2014 Aralık Anneleri

Bi kaç tane tuhaf akrabada benim yatak odamdan çıkmadılar o gün sinir oldum ama bende bişey diyemedim yanlarındanda ayrılmadım mevlit gününü yatak odasında geçirdim yani :S
Ben kayınvalidemde yaptımda bi odadan çıkartmadım annemide başına diktmşükür bitti şimdi atlattık

Benim kayınbabam kayınvalidem hiç öpmez saolsunlar kendi babamdan şikayetciyim dayanamıyo kavga ediyozama çok kasmıyom babamya güya laf söylettirmiyom eşimeama bugün eşimin tarafı öpünce ayar oldum hemen eşimi tırmaladım mesaj attım bebişi öpüyolar diye adama da huzur vermiyom yazık

Kendi tarafın olunca istediğini söylüyosunda diğer traf olunca kötü gelin oluyosun

Ben benim tarafa çıkartıyom hemen pençelerimibiri varken sürekli bebişin tepesindeyim sanki millet bişey yapcak
Benim kızımda yeni yeni huylar ediniyor kalabalıkta ağlıyor huysuzlanıyor biri kucağına aldıgında falan bana bakıp dudaklarını buzuyor ağlıyor ama iyide oluyor kucağına almasını istemediklerim alınca iyi oluyor durmuyor

Ben benim tarafa çıkartıyom hemen pençelerimibiri varken sürekli bebişin tepesindeyim sanki millet bişey yapcak
Benim kızımda yeni yeni huylar ediniyor kalabalıkta ağlıyor huysuzlanıyor biri kucağına aldıgında falan bana bakıp dudaklarını buzuyor ağlıyor ama iyide oluyor kucağına almasını istemediklerim alınca iyi oluyor durmuyor

Endişeleniyoruz işte bişey yapmasalar bile grip salgını var allah korusun hapşıran öksüren olunca çok geriliyorum bende

ohh ne güzel. zor olmamış. Paşam pek gelmek istemedi. Günüm geçiyordu mecburi sez. oldum.
Linki burda canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ralik-anneleri.698216/page-3781#post-38219929
Bu arada sonradan öğreniyorum maskeyi koklatmaları oksijen almam içinmiş. İğne ile uyuşturmuşlar :)
Sez. çok korkuyordum bebeğimi kendim emziremeyeceğim diye ama çok şükür çok rahat ettim. Ameliyattan çıktığım gibi hafif oturur pozisyonda bebeğimi emzirdim kendi başıma. Eve çıkınca da hiç yatmadım. Ama bunda sez. sonrası hemen takılan korsenin büyük etkisi var kesinlikle.
kizlar herkes diye diye sonunda dişimizi cikarttilar.valla üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.burdaki genel paylasimlardan salya el isirmasi normal dedim hep ama bizde dis habercisiymis meger
Oyy maş Allah size. Bizim ki de sürekli salya akıtıyor ellerini ağzına sokuyor hiç belirti yok damaklarında ama belli de olmaz.

Maşallah ya çok tatlılar bugün mevlütümüz var dua edin kızlar nazar değmesîn
Allah kabul etsin canım mevlütünüzü
ahhh ahhhh ben o uçuk virüsünü taşıyorum. Önceden çok sık çıkardı şimdi o kadar çok sık çıkmasa da şu an çıktı ve çocuğumdan ayrı kalmak o kadar zor ki. İster istemez kafasına falan değiyor dudağım. Koklamak yetmiyor öpmek istiyom. Çok dertlendim bak yineee

Bende sez. Oldum günüm geçmişti benimde bende hiç yatmadım ama dediğin gibi banada koklatarak verdiler ben hava yoluyla narkoz verdiklerini düşünüyordum sen söyleyene kadar

Bende sez. Oldum günüm geçmişti benimde bende hiç yatmadım ama dediğin gibi banada koklatarak verdiler ben hava yoluyla narkoz verdiklerini düşünüyordum sen söyleyene kadar
Bende öyle sanıyordum. Kaynım anestezici ondan öğrendim sonradan. O iğneler ani tansiyon düşüklüklerine baş dönmelerine sebep olduğu için oksijen desteği sağlıyorlarmış. Ben tam olarak genelde olmadım. Hatta geçen kaynımla konuşuyoruz bana ne yaptıklarını ben hala bilmiyorum nasıl uyuştum ben diyorum. Yenge sen ortaya karışıksın diyor bana :) Epidural tutmadı öncesinde suni zaten olmadı, geneli ben istemedim arada bir yerde oldu bittiye getirdiler beni :)

Bende epidural istemedim genel olsun demiştim sadece sez.sonra omzum ağrıyordu oynattıkça oda kollarım yana doğru açıkmış ondan ben hatırlamıyorum onu ağzıma koyduktan sonrası yok

Bende epidural istemedim genel olsun demiştim sadece sez.sonra omzum ağrıyordu oynattıkça oda kollarım yana doğru açıkmış ondan ben hatırlamıyorum onu ağzıma koyduktan sonrası yok
ben her şeyi hatırlıyom. REsmen ameliyat masasına bağlıyorlar kollarını. Ameliyat esnasında sırtım ağrıdı çok sert sedye :) dr. hemşire anestezici konuşa konuşa ameliyat etti beni. Canlı canlı :) sadece sarhoşluk vardı işte. Ama o Eymenimi ilk gösterdikleri anı hiç unutamam. oyyy kuzum ya özledim çokkkk. 2 saattir ayrıyız oğluşumla.

Benim annemle eşim gordu ilk bana sonda taktılar odada goturduler ameliyathaneye benim doktorum erkekti ama onun dışında erkekleride goruncede şaşırdım zaten o hastane onluğunu bi otarafımı kapatmaya çalışıyorum bi bu tarafımı tabi gorduler bile ben odada gördüm güzelce yıkamışlar kızımı uyuyordu yanıma getirdiklerinde bakmaya doyamamıştım sırf bu yüzden bir tane daha doğurulur yani

ayyy o görme olayını sorma, Ben hep normal istiyordum o zaman hepsi bayan olacaktı. Gelmeyince sıpa mecburi sez. oldum. Ameliyathaneye bi girdim dr ve hemşire dışında hepsi erken 2-3 tane erkek var. birde kapalıyım ben. Dışarda elin adamlarından saklan orda açıl. Ameliyathane bonesinin altına bile kendi bonemi taktım saçım gözükmesin diye. Şok oldum. Ağlamaya başladım dr. soruyom normal için beklesek olmaz mı diye. Kakasını yiyecek artık riskli bekletemem dedi. Anestezici erkek oda diyor ki niye ağlıyon ben böyle hayal etmemiştim diyorum. Boşver bak 5 dk sonra bebeğine kavuşacaksın onu düşün dedi. Allahtan konuşarak rahatlattılar ama sez. en zoruma giden o olmuştur.

Ama dediğin gibi bebeğimi görünce herşey puffff uçtu gitti

Benimde etrafımda 3 tane adam vardı yatağa geçirecekler ben bacaklarımı kapatıyorum :) adam açıyor karnıma bir şey sürecek elimle çekiştiriyorum ne kotu ya bende normal bekledim olmadı sancım yoktu bebeğim yukardaydı açılmam yoktu gelmedi yeri rahattı ama diyorumki bazen beklesemiydim acaba eşim çok ilgilendi benimle bebeğiyle sırf bu mutluluk için herşeye değer

Günde kaç saat calışıyosun canım mutlaka zor oluyodur bende bu hafta ücretsiz dilekçemi vermeye gitcem cuma günü şimdiden sancı tuttu oğluşumu nasıl bırakacam diye ben yokken biberonu bile istemiyomuş herzaman emerdi biberondan ama paşa alıştı meme istyomuş kaynvalidem beni çok yordu diyo yarım gün bi bırakmıştım oy anne olmak ne zor ama çalışmakta zorundayız onlar için evdede köreliyo insan

Ben normal yaptım başımızda 7 8 dr vardı bi tanesi bayandı düşünün çekiştire çekiştre bi hal olmuştum ama sonuç heryerimi gördüler ay ne iğrenç ya bide normal yapsanız nolacaktı düşününbu kadın doğumcular neden erkek olur bi anlamam

Ben kayınvalidemde yaptımda bi odadan çıkartmadım annemide başına diktmşükür bitti şimdi atlattık
Hayırlı olsun mevlüdünüz canım dişe kadar rahatız :)
Ben bi kitapta okumuştum annenin her düşüncesi bebeğe yansıyormuş annenin güvenmediği insanlarda bebek de ağlıyormuş bende de çok gerçekleşti bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…