Hoş geldin.. Artık bebişler büyüdü burası sessizleşti :)iyi günler herkese.bu formu hamileliyimden beri takib ediyorum.burdaki sohbetler cok hosuma gidiyordu.ozamandan yazmak istoyrdum,ama biraz cekindim.simdi burasi cok sessizlesdi.benide araniza alirsanizz cok sevinirim.azeriyim.bazi sözleri yalniş yazarsam kusura bakmayin.
tesekkürler. evet öyle.bende kizlarimdan firsat buldukca buraya bakiyorum. allahtan mok uslu çocuklar.Hoş geldin.. Artık bebişler büyüdü burası sessizleşti :)
Ben daha hiç birşeye başlamadım açıkçası cesaret edemiyorum halakizim 8aralık doğumlu.iki haftaddir kizima meyve püresi,yoğurt vermeye basladim.bir kasikla basladik.simdi ne kadar istese veriyoru(tabi 4-5 kasikda fazla istemiyor).birde iki gundur bir öğün sebze corbası veriyorum.sizlerde basladinizmi biseyler vrmeye?
ben buyuk kizimdan tecrubeyle veriyorum.onada 5.ayindan herseyden tatdirdim.sukr 3yasi var yemek yedirmekde zorlanmiyorum.ama gorumcemin kizina7ayima kadar yalniz sut ve mama verdiler.simdi bircok meyve, sebzenin tadini bilmiyor.6ci ayina kadar bence azar azar herseyden tatdirmak gerek.Ben daha hiç birşeye başlamadım açıkçası cesaret edemiyorum hala
Etimedde ebru hanım var canım sünnet konusunda nasıldır bilmiyorum sen yine netten bi araştır turgut özal Ünv doktorlar çok iyi hep doç prof falan var muayene ücreti de 60 lira diğer hastanelere yakın yaniSen hangi doktora başladın canım ben özele götürmüyorum ya şükür iyi ama sünnet olmamız gerekecek cocuk cerrahı baktı bi ay sonra kontrol olmadı sünnet yaptrcaz
Bence altı aydan önce kalkamaz çünkü daha desteksiz oturamıyor sekiz dokuzu bulur benceKızlar bebeklerimiz ne zaman yattıkları yerden kendileri kalkmaya başlayacak biliyor musunuz? Netten baktım ama bulamadım
ben buyuk kizimdan tecrubeyle veriyorum.onada 5.ayindan herseyden tatdirdim.sukr 3yasi var yemek yedirmekde zorlanmiyorum.ama gorumcemin kizina7ayima kadar yalniz sut ve mama verdiler.simdi bircok meyve, sebzenin tadini bilmiyor.6ci ayina kadar bence azar azar herseyden tatdirmak gerek.
Diline deydirsen neyse de dört beş kaşık hele öğün çok zararlı şuan çok küçükler ne kadar süt emse kar. İlerde obezite olabilir şeker hastalığı olabilir dikkat etmek lazım ilk 6 ay sadece anne sütü boşuna demiyorlar uzmanlarben buyuk kizimdan tecrubeyle veriyorum.onada 5.ayindan herseyden tatdirdim.sukr 3yasi var yemek yedirmekde zorlanmiyorum.ama gorumcemin kizina7ayima kadar yalniz sut ve mama verdiler.simdi bircok meyve, sebzenin tadini bilmiyor.6ci ayina kadar bence azar azar herseyden tatdirmak gerek.
Sadece meyvelerin tadına baktırmaya başlayım bari bende ama benim oğlumun 4.ayı daha yeni bitti..ben buyuk kizimdan tecrubeyle veriyorum.onada 5.ayindan herseyden tatdirdim.sukr 3yasi var yemek yedirmekde zorlanmiyorum.ama gorumcemin kizina7ayima kadar yalniz sut ve mama verdiler.simdi bircok meyve, sebzenin tadini bilmiyor.6ci ayina kadar bence azar azar herseyden tatdirmak gerek.
Ben biraz aceleciyim hemen kalksın yürüsün otursun istiyorumBence altı aydan önce kalkamaz çünkü daha desteksiz oturamıyor sekiz dokuzu bulur bence
Doktor şu an alerjiye çok müsaitler dedi o yüzden cesaret edemiyorumDiline deydirsen neyse de dört beş kaşık hele öğün çok zararlı şuan çok küçükler ne kadar süt emse kar. İlerde obezite olabilir şeker hastalığı olabilir dikkat etmek lazım ilk 6 ay sadece anne sütü boşuna demiyorlar uzmanlar
kızım son zamanlar emmek istemiyordu.kilo alımı azalmisdi.dr.umun tavsiyesiyle basladim.4-5kasik derken mama kasigiyla ucundan yiyor. ek qidaya basladikdan sonra kızım artık normal emmeye basladı.Diline deydirsen neyse de dört beş kaşık hele öğün çok zararlı şuan çok küçükler ne kadar süt emse kar. İlerde obezite olabilir şeker hastalığı olabilir dikkat etmek lazım ilk 6 ay sadece anne sütü boşuna demiyorlar uzmanlar
kızım son zamanlar emmek istemiyordu.kilo alımı azalmisdi.dr.umun tavsiyesiyle basladim.4-5kasik derken mama kasigiyla ucundan yiyor. ek qidaya basladikdan sonra kızım artık normal emmeye basladı.Diline deydirsen neyse de dört beş kaşık hele öğün çok zararlı şuan çok küçükler ne kadar süt emse kar. İlerde obezite olabilir şeker hastalığı olabilir dikkat etmek lazım ilk 6 ay sadece anne sütü boşuna demiyorlar uzmanlar
Hoşgeldin gercekten çok sessizleşmiş aklım hep burda ama telefonum bi gelmedi bozdum ondan yazamıyorum o kadar özlüyorumki burayı bosluga düştüm kızlar:) Bırakmayın burayı çok iyi oluyo benceiyi günler herkese.bu formu hamileliyimden beri takib ediyorum.burdaki sohbetler cok hosuma gidiyordu.ozamandan yazmak istoyrdum,ama biraz cekindim.simdi burasi cok sessizlesdi.benide araniza alirsanizz cok sevinirim.azeriyim.bazi sözleri yalniş yazarsam kusura bakmayin.
Uzun zamandır bende yoktum.gerçekten bende özlemişim :)Hoşgeldin gercekten çok sessizleşmiş aklım hep burda ama telefonum bi gelmedi bozdum ondan yazamıyorum o kadar özlüyorumki burayı bosluga düştüm kızlar:) Bırakmayın burayı çok iyi oluyo bence
Gunaydin.tesekkur ederim.Hoşgeldin gercekten çok sessizleşmiş aklım hep burda ama telefonum bi gelmedi bozdum ondan yazamıyorum o kadar özlüyorumki burayı bosluga düştüm kızlar:) Bırakmayın burayı çok iyi oluyo bence
Bılmıyorumkı canımya kızımda bır haftadr gece uykusunda aglıyo kucagıma alıyorum daha cok aglıyo bırkaç dakıka sonra tekrr uyuyo. Bızdede gecr aglamaları başladı. Gunduz çok şükür gece kadar sıkıntı yokKızlar kolik sancıları bittiğinden beri bebeğim çok iyiydi. Ama son günlerde o kadar huysuz ki bazen canımdan bezdiriyor beni. Doktor dişetleri kabarmış ama daha diş yok dedi. Yani diş için değil bu huzursuzluk neden olabilir sizce
Gece gündüz hep aynı sürekli mız mız mız bi görsen ağlamıyorda tuhaf hallerde yani. Tam kolik bitti rahata ereceğiz derkenBılmıyorumkı canımya kızımda bır haftadr gece uykusunda aglıyo kucagıma alıyorum daha cok aglıyo bırkaç dakıka sonra tekrr uyuyo. Bızdede gecr aglamaları başladı. Gunduz çok şükür gece kadar sıkıntı yok
benim kizimda öyle. bebekler buyudukce havalar isindikca kapalı alanda rahatsiz oluyorlar. ben her sabah öğleden sonra kizimi disari cikariyorum.herzaman parka gidemesekde öyle sokakda bir tur atiyoruz.çok rahatlıyor.sabah aksam disari cikmazsa herseyi burnumdan getiriyorGece gündüz hep aynı sürekli mız mız mız bi görsen ağlamıyorda tuhaf hallerde yani. Tam kolik bitti rahata ereceğiz derken
Tamam doğum yaptıktan sonra çocuk doktoru muayene ediyor ya bende onu dedim hala ona gidiyorum benBen çocuk doktorundan bahsetmiştim canım doğum yaptığım hastanedeki dr üçüncü aydan mama meraklısı olunca dr dr gezmeye başladım dün gittiğim dr u beğendim çok şükür bundan sonra hep oraya gidecem inşallah böylece tartı da farketmemiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?