Normal suluk ve alıştırma bardağım var ama cam olanlardanda istiyorum bi de cam rende almayı düşünüyorumBen hamileyken almıştım cam biberon cam suluk yakında ihtiyaç olacak
Bende alıştırma bardağı almamıştım işte bende onlara bakıyorum göz gezdiriyorum bazen evet cam rendede lazım bide daha hamileyken emmez falan diye biberon almıştım şu gaz yapmayanlardan duruyor öyle daha onuda cam almıştımNormal suluk ve alıştırma bardağım var ama cam olanlardanda istiyorum bi de cam rende almayı düşünüyorum
Aventin gaz yapmayan biberonu var bende de kullanılır mı oBende alıştırma bardağı almamıştım işte bende onlara bakıyorum göz gezdiriyorum bazen evet cam rendede lazım bide daha hamileyken emmez falan diye biberon almıştım şu gaz yapmayanlardan duruyor öyle daha onuda cam almıştım
Bende aventinkini bulamamıştım dr bronwns unkini almıştım teyzemin kızı 2 yaşına gircek nerdeyse kullanıyor hala onunkide gaz yapmayanlardan ne kadara almıştın sen canım aventin kini ben bakmıştım bulamamıştımAventin gaz yapmayan biberonu var bende de kullanılır mı o
Canım ben hamileyken bebeğe lazım olabilecek herşeyi tırnak makasına saç fırçasına varana kadar herşeyi tanıdık bi eczacıdan toptan aldım. o yüzden fiyat bilmiyorum ama nerdeyse herşeyi geliş fiyatından vermiştiBende aventinkini bulamamıştım dr bronwns unkini almıştım teyzemin kızı 2 yaşına gircek nerdeyse kullanıyor hala onunkide gaz yapmayanlardan ne kadara almıştın sen canım aventin kini ben bakmıştım bulamamıştım
Hadi ya ben işte mağazalara gittikçe aklıma gelenleri almıştım silikon kaşık alcam şimdi ekgıdaya geçince lazım olacakCanım ben hamileyken bebeğe lazım olabilecek herşeyi tırnak makasına saç fırçasına varana kadar herşeyi tanıdık bi eczacıdan toptan aldım. o yüzden fiyat bilmiyorum ama nerdeyse herşeyi geliş fiyatından vermişti
Ben internetten bakıyorum yorumları iyi olanlara gidiyorum onlarda bile beğenmediğim oluyor ama sen de öyle yapabilirsin. Bebeğin gelişim grafiğinde çok iyi bi yerdesiniz bence çünkü 5.Ayda doğum kilosunun iki katına ulaşması gerekiyormuş dr bizimkine bile iyi dedi o yüzden. Hiç verme çocuğun bağırsakları tam gelişmedi sindiremiyor şişkinlk yapıyor millet de onu kilo zannediyor. Ben mama ver diyen dr ları hep bıraktım gitmem daha çünkü kendi çocukları değil ver gitsin diyor rahat rahatValla cok sevınırım canmya. Dr en ufak şeye mama yok bıntane tahlıl. Bulamadm baska dr baskası tavsıye etmeyıncede guvenıp gıdemıyorumya. Bende şimdi erkn oldugunu düşünuyorum ama dr cok kafamı karstrdı.
Dr benı panik yapmasıyla bıt kaç gun verdım kaka duzeni bile bozuldu kızımın dünden berı vermıyorum bişey. Ya dr kişilk olarak cok ıyı sıcak kanlı cok ıyı bilgı verıyo. Ama yuz gram eksik alsın hemen mama verelım yok çiş kaka tahlılı yapalım. Boşu boşuna iki kere tahlıl yaptk 400 lira gıttı hersefernde. Artık sırf para için yaptrdıgına ınandm yanı. Aynı hastanede başka dr var ona goturucem olmadı buay kontrolunde.Ben internetten bakıyorum yorumları iyi olanlara gidiyorum onlarda bile beğenmediğim oluyor ama sen de öyle yapabilirsin. Bebeğin gelişim grafiğinde çok iyi bi yerdesiniz bence çünkü 5.Ayda doğum kilosunun iki katına ulaşması gerekiyormuş dr bizimkine bile iyi dedi o yüzden. Hiç verme çocuğun bağırsakları tam gelişmedi sindiremiyor şişkinlk yapıyor millet de onu kilo zannediyor. Ben mama ver diyen dr ları hep bıraktım gitmem daha çünkü kendi çocukları değil ver gitsin diyor rahat rahat
Belki bana gülersin ama ben her ay iki dr bir sağlık ocağına gösteriyorum hepsinde de kilosu farklı çıkıyo hem de 200 300 gr falan. Öyleyse ben niye dinleyim ki onların söylediklerini sonuçta bi sağlık problemi yok çok şükür öyle zayıf bi çocuk da değil şurda kalmış iki ay. illa tombik olmak sağlıklı olmak değilDr benı panik yapmasıyla bıt kaç gun verdım kaka duzeni bile bozuldu kızımın dünden berı vermıyorum bişey. Ya dr kişilk olarak cok ıyı sıcak kanlı cok ıyı bilgı verıyo. Ama yuz gram eksik alsın hemen mama verelım yok çiş kaka tahlılı yapalım. Boşu boşuna iki kere tahlıl yaptk 400 lira gıttı hersefernde. Artık sırf para için yaptrdıgına ınandm yanı. Aynı hastanede başka dr var ona goturucem olmadı buay kontrolunde.
Ya bu doktorlar moral bozuyor eşimin yengesinin çocuğu 1 yaşında 10 kiloymuş az demişler ama çocuğu gorsen maşallahı var zayıf durmuyor etli butlu maşallah tosun gibi niye zayıf diyorlar anlamıyorum çocuklar büyüdükçe hareketleniyorlar istemiyorlarBelki bana gülersin ama ben her ay iki dr bir sağlık ocağına gösteriyorum hepsinde de kilosu farklı çıkıyo hem de 200 300 gr falan. Öyleyse ben niye dinleyim ki onların söylediklerini sonuçta bi sağlık problemi yok çok şükür öyle zayıf bi çocuk da değil şurda kalmış iki ay. illa tombik olmak sağlıklı olmak değil
Aynn canm bende öyleyim. Ama saglık ocagnın degerlerıne ınanmıyorum. Mesela buay saglıkocagının kontrolu gecen aya gore kızım zayıflamış boyu kısalmış kafasıda küçülmüş çıkıyo. Körükörüne yapıyolar herseyi. Her ay özelede götürüyrm.Belki bana gülersin ama ben her ay iki dr bir sağlık ocağına gösteriyorum hepsinde de kilosu farklı çıkıyo hem de 200 300 gr falan. Öyleyse ben niye dinleyim ki onların söylediklerini sonuçta bi sağlık problemi yok çok şükür öyle zayıf bi çocuk da değil şurda kalmış iki ay. illa tombik olmak sağlıklı olmak değil
Katalog getirmişti bana bende seçmiştim ordan hatta sepet hazırlamıştım ben çok güzel olmuştu. unuttuğum şeylerde olmuş tabi mama kaşığımız var ama silikon kaşık yok. Mama seti de almak istiyorum porselen istiyordum ama sanırım bambu alacağım o daha çok hoşuma gittiHadi ya ben işte mağazalara gittikçe aklıma gelenleri almıştım silikon kaşık alcam şimdi ekgıdaya geçince lazım olacak
Aynen canım. medipole gidiyormuş dr u bilmiyorum. Sağlık ocağındaki dr umuz 60 yaşında falan o yüzden hiç bişey sormuyorum ona hemşire takip ediyo o da bi tuhaf insanı azarlar gibi konuşuyor hep ama en sonunda dr umu buldum çok şükür 4. Ayda. hamileyken de dr dr gezip 4.Ayda bulmuştum en iyisiniAynn canm bende öyleyim. Ama saglık ocagnın degerlerıne ınanmıyorum. Mesela buay saglıkocagının kontrolu gecen aya gore kızım zayıflamış boyu kısalmış kafasıda küçülmüş çıkıyo. Körükörüne yapıyolar herseyi. Her ay özelede götürüyrm.
Devamlı gidiyor musun doktora ben doğum yaptıgım hastaneye gidiyorum sağolsun doktorda çok iyi doğum yaptığımdada odama geldi anlattı bana yaptığı herşeyi ilaçları anlattı kontrole hep oraya gittimAynen canım. medipole gidiyormuş dr u bilmiyorum. Sağlık ocağındaki dr umuz 60 yaşında falan o yüzden hiç bişey sormuyorum ona hemşire takip ediyo o da bi tuhaf insanı azarlar gibi konuşuyor hep ama en sonunda dr umu buldum çok şükür 4. Ayda. hamileyken de dr dr gezip 4.Ayda bulmuştum en iyisini
Bende dr brows gaz yapmayan kullanyrm memnunum ama eline almak isteyınce kıracaz eminimBende aventinkini bulamamıştım dr bronwns unkini almıştım teyzemin kızı 2 yaşına gircek nerdeyse kullanıyor hala onunkide gaz yapmayanlardan ne kadara almıştın sen canım aventin kini ben bakmıştım bulamamıştım
Ben çocuk doktorundan bahsetmiştim canım doğum yaptığım hastanedeki dr üçüncü aydan mama meraklısı olunca dr dr gezmeye başladım dün gittiğim dr u beğendim çok şükür bundan sonra hep oraya gidecem inşallah böylece tartı da farketmemiş olurDevamlı gidiyor musun doktora ben doğum yaptıgım hastaneye gidiyorum sağolsun doktorda çok iyi doğum yaptığımdada odama geldi anlattı bana yaptığı herşeyi ilaçları anlattı kontrole hep oraya gittim
Sen hangi doktora başladın canım ben özele götürmüyorum ya şükür iyi ama sünnet olmamız gerekecek cocuk cerrahı baktı bi ay sonra kontrol olmadı sünnet yaptrcazBen çocuk doktorundan bahsetmiştim canım doğum yaptığım hastanedeki dr üçüncü aydan mama meraklısı olunca dr dr gezmeye başladım dün gittiğim dr u beğendim çok şükür bundan sonra hep oraya gidecem inşallah böylece tartı da farketmemiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?