2014 Aralık Anneleri

Bende almadım daha vsr diye geçenlerde silikon kaşık alacaktım sonra alırım diye vazgeçtim ondanda bi fikir edinirsen banada soyle

Kızlar ya burası iyice söndü nerelerdesiniz benim telefon da sıkıntılı bişey yazarken fıtık ediyo insanı. Biz bugün kontrole gittik yeni bi yere kızım montla 6650 geldi dr da 6400 yazdı izlem kitapçığına (geçe ay 5850 di) boyumuz 61 olmuş kafamız da hala 39 yani hiç büyümemiş moralim bozuldu önümüzdeki ay tekrar bakalım dedi napılır acaba büyümeyince ilaç falan mı yazarlar? Demir vitaminini sağlık ocağı yazsın başka da bi sıkıntısı yok dedi. Kısaca ben bu dr da beğenmedim önümüzdeki ay başka dr yolu göründü bize yine malesef

Aylık kontrolmu canım bende ayın 7 snde gidicem hem aşı hem kontrol 3. Ayda gittiğimde 5850 di boyuda 64 cmdi başını bilmiyorum olçtulerde soylemediler küçük olunca ne oluyormuşki

selam kızlar
bir iki haftadır bizim bebiş insanlardan korkmaya başladı
hüngür hüngür ağlıyor
bir de süt içmek istemiyor
var mı aynı durumları yaşayan
Benım kızımda ıkı üç hafta oncesınde oyleydı ilk kez anneme goturduk aglama krızıne gırdı durmadı mecbur eve geldık. Yabancılama oluyomuş. O hafta her gun 10 dk da olsa kucagmda dışarı cıkardm markete gttık magaza gezdık. Sonra tekrar gttık annmlere o zamn gayet uyı durdu. Şimdi rahatca heryere gıdıyoruz. Bırde evım cevreme uzak opk gelen olmaz kızım sadece ben ve babasyla oldugu ıcın baskasını gorunce baya yabancılıyodu

Aylık kontrolmu canım bende ayın 7 snde gidicem hem aşı hem kontrol 3. Ayda gittiğimde 5850 di boyuda 64 cmdi başını bilmiyorum olçtulerde soylemediler küçük olunca ne oluyormuşki
Ben de bilmiyorum bi de eve gelince kıyafetleri tarttım 400 gr geldi yani bizim kızın kilosu 6250 falan bu ay 400 gr almış napsam da kilo aldırsam ya anne sütüyle ancak bu kadar oluyor boyumuz da size göre baya kısaymışbizim aşı da 5 inde orda da bi ölçtürüyüm herşeyini bakalım ne dicekler

Aynen bir daha baksınlar erkek mi kız mı seninki canım genetikte olabilir

Etkisini hemen gösterdi mi infacol benim bebegimin de gaz sancisi cok oluyo
Canım daha yeni yazabiliyorum kusura bakma 2 gün içinde gösterdi etkisini ama ne yazık ki kalıcı bi etki yapmadı çözüm bulamayınca biogaia damla kullanmaya başladık en çok memnun kaldığım damla o oldu

Canım kastettiğin şeyler bu tarzşeyler mi? Büyüj aluştırma bardağı bu değil bizde ki ama buna çok benziyor. Ben daha hamileyken almıştım hepsini toptan tanıdık bi eczacıdan. Daha hiç kullanmadım nasıllar bi fikrim yok ama arada evcilik oynar gibi çıkarıp oynuyorum bunlarla

Eklentiler

• IMG_20150430_000523.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20150430_000505.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20150430_000441.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 87
Slm kızlar. Kızımın bu ay 300 gram almasıyla ek gıdaya başladk bi. Ama tattrmalara tabıkı. Mama vermek yerıne ek besın vermeyı tercıh ettık drla. SizLerden başlayan oldumu

Slm kızlar. Kızımın bu ay 300 gram almasıyla ek gıdaya başladk bi. Ama tattrmalara tabıkı. Mama vermek yerıne ek besın vermeyı tercıh ettık drla. SizLerden başlayan oldumu
Biz de bu ay 400 gr civarı almışız ama başlamadık sizin kaç kilo şuan

Benin gittiğim özel hasta de sadece çeşitle tartıyorlar ASM de de bodyvsiyle niye montunu bile cikarmamislar anlamadim ayrıca Dr un
Evet bunlari kastettim.o kadar çok çeşit varki karar veremiyor insan belki burda kullanmaya baslayip memnun olan arkadaslar neler aldigini paylasir.bir de nette soyle birsey buldum bambu dan yapiliyormus cok sirin gorundu gozume
farkı,sıcak tutan silikon falan

Bunları biraz daha buyudugunde kullanmalı diye düşünüyorum ben ben eczaneden silikon kaşık alcam ama evet kendi yemeye başladığı zaman bu çok güzel olur ama bir sur biz yedireceğimiz için silikon kaşık sağlıklı tabak desen camda sağlıklı

Bugün başka bi dr a gittik şükür bunu beğendim alkış bana
Kilosu 6200 boyu 64 cm baş çevresi 40 cm dedi kiloyu hiç kafaya takma toplamda iyi. emmiyosa zorlama istediği zaman emsin mamaya falan gerek yok dedi.ayrıca kilo her tartıda farklı çıkabilirmiş bundan sonra hep oraya gidiyim de öyle karar veriyim zaten mama falan da veresim yok

Arkadaşlar beylıkduzu esenyurt buyukçkmece taraflarında cocuk dr tavsıyelerınız varmı. Bİrkere daha sorım dedım görmemişsinizdr belkı

Şuan 6750 kilo cnm
Kilosu iyiymiş maşallah canım hiç verme ek gıda hiç gerek yok bence 6 aya girsin verirsin ufaktan. Bizim kız 6200 350 gr almış bu ay bugünkü ölçüme göre ben vermicem anne sütü en iyisi. Ben Ankaradayım ablam var orda öğreniyim bakıyım kime gidiyormuş

Valla cok sevınırım canmya. Dr en ufak şeye mama yok bıntane tahlıl. Bulamadm baska dr baskası tavsıye etmeyıncede guvenıp gıdemıyorumya. Bende şimdi erkn oldugunu düşünuyorum ama dr cok kafamı karstrdı.

Aaaa bu çok tatlıymış bende porselen mama takımı almayı düşünüyordum ama bulursam böyle bişeyde alabilirim çok güzel..

Bir de cam küçük suluğumuz yok ondan alıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…