmasi da ayri dert her şeyi almak isteyecek düşünce tutamayinca bas bas bagiracak:)Bende tutsun istiyorum artık ya ben zorla parmaklarının arasına veriyorum ama onun bilincinde değil salıveriyor hemen bizde nisanın 30 nda 4 aylık olcaz tutsun artık benim kızımda ya eli ağzında bizimkininde yumruğunu götürüyor ağzına
Orasıda var tabi olsun biraz büyüyene kadar zorlanıcaz ama güzel olcaklar bunlar tatlı olacaklar eşime diyorum düşünsene buyucek bu yemek hazırlar bize yardım eder bana evde gezmeye gideriz beraber inşallah görürüz o günleriTutar annesi daha zaten birden oluyor bi gün bi bakmissin yakalamis:) dedim ya tutmasi da ayri dert her şeyi almak isteyecek düşünce tutamayinca bas bas bagiracak:)
Selam canım öncelikle geçmiş olsun. Allah sağlık versin bebişine ve size.benim bebeğim de 28 kasım doğumlu. daha önce forumda rastlamamıştım aynı gün doğum yapana benle. ben de vegaferonu vermiorum su an 6 aylık olunca vericem. içini okuyup parabeni görünce vermekten vazgectm. 6 ay depoları dolu oluo die okuymustum nette 6 aydan sonra artık bende alternatif bi ilaç arayışına giricem. şampuan,ıslak mendil,krem vb ürünlerini hep parabnesiz olsun diye uğraşırken bile bile ilacı veremem dedim kendi kendime dr a da kullanmadıımı haber bile vermedm bi şekilde ikna oluorum sonra. saat kaçta geldi bebişin. ben evde duvarda pili biten bir saati 16 50 ye ayarladım hep gözüm oraya gidio :) bi de ben keşke o gün bi,r gazete alıp hatıra olarak saklasaydım diorum. nedense 28 kasım tarihine aşık oldum bizim 5 aralıkta gelmesi bekleniodu erkenci çıktı. en sevdiğim ay kasımdı benim için çok anlamlı oldu.kızlar selamlar ,
artık işe başladığıma göre daha sık yazabilirim sizlere inşallah
yusufumuz 139 günlük 4.5 aylık gibi yani , 28 kasım doğumlu .. cok şükür hersey yolunda iken 2 gündür fena öksürmeye başladı , doktor peditus şurubunu verdi ama şuan için gerileme yok çok fenaymış ya öksürük , rabbim daha büyük şeylerle sınamasın hiç birimizi ..
diğer yandan vegaferona basladık ancak özeldeki dr a dedim parabensiz bisey yazın ferromixin dedi nutrigenin o da toz halinde anne sütüne karıştırınca almadı katı gıdalara gecmeyi beklicem .. şimdilik vegaferona devam ama onda da paraben ve peditus ta paraben cok sıkılıyorum düşündükçe off .. kimi de yüzdesi önemli dio .. hazır bezlerde bile bi sürü kimyasal var vs ama paraben direk yasaklanmış cogu ülkede kanserojen die..
Benimki de aynı. Emerken sürekli genzine kaçıyor. Benim Cankurtaran kurslarına katıldım zamanında. Bebeği Kafası Aşağıya gelecek şekilde eğip sırtına süpürme hareketi yaparak vuracaksın üç ket yapıp bi durup hemen devam edeceksin buna. Bu Esna da bebeği tutan elin Bebeğin ağzını açık tutmaya Çalışacak. Zor biliyorum ama ben cok uyguladığım için alıştık artık. Bir de ben meme ucu kelebek kullanıyorum uçlarım yok böyle olunca daha cok genzine süt kaçıyor. Aman temkinli ol videoları var internette izle istersen bebek ilk yardımkiz sen baya sey tattirmisin heee:)) bende işte alerjiden korkuyorum,yoksa tepkilerini çook ama çok merak ediyorum.zaten mimikleri olay.daha da komikleri gelcek gibi.alakasiz bi gecis yapcam ama benimk dün emerken nerdeyse boguluyodu Allah korudu.sütü hala döndüremiyo, öyle bi emmesi varki her an tetikteyim, illaki bi kaldirip sirtina vuruyorum hep kaciyo.ama dun hık dedi kaldi.eşim yanimdaydi sirtina vuruyo ters ceviriyo zar zor dondürdu nefesini.sonrada agladi yavrum.cok fena oldum kizlar yaa.yokmu bunun bi caresi.memenin ucunu sıkınca az geliyo diyolar ama denedim ozaman daha cok fıskıriyo.valla caresiz kaldimbide kesinlikle ilk yardim bilmemiz lazim kizlar.sizinde aklinizdadir ama ertelememek lazimmiş onu gördüm
Sorma bende halen araştırmadayım. Bulamadım bi şey cok saçma sapan Şeyler çıkıyor önümeBen de halen mevlüt yapmadım giysi olarak ne giydirceksin mevlüt giysileri 0-3 ay araştırıyorum ama güzel bir mevlüt takımı bulamadım
Mağazalarda çok güzel şeyler var bende daha yapmadım mayısta yapıcam inşallah badana yapıcam diye beklettim benimki kız o yüzden kolay güzel tüllü falan beyaz bir elbise alırım bi çorap bir bandaj tamamdırSorma bende halen araştırmadayım. Bulamadım bi şey cok saçma sapan Şeyler çıkıyor önüme
saol canım izlicem hemen.tek başıma kalmayı seviyodum ama düsundüm de bisey olsa Allah korusun hicbisey bilmiyorum.Allah hayirli ömürler verdin yavrularimiza insallahBenimki de aynı. Emerken sürekli genzine kaçıyor. Benim Cankurtaran kurslarına katıldım zamanında. Bebeği Kafası Aşağıya gelecek şekilde eğip sırtına süpürme hareketi yaparak vuracaksın üç ket yapıp bi durup hemen devam edeceksin buna. Bu Esna da bebeği tutan elin Bebeğin ağzını açık tutmaya Çalışacak. Zor biliyorum ama ben cok uyguladığım için alıştık artık. Bir de ben meme ucu kelebek kullanıyorum uçlarım yok böyle olunca daha cok genzine süt kaçıyor. Aman temkinli ol videoları var internette izle istersen bebek ilk yardım
benim bebişim 100gr almışKızlar dördüncü ay bebekleriniz kaç kg Aldı? Bi de Mevlüt hazırlık listesi olan var mı? Bi akıl versenize şu garibe..
Sana da günaydın canım eh işte kucakta gezmek dışında iyiyiz yanıma yatırdım şimdi eli ağzında daha yeni emzirdim eli çıkmaz ağzından sen nasılsın bebişin nasıl canımGünaydın kızlar. Ne var ne yok. Herkes iyi mi ? Bebişleriniz de iyidir inş allah.
Bende oğluşu annem ile bırakıp işe geldim nasıl olsun hasret hasret hasretSana da günaydın canım eh işte kucakta gezmek dışında iyiyiz yanıma yatırdım şimdi eli ağzında daha yeni emzirdim eli çıkmaz ağzından sen nasılsın bebişin nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?