2014 Aralık Anneleri

Hoş geldin.. Artık bebişler büyüdü burası sessizleşti :)

kizim 8aralık doğumlu.iki haftaddir kizima meyve püresi,yoğurt vermeye basladim.bir kasikla basladik.simdi ne kadar istese veriyoru(tabi 4-5 kasikda fazla istemiyor).birde iki gundur bir öğün sebze corbası veriyorum.sizlerde basladinizmi biseyler vrmeye?

Ben daha hiç birşeye başlamadım açıkçası cesaret edemiyorum hala

Ben daha hiç birşeye başlamadım açıkçası cesaret edemiyorum hala
ben buyuk kizimdan tecrubeyle veriyorum.onada 5.ayindan herseyden tatdirdim.sukr 3yasi var yemek yedirmekde zorlanmiyorum.ama gorumcemin kizina7ayima kadar yalniz sut ve mama verdiler.simdi bircok meyve, sebzenin tadini bilmiyor.6ci ayina kadar bence azar azar herseyden tatdirmak gerek.

Sen hangi doktora başladın canım ben özele götürmüyorum ya şükür iyi ama sünnet olmamız gerekecek cocuk cerrahı baktı bi ay sonra kontrol olmadı sünnet yaptrcaz
Etimedde ebru hanım var canım sünnet konusunda nasıldır bilmiyorum sen yine netten bi araştır turgut özal Ünv doktorlar çok iyi hep doç prof falan var muayene ücreti de 60 lira diğer hastanelere yakın yani

Kızlar bebeklerimiz ne zaman yattıkları yerden kendileri kalkmaya başlayacak biliyor musunuz? Netten baktım ama bulamadım
Bence altı aydan önce kalkamaz çünkü daha desteksiz oturamıyor sekiz dokuzu bulur bence

Diline deydirsen neyse de dört beş kaşık hele öğün çok zararlı şuan çok küçükler ne kadar süt emse kar. İlerde obezite olabilir şeker hastalığı olabilir dikkat etmek lazım ilk 6 ay sadece anne sütü boşuna demiyorlar uzmanlar

Sadece meyvelerin tadına baktırmaya başlayım bari bende ama benim oğlumun 4.ayı daha yeni bitti..
Bence altı aydan önce kalkamaz çünkü daha desteksiz oturamıyor sekiz dokuzu bulur bence
Ben biraz aceleciyim hemen kalksın yürüsün otursun istiyorum
Doktor şu an alerjiye çok müsaitler dedi o yüzden cesaret edemiyorum (

kızım son zamanlar emmek istemiyordu.kilo alımı azalmisdi.dr.umun tavsiyesiyle basladim.4-5kasik derken mama kasigiyla ucundan yiyor. ek qidaya basladikdan sonra kızım artık normal emmeye basladı.

kızım son zamanlar emmek istemiyordu.kilo alımı azalmisdi.dr.umun tavsiyesiyle basladim.4-5kasik derken mama kasigiyla ucundan yiyor. ek qidaya basladikdan sonra kızım artık normal emmeye basladı.

buyuk kizim bes bucuk ayinda desteksiz oturmaya baslamisdi.sok olmusduk.ozamana kadar hic desteklide oturmamisdi.ben uzatiyordum.o dogrulub oturuyordu.oyuncaklariyla oyle oynamayi seviyordu.

Hoşgeldin gercekten çok sessizleşmiş aklım hep burda ama telefonum bi gelmedi bozdum ondan yazamıyorum o kadar özlüyorumki burayı bosluga düştüm kızlar:) Bırakmayın burayı çok iyi oluyo bence

Kızlar kolik sancıları bittiğinden beri bebeğim çok iyiydi. Ama son günlerde o kadar huysuz ki bazen canımdan bezdiriyor beni. Doktor dişetleri kabarmış ama daha diş yok dedi. Yani diş için değil bu huzursuzluk neden olabilir sizce

Bılmıyorumkı canımya kızımda bır haftadr gece uykusunda aglıyo kucagıma alıyorum daha cok aglıyo bırkaç dakıka sonra tekrr uyuyo. Bızdede gecr aglamaları başladı. Gunduz çok şükür gece kadar sıkıntı yok

Gece gündüz hep aynı sürekli mız mız mız bi görsen ağlamıyorda tuhaf hallerde yani. Tam kolik bitti rahata ereceğiz derken

Gece gündüz hep aynı sürekli mız mız mız bi görsen ağlamıyorda tuhaf hallerde yani. Tam kolik bitti rahata ereceğiz derken
benim kizimda öyle. bebekler buyudukce havalar isindikca kapalı alanda rahatsiz oluyorlar. ben her sabah öğleden sonra kizimi disari cikariyorum.herzaman parka gidemesekde öyle sokakda bir tur atiyoruz.çok rahatlıyor.sabah aksam disari cikmazsa herseyi burnumdan getiriyor

Tamam doğum yaptıktan sonra çocuk doktoru muayene ediyor ya bende onu dedim hala ona gidiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…