- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
Bilemedimki bi kaç bezine daha bakıyımda götürüyüm yine tahlile diyorumTakip et canım sürekli böylemi oluyor evet idrar yolu enfeksiyonunda koku olur ama zannetmiyorum o keskinlik ondan değildir asitli ya çişler ondanda öyle kokabilir
Bende korktum ya inş yoktur öyle bişey altı açıktı çişini yapınca gördüm rengini az öncede bezini değiştirdim renk belli değildi anlamadım gittiBence doktora götür tahlil yaptır belirtiler aynen onu gösteriyor Allah şifa versin
Kilo kaybiyla belli olmustu bizde. Normalde ates agri da yaparmis. İdrarini verebilrsin bi yere kontrol etsinler hemen cikiyo sonucu.Kızlar acil bana yardım edermisiniz oğlum çiş yaptı ve sanki renki koyu sarıydı bide biraz yaptı durdu on sn sonra devam etti keskin bi koku var acana idrar yolu enf mu var huzursuz bi kaç gündür belirtileri ne oluyo
Ağlıyo süreklî mızmız çişini yapmadan önce bi ağlıyo yapınca rahatlıyo bide koyu renk olduğunu gördüm eşim eczaneden idrar torbası alsında tahlile götürcemKilo kaybiyla belli olmustu bizde. Normalde ates agri da yaparmis. İdrarini verebilrsin bi yere kontrol etsinler hemen cikiyo sonucu.
Ay canım süper ya çok sevindim maşallah erken çıkardı senin bebiş darısı bizekizlar herkes diye diye sonunda dişimizi cikarttilar.valla üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.burdaki genel paylasimlardan salya el isirmasi normal dedim hep ama bizde dis habercisiymis meger
Valla bizdede elini ağıza götürmek var ağzının suyu akıyor inşallah değildir ya valla eşimin amcasının çocuğunun 10 aylıkken ilk dişi ama maşallah 4 dişi birden çıkardıkizlar herkes diye diye sonunda dişimizi cikarttilar.valla üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.burdaki genel paylasimlardan salya el isirmasi normal dedim hep ama bizde dis habercisiymis meger
canım yaa saolasin ama 8 9 ay normal olaniymis ya ne biliim.neyse gecen arkadasim diş partisi yapmisti, baya ozenmistim simdi bende yapabilirim heheAy canım süper ya çok sevindim maşallah erken çıkardı senin bebiş darısı bize
canim sen naptin ya,tahlil yapyrdnmi sonc nasilAğlıyo süreklî mızmız çişini yapmadan önce bi ağlıyo yapınca rahatlıyo bide koyu renk olduğunu gördüm eşim eczaneden idrar torbası alsında tahlile götürcem
Yaptırdım sonuç bekliyorm canmcanim sen naptin ya,tahlil yapyrdnmi sonc nasil
2 gündür elini ısırmaya başladı bizim sıpada, salya 1 aydan beri var zaten sanırım bizimde yakın diş çıkarması. Hangi dişi çıktı :)kizlar herkes diye diye sonunda dişimizi cikarttilar.valla üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.burdaki genel paylasimlardan salya el isirmasi normal dedim hep ama bizde dis habercisiymis meger
canim bi derdi mi varki ya, normalde böyle degilse seni de panikletmiyim tabi de.gerci bugun okudum daha yeni seyler yapabildikce cocuk alismaya calisiyomus en sakin cocuk bile huysuzluk yapabilirms kosaca buyduAyağımda sallıyorm ayağıyla bacaklarımı itiyo sürekli bi ağlama hali sinir krizi geçircem ya uyumuyo uyusa biraz dinlenecem kolik olanlar nasıl katlandınız ne zormuş sürekli aplayan bi bebek
alt 2 dişi.1i bayagörünuyo digeri az.ateş falan yapmadi Allahtan, dişten oldugunu anlamazdim valla2 gündür elini ısırmaya başladı bizim sıpada, salya 1 aydan beri var zaten sanırım bizimde yakın diş çıkarması. Hangi dişi çıktı :)
Oyy çok tatlı inşallah sorunsuz halledersiniz dişlerialt 2 dişi.1i bayagörünuyo digeri az.ateş falan yapmadi Allahtan, dişten oldugunu anlamazdim valla
Tertemiz yıka canım bi güzelde kremle mışıl mışıl uyusun geçer inşKızlar bebeğim pişik olmuş ilk kez başıma geliyor napıcam bilmiyorum
Huyları değişiyo canıım bu ayağıyla itmesi hep vardı ama insan geriliyo ya daraldımcanim bi derdi mi varki ya, normalde böyle degilse seni de panikletmiyim tabi de.gerci bugun okudum daha yeni seyler yapabildikce cocuk alismaya calisiyomus en sakin cocuk bile huysuzluk yapabilirms kosaca buydu
hadi gözün aydın canım.sevindim valla:) dedigin gibi huylari degisiyo, algilari gelisiyo adapte olmaya calisiyolar iyice, sabir versin Allah biz annişlere:)KIzlar tahlil sınucumuz çok şkür temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?