hee hatirladim simdi öyle bi muhabbet vardi evet :) bursadan da pilot bölge mi olurmuş yaa, ist ank izmir akla geliyo direk.şanssıziz vesselamHe yaaburda bi ben kalmıştım ve yazıyodum çevremdende soruyolardı yasa çıkacağını duymuştum eğer ayın sonuna gelirse yılbaşında falan doğurmayacam bebiş içimde tutacam seni o parayı almam lazım diye takılıyodum bide git ayın 30unda doğur zoruma gitmiyo değil yaniii canm sen pilot bölgedenmişsin bide sende buna üzül:)
haklisin canim zor bisey gercekten.bende zaten simdi calismadiysam bidaha calismam heralde.sıkısıgz baya çünkü.Allah beterinden saklasın tabiki.kiz bende bursadayimsaat 8 de iş başı 4:30 da çıkış. Haftanın 5 günü. Cumartesileri yarım gündü artık gelmiyorum. Annem bakıyor. Çok zor ama mecbur.
Ben normal yapsaydım ekibin tamamı bayandı. Öyle böyle kurtulduk çok şükür.
5 Martta işe başladım. Tam 3 aylıkken. Malesef ben sıpam gelsin diye 1 ay boşuna evde bekledim. Kendi annem bakıyor.
Bakıcı parası ile ilgili bizi de kapsıyor. Bursa izmir antalya pilot bölgeler. Başvurular 1 mayısta olacaktı araştırıyorum halen. Ben bursadayım :)
saat 8 de iş başı 4:30 da çıkış. Haftanın 5 günü. Cumartesileri yarım gündü artık gelmiyorum. Annem bakıyor. Çok zor ama mecbur.
5 Martta işe başladım. Tam 3 aylıkken. Malesef ben sıpam gelsin diye 1 ay boşuna evde bekledim. Kendi annem bakıyor.
Bakıcı parası ile ilgili bizi de kapsıyor. Bursa izmir antalya pilot bölgeler. Başvurular 1 mayısta olacaktı araştırıyorum halen. Ben bursadayım :)
canim ikonlari seciyosun demi.yazarken cikiyoda cevapla dedikten sonra mi görunmuyo acaba.bende de oyle bisi olmadi ki hic bisey diyemedimYa benim yazılarımda gülen surat falan ekliyorm çıkmıyo neden acaba bilen varmı
vuuu bursalilar çogaldi mi nee..bi ben calismiyorum bursadan galibaYorumları okudum da benzer yönlerimiz varmış, bende Bursa'da yım aralık annesiyim ve çalışıyorum, bakıcı desteğini kapsıyoruz diye biliyordum ama buradan kapsamıyoruz diye yazılınca emin olamadım şimdi.
Ooo bir Bursalı daha ne güzel...1 Nisan da yürürlüğe girecekti ama daha başvurulara varmış diye duydum ben, bakalım artık kısmet...vuuu bursalilar çogaldi mi nee..bi ben calismiyorum bursadan galibaşu bakıcı mevzusunu ben 2 yasini doldurmamis bebegi olanlar diye biliyodum .1.derece akraba olmicak bide.ama swift zaten konusmus henuz yururluge gecen bisi yokmus baksana.zaten cikana kadar bizimkiler kreşe falan gider heralde
eveett cannim aynenYorumları okudum da benzer yönlerimiz varmış, bende Bursa'da yım aralık annesiyim ve çalışıyorum, bakıcı desteğini kapsıyoruz diye biliyordum ama buradan kapsamıyoruz diye yazılınca emin olamadım şimdi.
Tam diyecektim bursa mın nesini beğenmedin diye sen de bursadanmışsın.hee hatirladim simdi öyle bi muhabbet vardi evet :) bursadan da pilot bölge mi olurmuş yaa, ist ank izmir akla geliyo direk.şanssıziz vesselam
İdare ediyorsanız boşver.haklisin canim zor bisey gercekten.bende zaten simdi calismadiysam bidaha calismam heralde.sıkısıgz baya çünkü.Allah beterinden saklasın tabiki.kiz bende bursadayim
Kapsıyor kapsıyor. Ayrıntıları duydukça paylaşalım. Sende mi bursadasın. NEresinden ben yıldırım da oturuyorum.Yorumları okudum da benzer yönlerimiz varmış, bende Bursa'da yım aralık annesiyim ve çalışıyorum, bakıcı desteğini kapsıyoruz diye biliyordum ama buradan kapsamıyoruz diye yazılınca emin olamadım şimdi.
Yok o kadar uzamaz diye düşünüyorum.vuuu bursalilar çogaldi mi nee..bi ben calismiyorum bursadan galibaşu bakıcı mevzusunu ben 2 yasini doldurmamis bebegi olanlar diye biliyodum .1.derece akraba olmicak bide.ama swift zaten konusmus henuz yururluge gecen bisi yokmus baksana.zaten cikana kadar bizimkiler kreşe falan gider heralde
Ben buranın eskilerindenimeveett cannim aynenya ben senin adini falan hic görmedim burda.gerci 2000li sayfalarda baslamistim buraya.sen ondan oncesinde mi vardin ki bilemedim
Evet canım aynen öylecanim ikonlari seciyosun demi.yazarken cikiyoda cevapla dedikten sonra mi görunmuyo acaba.bende de oyle bisi olmadi ki hic bisey diyemedim
Canım evde alışkınya tek başına benimkide öyle bak annemgil bize gelsin çok mızmız yapıyo biz onlara gidelim yine aynı huzur vermiyo ne istediğini de anlayamıyorm ama annemgildede olsak babası ben bebiş kalınca çok gülüyo mutlu oluyoKızlar ya kızım değişik huylar edindi bize misafir geldiği zaman huysuzlanıyor biz bir yere gittigimiz zaman huysuzlanıyor mız mızlanıyor hep anlamıyorum niye böyle
Ne güzel annen bakıyoçalışma saatlerîn uzunmuşsaat 8 de iş başı 4:30 da çıkış. Haftanın 5 günü. Cumartesileri yarım gündü artık gelmiyorum. Annem bakıyor. Çok zor ama mecbur.
Bebek işi masraf canım ya bi ilacı 40 liracıkhaklisin canim zor bisey gercekten.bende zaten simdi calismadiysam bidaha calismam heralde.sıkısıgz baya çünkü.Allah beterinden saklasın tabiki.kiz bende bursadayim
Ben ara ara okuyordum ama yazmıyordum pek.Tam diyecektim bursa mın nesini beğenmedin diye sen de bursadanmışsın.
İdare ediyorsanız boşver.
Bursanın neresinden :)
Kapsıyor kapsıyor. Ayrıntıları duydukça paylaşalım. Sende mi bursadasın. NEresinden ben yıldırım da oturuyorum.
Yok o kadar uzamaz diye düşünüyorum.
Rahatsız oluyorum bu sefer ben gezdiriyoruz yok aynı emziriyorum yine aynı 3 gundur böyle dun misafirlikten geldik ne güzel gülüyor kendi kendine oynuyor kaynanamlarda gelsin yine böyle yapıyor mız mız oda diyorki bir yerimi ağrıyor Bir yerine bişeymi yaptınız hapşırıyor hastamı oldu hemen böyle sanki benim çocugumu benden iyi bilcek bebek o ağlar tabi öyle öyle buyuyecek dışarı çıkarız telefon eder sıkı giydirin hasta etmeyin ya benim çocuğum o tabikide dikkat edicem sürekli böyle soylemesine gıcık oluyorum banyo yaptırırız aman duşurmeyin hala der yani sanki ilk defa yıkıyorumCanım evde alışkınya tek başına benimkide öyle bak annemgil bize gelsin çok mızmız yapıyo biz onlara gidelim yine aynı huzur vermiyo ne istediğini de anlayamıyorm ama annemgildede olsak babası ben bebiş kalınca çok gülüyo mutlu oluyo
eveett cannim aynenya ben senin adini falan hic görmedim burda.gerci 2000li sayfalarda baslamistim buraya.sen ondan oncesinde mi vardin ki bilemedim
Saatler uzun. 1,5 saat kısaltılmış hali bu. Ben doğumdan sonra neredeyse hiç giremedim. Hamişken yazıyordum sürekli. Çalışmaya başlayınca yine yazmaya başladım.Ne güzel annen bakıyoçalışma saatlerîn uzunmuşben yarım gün gidecektim vazgeçtim bu arada bende hamileyken bu kadar yazmıyodum doğurduktan sonra hiç çıkmıyom k.k den:)
Hmm benim arkadaşımda Kestelde oturuyor. Kapsıyor da bakalım ne zaman uygulamaya geçecek.Ben ara ara okuyordum ama yazmıyordum pek.
Kestelde oturuyorum...
Kapsamasına sevindim...
Düşürürsünüz derse biz zaten alışsın diye arada yere fırlatıyoruz de bakalım o zaman ne diyecek. ayy allah'ım yaa Bir anneden çok düşünen olabilir mi ?Rahatsız oluyorum bu sefer ben gezdiriyoruz yok aynı emziriyorum yine aynı 3 gundur böyle dun misafirlikten geldik ne güzel gülüyor kendi kendine oynuyor kaynanamlarda gelsin yine böyle yapıyor mız mız oda diyorki bir yerimi ağrıyor Bir yerine bişeymi yaptınız hapşırıyor hastamı oldu hemen böyle sanki benim çocugumu benden iyi bilcek bebek o ağlar tabi öyle öyle buyuyecek dışarı çıkarız telefon eder sıkı giydirin hasta etmeyin ya benim çocuğum o tabikide dikkat edicem sürekli böyle soylemesine gıcık oluyorum banyo yaptırırız aman duşurmeyin hala der yani sanki ilk defa yıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?