Ha bir de gazı ve kakası çok kötü kokuyorKızlar çok kotuyum inanınki ağlıyorum kızımı demin emzirdim ıkınarak yaptı kakasını beline kadar çıkmış çok yapmamış tabi değiştirdim ama böyle ilk kez koktu. Yada ben ilk defa böyle eğilip kokladım ama böyle kokmuyordu hiç işte değiştirdim yine yaptı yine aynı bu kan damlasını kusarken parça parça onuda kusuyor ufak parça kan damlasınıda kusarken atıyordu aynı o şekil kakasıda öylekan damlasından olabilir mi korkuyorum bişey olacak diye bide kirlettiği üstünü yıkayayım elimde dedim geldim baktım uyumuş oynarken emzireyim fazla emmedi diye zır uyandırdım korkuyorum
Yok gazı değilde kakası kokuyodu çok korktum ya anlatamam valla bu ayın sonunda kendi doktorumuza gitcez sorcam bide ona ay yavrum nasıl 5 dakika içinde uyumuş ya uyanmadı ben onu duzgun yatırırken uyandırayım dedim korktum ya bir kere geri hemen uyuyor neyseki biraz emzirdimHa bir de gazı ve kakası çok kötü kokuyor
ya acaba adet olamadğım için mi hiç inmedim karnım falan nasıl doğuma gittiysem hala öyleyim üzülüyorum buna da evet bir yandan.iyi rahat oluyorum ama bir yandanda kötü işte kendi kendime diyorum hamilem kalsam anlamam yaniBence sezeryandan değil çünkü benim karnım doğumdan sonra iki hafta içinde indi. Yapısal bence. Bir de adet olmamışsın ondan benim durum daha vahim sürekli adet oluyorum çok düzensiz hamile kalcam diye korktuğuma mı yanayım adetliyken kızım sütün tadını beğenmiyor ona mı yanayım. Adet olmayanlar şanslı bence hamile kalma olasılığı yok en azından. Benim de göbeğim var ama çok yemekten malesef
Adet olmadıysan hamile kalmazsın da bi kadın doğuma gidip baktırdın mı içerisi temizmiymiş ben kontrole gidememiştim bu düzensizlikler olunca ancak bu ay gidebildim heryere baktı yani.ya acaba adet olamadğım için mi hiç inmedim karnım falan nasıl doğuma gittiysem hala öyleyim üzülüyorum buna da evet bir yandan.iyi rahat oluyorum ama bir yandanda kötü işte kendi kendime diyorum hamilem kalsam anlamam yani
Ayy valla çok beğendim yorumunuBoşver milletin lafına bakarsak hepimiz kötü anneyiz bebeklerimiz aç geziyor üşüyor karnı ağrıyor onların baktığı gibi bakamıyoruz berbat ev hanımıyız bık bık bık bık...ben kendi annemin söylediklerine bile he he tamam deyip geçiyorum valla zaten benim düşünmem gerekenler bana yetiyor bi de milletin düşüncesiyle uğraşamam
Valla gitmedim korkuyorum artık yaAdet olmadıysan hamile kalmazsın da bi kadın doğuma gidip baktırdın mı içerisi temizmiymiş ben kontrole gidememiştim bu düzensizlikler olunca ancak bu ay gidebildim heryere baktı yani.
benim arkadaş 6 ay sonra regl olduKızlar konusu açılmışken bende sorayım. Bende hala regl olmadım doğumdan sonra kan pıhtısı kalmıştı onun için antibiyotik kullandım lohusayken ondan sonrada bi daha hiç bişey olmadı. Sizce tekrar bi kontrole gitmeli miyim
kan damlasından sonra bizimkinin de kakası çok kötü kokuyorYok gazı değilde kakası kokuyodu çok korktum ya anlatamam valla bu ayın sonunda kendi doktorumuza gitcez sorcam bide ona ay yavrum nasıl 5 dakika içinde uyumuş ya uyanmadı ben onu duzgun yatırırken uyandırayım dedim korktum ya bir kere geri hemen uyuyor neyseki biraz emzirdim
Bende gece oldumbenim arkadaş 6 ay sonra regl oldu
Benimkide öyle bıraktım kendi doktorumuza gidince sorcam bakalımkan damlasından sonra bizimkinin de kakası çok kötü kokuyor
bir de kakasının rengi sarıdan çok kahverengiye döndü, seninki de öyle mi
Ben hiç zıbın giydirmedim. Hep çıtçıtlı badi giydiriyorum. Şu sıralar kısa kollu çıtçıtlılara terfi ettik :)kızlar bebeklerinize atlet giydirmeye başladınız mı
ben iç zıbın üstüne çıtçıtlı badi giydiriyorum hala
atlet giydirmiyorsun yaniBen hiç zıbın giydirmedim. Hep çıtçıtlı badi giydiriyorum. Şu sıralar kısa kollu çıtçıtlılara terfi ettik :)
Hava durumuna göre uzun kollu tişört falan giydiriyorum hiç atlet giydirmedim canımatlet giydirmiyorsun yani
peki kolları üşümüyor mu canım
Canm banada dr 1 yasına kadar cılek yasak demiştı.iyi aksamlar.sabah kizima cilek tatdirdim.cok sevdi.su ana kadar rahatsiz olmadi.simdi uyutup yatagina koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?