2014 Aralık Anneleri

evet bunlar dis belirtisi.ama disleri hemen cikmayabilir.dis etleri agridigi icin eme bilmiyor.damagi aciyor.emdikce.eczanelerde dis etini rahatlatan geller var (mesela calgel).onlardan alip sursen rahatlicakdir.
tamam çok sağol
insan tedirgin oluyor
iki gündür kusma sıklığı da arttı
bugün dr ye gittik, hafif boğazı kızarmış dedi
hayırlısı inşallah Rabbim hepsine şifa versin inşallah

tamam çok sağol
insan tedirgin oluyor
iki gündür kusma sıklığı da arttı
bugün dr ye gittik, hafif boğazı kızarmış dedi
hayırlısı inşallah Rabbim hepsine şifa versin inşallah
Havalar cok dengesiz,heryerde salgin var.biz nekadar bebeklerimizi korumaya calissakda.yinede biyerden sifayi kapiyorlar.Allah tum cocuklari korusun!

Oturtuyor musun canım sen kızını yoksa yatarak mı sallanıyor
oturtmuyorum canim sadece sallandigi zaman birazcik oturtuyorum.dr izin verdi yavastan destekli oturt dedi ama simdilik kucakda oturtuyorum.biraksam desteksiz oturuyor bi bes dakika.korkuyorum belini incitir diye.halinin uzerinde yuvarliyorum.hala donmeyi ogrenemedi.

Bende arada destekle oturtmaya başladım biraz oturunca yoruluyor zaten

herkese gunaydin.kizimin agzi pamukcuk olmus.gogusumede bulasmis.gogsum yara olmus.ne yapabilirim? karbonatli suyla silsem olurmu?

herkese gunaydin.kizimin agzi pamukcuk olmus.gogusumede bulasmis.gogsum yara olmus.ne yapabilirim? karbonatli suyla silsem olurmu?
Benimde ilk zamanlar olmuştu ben karbonatlı suyla silmiştim sağlık ocağında soylemişlerdi emzirmeden once göğsünüde sil demişti karbonatlı suyla bir tulbenti işaret parmağına geçir karbonatlı suya batır ağzının içini sil goğsunude onunla sil hemen geçiyor zaten

tesekkurler.temizledim,oglen yine silicem.bizimde yeni dogdugunda olmusdu. simdi yeniden oldu.iki gundu huysuzlasmisdi.bu sabah agzinin icinde kizarikliklar gordum.dudagindada iki tane beyaz var.elini agzina goturduyundede aciyor.

tesekkurler.temizledim,oglen yine silicem.bizimde yeni dogdugunda olmusdu. simdi yeniden oldu.iki gundu huysuzlasmisdi.bu sabah agzinin icinde kizarikliklar gordum.dudagindada iki tane beyaz var.elini agzina goturduyundede aciyor.
Ondanda acıyabilir yani çok geçmiş olsun

Ben daha hiç oturtmadım bi kaç kişi oturtmuştu kucağına. Kızmıştım
mende bugunden basladim.artik bes ayimizi doldurduk.yavas yavas baslayalim artik.ben biraz aceleciyim.kollarindan tutub yurutur gibi yapiyorum.bes on adim atiyor.komsumuzun cocugu dokuz aylik ve yuruyor.bende istiyorum.kizim cabuk yurusun.

Canım dönmesını teşvik etmen lazm. Yavas yavas saga sola dondur sırt üstündeyken. Cesaretlendrmk lazımmış korkarlarmş cunku. Ben yaptım ıkı gün üçüncü gun saga sola donmeye yuzustune donmeye başladı. Nette videolarda var.

Bende dun akşam yaptırdım ama oncekinde 3 gün yaptırmayacaktık ya bundada gün varmı acaba diye düşündüm
Ben normalde gün aşırı yıkıyorum. Aşı oldugu gun ıkı gun yıkamıyorum. Neolur neolmaz dıye. Nemlı bezle ellerını falan siliyorum her gün zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…