- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
Hadi ya doğru olabilir iyide oluyor bazen istemedğim kişilerde almaz bu sayedeHayırlı olsun mevlüdünüz canım dişe kadar rahatız :)
Ben bi kitapta okumuştum annenin her düşüncesi bebeğe yansıyormuş annenin güvenmediği insanlarda bebek de ağlıyormuş bende de çok gerçekleşti bu
ayyy o görme olayını sorma, Ben hep normal istiyordum o zaman hepsi bayan olacaktı. Gelmeyince sıpa mecburi sez. oldum. Ameliyathaneye bi girdim dr ve hemşire dışında hepsi erken 2-3 tane erkek var. birde kapalıyım ben. Dışarda elin adamlarından saklan orda açıl. Ameliyathane bonesinin altına bile kendi bonemi taktım saçım gözükmesin diye. Şok oldum. Ağlamaya başladım dr. soruyom normal için beklesek olmaz mı diye. Kakasını yiyecek artık riskli bekletemem dedi. Anestezici erkek oda diyor ki niye ağlıyon ben böyle hayal etmemiştim diyorum. Boşver bak 5 dk sonra bebeğine kavuşacaksın onu düşün dedi. Allahtan konuşarak rahatlattılar ama sez. en zoruma giden o olmuştur.
Ama dediğin gibi bebeğimi görünce herşey puffff uçtu gitti
Benimde etrafımda 3 tane adam vardı yatağa geçirecekler ben bacaklarımı kapatıyorum :) adam açıyor karnıma bir şey sürecek elimle çekiştiriyorum ne kotu ya bende normal bekledim olmadı sancım yoktu bebeğim yukardaydı açılmam yoktu gelmedi yeri rahattı ama diyorumki bazen beklesemiydim acaba eşim çok ilgilendi benimle bebeğiyle sırf bu mutluluk için herşeye değer
farkettimde dogumumu bayaa unutmusum.simdik bunlari okuyunca yine döndüm eski zamanlara.vayy be, resmen dogum yaptikBen normal yaptım başımızda 7 8 dr vardı bi tanesi bayandı düşünün çekiştire çekiştre bi hal olmuştum ama sonuç heryerimi gördüler ay ne iğrenç ya bide normal yapsanız nolacaktı düşününbu kadın doğumcular neden erkek olur bi anlamam
:) ne güzel demi ben hastaneye gittiğimde 5 günlük bebek gördüm viyak viyak sesi daha çok ince bizimkidemi boyleydi dedim biraz daha büyüsün yapılır bence bu sefer daha iyi anlarız biliyoruz çünkü artıkfarkettimde dogumumu bayaa unutmusum.simdik bunlari okuyunca yine döndüm eski zamanlara.vayy be, resmen dogum yaptikhala inanilmaz geliyoo bu bidigimin karnimdan cikip yanimda olmasi yaaa
canim sen ne zamandir calisiyosun, bebegine annen bakiyo sanirim.şu devletin bakiciya aylik 1000tl ödemesi olayı var ya hani onu merak ediyorum.birilerinin faydalandigini henüz duymadimda:) o ucuk olayi bende de var yaaohh ne güzel. zor olmamış. Paşam pek gelmek istemedi. Günüm geçiyordu mecburi sez. oldum.
Linki burda canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ralik-anneleri.698216/page-3781#post-38219929
Bu arada sonradan öğreniyorum maskeyi koklatmaları oksijen almam içinmiş. İğne ile uyuşturmuşlar :)
Sez. çok korkuyordum bebeğimi kendim emziremeyeceğim diye ama çok şükür çok rahat ettim. Ameliyattan çıktığım gibi hafif oturur pozisyonda bebeğimi emzirdim kendi başıma. Eve çıkınca da hiç yatmadım. Ama bunda sez. sonrası hemen takılan korsenin büyük etkisi var kesinlikle.
Oyy maş Allah size. Bizim ki de sürekli salya akıtıyor ellerini ağzına sokuyor hiç belirti yok damaklarında ama belli de olmaz.
Allah kabul etsin canım mevlütünüzü
ahhh ahhhh ben o uçuk virüsünü taşıyorum. Önceden çok sık çıkardı şimdi o kadar çok sık çıkmasa da şu an çıktı ve çocuğumdan ayrı kalmak o kadar zor ki. İster istemez kafasına falan değiyor dudağım. Koklamak yetmiyor öpmek istiyom. Çok dertlendim bak yineee
yapılmaz mı yaa,hem dedgin gibi daha bilincliyz artik, bakalim ne zman gelir kardeş hihii:) ne güzel demi ben hastaneye gittiğimde 5 günlük bebek gördüm viyak viyak sesi daha çok ince bizimkidemi boyleydi dedim biraz daha büyüsün yapılır bence bu sefer daha iyi anlarız biliyoruz çünkü artık
Rabbim inşallah zamanı geldiğinde onuda verir ama bak yeni doğmuş bebeklere benimkidemi boyleydi diyeceksin ne çabuk büyümüş diyor insan ilk zamanlar çektiğin acıları hatırlıyorsun benim tek hatırladığım acı göğüs uçlarım yara olmuştu o sezeryan oldum ama acım yoktu ben öyle bir acı görmedim ne ağlamıştım ne ağlamıştımyapılmaz mı yaa,hem dedgin gibi daha bilincliyz artik, bakalim ne zman gelir kardeş hihii
O yasaya biz yetişemedik heralde canm 2015 den sonra doğum yapanlar için diye belirtmişler hele ben 30 aralıkta doğurdum nerelere gidiyimcanim sen ne zamandir calisiyosun, bebegine annen bakiyo sanirim.şu devletin bakiciya aylik 1000tl ödemesi olayı var ya hani onu merak ediyorum.birilerinin faydalandigini henüz duymadimda:) o ucuk olayi bende de var yaaama ucuk varken öpmemek gerekiyo diye biliyorum.yoksa hic opmeden nasil durulur kiii.anne olaraak
Ben de alamadım canım nasıl oluyo onu da bilmiyorum bekliyorum saf safKızlar ya doğum parasını alamayan var mı ben hala alamadım sigortayı ve iş yerini aramaktan sıkıldım bir turlu halledemediler sigortayı arıyorum iş vereniniz tarafından çalışmazlık bildiriminiz yapılmamış diyor iş yerini arıyorum yaptık diyorlar halletcez diyorlar ama yok yok sıkıldım artık ya valla kaç ay oldu benim gibi olan var mı ya
Aynen canım hem bu yıl deneme aşamasındaymış üç ili pilot bölge seçmişlerdi hangi iller bakmak lazımO yasaya biz yetişemedik heralde canm 2015 den sonra doğum yapanlar için diye belirtmişler hele ben 30 aralıkta doğurdum nerelere gidiyim
Devamlı arıyorum valla ya bir otarafı ara bir bu tarafı devamlı arıyorumki ilgisizde durmak istemiyorum sen niye alamadınBen de alamadım canım nasıl oluyo onu da bilmiyorum bekliyorum saf saf
Benim iş biraz karışık işten çıktım kp esnaf sigortanı devam ettiriveriyim dedi olur dedim o yatırıyodu muhasebecisine verdik doğum evraklarını falan ben halletcem demişti Şubat gibi hala halledecek benim arayacak biyerim de yok yani bekliyoruzDevamlı arıyorum valla ya bir otarafı ara bir bu tarafı devamlı arıyorumki ilgisizde durmak istemiyorum sen niye alamadın
Ankaradayım ankara vardır kesin ama günü kurtaramıyozAynen canım hem bu yıl deneme aşamasındaymış üç ili pilot bölge seçmişlerdi hangi iller bakmak lazım
Ankara yoktu canım ondan ilgilenmedim ben antalya bursa sanırım bi yer daha vardı hatırlamıyorumAnkaradayım ankara vardır kesin ama günü kurtaramıyoz
Bu nasıl pilotluk ya başkent nasıl olmazAnkara yoktu canım ondan ilgilenmedim ben antalya bursa sanırım bi yer daha vardı hatırlamıyorum
hadi ya, bende baya umutlanmistim.kiz seninki de harbiden fenaymis 30unda yaaO yasaya biz yetişemedik heralde canm 2015 den sonra doğum yapanlar için diye belirtmişler hele ben 30 aralıkta doğurdum nerelere gidiyim
He yaaburda bi ben kalmıştım ve yazıyodum çevremdende soruyolardı yasa çıkacağını duymuştum eğer ayın sonuna gelirse yılbaşında falan doğurmayacam bebiş içimde tutacam seni o parayı almam lazım diye takılıyodum bide git ayın 30unda doğur zoruma gitmiyo değil yaniii canm sen pilot bölgedenmişsin bide sende buna üzül:)hadi ya, bende baya umutlanmistim.kiz seninki de harbiden fenaymis 30unda yaa
saat 8 de iş başı 4:30 da çıkış. Haftanın 5 günü. Cumartesileri yarım gündü artık gelmiyorum. Annem bakıyor. Çok zor ama mecbur.Günde kaç saat calışıyosun canım mutlaka zor oluyodur bende bu hafta ücretsiz dilekçemi vermeye gitcem cuma günü şimdiden sancı tuttu oğluşumu nasıl bırakacam diye ben yokken biberonu bile istemiyomuş herzaman emerdi biberondan ama paşa alıştı meme istyomuş kaynvalidem beni çok yordu diyo yarım gün bi bırakmıştım oy anne olmak ne zor ama çalışmakta zorundayız onlar için evdede köreliyo insan
Ben normal yapsaydım ekibin tamamı bayandı. Öyle böyle kurtulduk çok şükür.Ben normal yaptım başımızda 7 8 dr vardı bi tanesi bayandı düşünün çekiştire çekiştre bi hal olmuştum ama sonuç heryerimi gördüler ay ne iğrenç ya bide normal yapsanız nolacaktı düşününbu kadın doğumcular neden erkek olur bi anlamam
5 Martta işe başladım. Tam 3 aylıkken. Malesef ben sıpam gelsin diye 1 ay boşuna evde bekledim. Kendi annem bakıyor.canim sen ne zamandir calisiyosun, bebegine annen bakiyo sanirim.şu devletin bakiciya aylik 1000tl ödemesi olayı var ya hani onu merak ediyorum.birilerinin faydalandigini henüz duymadimda:) o ucuk olayi bende de var yaaama ucuk varken öpmemek gerekiyo diye biliyorum.yoksa hic opmeden nasil durulur kiii.anne olaraak
O yasaya biz yetişemedik heralde canm 2015 den sonra doğum yapanlar için diye belirtmişler hele ben 30 aralıkta doğurdum nerelere gidiyim
Aynen canım hem bu yıl deneme aşamasındaymış üç ili pilot bölge seçmişlerdi hangi iller bakmak lazım
Bakıcı parası ile ilgili bizi de kapsıyor. Bursa izmir antalya pilot bölgeler. Başvurular 1 mayısta olacaktı araştırıyorum halen. Ben bursadayım :)Ankaradayım ankara vardır kesin ama günü kurtaramıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?