2014 Aralık Anneleri

ek qidaya basladik ama kizim hicbirini sevmedi.kv de verdiklerinin tadi yok tuzu yok cocuk onu nasil yesin diyo. o daha bebek tuzdan sekerden ne anlar diyorum.ee anlamasa yerdi diyo.elini kendi yaptiğimiz ekmeyin kenarindan verdim onu istahla yaladi.

Kızlar bebişlerde uyku düzeniniz nasıl benimki gece sürekli uyanıyo saat başına uyanıyo emip geri uyuyo kafayı yiycem sabahta erken uyanıyo hiç dinlenmiş hissetmiyorm kendimi gündüZde yarım saat uyuyo ben yatana kadar coktan uyanıyo gündüz hiç uyuyamıyorm

Ben akşam 6 dan sonra uyutmuyorum biz yatana kadar rahat uyuyor ama bazen huysuzluğu tutuyor dediğin gibi saat başı uyanıyor belli saatten sonra uyutma siz yatarken uyutun

Bazen benimki de öyle yapıyor genelde gündüz veya akşam uykusunu alamadıysa oluyor. Bir de aşıdan sanırım durup durup ağlıyo geri susuyo çabuk atlatırız inşallah

Ben akşam 6 dan sonra uyutmuyorum biz yatana kadar rahat uyuyor ama bazen huysuzluğu tutuyor dediğin gibi saat başı uyanıyor belli saatten sonra uyutma siz yatarken uyutun
Ben bi ara öyle yapıyım dedim çocuk uykusuzluktan hem ağladı hem emmedi bütün gece de sürekli uyandı. Anlamadım da uykusuzluktan olduğunu gaz sancısı falan sandım sonradan bikaç gün erken uyudu uyanmadı bi daha öyle anladım şimdi mutlaka akşam biraz uyutuyorum rahatlıyor gülüyor uyanınca

ben 9da yatagina koyuyorum.sallayarak 9bucukda uyumus oluyor.12de uyandirmadan emziriyorum.4de yeniden emziriyorum.8de uyaniyor. 10da yekrar uyutuyorum

Aynı benim bebişvalla ben daha rayına oturtamadım yoruluyorm bakalım nasıl düzelecez

ben 9da yatagina koyuyorum.sallayarak 9bucukda uyumus oluyor.12de uyandirmadan emziriyorum.4de yeniden emziriyorum.8de uyaniyor. 10da yekrar uyutuyorum
Oh maşallah ne güzel uyuyo seninki benimde gece 6 kez kalkıyomdur valla uyku arasında neye ugradıgımı sasırıyom bianda bi ağlıyo

Teşekkür ederim canım bilemedim bu reddiye
Benim kızımı anlatmışsın aynen bizde böle yiz

Bizimki gezdirince. Susuyor zaten hep gezmek istiyor ya emecek ya gezecek bazen sutum gelmiyor birinden hırslanıyor ağlıyor o yüzden sussun diye gezdiriyoruz sutum olsun diye biraz oyalıyorum gezdiği zaman sustugu için oyalanıyor biz yatana kadar ama gunduzleri uyuyor yani bazen huysuzluğu tutuyor şuanki gibi mesala 10 dan beri üçüncü yatırışım ağlayıp duruyor işte

Oh maşallah ne güzel uyuyo seninki benimde gece 6 kez kalkıyomdur valla uyku arasında neye ugradıgımı sasırıyom bianda bi ağlıyo
masallah benim kizim uslu.baslarda cok huysuzdu.sukurler olsun kirki cikmadan bu duzene alistirdim.boylede devam etmeye calisicam.ama ablasini uyutuncaya kadar canim cikiyor.

bizimkisi sarki dinlemeye bayiliyor.cocuk sarkilari aciyorum.kendimde soyluyorum,kucagima alıp dans ediyorum oda ciğlıklariyla bana eslik ediyor.yatmadan önce sarkilar dinletdim öyle huzurlu uyuyorki.ona bakmakdan doyamiyorum.o benim mucizem.Oğlumu cennete gönderdim.Allah bana kizimi hediyye gonderdi.Allah bu anneler gunununde tum anne olmak isteyenlere mucizelerini gondersin.

Amin inşallah benim kızında reklamlardakş bebeklere bayılıyor :) oğluna ne oldu canım başın sağolsun

Canim bizimde bu sabah burnu tikali,öksürugu var biraz ,hırılti var ve hapşiruo sürekli .sanirim havalardan.doktorada göturmk istemiyorum.biton ilac vericek.evde dogal yapabilecegimiz birseyler varmi
öksürük varsa hiç beklemeden dr a git canım
ben biraz bekledim, bir hafta yatırdılar, erkenden önlem almış olursun

boynuna büyü geliyor, kendisi de çekiyor, ıslatıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…