Ara canım ara ihmal etme.ben artık çok dikkat edicem inat etmicem küçücük sabi nasıl baş etsin giriple gıcık la ah kafam ah hemen oGün getirmeliydi m hata ettimcok gecmis olsun. benim kiziminda sabatdan beri burnu tikali.ve akiyor.atesi yok.bende. hemen doktorunu ariyim.daha yeni iyilesti.havalar cok kotu geciyor.gun icunde cok sicakken birden sogumaya basliyor.
Bencede hemen götürseydin keşke çok geçmiş olsun benim kızım daha 30 günlükken grip olmuştu anne olmak böyle bişey hemen farkettiğim nefes alıp verişi değişikti burnu tıkalıymış hemen giyindim götürdüm doktora enfeksiyon kapmış daha başlangıcında dedi 2 şurup bi burun damlasıyla 5 günde gayet iyiydik Allah hastalıklardan korusun evlatlarımızı canları hiç acımasınAra canım ara ihmal etme.ben artık çok dikkat edicem inat etmicem küçücük sabi nasıl baş etsin giriple gıcık la ah kafam ah hemen oGün getirmeliydi m hata ettim
Kız reyonuna bakmadım canım erkek reyonundaydı benim dediğimHadi ya ben bahçktım oraya güzel bişey bulamadımm bide ben buyuk alıyorum biraz pijamasının içine sokuyorum yoksa eliyle onu yüzüne kapatıyor bizimde eli ağzındayken çok akıtıyor iki parmağını sokuyor ağzına gülerken akıyor bide
Havalar iyice ısınınca tek atletle durdurcam evde :)Aynen canım bende kızıma mını elbiseler etekler aldm evde gıydırıyorum sıkıldıkça degiştırıyorum. Resım cekıp duruyorum.
Allah allah ben çok memnun kaldım ama benim oğluşun boynu kısa gibi biraz belki ondan boşluk kalmamıştırkovboy önlüklerinin boyun kısmı açıkta kalıyor bizde
o yüzden hep ıslanıyor, ben memnun kalmadım
Benımkı şuanda uzun kollu cıtcıtlıyla duruyo bacaklar ayaklar cıplak. Oyle keyıflıkı böyle. Coşuyo resmen. Ayaklarıyla oynamayı cok sevıyoKız reyonuna bakmadım canım erkek reyonundaydı benim dediğim
Havalar iyice ısınınca tek atletle durdurcam evde :)
Allah allah ben çok memnun kaldım ama benim oğluşun boynu kısa gibi biraz belki ondan boşluk kalmamıştır
Ben hala çıplak bırakamıyorum hasta falan olur diye bebeğimde o kadar çok seviyor ki çıplaklığı :))Benımkı şuanda uzun kollu cıtcıtlıyla duruyo bacaklar ayaklar cıplak. Oyle keyıflıkı böyle. Coşuyo resmen. Ayaklarıyla oynamayı cok sevıyo
Canim bizimde bu sabah burnu tikali,öksürugu var biraz ,hırılti var ve hapşiruo sürekli .sanirim havalardan.doktorada göturmk istemiyorum.biton ilac vericek.evde dogal yapabilecegimiz birseyler varmikızlar bizim bebişin bir haftadır süt içerken çığlıkla ağlamaya başladığını ve içemediğini yazmıştım
dr gittik
çığlıkları sancıdandır, 5 aya kadar sancı olur bebeklerde dedi
ya da nohut, fasülye gibi bir şey yediysen olur dedi
halbuki bir süredir sancıları azalmıştı
süt içememesi ise burnu tıkalıdır dedi
sancı ilacı vermeye başladım yeniden biogaia
burnunu da serumla temizliyorum ama boğazında balgamı var, o rahatsız ediyor, geçmedi şu balgam
ama her şeyin hayırlısı, çok şükür Rabbime
acaba diyorum, tüm bunlar diş çıkarma belirtisi olabilir mi
bunları yaşayan başka kimse var mı aranızda
Bence hiç bekletme götür daha küçük boşu boşuna canları yanmasın biz bile nasıl zor atlatıyoruz benim kızım 30 günlükken burnu tıkandı hırıltılı diye aldım goturdum hemen geçti ilaçsız nasıl geçerki ilerlemesinden iyidirCanim bizimde bu sabah burnu tikali,öksürugu var biraz ,hırılti var ve hapşiruo sürekli .sanirim havalardan.doktorada göturmk istemiyorum.biton ilac vericek.evde dogal yapabilecegimiz birseyler varmi
Ay yavrum benim ya ben korkarım uyurken bişey falan yaparım diye dengesiz uyurum biraz ben bizimki hep beşiğinde yatar hiç yanımızda uyumadı sadece sabahları uyandıgında babasının yanına yatırırım oynarlar biraz öyleherkese gunaydin.Nasilsiniz? İnsallah bebislerde iyidir?guzelce uyumuslardir. benim kizim bii haftadir bizimle uyuyor.yatagina koyuyorum iki dk uyaniyor.yanima yatiriyorum hemen uyur.annem senin kokunu istiyor yatarken yanina biseyini kiy dedi.bende dun tisortumu uyurken yanina koydum.arkami bi dondum tisortum agzinda uyanmis bana bakiyor.minnacik bisey yatagin yarisi onun olmus.biz yatagin bi kosesine sikisip kaliyoruz
benimkide kendi yatginda uyurdu.ne olduysa bir haftada oldu.gecen hafta bir akrabamiz misafirliye gelmisdi.kizim uyurken onlarin bir yasindaki cocugu yuzune tokat atmisdi.kizim ogece sabaha kadar aglamisdi.ondan sonra bizimlr uyuyor.haliyle bende uyuyamiyorum ona bisey yaparim diye.Ay yavrum benim ya ben korkarım uyurken bişey falan yaparım diye dengesiz uyurum biraz ben bizimki hep beşiğinde yatar hiç yanımızda uyumadı sadece sabahları uyandıgında babasının yanına yatırırım oynarlar biraz öyle
Mutlaka korkmuştur bizim bir arkadaşın çocugunada diğer bir arkadaşın kızı yuzunu tırnaklamıştı daha 1 aylık çocuğun şimdi 9 aylık çocuk onu gorunce nasıl bağırıyor ağlıyor etkileniyor çocuklar demekkibenimkide kendi yatginda uyurdu.ne olduysa bir haftada oldu.gecen hafta bir akrabamiz misafirliye gelmisdi.kizim uyurken onlarin bir yasindaki cocugu yuzune tokat atmisdi.kizim ogece sabaha kadar aglamisdi.ondan sonra bizimlr uyuyor.haliyle bende uyuyamiyorum ona bisey yaparim diye.
gercekten oyle.bazi aileler cocuk yetistirmeyi beceremiyor.onlar bize geldiyinde cocuklari koltugun tepesi.masanin ustu.dolaplarin icinde geziyor.babasi.anneside bakib buyuk maarifetmis gibi guluyorlar.deli oluyorum.Mutlaka korkmuştur bizim bir arkadaşın çocugunada diğer bir arkadaşın kızı yuzunu tırnaklamıştı daha 1 aylık çocuğun şimdi 9 aylık çocuk onu gorunce nasıl bağırıyor ağlıyor etkileniyor çocuklar demekki
Bende hiç sevmem afedersin eşimin bir akrabası var çocuklarında pek tuvalet eğitimi yok kendi evlerindede öyle inan girmek istemiyorum orda tuvalete bize geldigindede öyle ya çocuklarının huyunu biliyorsun insan arkasından gider demi biz küçükken öyleydi annem arkamızdan gelirdigercekten oyle.bazi aileler cocuk yetistirmeyi beceremiyor.onlar bize geldiyinde cocuklari koltugun tepesi.masanin ustu.dolaplarin icinde geziyor.babasi.anneside bakib buyuk maarifetmis gibi guluyorlar.deli oluyorum.
onlardan bizdede var.kaynimin cocuklarida öyle.bigun eltim banyodaki havlumla afedersin cocuklarini silmis.sonrada orta yere birakmis.kv bizimle kaliyor.kadin eltim yerine bende özür diliyor.oda piskin piskin gülüyor.evvlerinde tiksindiyinden bi bardak su icemezsin.Bende hiç sevmem afedersin eşimin bir akrabası var çocuklarında pek tuvalet eğitimi yok kendi evlerindede öyle inan girmek istemiyorum orda tuvalete bize geldigindede öyle ya çocuklarının huyunu biliyorsun insan arkasından gider demi biz küçükken öyleydi annem arkamızdan gelirdi
İlgilenmiyorlar işte çocuklarla kızıyorum ben git arkasından güzelce temizle çık her yerde boyleler evlerindede inan böyleler ama öyle böyle pis değil yani nasıl bıraktıklarını gorsen miden kalkar yani ben olsam utanırım valla inşallah çocuklarımızı istedigimiz gibi yetiştirebilirizonlardan bizdede var.kaynimin cocuklarida öyle.bigun eltim banyodaki havlumla afedersin cocuklarini silmis.sonrada orta yere birakmis.kv bizimle kaliyor.kadin eltim yerine bende özür diliyor.oda piskin piskin gülüyor.evvlerinde tiksindiyinden bi bardak su icemezsin.
insallah. insan isterse hersey yapar.ben buyuk kizimin terbiyyesi icin öyke buyuk caba gostermedim.anne babasinda ne goruyorsa cocukda ona alisiyor.anneane.babane hic simartmadi.İlgilenmiyorlar işte çocuklarla kızıyorum ben git arkasından güzelce temizle çık her yerde boyleler evlerindede inan böyleler ama öyle böyle pis değil yani nasıl bıraktıklarını gorsen miden kalkar yani ben olsam utanırım valla inşallah çocuklarımızı istedigimiz gibi yetiştirebiliriz
Biz başladık bile dört buçuk aydaArkadaşlar merhaba,haziran ayında kismetse ek gıdaya başlıcaz şimdiden gerekli şeyleri arastirmaya başladım da.kaşık mama tabağı suluk gibi şeyleri aldınız mi yada benim gibi şimdiden araştıran var mi acaba?
Ikea kaşıkları on numara ve bebek için sağlıklı her kasığı denedim avent çok dökülüyor chicco tutuşu dandik ama ikea da damla dökülmüyor üzerine saçmadan yediriyorumBende almadım daha vsr diye geçenlerde silikon kaşık alacaktım sonra alırım diye vazgeçtim ondanda bi fikir edinirsen banada soyle
Bence içi baskılı alma ben porselen kullanıyorum bunlara geçince de baskısız alıcam yıkadıkça boyaları çıkıyoBenin gittiğim özel hasta de sadece çeşitle tartıyorlar ASM de de bodyvsiyle niye montunu bile cikarmamislar anlamadim ayrıca Dr un
Evet bunlari kastettim.o kadar çok çeşit varki karar veremiyor insan belki burda kullanmaya baslayip memnun olan arkadaslar neler aldigini paylasir.bir de nette soyle birsey buldum bambu dan yapiliyormus cok sirin gorundu gozumefarkı,sıcak tutan silikon falan
İnternetten bakıcam sağol ben daha kaşıkla bile yedirmeye başlamadım ama az kaldı almam lazım kaşık dediğin gibi şimdilik cam ve porselen sağlıklı biraz buyudugu zaman tabak seti idealIkea kaşıkları on numara ve bebek için sağlıklı her kasığı denedim avent çok dökülüyor chicco tutuşu dandik ama ikea da damla dökülmüyor üzerine saçmadan yediriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?