2014 Aralık Anneleri

Ha bir de gazı ve kakası çok kötü kokuyor

Ha bir de gazı ve kakası çok kötü kokuyor
Yok gazı değilde kakası kokuyodu çok korktum ya anlatamam valla bu ayın sonunda kendi doktorumuza gitcez sorcam bide ona ay yavrum nasıl 5 dakika içinde uyumuş ya uyanmadı ben onu duzgun yatırırken uyandırayım dedim korktum ya bir kere geri hemen uyuyor neyseki biraz emzirdim

ya acaba adet olamadğım için mi hiç inmedim karnım falan nasıl doğuma gittiysem hala öyleyim üzülüyorum buna da evet bir yandan.iyi rahat oluyorum ama bir yandanda kötü işte kendi kendime diyorum hamilem kalsam anlamam yani

Adet olmadıysan hamile kalmazsın da bi kadın doğuma gidip baktırdın mı içerisi temizmiymiş ben kontrole gidememiştim bu düzensizlikler olunca ancak bu ay gidebildim heryere baktı yani.

Ayy valla çok beğendim yorumunu oğlum sürekli elini ağzına sokuyor aç bu aç diyorlar. Ben zayıfım diye doğru düzgün yemek yapmıyor musun diyorlar. Hadi ben zayıfım eşim 6 aylık hamile gibi ağzı olan konuşuyor işte :)

Slm kızlar. Regl dönemlerınde sür azalır ve tadı değişir. O dönemde malt içecekler önerırım
Ben platese basladm evde öncedende yapıyodum. 25 kilo aldm hamilelıkte şuan 7 fazlm kaldı. Tabi gobegım üç aylık hamile gıbı
Bırde kan damlasndan kakanın rengı kokusu değışiyo.

Kızlar konusu açılmışken bende sorayım. Bende hala regl olmadım doğumdan sonra kan pıhtısı kalmıştı onun için antibiyotik kullandım lohusayken ondan sonrada bi daha hiç bişey olmadı. Sizce tekrar bi kontrole gitmeli miyim

gunaydin herkese. bugun dedemin digungunu 77yasi bitiyo.kocaman bi cinar.butun torunlar toplanip koye dedemi gormeye gidiyoruz.haftasonunu onunla geciricez.

selam kızlar
4. ay aşısına gittiğimizde hemşire kan ilacı vermişti bize
o ilacı kullandığımızdan beri bebeğin kakası artık sarı değil, kahverengi ağırlıklı olarak sarı
sizde de öyle mi

benim arkadaş 6 ay sonra regl oldu

kan damlasından sonra bizimkinin de kakası çok kötü kokuyor
bir de kakasının rengi sarıdan çok kahverengiye döndü, seninki de öyle mi

kızlar bebeklerinize atlet giydirmeye başladınız mı
ben iç zıbın üstüne çıtçıtlı badi giydiriyorum hala

iyi aksamlar.sabah kizima cilek tatdirdim.cok sevdi.su ana kadar rahatsiz olmadi.simdi uyutup yatagina koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…