Sinirden gülüyorum yani anlatamam ya bide benim görümcem var daha 11 yaşında çocuğun suratına ellerini sürüp sürüp durur dışardan gelir ben eşime bile ellerini yıkattırıyorum işten gelince söyledim bir gün ellerini yüzüne sürme diye kaynanamda ne olcak bu kafa üstüne duşmeyin bişey olmaz 10 tane yok dedim bir tane benim çocuğum duşucem üstüne tabikide dedim büyüsün ben alır götürürüm falan diyor sinir oluyorum yaSaatler uzun. 1,5 saat kısaltılmış hali bu. Ben doğumdan sonra neredeyse hiç giremedim. Hamişken yazıyordum sürekli. Çalışmaya başlayınca yine yazmaya başladım.
Hmm benim arkadaşımda Kestelde oturuyor. Kapsıyor da bakalım ne zaman uygulamaya geçecek.
Düşürürsünüz derse biz zaten alışsın diye arada yere fırlatıyoruz de bakalım o zaman ne diyecek. ayy allah'ım yaa Bir anneden çok düşünen olabilir mi ?
Ankara yoktu canım ondan ilgilenmedim ben antalya bursa sanırım bi yer daha vardı hatırlamıyorumAnkaradayım ankara vardır kesin ama günü kurtaramıyoz
Aynen canım hem benim annem hem kv bana öyle davranıyor aman canını acıtma düşürme fazla öpme. Sanki onların bebeğiymiş de ödünç almışım gibi. Bebeğim de sadece bana gülüyor hepsi sinir oluyolar ne şaklabanlıklar yapıyolar güldürmek için tebessüm bile etmiyorSinirden gülüyorum yani anlatamam ya bide benim görümcem var daha 11 yaşında çocuğun suratına ellerini sürüp sürüp durur dışardan gelir ben eşime bile ellerini yıkattırıyorum işten gelince söyledim bir gün ellerini yüzüne sürme diye kaynanamda ne olcak bu kafa üstüne duşmeyin bişey olmaz 10 tane yok dedim bir tane benim çocuğum duşucem üstüne tabikide dedim büyüsün ben alır götürürüm falan diyor sinir oluyorum ya
Mikrop bu yani üstüne düşecen tabi ben el yıkama olayında kıyameti kopartıyorm kv kayınbabama ellerini yıka öyle sev dedi bende baba zaten domuz gribi var nolur dikkat edelim dedim biraz daha dikkat ediyolar çok şükür o değilde benim kv de aynı panik geçen annemdn geldik evdeyiz onlar geldi bu çocuk hasta gibi bacaklarında derman yok diyo eşim zaten pimpirikli bi yere çıkartmayacak o olacak en sonunda yani bende tamda adamının yanında ne güzl konuşuyosun dedim bişeyi yok uykusu var sadece dedim sustuSinirden gülüyorum yani anlatamam ya bide benim görümcem var daha 11 yaşında çocuğun suratına ellerini sürüp sürüp durur dışardan gelir ben eşime bile ellerini yıkattırıyorum işten gelince söyledim bir gün ellerini yüzüne sürme diye kaynanamda ne olcak bu kafa üstüne duşmeyin bişey olmaz 10 tane yok dedim bir tane benim çocuğum duşucem üstüne tabikide dedim büyüsün ben alır götürürüm falan diyor sinir oluyorum ya
Benim kızımda biri kucağına alınca dudağını büzüyorda ağlıyor hemen annem öyle yapmıyor benim sen benden daha iyi anlarsın daha iyi bakarsın diyor hep ellerini falan yıkar severken falanAnkara yoktu canım ondan ilgilenmedim ben antalya bursa sanırım bi yer daha vardı hatırlamıyorum
Aynen canım hem benim annem hem kv bana öyle davranıyor aman canını acıtma düşürme fazla öpme. Sanki onların bebeğiymiş de ödünç almışım gibi. Bebeğim de sadece bana gülüyor hepsi sinir oluyolar ne şaklabanlıklar yapıyolar güldürmek için tebessüm bile etmiyor
Benim bebiş gülüyo ya tanıyoya artık tek bana gülse keşkeAnkara yoktu canım ondan ilgilenmedim ben antalya bursa sanırım bi yer daha vardı hatırlamıyorum
Aynen canım hem benim annem hem kv bana öyle davranıyor aman canını acıtma düşürme fazla öpme. Sanki onların bebeğiymiş de ödünç almışım gibi. Bebeğim de sadece bana gülüyor hepsi sinir oluyolar ne şaklabanlıklar yapıyolar güldürmek için tebessüm bile etmiyor
Torunlarını kendi bebekleri sanıyor bunlar yaa. Çok sinir bozucu ama benim kv kp öyle desin nereye götürüyon der çıkışırım. Zaten dertliyim evde çocuğu bırakıp çalışıyorum birde götürecekmiş pehh. Şaka yollu bile takılsalar zoruma gider valla.Sinirden gülüyorum yani anlatamam ya bide benim görümcem var daha 11 yaşında çocuğun suratına ellerini sürüp sürüp durur dışardan gelir ben eşime bile ellerini yıkattırıyorum işten gelince söyledim bir gün ellerini yüzüne sürme diye kaynanamda ne olcak bu kafa üstüne duşmeyin bişey olmaz 10 tane yok dedim bir tane benim çocuğum duşucem üstüne tabikide dedim büyüsün ben alır götürürüm falan diyor sinir oluyorum ya
Gelde sinir olma işte anayız biz ana onları en iyi biz anlar biz tanırız neler anlatmam isteklerini biz biliriz sanki ben bişey bilmiyormuşum gibi konuşuyor sinir oluyorumMikrop bu yani üstüne düşecen tabi ben el yıkama olayında kıyameti kopartıyorm kv kayınbabama ellerini yıka öyle sev dedi bende baba zaten domuz gribi var nolur dikkat edelim dedim biraz daha dikkat ediyolar çok şükür o değilde benim kv de aynı panik geçen annemdn geldik evdeyiz onlar geldi bu çocuk hasta gibi bacaklarında derman yok diyo eşim zaten pimpirikli bi yere çıkartmayacak o olacak en sonunda yani bende tamda adamının yanında ne güzl konuşuyosun dedim bişeyi yok uykusu var sadece dedim sustu
Aynen benimde zoruma gidiyor zaten alır köye bile götürürüm diyor düşün yani hayatta vermem dedim çok istiyorsan kendin yap bir tane daha dedim hiç bir yere göndermem ben kızımı dedim o buyuyunce babaanne diye peşimden gelir zaten diyorTorunlarını kendi bebekleri sanıyor bunlar yaa. Çok sinir bozucu ama benim kv kp öyle desin nereye götürüyon der çıkışırım. Zaten dertliyim evde çocuğu bırakıp çalışıyorum birde götürecekmiş pehh. Şaka yollu bile takılsalar zoruma gider valla.
Benimki beni görünce gülüyordu seçiyorda aça herkezede guluyordu şimdi kimseyi istemiyor gulmuyor artık kimseye yalnızken iyi biri olunca huysuzlanıyorBenim bebiş gülüyo ya tanıyoya artık tek bana gülse keşke
Nasıl hoşuma gidiyor anlatamam ya hele erkeklerin kucağına gidince dudaklarını büze büze ağlıyor kadınlarda sakin duruyor ama güldüremiyorlar ben bi bakış atıyorum gülüyor herkes mors ama eşim bu durumu kullanıyor bende durmuyo deyip hiç kucağına almıyor işim olsa bile umursamıyor iyice gıcık oluyorum ona zaten Son günlerde yüzünü bile görmek istemiyorum hala zevkinin derdinde bencilBenim bebiş gülüyo ya tanıyoya artık tek bana gülse keşke
nilüfer görükleyim bende.yok kiz bursayi cok seviyorum da hani tuttmuyo ya tarihi simdilik o yuzden sikayet ediyorum.guya pilot bolge mi olir diyeTam diyecektim bursa mın nesini beğenmedin diye sen de bursadanmışsın.
İdare ediyorsanız boşver.
Bursanın neresinden :)
Kapsıyor kapsıyor. Ayrıntıları duydukça paylaşalım. Sende mi bursadasın. NEresinden ben yıldırım da oturuyorum.
Yok o kadar uzamaz diye düşünüyorum.
valla öyle.siz nasil denir kidemlisiniz bana göreBen buranın eskilerindenimSen de son aylarımızda katıldın buraya. Ne muhabbetler döndürdük biz burda hey gidi günler heyyyyy
aynen canım öyleymis..herseyin en iyisi olsun isteyince bide eyvah eyvahhBebek işi masraf canım ya bi ilacı 40 liracık
ya bende çok sardim dogumdan sonra.evde tek basima olunca, bide guzel oluyo yeni seyler ögreniyoruz..sayfalari özellikle biriktirmemeye calisiyorum hattaNe güzel annen bakıyoçalışma saatlerîn uzunmuşben yarım gün gidecektim vazgeçtim bu arada bende hamileyken bu kadar yazmıyodum doğurduktan sonra hiç çıkmıyom k.k den:)
bende uykusuna yakin meme veriyorum güzel uyuyo.uyku egitimi olarak valla hala birlikte yatiyoruz oglumla.aksam 10 dan sabaha kadar uyuyo.gözünu acmadan meme emiyo arada gece okadar.ne zman besige geciririm hic bilmiyorum onuBnm bebeğim emziği bıraktı. Memede uyuyo. Şimdilik sıkıntı yok ama dışarda da sürekli emzirmeM. Uyku eğitimi veren var mı nasıl uyutuyorsunuz?
Kız bi oluyo bi olmuyo uyuz ettiya bende çok sardim dogumdan sonra.evde tek basima olunca, bide guzel oluyo yeni seyler ögreniyoruz..sayfalari özellikle biriktirmemeye calisiyorum hattabu arada ikonlarin cikmaya başlamiş oldu galibaa
Bende yatıyorum oğlumla mecbur kaldım benimki daha dönemiyo sürekli dönmek istyo beşiğinde olunca debelenip duruyo dönmek için kendini uyandırıyo ağlıyo yanımda olunca ben döndürüyorum geri uyuyo şimdlikbende uykusuna yakin meme veriyorum güzel uyuyo.uyku egitimi olarak valla hala birlikte yatiyoruz oglumla.aksam 10 dan sabaha kadar uyuyo.gözünu acmadan meme emiyo arada gece okadar.ne zman besige geciririm hic bilmiyorum onu
Bende gelirdim bursada olsaydım gerçi benim eşim göndermezdi uyuz ediyonilüfer görükleyim bende.yok kiz bursayi cok seviyorum da hani tuttmuyo ya tarihi simdilik o yuzden sikayet ediyorum.guya pilot bolge mi olir diyeyıldırimda benim teyzem oturuyodu.ay ben diş bugdayini evimde yapsaydim sizi de cagirirdim, ama gemlikte annemde yaparim muhtemelen.gelirmiydiniz kiz hem tanisirdik bebişlerimiz de arkadaş olurdu hehee
Canım dert etme tüm erkekler öyle benimki 7buçukta geliyo bebişi biraz kucağına alıyo tam uyku saati oda mızmızlanıyo durduramıyo hep bana veriyo anne olmak böyle bişey banyoya bile giremiyom 10 dk zor duruyo erkeklerinde işine geliyo benimki eski rahatlığında çekirdeğini alıp surviver e bakıyo bende sinir oluyorum evliliği oturması bebekten sonra belli oluyomuş benceNasıl hoşuma gidiyor anlatamam ya hele erkeklerin kucağına gidince dudaklarını büze büze ağlıyor kadınlarda sakin duruyor ama güldüremiyorlar ben bi bakış atıyorum gülüyor herkes mors ama eşim bu durumu kullanıyor bende durmuyo deyip hiç kucağına almıyor işim olsa bile umursamıyor iyice gıcık oluyorum ona zaten Son günlerde yüzünü bile görmek istemiyorum hala zevkinin derdinde bencil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?