2014 Aralık Anneleri

bakıcı parası ile ilgili olarak Alo 170 den aldığım bilgiler şu şekilde. Kanun olarak çıktı ama uygulama tarihi ve şekli ile ilgili bilgiler henüz belli değil. Mayıs haziran gibi başvuruların olabileceği hakkında duyumlar alıyoruz. Basın yayın organlarından başvuru tarihi duyurulacaktır.
Kanunlaşmış en azından er ya da geç yürürlüğede girmesi umuduyla beklemedeyiz.

hee hatirladim simdi öyle bi muhabbet vardi evet :) bursadan da pilot bölge mi olurmuş yaa, ist ank izmir akla geliyo direk.şanssıziz vesselam

haklisin canim zor bisey gercekten.bende zaten simdi calismadiysam bidaha calismam heralde.sıkısıgz baya çünkü.Allah beterinden saklasın tabiki.kiz bende bursadayim

Yorumları okudum da benzer yönlerimiz varmış, bende Bursa'da yım aralık annesiyim ve çalışıyorum, bakıcı desteğini kapsıyoruz diye biliyordum ama buradan kapsamıyoruz diye yazılınca emin olamadım şimdi.

vuuu bursalilar çogaldi mi nee..bi ben calismiyorum bursadan galiba şu bakıcı mevzusunu ben 2 yasini doldurmamis bebegi olanlar diye biliyodum .1.derece akraba olmicak bide.ama swift zaten konusmus henuz yururluge gecen bisi yokmus baksana.zaten cikana kadar bizimkiler kreşe falan gider heralde

Ooo bir Bursalı daha ne güzel...1 Nisan da yürürlüğe girecekti ama daha başvurulara varmış diye duydum ben, bakalım artık kısmet...

kızlar dün aksam noldu, şu humana stil tea yi tarihi gecmeden icmeye basliyim artik dedim, baktim tadi fena diil.kocama da tattirdim icermisin dedim bitki caylari karisimi diye, ama öylesine sormustum nerden bileyim yapta iceyim diyeceginisenden de süt gelirse napcaz diyorum.bende emziririm dedi bide

eveett cannim aynenya ben senin adini falan hic görmedim burda.gerci 2000li sayfalarda baslamistim buraya.sen ondan oncesinde mi vardin ki bilemedim

hee hatirladim simdi öyle bi muhabbet vardi evet :) bursadan da pilot bölge mi olurmuş yaa, ist ank izmir akla geliyo direk.şanssıziz vesselam
Tam diyecektim bursa mın nesini beğenmedin diye sen de bursadanmışsın.
haklisin canim zor bisey gercekten.bende zaten simdi calismadiysam bidaha calismam heralde.sıkısıgz baya çünkü.Allah beterinden saklasın tabiki.kiz bende bursadayim
İdare ediyorsanız boşver.
Bursanın neresinden :)
Kapsıyor kapsıyor. Ayrıntıları duydukça paylaşalım. Sende mi bursadasın. NEresinden ben yıldırım da oturuyorum.
Yok o kadar uzamaz diye düşünüyorum.

eveett cannim aynenya ben senin adini falan hic görmedim burda.gerci 2000li sayfalarda baslamistim buraya.sen ondan oncesinde mi vardin ki bilemedim
Ben buranın eskilerindenim Sen de son aylarımızda katıldın buraya. Ne muhabbetler döndürdük biz burda hey gidi günler heyyyyy

Kızlar ya kızım değişik huylar edindi bize misafir geldiği zaman huysuzlanıyor biz bir yere gittigimiz zaman huysuzlanıyor mız mızlanıyor hep anlamıyorum niye böyle

Kızlar ya kızım değişik huylar edindi bize misafir geldiği zaman huysuzlanıyor biz bir yere gittigimiz zaman huysuzlanıyor mız mızlanıyor hep anlamıyorum niye böyle
Canım evde alışkınya tek başına benimkide öyle bak annemgil bize gelsin çok mızmız yapıyo biz onlara gidelim yine aynı huzur vermiyo ne istediğini de anlayamıyorm ama annemgildede olsak babası ben bebiş kalınca çok gülüyo mutlu oluyo

Ne güzel annen bakıyoçalışma saatlerîn uzunmuşben yarım gün gidecektim vazgeçtim bu arada bende hamileyken bu kadar yazmıyodum doğurduktan sonra hiç çıkmıyom k.k den:)

Ben ara ara okuyordum ama yazmıyordum pek.
Kestelde oturuyorum...
Kapsamasına sevindim...

Rahatsız oluyorum bu sefer ben gezdiriyoruz yok aynı emziriyorum yine aynı 3 gundur böyle dun misafirlikten geldik ne güzel gülüyor kendi kendine oynuyor kaynanamlarda gelsin yine böyle yapıyor mız mız oda diyorki bir yerimi ağrıyor Bir yerine bişeymi yaptınız hapşırıyor hastamı oldu hemen böyle sanki benim çocugumu benden iyi bilcek bebek o ağlar tabi öyle öyle buyuyecek dışarı çıkarız telefon eder sıkı giydirin hasta etmeyin ya benim çocuğum o tabikide dikkat edicem sürekli böyle soylemesine gıcık oluyorum banyo yaptırırız aman duşurmeyin hala der yani sanki ilk defa yıkıyorum

Ne güzel annen bakıyoçalışma saatlerîn uzunmuşben yarım gün gidecektim vazgeçtim bu arada bende hamileyken bu kadar yazmıyodum doğurduktan sonra hiç çıkmıyom k.k den:)
Saatler uzun. 1,5 saat kısaltılmış hali bu. Ben doğumdan sonra neredeyse hiç giremedim. Hamişken yazıyordum sürekli. Çalışmaya başlayınca yine yazmaya başladım.
Ben ara ara okuyordum ama yazmıyordum pek.
Kestelde oturuyorum...
Kapsamasına sevindim...
Hmm benim arkadaşımda Kestelde oturuyor. Kapsıyor da bakalım ne zaman uygulamaya geçecek.

Düşürürsünüz derse biz zaten alışsın diye arada yere fırlatıyoruz de bakalım o zaman ne diyecek. ayy allah'ım yaa Bir anneden çok düşünen olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…