- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
Sanada hayırlı kandiller canım sanırım herkez bebeğini uyutmuş uyuyorlar amin inşallah bizler iyi annelik ederiz inşallah onlarda hayırlı evlatlat olsunlar rabbim onları kötülüklerden korusun iyi insanlarla karşılaştırsınkizlaar kimsecikler yok..bugece de kandil.herkesin kandilini kutlarim.size de dua ediyorum.kk daki arkadaslarima diyeAllah kalbimizdekileri nasip etsin.ama evlat sahibi olduktan sonraki en buyük arzum, tam anlamiyla annelik yapabilmek bebeğime.Rabbim emanetlerine en guzel şekilde yoldaslık nasip etsin 2 cihanda da.bizlere de dua edin nolurrr herkese hayirli geceleeer
Denk gelirse neden olmasın :)ne güzel olur çok isterim, illaki haber veririm burdan zaten :)) bu arada emzirmeme yardim etmicek demisin ya, dogumdan sonraki ilk emzirmemde, kv resmen mememi tuttu, nefesi nefesimde cocugumu emzirdim.ben yaparim dediysemde belli bi süre sonra ancak birakti
ayy canim benim yaa, sende bursali sayilirsin,illa dişe diil yolunuz düsse keske buraya dicem ama esin niye göndemezdi yaa.gerci o da hakli, güvenemeyebilir buraya.ben ankaraya bu gidisle sık sık gidicem.seninkinin dişne gelirim velki kismettt
kizlaar kimsecikler yok..bugece de kandil.herkesin kandilini kutlarim.size de dua ediyorum.kk daki arkadaslarima diyeAllah kalbimizdekileri nasip etsin.ama evlat sahibi olduktan sonraki en buyük arzum, tam anlamiyla annelik yapabilmek bebeğime.Rabbim emanetlerine en guzel şekilde yoldaslık nasip etsin 2 cihanda da.bizlere de dua edin nolurrr herkese hayirli geceleeer
Sizlerinde geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Dualarıma tüm bebeleri kattım. İnş allah sağlıkla Allah yolunda yetiştirebiliriz. Onlara güzel örnekler olabiliriz.Sanada hayırlı kandiller canım sanırım herkez bebeğini uyutmuş uyuyorlar amin inşallah bizler iyi annelik ederiz inşallah onlarda hayırlı evlatlat olsunlar rabbim onları kötülüklerden korusun iyi insanlarla karşılaştırsın
Bence doktorun biraz hatalı davranmış 6.günde fitile hiç gerek yok hem de bal gibi alışkanlık yapmış işte. Öncelikle senin hergün çok sayıda kayısı ve incir yemen gerekiyor kesinlikle çok faydası var. Bebişin de kendisi yapana kadar beklemelisin ablamınki 12 güne kadar yapmadığı olurdu hiç fitil vermedi kendi yedikleriyle ve masajla yaptırırdı ve şimdi çok şükür kendisi yapıyor o fitili bi daha kullanma bence banyo da iyi geliyor
Merhaba Canım, Bilirim hem iş hem bebiş yorucu olur. Arkadaşımın bebeğide yaklaşık 1 ay hiç kaka yapmadı. Başlarda uyarmıştı ama uyarmak zararlı alışkanlık yapıyır. fitil hakkında tam kesin bir şey diyemeyeceğim ama arkadaşımda fitil de etkili olmadı. Sadece karnına ve bacaklarını karnına doğru ittirerek masaj yaomaya devam etti uyarmayı bıraktı. 1 ayın sonunda kendi kendine yapmaya alıştı. Ama onunki çok ıkınıp sıkılıyordu yapamıyordu o halde bile dayandı kız. Sonunda kendi yapmayı öğrendi çok şükür.
Hmm senin eşinden yana sıkıntı var o zaman. Ben ilk hafta annem kendimi toparlayınca da kv gelsin demiştim. Bizim eve gelip giden misafir çok oluyor çünkü. Bebişle başından beri ben ilgilendim onda sıkıntı yok ama pasta poğça falan ev silip süpürmede yardım gerekiyordu. Tmm dedi eşim öyle olsun. Sonra gelmedi zaten kv:)
Senin eş kendi rahatına düşkün anlaşılan. ama senin rahatlığın önemliydi.
ben kaynar diye bir karışım kullanıyorum canımkızlar dün aksam noldu, şu humana stil tea yi tarihi gecmeden icmeye basliyim artik dedim, baktim tadi fena diil.kocama da tattirdim icermisin dedim bitki caylari karisimi diye, ama öylesine sormustum nerden bileyim yapta iceyim diyeceginisenden de süt gelirse napcaz diyorum.bende emziririm dedi bide
Bence de bekle. Nette masaj videoları var onlardan yap bol bol. En etkilisi bacakları karnına doğru bastırmak. Gaz çıkarmak içinde çok etkili.Çok sağolun arkadaşlar cevaplarınız için. Evet bana da Dr biraz yanlış yönlendiriyor gibi geliyor açıkçası çok tecrübeli bi hekim ama bilmiyorum neden böyle yönlendiriyor. Bu arada kaka yapmadığı için bi sıkıntısı da yok kızımın neşesi iştahı yerinde 6. 7. Günde ara ara sıkıntı belirtileri gösteriyor ama bi şekilde geçiriyorum 8. Güne kadar hiç beklemedim bu sefer bekleyim bakiyim kayısı falan da yiyim masaj olayını da yapayım belki bi yardımı olur. Bu arada siz bebeklerinize su veriyo musunuz? Yeterli sıvı alamazsa da kaka yapması gecikir diyorlar.
Benim kızım bir keresinde 6 gün yapmadı çok ağlıyordu goturdum doktora fitil verdi 2 gün yapmazsa ver demişti Allahtan gerek kalmadı patır patır yapıyor bir gün yapmzsa diğer gün yapıyor bazen günde 4 kere yapıyor ben bir kaç kere çay kaşığıyla vereyim dedim geri çıkardı beğenmedi galibaÇok sağolun arkadaşlar cevaplarınız için. Evet bana da Dr biraz yanlış yönlendiriyor gibi geliyor açıkçası çok tecrübeli bi hekim ama bilmiyorum neden böyle yönlendiriyor. Bu arada kaka yapmadığı için bi sıkıntısı da yok kızımın neşesi iştahı yerinde 6. 7. Günde ara ara sıkıntı belirtileri gösteriyor ama bi şekilde geçiriyorum 8. Güne kadar hiç beklemedim bu sefer bekleyim bakiyim kayısı falan da yiyim masaj olayını da yapayım belki bi yardımı olur. Bu arada siz bebeklerinize su veriyo musunuz? Yeterli sıvı alamazsa da kaka yapması gecikir diyorlar.
Bide doktor bana yediğin şeylere çok dikkat edeceksin dedi patates muz kabız yapıcı şeylere tüketme dedi zeytin yağıda iyi geliyormuş diye duydum bebeğe veriyorlar diye duymuştum çay kaşığıyla ben bide banyoda sonra bebek yağıyla karnına masaj yaparım banyodan sonra hemen yaparÇok sağolun arkadaşlar cevaplarınız için. Evet bana da Dr biraz yanlış yönlendiriyor gibi geliyor açıkçası çok tecrübeli bi hekim ama bilmiyorum neden böyle yönlendiriyor. Bu arada kaka yapmadığı için bi sıkıntısı da yok kızımın neşesi iştahı yerinde 6. 7. Günde ara ara sıkıntı belirtileri gösteriyor ama bi şekilde geçiriyorum 8. Güne kadar hiç beklemedim bu sefer bekleyim bakiyim kayısı falan da yiyim masaj olayını da yapayım belki bi yardımı olur. Bu arada siz bebeklerinize su veriyo musunuz? Yeterli sıvı alamazsa da kaka yapması gecikir diyorlar.
aminn canım insallahh, Allah kabul etson dualarimiziSanada hayırlı kandiller canım sanırım herkez bebeğini uyutmuş uyuyorlar amin inşallah bizler iyi annelik ederiz inşallah onlarda hayırlı evlatlat olsunlar rabbim onları kötülüklerden korusun iyi insanlarla karşılaştırsın
sorma ya benimki bi degisikti, benim herseyim garipti yaa, anlatsam susturamassiniz heheDenk gelirse neden olmasın :)
Ben ilk emzirmede herkesi dışarı çıkardım kendi annem dahil. Onu çıkarmazdımda hadi sadece kv çık denmez diye iki anneyi de yolladım. Ablam Eymen'imi kucağıma verdi Sıpa da emmeye dünden razi yapıştı :) Kolay oldu çok şükür.
Haha senin kide ayrı bir macera olmuş :) onlarda kötülükten yapmıyor ama bırakın rahat bizi bir başımıza yaaaa
Sizlerinde geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Dualarıma tüm bebeleri kattım. İnş allah sağlıkla Allah yolunda yetiştirebiliriz. Onlara güzel örnekler olabiliriz.
canım benimki en geç 10günde yapmisti.ilk seferinde huzursuzlanmisti cnku gunluk yaparken 10gune cikmisti.bende rahatlasin diye sicak tutup masaj yapiyodum bide poposuna zeytinyagi yapmistim.mevbur kaldim cidden aci cekiuodu yavrum.ama iyi geldi demekki bi sorun kalmadi.simdilerdede 4 gunde iyi bi güzelce yaliyo.su konusu da, ben vermiyorum henüz anne sütu sadece.sen vweiyomusunÇok sağolun arkadaşlar cevaplarınız için. Evet bana da Dr biraz yanlış yönlendiriyor gibi geliyor açıkçası çok tecrübeli bi hekim ama bilmiyorum neden böyle yönlendiriyor. Bu arada kaka yapmadığı için bi sıkıntısı da yok kızımın neşesi iştahı yerinde 6. 7. Günde ara ara sıkıntı belirtileri gösteriyor ama bi şekilde geçiriyorum 8. Güne kadar hiç beklemedim bu sefer bekleyim bakiyim kayısı falan da yiyim masaj olayını da yapayım belki bi yardımı olur. Bu arada siz bebeklerinize su veriyo musunuz? Yeterli sıvı alamazsa da kaka yapması gecikir diyorlar.
Valla ben hiçsaat aralığına bakmıyorum ağladığı zaman hep emziriyorum oda baya emiyor 15-20 dakika emiyor bazen yarım saat sonra emziriyorum zaten aranıyor hep yenide emzirmiş olsam yastığa ağzı açık dönmeye çalışıyor:)Slm arkadaşlar nasılsınız.Uzun süredır buraya yazmıyorum. Biley sormak istedım. Emzıren anneler ne sıklıkta nekadar emıyo bebişlerınız. Benımkı 5 dk zor emıyoya.bir bazen ıkı saatte İştahı hiç yok
O taraflardamı oturuyorsunBuyukçekmece esenyurt beylıkduzu bu taraflarda tavsıye edecegınız cocuk dr varmı arkadaşlar.
Evet canım esenyurttayım. Beylıkduzune gıdıyorum ama dr degıstrmk istıyorum.O taraflardamı oturuyorsun
Bizimki değişken. Bazen yarım saate yakın emiyor bazen beş dk. Ama hasta olmuştu o dönem üç saat araylaSlm arkadaşlar nasılsınız.Uzun süredır buraya yazmıyorum. Biley sormak istedım. Emzıren anneler ne sıklıkta nekadar emıyo bebişlerınız. Benımkı 5 dk zor emıyoya.bir bazen ıkı saatte İştahı hiç yok
Gıcık olma tatlım kabullen alış değiştiremiyoruz çünkü benimkiler morartmış yanağını sömürken cok üzüldüm ama bi şey diyince kocam benle kavga ediyor maalesef alışmaya çalışıyorum yoksa Boğazlayasım geliyor hepsiniNe kadar sessiz burası böyle :) herkesin bebekleri nasıl bizimkisi oyun istiyor ilgi istiyor hep sadece gıcık oluyorum eşimin tarafı çocuğu vıcık vıcık öpüyorlar sinir oluyorum
Bn gece hiç bir zaman yanımızda yatırsaydım.Gece memede yada sallayarak uyuyor. Artık mecbur gündüz sallayarak uyuyor. Emzik uykusu çok olsa da hiç almıyor. Nedendir bilmiyorum. Çok uğraştık olmadıbende uykusuna yakin meme veriyorum güzel uyuyo.uyku egitimi olarak valla hala birlikte yatiyoruz oglumla.aksam 10 dan sabaha kadar uyuyo.gözünu acmadan meme emiyo arada gece okadar.ne zman besige geciririm hic bilmiyorum onu
Ay yok ben alışamam sırf orda bişey diyemediğimden eşimin başının etini yedim hadi gidelim hadi gidelim diye o çocukda orda Sefil oluyor o yüzden gitmek istemiyorum eşimin tarafına benim annem öpmez bileGıcık olma tatlım kabullen alış değiştiremiyoruz çünkü benimkiler morartmış yanağını sömürken cok üzüldüm ama bi şey diyince kocam benle kavga ediyor maalesef alışmaya çalışıyorum yoksa Boğazlayasım geliyor hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?