2014 Aralık Anneleri

Biz eşimle oturtmuyoruz hiç kucağına alan oturtuyor kızıyorum bende alıyorum hemen kucaklarından tabi doktora gitcem bu ayın sonunda sorcam
Aslnda bebekler oturmaya hazr olduklarnn sinyallerını verıyolarmış. Mesela kucaga alınca oturma pozısyonuna gelıyolarsa. Yada yatarken gozdelerını azda olsa kaldırıyolarsa ve ıturunca kafalarını dık turuyolarsa desteklı oturabılırlermış. Ben arada kucagmdada evdede oturtuyorum ıkı üç dakıka cok sevıyo oturmayı kızım

Kızlar bebişlerı oturtmaya basladnzmı.
ben oturtmaya basladim.4cu ayindan kucagimda destekli oturtmaya basladim.hic uzatamiyorduk.hep kafasini kaldirip oturma cabasindaydi.5ci ayin sonlarina dogru destekli oturmaya basladi.suan desteksiz ituruyor.etrafina minderler diziyorum.kafasini carpmasin diye.
bide ek qidaya da gectik.yogurt veriyorum.cok seviyor.armut.patates havuc hasliyip veriyorum.birde tavugun ayaklarini tirnak kismini kaynatip suyuna pirinc kucuk sogan koyup pisiriyorum.cok seviyor.hem vitaminli oluyor.hemde cocuklarin eklemlerini daha kuvvetli olmasini sagliyor.

Benımkıde bacaklarından tutup yarım kalkıyo artık oturmaya bayılıyo kıkır kıkır gülüyo cadı. Bende bugun dr la mesajlaştım zaten arda oturtuyodumda sorim dedim desteklı oturtabilirsın dedı. Bende yogurt meyve suyu puresı ve muhallebı verdım şimdiye kadar. Bugunde yumurta peynır attrdım Bu haftdan sonra sebzelere başlıcaz. Kontrole gıttıkten sonra kilo durumuna gore agırlık verırı yada tattrrrm

Arkadaşlar aranizda mastit olan var mi?dun aksam ateşim 38 en cikti sağ göğsünde kitle var sanki ve bayaa sisti göğsüm.internetten okudugum kadariyla mastitin de belirtileri bunlarbugün çoğunlukla o göğsümü emzirdim ateş için de ateş düşürücü kullandim suan ateşim yok acaba atlattim mi yoksa tekrarlar mi Dr a gidiyimmi karar veremedim de başina gelen varsa nazil atlatti acaba

Kızlar kayınpederim bez alacaktı huggies yokmuş telefon etti bende o zaman bir seferlik prima kullanayım dedim prima premium care aldırdım kullanan var mı görüntüsü dokusu falan hoşuma gitti baya ince ve yumuşak ama sanki kullanınca hoşuma gitmedi içindeki pamuk toplanmıştı

kızlar bebekleriniz kaç kilo kaç cm?

benim oğlan 5 ay 1 haftalık 8,400 civarı 65 cm. sizinkiler nasıl?

Canım ben prima beyaz kullanıyorum cok cok memnumun bikere pişik bile olmadı pamuk toplanması falan hiç olmadı bızde

kızlar bebekleriniz kaç kilo kaç cm?

benim oğlan 5 ay 1 haftalık 8,400 civarı 65 cm. sizinkiler nasıl?
Canım kızım gecen ay 7 kilo 63 cm di. Haftaya kontrolümüz var bakalım ne durumda kilosu. Bizde 5 aylık olduk.

Canım ben prima beyaz kullanıyorum cok cok memnumun bikere pişik bile olmadı pamuk toplanması falan hiç olmadı bızde
Prima nın normal yeşil paketli olanı gene iyiydi onu ilk ayında bir kere kullandım huggies daha iyiydi ama bu premium care yi hiç beğenmedim hele o petek dokusu iğrenç bişey hiç kullanılmamış hali çok güzel ince esnek ama bebeğimin altında çok kotu bide bir kokusu var

bir haftadır ishaliz, dr damla verdi
biraz toparlama oldu gibi ama hala ishal
herhalde ondan dolayı sancıdan birden çok şiddetli ağlamaya başlıyor, iki göz iki çeşme, battaniyeye koyup sallıyoruz, ancak sakinleşiyor, kucakta sallamayla susturamıyorum öyle durumlarda
bıngıldağına da baktı dr, biraz geniş dedi ve d vitaminini 4 damlaya çıkarmamı söyledi
bizde de durum böyle

Çok geçmiş olsun üzüldüm allahım bebeklerimize hastalık vermesin inşallah hemencecik geçer

DOKTORU BOYU UZUN DEDİ CANIM. TOMBİK GÖZÜKMÜO ZATEN. BU AY 300 GRAM ALMIŞIZ SADECE. AZ GELDİ AMA KİLOSU İYİ OLUNCA ÜSTÜNDE DURMADIM.
Banada geçen ay 600 gram almış az almış ek gıda vercem böyle olursa dedi 300 gram sadece bir aydamı neden o kadar az aldı

Banada geçen ay 600 gram almış az almış ek gıda vercem böyle olursa dedi 300 gram sadece bir aydamı neden o kadar az aldı
DOKTOR NORMAL DEDİ CANIM BEBEĞİM GİBİ UZUN VE KİLOLU BEBEKLER BU AYLARDA ALIMDA YAVAŞLARMIŞ. ZATEN HER AY 1 KİLO ALIRSA OBEZ OLUR :)
ŞUAN 9 AYLIK KIYAFETLER GİYİYORUZ.
BESLENMESİ 3 SAATTE BİR. VE CC Yİ ARTIRMADIM. 120 CC İÇİYOR 3 SAATTE BİR. EK GIDA FELAN DERKEN. BİRDE HAREKETLENDİ. YUVARLANIYOR. MUHAKKAK YAKIODUR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…