Ben akşam 6 dan sonra uyutmuyorum biz yatana kadar rahat uyuyor ama bazen huysuzluğu tutuyor dediğin gibi saat başı uyanıyor belli saatten sonra uyutma siz yatarken uyutunKızlar bebişlerde uyku düzeniniz nasıl benimki gece sürekli uyanıyo saat başına uyanıyo emip geri uyuyo kafayı yiycem sabahta erken uyanıyo hiç dinlenmiş hissetmiyorm kendimi gündüZde yarım saat uyuyo ben yatana kadar coktan uyanıyo gündüz hiç uyuyamıyorm
Bazen benimki de öyle yapıyor genelde gündüz veya akşam uykusunu alamadıysa oluyor. Bir de aşıdan sanırım durup durup ağlıyo geri susuyo çabuk atlatırız inşallahKızlar bebişlerde uyku düzeniniz nasıl benimki gece sürekli uyanıyo saat başına uyanıyo emip geri uyuyo kafayı yiycem sabahta erken uyanıyo hiç dinlenmiş hissetmiyorm kendimi gündüZde yarım saat uyuyo ben yatana kadar coktan uyanıyo gündüz hiç uyuyamıyorm
Ben bi ara öyle yapıyım dedim çocuk uykusuzluktan hem ağladı hem emmedi bütün gece de sürekli uyandı. Anlamadım da uykusuzluktan olduğunu gaz sancısı falan sandım sonradan bikaç gün erken uyudu uyanmadı bi daha öyle anladım şimdi mutlaka akşam biraz uyutuyorum rahatlıyor gülüyor uyanıncaBen akşam 6 dan sonra uyutmuyorum biz yatana kadar rahat uyuyor ama bazen huysuzluğu tutuyor dediğin gibi saat başı uyanıyor belli saatten sonra uyutma siz yatarken uyutun
Onuda denedim canım uyutmayınca kıyameti kopartıyo görmen lazım bende anlamadımBen akşam 6 dan sonra uyutmuyorum biz yatana kadar rahat uyuyor ama bazen huysuzluğu tutuyor dediğin gibi saat başı uyanıyor belli saatten sonra uyutma siz yatarken uyutun
Aynı benim bebişvalla ben daha rayına oturtamadım yoruluyorm bakalım nasıl düzelecezBen bi ara öyle yapıyım dedim çocuk uykusuzluktan hem ağladı hem emmedi bütün gece de sürekli uyandı. Anlamadım da uykusuzluktan olduğunu gaz sancısı falan sandım sonradan bikaç gün erken uyudu uyanmadı bi daha öyle anladım şimdi mutlaka akşam biraz uyutuyorum rahatlıyor gülüyor uyanınca
Oh maşallah ne güzel uyuyo seninki benimde gece 6 kez kalkıyomdur valla uyku arasında neye ugradıgımı sasırıyom bianda bi ağlıyoben 9da yatagina koyuyorum.sallayarak 9bucukda uyumus oluyor.12de uyandirmadan emziriyorum.4de yeniden emziriyorum.8de uyaniyor. 10da yekrar uyutuyorum
Teşekkür ederim canım bilemedim bu reddiyeBencede hemen götürseydin keşke çok geçmiş olsun benim kızım daha 30 günlükken grip olmuştu anne olmak böyle bişey hemen farkettiğim nefes alıp verişi değişikti burnu tıkalıymış hemen giyindim götürdüm doktora enfeksiyon kapmış daha başlangıcında dedi 2 şurup bi burun damlasıyla 5 günde gayet iyiydik Allah hastalıklardan korusun evlatlarımızı canları hiç acımasın
Benim kızımı anlatmışsın aynen bizde böle yizKızlar bebişlerde uyku düzeniniz nasıl benimki gece sürekli uyanıyo saat başına uyanıyo emip geri uyuyo kafayı yiycem sabahta erken uyanıyo hiç dinlenmiş hissetmiyorm kendimi gündüZde yarım saat uyuyo ben yatana kadar coktan uyanıyo gündüz hiç uyuyamıyorm
Bizimki gezdirince. Susuyor zaten hep gezmek istiyor ya emecek ya gezecek bazen sutum gelmiyor birinden hırslanıyor ağlıyor o yüzden sussun diye gezdiriyoruz sutum olsun diye biraz oyalıyorum gezdiği zaman sustugu için oyalanıyor biz yatana kadar ama gunduzleri uyuyor yani bazen huysuzluğu tutuyor şuanki gibi mesala 10 dan beri üçüncü yatırışım ağlayıp duruyor işteBen bi ara öyle yapıyım dedim çocuk uykusuzluktan hem ağladı hem emmedi bütün gece de sürekli uyandı. Anlamadım da uykusuzluktan olduğunu gaz sancısı falan sandım sonradan bikaç gün erken uyudu uyanmadı bi daha öyle anladım şimdi mutlaka akşam biraz uyutuyorum rahatlıyor gülüyor uyanınca
Bizimki de kıyametleri kopartıyor ama gezdirin beni diyeOnuda denedim canım uyutmayınca kıyameti kopartıyo görmen lazım bende anlamadım
masallah benim kizim uslu.baslarda cok huysuzdu.sukurler olsun kirki cikmadan bu duzene alistirdim.boylede devam etmeye calisicam.ama ablasini uyutuncaya kadar canim cikiyor.Oh maşallah ne güzel uyuyo seninki benimde gece 6 kez kalkıyomdur valla uyku arasında neye ugradıgımı sasırıyom bianda bi ağlıyo
Amin inşallah benim kızında reklamlardakş bebeklere bayılıyor :) oğluna ne oldu canım başın sağolsunbizimkisi sarki dinlemeye bayiliyor.cocuk sarkilari aciyorum.kendimde soyluyorum,kucagima alıp dans ediyorum oda ciğlıklariyla bana eslik ediyor.yatmadan önce sarkilar dinletdim öyle huzurlu uyuyorki.ona bakmakdan doyamiyorum.o benim mucizem.Oğlumu cennete gönderdim.Allah bana kizimi hediyye gonderdi.Allah bu anneler gunununde tum anne olmak isteyenlere mucizelerini gondersin.
sagol canim,erken dogdu.hemde dogumda doktor kafatasini eZdi.yavrum hayata tutunamadi.on gun yasadi.Amin inşallah benim kızında reklamlardakş bebeklere bayılıyor :) oğluna ne oldu canım başın sağolsun
Çok üzüldüm zor bir durum başın sağolsun tekrar rabbim bu çocuklarına uzun ömür versinsagol canim,erken dogdu.hemde dogumda doktor kafatasini eZdi.yavrum hayata tutunamadi.on gun yasadi.
Amin! Allah hickimseye evlat acisi yasatmasin.hisbir bebeyi de oksuz birakmasin!Çok üzüldüm zor bir durum başın sağolsun tekrar rabbim bu çocuklarına uzun ömür versin
öksürük varsa hiç beklemeden dr a git canımCanim bizimde bu sabah burnu tikali,öksürugu var biraz ,hırılti var ve hapşiruo sürekli .sanirim havalardan.doktorada göturmk istemiyorum.biton ilac vericek.evde dogal yapabilecegimiz birseyler varmi
boynuna büyü geliyor, kendisi de çekiyor, ıslatıyor canımKız reyonuna bakmadım canım erkek reyonundaydı benim dediğim
Havalar iyice ısınınca tek atletle durdurcam evde :)
Allah allah ben çok memnun kaldım ama benim oğluşun boynu kısa gibi biraz belki ondan boşluk kalmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?