2014 Aralık Anneleri

auy kizlar bi diş bugdayi partilerine bakim dedim anam neler neler varmis oyle.işin garibi boyle şeyler cok özenti gelirdi bana ama simdi o neler varmis dedgimin hepsini yapmak istiyorum.onun icin herseyin en ozeli olsun istiyoruz hepimiz demi.ben bu hazirliklari tammladgmda bizimkinn üst disleri de cikmiş olur heralde.hahah

Hadi ya doğru olabilir iyide oluyor bazen istemedğim kişilerde almaz bu sayede

farkettimde dogumumu bayaa unutmusum.simdik bunlari okuyunca yine döndüm eski zamanlara.vayy be, resmen dogum yaptikhala inanilmaz geliyoo bu bidigimin karnimdan cikip yanimda olmasi yaaa

farkettimde dogumumu bayaa unutmusum.simdik bunlari okuyunca yine döndüm eski zamanlara.vayy be, resmen dogum yaptikhala inanilmaz geliyoo bu bidigimin karnimdan cikip yanimda olmasi yaaa
:) ne güzel demi ben hastaneye gittiğimde 5 günlük bebek gördüm viyak viyak sesi daha çok ince bizimkidemi boyleydi dedim biraz daha büyüsün yapılır bence bu sefer daha iyi anlarız biliyoruz çünkü artık

canim sen ne zamandir calisiyosun, bebegine annen bakiyo sanirim.şu devletin bakiciya aylik 1000tl ödemesi olayı var ya hani onu merak ediyorum.birilerinin faydalandigini henüz duymadimda:) o ucuk olayi bende de var yaa ama ucuk varken öpmemek gerekiyo diye biliyorum.yoksa hic opmeden nasil durulur kiii.anne olaraak

yapılmaz mı yaa,hem dedgin gibi daha bilincliyz artik, bakalim ne zman gelir kardeş hihii

yapılmaz mı yaa,hem dedgin gibi daha bilincliyz artik, bakalim ne zman gelir kardeş hihii
Rabbim inşallah zamanı geldiğinde onuda verir ama bak yeni doğmuş bebeklere benimkidemi boyleydi diyeceksin ne çabuk büyümüş diyor insan ilk zamanlar çektiğin acıları hatırlıyorsun benim tek hatırladığım acı göğüs uçlarım yara olmuştu o sezeryan oldum ama acım yoktu ben öyle bir acı görmedim ne ağlamıştım ne ağlamıştım

Kızlar ya doğum parasını alamayan var mı ben hala alamadım sigortayı ve iş yerini aramaktan sıkıldım bir turlu halledemediler sigortayı arıyorum iş vereniniz tarafından çalışmazlık bildiriminiz yapılmamış diyor iş yerini arıyorum yaptık diyorlar halletcez diyorlar ama yok yok sıkıldım artık ya valla kaç ay oldu benim gibi olan var mı ya

O yasaya biz yetişemedik heralde canm 2015 den sonra doğum yapanlar için diye belirtmişler hele ben 30 aralıkta doğurdum nerelere gidiyim

Ben de alamadım canım nasıl oluyo onu da bilmiyorum bekliyorum saf saf

O yasaya biz yetişemedik heralde canm 2015 den sonra doğum yapanlar için diye belirtmişler hele ben 30 aralıkta doğurdum nerelere gidiyim
Aynen canım hem bu yıl deneme aşamasındaymış üç ili pilot bölge seçmişlerdi hangi iller bakmak lazım

Devamlı arıyorum valla ya bir otarafı ara bir bu tarafı devamlı arıyorumki ilgisizde durmak istemiyorum sen niye alamadın
Benim iş biraz karışık işten çıktım kp esnaf sigortanı devam ettiriveriyim dedi olur dedim o yatırıyodu muhasebecisine verdik doğum evraklarını falan ben halletcem demişti Şubat gibi hala halledecek benim arayacak biyerim de yok yani bekliyoruz

hadi ya, bende baya umutlanmistim.kiz seninki de harbiden fenaymis 30unda yaa
He yaaburda bi ben kalmıştım ve yazıyodum çevremdende soruyolardı yasa çıkacağını duymuştum eğer ayın sonuna gelirse yılbaşında falan doğurmayacam bebiş içimde tutacam seni o parayı almam lazım diye takılıyodum bide git ayın 30unda doğur zoruma gitmiyo değil yaniii canm sen pilot bölgedenmişsin bide sende buna üzül:)

saat 8 de iş başı 4:30 da çıkış. Haftanın 5 günü. Cumartesileri yarım gündü artık gelmiyorum. Annem bakıyor. Çok zor ama mecbur.
Ben normal yapsaydım ekibin tamamı bayandı. Öyle böyle kurtulduk çok şükür.
5 Martta işe başladım. Tam 3 aylıkken. Malesef ben sıpam gelsin diye 1 ay boşuna evde bekledim. Kendi annem bakıyor.

Aynen canım hem bu yıl deneme aşamasındaymış üç ili pilot bölge seçmişlerdi hangi iller bakmak lazım

Ankaradayım ankara vardır kesin ama günü kurtaramıyoz
Bakıcı parası ile ilgili bizi de kapsıyor. Bursa izmir antalya pilot bölgeler. Başvurular 1 mayısta olacaktı araştırıyorum halen. Ben bursadayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…