2014 Aralık Anneleri

Dışarı çıksakta aynı canım ya gerçi bugün hiç çıkmadı hava soğuk gibiydi biraz. Gazı falan da yok anlamadım ki

Kızlar ya benim gibi olan var mı ben oğluma bir sürü kısa kollu ciciler şortlar gömlekler aldım ama hava bi türlü ısınamadığı için giydiremiyorum çok içimde kaldı :)

Kızlar ya benim gibi olan var mı ben oğluma bir sürü kısa kollu ciciler şortlar gömlekler aldım ama hava bi türlü ısınamadığı için giydiremiyorum çok içimde kaldı :)
Bende almaya başladım sanırım sabırsızlanıyoruz etekli şort aldım şimdilik altına kalın kilotlu çorap giydiriyorum kot elbiseler falan aldım çok tatlılar ya

Bende almaya başladım sanırım sabırsızlanıyoruz etekli şort aldım şimdilik altına kalın kilotlu çorap giydiriyorum kot elbiseler falan aldım çok tatlılar ya
Erkekler için cicili bicili şeyler olmadığı için şort tişörtle yetiniyoruz biz

Geçen hafta bi kot etek beğendim çok güzeldi almak istedim ama görümcwm aldırmadı

Erkekler için cicili bicili şeyler olmadığı için şort tişörtle yetiniyoruz biz
onlarda çok güzel biraz büyüsün çok daha yakışıklı goruncek pantolonlar spor ayakkabılar ben eşimin amcasının oğluna tişörtle şort aldım çok güzel ya gençlerin kıyafetine taş çıkartıyorlar

Geerçi doğru diyorsun kayınvalidem bi kot gömlek almış tam erkek olur onu giyincr inşallah tabii önce biraz büyümesi lazım :))
2. Çocuğuna alırsın inşallah
Hayırlısı canım kısmet bakalım bayılıyorum kız kıyafetlerine napiimm

Kısmet rabbim gonlune göre versin 2. Artık bende çok beğeniyorum elbiseler falan ama fazlada almak istemiyorum çünkü kucakta daha elbise giysede kendini göstermiyor ki bide kusuyor devamlı önlük takıyorum ne güzel on tarafı cicili bicili şeyler alıyorum onlukten gözükmüyor yurusun hele bide ne güzel şeyler alcam ben ona doktor daha çok önceden kusmasını azaltmak için şurup gibi bişey vermişti ozaman 2 gün falan kullandım tekrar başlayayım kusmasın artık diye 2 haftadır kullanıyorum bir faydasını görmedim bende bıraktım şimdi

Bizimde kusmaktan fazla salya sorunumuz var önü ıslak oluyor diye bende önlük takıyorum ama dediğin gibi üstü belli olmuyor o zamanda. Ama ben lcw den kovboy önlüklerinden aldım onlar güzel duruyor kızlar için var mı bilmiyorum

Hadi ya ben bahçktım oraya güzel bişey bulamadımm bide ben buyuk alıyorum biraz pijamasının içine sokuyorum yoksa eliyle onu yüzüne kapatıyor bizimde eli ağzındayken çok akıtıyor iki parmağını sokuyor ağzına gülerken akıyor bide

Aynen canım bende kızıma mını elbiseler etekler aldm evde gıydırıyorum sıkıldıkça degiştırıyorum. Resım cekıp duruyorum.

kovboy önlüklerinin boyun kısmı açıkta kalıyor bizde
o yüzden hep ıslanıyor, ben memnun kalmadım

kızlar bizim bebişin bir haftadır süt içerken çığlıkla ağlamaya başladığını ve içemediğini yazmıştım
dr gittik
çığlıkları sancıdandır, 5 aya kadar sancı olur bebeklerde dedi
ya da nohut, fasülye gibi bir şey yediysen olur dedi
halbuki bir süredir sancıları azalmıştı
süt içememesi ise burnu tıkalıdır dedi
sancı ilacı vermeye başladım yeniden biogaia
burnunu da serumla temizliyorum ama boğazında balgamı var, o rahatsız ediyor, geçmedi şu balgam
ama her şeyin hayırlısı, çok şükür Rabbime
acaba diyorum, tüm bunlar diş çıkarma belirtisi olabilir mi
bunları yaşayan başka kimse var mı aranızda

evet bunlar dis belirtisi.ama disleri hemen cikmayabilir.dis etleri agridigi icin eme bilmiyor.damagi aciyor.emdikce.eczanelerde dis etini rahatlatan geller var (mesela calgel).onlardan alip sursen rahatlicakdir.

Benim kızım da 11 aralık doğumlu ben ek gıda ya başlamadım henüz ama herşeyden tattırıyoruz bunun zararı varmı bilmiyorum ama çoğu anneler tattırma taraftarı ileride yiyecekleri reddetmiyormuş ve yemek seçmiyormuş tecrübeli annelerin yalancısıyı

valla ben basladim.ama baslamak sayilmaz.kizim meyve purelerini hic sevmedi,muhallebi yapiyorum.qasigi azina goturduyumde dudaklarini oyle kapatiyorki acabilene ask olsun.bugun patates haslayib biraz tereyagi suyla karistirdim bak onu cok sevdi.birde bugun eline salatalik verdim guzelce dislerini kasidi:))

Kızım bronşit oldu bugün doktorumuza gittik ve malesef ki çocuğum bronşit olmuş antibiyotik ve balgam söktürücü verdi ayrıca hastanede hava takıldı 20 dkka.bbiz hata yaptık grip gibiydi ilk başlarda ateşi felan yoktu bişe olmaz die doktora gitmedik hafta sonuna doktorumuz yoktu öle bekledik yavrucum 2 günde bronşit oldu bende size tavsiye benim gibi ilaç düşmanı anneler varsa inat etmesin ler.doktor herdaim şart allah onları eksik etmesin başımızdan şimdi antibiyotiğe başladık şurup bile içirtirken 2 kez düşünen ben antibiyotik le tanıştık

cok gecmis olsun. benim kiziminda sabatdan beri burnu tikali.ve akiyor.atesi yok.bende. hemen doktorunu ariyim.daha yeni iyilesti.havalar cok kotu geciyor.gun icunde cok sicakken birden sogumaya basliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…