2014 Aralık Anneleri

Tertemiz yıka canım bi güzelde kremle mışıl mışıl uyusun geçer inş
Kremledim altını değiştirirken ama yıkamadım şimdi uyuyor sabah yıkayıp öyle kremlerim artık çok canım sıkıldı..
Huyları değişiyo canıım bu ayağıyla itmesi hep vardı ama insan geriliyo ya daraldım
Bugün bizimkide çok mız mız. Dünden beri dudağını emiyor tuhaf bi şekilde. Tuhafa tuhaf huyları çıktı son 1 haftadır.

Canım ben bir yere gittiğim de ıslak mendil kullanırım oda unı baby nin saf su ve pamuk olanından onun dışında evdeyken çişli bile olsa yıkarım pişik de olmaz şükür dikkat et

Canım ben bir yere gittiğim de ıslak mendil kullanırım oda unı baby nin saf su ve pamuk olanından onun dışında evdeyken çişli bile olsa yıkarım pişik de olmaz şükür dikkat et
Hep dikkat ediyorum canım bugün öyle görünce şok oldum (

Ayyy bizimkide dun basladi dudak emmeyeee

O kadar şapşal kiiii benimki bi de çok ciddi bi iş yapıyormuş gibi bakıyor çok komik
Çok tatlı ya bende bizimkine diyorum bazen şapşal diye beni emerken babası çağırıyo bırakıyor memeyi dönüp arkasına bakıyor ya o kadar tatlı oluyorki çok yapıyoruz bunu çağırıp duruyor hep babası

Sanki oyuncak gibiler :)

Sürekli sallıyom şuankadının teki şapur şupur öptü dalacaktım bişeyde denmiyo of of
Bi kaç tane tuhaf akrabada benim yatak odamdan çıkmadılar o gün sinir oldum ama bende bişey diyemedim yanlarındanda ayrılmadım mevlit gününü yatak odasında geçirdim yani :S

Sürekli sallıyom şuankadının teki şapur şupur öptü dalacaktım bişeyde denmiyo of of
canım ben etrafımda hiç bir akrabamın ve arkadaşımın cocugunu öpmezdim hamile kalmadan önce hep bebeği başkalarının öpmesi doru değil derdim bu huyumu bilenler cok cesaret edemiyorlar öpmeye ama eşimin yeğenleriçocuk sayılcak yastalar laftan anlamıorlar öpüyorlar. ama bir kaç küçük öpücük o kadar .bu arada annem kardeşim falan öptüğünde hiç rahatsızlık duymadım :) sadece eşimin tarafı ve yabancıların öpmesine çok kıl oluyorum. sonuçta tükürüğün içinde bir sürü mikrop var bi de aman ha uçuklu birine sakın öptürme. uçuk bulaşıcı Allah korusun.

Bi kaç tane tuhaf akrabada benim yatak odamdan çıkmadılar o gün sinir oldum ama bende bişey diyemedim yanlarındanda ayrılmadım mevlit gününü yatak odasında geçirdim yani :S
Ay bende yapcam şu önümüzdeki programları atlatınca ben ne yapsam bakalım çocuğu kaçırcam hep gibime geliyor geçen misafirliğe gittim kızımı uyuttum eşimin amcasının kızı gitmiş uyuyan kızı opuyor bende kızdım ne yapıyorsun sen dedim öpme bidaha dedim sinir oluyorum ya bende

İnsanlar o kadar düşüncesiz ki geçen gün düğünümüz vardı oraya gittik. Bebeğimide arabaya yatırdık kendi halinde duruyordu illa çıkaralım dediler yok olmaz falan dedim ama kimse kaale almadı beni çıkardılar arabadan. Ortalığı yıktı oldum rahatı bozulunca. Bu seferde annesi al bunu ağlıyor dediler kucağıma tutuşturdular tabii ben sinirden ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…