2014 Aralık Anneleri

cok gecmis olsun. benim kiziminda sabatdan beri burnu tikali.ve akiyor.atesi yok.bende. hemen doktorunu ariyim.daha yeni iyilesti.havalar cok kotu geciyor.gun icunde cok sicakken birden sogumaya basliyor.
Ara canım ara ihmal etme.ben artık çok dikkat edicem inat etmicem küçücük sabi nasıl baş etsin giriple gıcık la ah kafam ah hemen oGün getirmeliydi m hata ettim

Ara canım ara ihmal etme.ben artık çok dikkat edicem inat etmicem küçücük sabi nasıl baş etsin giriple gıcık la ah kafam ah hemen oGün getirmeliydi m hata ettim
Bencede hemen götürseydin keşke çok geçmiş olsun benim kızım daha 30 günlükken grip olmuştu anne olmak böyle bişey hemen farkettiğim nefes alıp verişi değişikti burnu tıkalıymış hemen giyindim götürdüm doktora enfeksiyon kapmış daha başlangıcında dedi 2 şurup bi burun damlasıyla 5 günde gayet iyiydik Allah hastalıklardan korusun evlatlarımızı canları hiç acımasın

Kız reyonuna bakmadım canım erkek reyonundaydı benim dediğim
Aynen canım bende kızıma mını elbiseler etekler aldm evde gıydırıyorum sıkıldıkça degiştırıyorum. Resım cekıp duruyorum.
Havalar iyice ısınınca tek atletle durdurcam evde :)
kovboy önlüklerinin boyun kısmı açıkta kalıyor bizde
o yüzden hep ıslanıyor, ben memnun kalmadım
Allah allah ben çok memnun kaldım ama benim oğluşun boynu kısa gibi biraz belki ondan boşluk kalmamıştır

Benımkı şuanda uzun kollu cıtcıtlıyla duruyo bacaklar ayaklar cıplak. Oyle keyıflıkı böyle. Coşuyo resmen. Ayaklarıyla oynamayı cok sevıyo

Benımkı şuanda uzun kollu cıtcıtlıyla duruyo bacaklar ayaklar cıplak. Oyle keyıflıkı böyle. Coşuyo resmen. Ayaklarıyla oynamayı cok sevıyo
Ben hala çıplak bırakamıyorum hasta falan olur diye bebeğimde o kadar çok seviyor ki çıplaklığı :))

Canim bizimde bu sabah burnu tikali,öksürugu var biraz ,hırılti var ve hapşiruo sürekli .sanirim havalardan.doktorada göturmk istemiyorum.biton ilac vericek.evde dogal yapabilecegimiz birseyler varmi

Canim bizimde bu sabah burnu tikali,öksürugu var biraz ,hırılti var ve hapşiruo sürekli .sanirim havalardan.doktorada göturmk istemiyorum.biton ilac vericek.evde dogal yapabilecegimiz birseyler varmi
Bence hiç bekletme götür daha küçük boşu boşuna canları yanmasın biz bile nasıl zor atlatıyoruz benim kızım 30 günlükken burnu tıkandı hırıltılı diye aldım goturdum hemen geçti ilaçsız nasıl geçerki ilerlemesinden iyidir

herkese gunaydin.Nasilsiniz? İnsallah bebislerde iyidir?guzelce uyumuslardir. benim kizim bii haftadir bizimle uyuyor.yatagina koyuyorum iki dk uyaniyor.yanima yatiriyorum hemen uyur.annem senin kokunu istiyor yatarken yanina biseyini kiy dedi.bende dun tisortumu uyurken yanina koydum.arkami bi dondum tisortum agzinda uyanmis bana bakiyor.minnacik bisey yatagin yarisi onun olmus.biz yatagin bi kosesine sikisip kaliyoruz

Ay yavrum benim ya ben korkarım uyurken bişey falan yaparım diye dengesiz uyurum biraz ben bizimki hep beşiğinde yatar hiç yanımızda uyumadı sadece sabahları uyandıgında babasının yanına yatırırım oynarlar biraz öyle

benimkide kendi yatginda uyurdu.ne olduysa bir haftada oldu.gecen hafta bir akrabamiz misafirliye gelmisdi.kizim uyurken onlarin bir yasindaki cocugu yuzune tokat atmisdi.kizim ogece sabaha kadar aglamisdi.ondan sonra bizimlr uyuyor.haliyle bende uyuyamiyorum ona bisey yaparim diye.

Mutlaka korkmuştur bizim bir arkadaşın çocugunada diğer bir arkadaşın kızı yuzunu tırnaklamıştı daha 1 aylık çocuğun şimdi 9 aylık çocuk onu gorunce nasıl bağırıyor ağlıyor etkileniyor çocuklar demekki

gercekten oyle.bazi aileler cocuk yetistirmeyi beceremiyor.onlar bize geldiyinde cocuklari koltugun tepesi.masanin ustu.dolaplarin icinde geziyor.babasi.anneside bakib buyuk maarifetmis gibi guluyorlar.deli oluyorum.

gercekten oyle.bazi aileler cocuk yetistirmeyi beceremiyor.onlar bize geldiyinde cocuklari koltugun tepesi.masanin ustu.dolaplarin icinde geziyor.babasi.anneside bakib buyuk maarifetmis gibi guluyorlar.deli oluyorum.
Bende hiç sevmem afedersin eşimin bir akrabası var çocuklarında pek tuvalet eğitimi yok kendi evlerindede öyle inan girmek istemiyorum orda tuvalete bize geldigindede öyle ya çocuklarının huyunu biliyorsun insan arkasından gider demi biz küçükken öyleydi annem arkamızdan gelirdi

onlardan bizdede var.kaynimin cocuklarida öyle.bigun eltim banyodaki havlumla afedersin cocuklarini silmis.sonrada orta yere birakmis.kv bizimle kaliyor.kadin eltim yerine bende özür diliyor.oda piskin piskin gülüyor.evvlerinde tiksindiyinden bi bardak su icemezsin.

İlgilenmiyorlar işte çocuklarla kızıyorum ben git arkasından güzelce temizle çık her yerde boyleler evlerindede inan böyleler ama öyle böyle pis değil yani nasıl bıraktıklarını gorsen miden kalkar yani ben olsam utanırım valla inşallah çocuklarımızı istedigimiz gibi yetiştirebiliriz

insallah. insan isterse hersey yapar.ben buyuk kizimin terbiyyesi icin öyke buyuk caba gostermedim.anne babasinda ne goruyorsa cocukda ona alisiyor.anneane.babane hic simartmadi.

Biz başladık bile dört buçuk ayda

Bende almadım daha vsr diye geçenlerde silikon kaşık alacaktım sonra alırım diye vazgeçtim ondanda bi fikir edinirsen banada soyle
Ikea kaşıkları on numara ve bebek için sağlıklı her kasığı denedim avent çok dökülüyor chicco tutuşu dandik ama ikea da damla dökülmüyor üzerine saçmadan yediriyorum

Bence içi baskılı alma ben porselen kullanıyorum bunlara geçince de baskısız alıcam yıkadıkça boyaları çıkıyo

Ikea kaşıkları on numara ve bebek için sağlıklı her kasığı denedim avent çok dökülüyor chicco tutuşu dandik ama ikea da damla dökülmüyor üzerine saçmadan yediriyorum
İnternetten bakıcam sağol ben daha kaşıkla bile yedirmeye başlamadım ama az kaldı almam lazım kaşık dediğin gibi şimdilik cam ve porselen sağlıklı biraz buyudugu zaman tabak seti ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…