Bana az almış demişti sağlık ocağındaki bende sinirlenmiştin her ay bu çocuk 1 kilo alırsa tosun gibi olur diye bizde hep 6-9 ay kıyafetler giyiyoruz hep diyorumki bu kıyafetlermi küçük diyordumDOKTOR NORMAL DEDİ CANIM BEBEĞİM GİBİ UZUN VE KİLOLU BEBEKLER BU AYLARDA ALIMDA YAVAŞLARMIŞ. ZATEN HER AY 1 KİLO ALIRSA OBEZ OLUR :)
ŞUAN 9 AYLIK KIYAFETLER GİYİYORUZ.
BESLENMESİ 3 SAATTE BİR. VE CC Yİ ARTIRMADIM. 120 CC İÇİYOR 3 SAATTE BİR. EK GIDA FELAN DERKEN. BİRDE HAREKETLENDİ. YUVARLANIYOR. MUHAKKAK YAKIODUR.
cok gecmis olsun canim.İnsallah cabucak bebeyin iylesir. benim kizimin bingildagi dogdugundan beri cok kucuk.d vitamini kullanamadik.ama hala. oyle kuculmedi.d vitamini kullanmamam sorun yaratirmi acaba? bol bol gunese cikariyorum.ordan yeterince vitamin alirmiki?bir haftadır ishaliz, dr damla verdi
biraz toparlama oldu gibi ama hala ishal
herhalde ondan dolayı sancıdan birden çok şiddetli ağlamaya başlıyor, iki göz iki çeşme, battaniyeye koyup sallıyoruz, ancak sakinleşiyor, kucakta sallamayla susturamıyorum öyle durumlarda
bıngıldağına da baktı dr, biraz geniş dedi ve d vitaminini 4 damlaya çıkarmamı söyledi
bizde de durum böyle
Ben molfix kullanıyorum ilk günden beri çok memnunum ama şimdi bi numara büyüttüm biraz büyük gibi geldi sanki sizin ki kaç numara canım?iyi gunler.benim kizim 5.5aylik oldu boyu 64sm 7kq.ben hic kilo alimina takilmadim.ben prima kullaniyordum.biraz kotu kokusu vardi.ama memnundum.esim sonuncu defa molfiks almis.hic hosuma gitmedi.boyu cok kisa kaliyo.
Benim oğlumun baş çevresi biraz küçük gibi diye bende bıraktım d vitamini kullanmayı ama doktor kullanmak gerektiğini sadece bıngıldak için değil diğer kemikleri içinde d vitamininin gerekli olduğunu söyledicok gecmis olsun canim.İnsallah cabucak bebeyin iylesir. benim kizimin bingildagi dogdugundan beri cok kucuk.d vitamini kullanamadik.ama hala. oyle kuculmedi.d vitamini kullanmamam sorun yaratirmi acaba? bol bol gunese cikariyorum.ordan yeterince vitamin alirmiki?
3numara.ama 4olsa iyi olurmus.primanin 3numarasi buyukdu.bezler birbirinden farkliymis.kizim okadar haraket ediyorki bezi poposundan asagi kayiyor. ben buyuk kizimda hep bi numara buyuk bez kullandim.annem bezler cocugun kasigini sikiyor.genc kiz oldugunda problem yasar derdi. ondan icimde korku kaldi.Ben molfix kullanıyorum ilk günden beri çok memnunum ama şimdi bi numara büyüttüm biraz büyük gibi geldi sanki sizin ki kaç numara canım?
simdi kullanmaya baslasam olurmu.yoksa sonbaharimi bekliyim. yazin bol bol gunes gorecek.simdiden kizim bronzlasdi.goren sen bu cocuga neyaptin kapkara olmus diyor.Benim oğlumun baş çevresi biraz küçük gibi diye bende bıraktım d vitamini kullanmayı ama doktor kullanmak gerektiğini sadece bıngıldak için değil diğer kemikleri içinde d vitamininin gerekli olduğunu söyledi
Canım bende 3 kullanıyordum resmen iz yapıyordu bez şimdi 4e geçtik 20 gündür falan kullanıyorum azıcık büyük gibi ama en azından rahat ediyor3numara.ama 4olsa iyi olurmus.primanin 3numarasi buyukdu.bezler birbirinden farkliymis.kizim okadar haraket ediyorki bezi poposundan asagi kayiyor. ben buyuk kizimda hep bi numara buyuk bez kullandim.annem bezler cocugun kasigini sikiyor.genc kiz oldugunda problem yasar derdi. ondan icimde korku kaldi.
Ben arada aklıma geldikçe damlatıyorum şimdi düzenli değil. Bu ay ki kontrolümüze gidince soracağım yazın kullanayım mı diyesimdi kullanmaya baslasam olurmu.yoksa sonbaharimi bekliyim. yazin bol bol gunes gorecek.simdiden kizim bronzlasdi.goren sen bu cocuga neyaptin kapkara olmus diyor.
anne sütü d vitamini yönünden eksikmiş galiba ama emin değilim yanlış bilgi vermeyeyim canımcok gecmis olsun canim.İnsallah cabucak bebeyin iylesir. benim kizimin bingildagi dogdugundan beri cok kucuk.d vitamini kullanamadik.ama hala. oyle kuculmedi.d vitamini kullanmamam sorun yaratirmi acaba? bol bol gunese cikariyorum.ordan yeterince vitamin alirmiki?
anladım canım, belki diş çıkarıyorsa ondan az almıştırDOKTORU BOYU UZUN DEDİ CANIM. TOMBİK GÖZÜKMÜO ZATEN. BU AY 300 GRAM ALMIŞIZ SADECE. AZ GELDİ AMA KİLOSU İYİ OLUNCA ÜSTÜNDE DURMADIM.
inşallah canım sağolÇok geçmiş olsun üzüldüm allahım bebeklerimize hastalık vermesin inşallah hemencecik geçer
seninki de fazla geldi bana :)Banada fazla geldi 4 aylık kontrolümüzde 64 cm 6 kilo 440 gramdı bize bakarak oda bana fazla geldi
insallah.ben bugunden d vitamini vermeye basladim.bi hafta vericem.iki hafta sonra 6ayimiz bitiyor.asiya gitdigimizde doktoruna sorucam.ver derse devam ederiz.anne sütü d vitamini yönünden eksikmiş galiba ama emin değilim yanlış bilgi vermeyeyim canım
ben de çocuk üşütmüştü diye hiç dışarı çıkaramadım, güneş almadı, belki ondandır bıngıldağı
hayırlısı inşallah gelişir kemikleri
Fazlamı az almış demişti sağlık ocağındakiler görünüşte zayıf değil ama kilolu bir bebekte değil normal duruyorseninki de fazla geldi bana :)
şu persentil hesaplama falan var ya oraya göre fazla geldi diyorum
acaba o listelere hiç aldırmasam mı
İyiyim ben canım bebişimde iyi şukur oyun istiyor onunla ilgilenelim istiyor yere yorgan atıyorum üstüne koyuyorum babasıyla oynuyorlar ilgilenme mırın kırın ediyor hemen bu cumartesi kalça ultrasonu çektircem hemde 5. Ay kontrolumuz bakalım inşallah iyi geçer sen nasılsın bebişin nasıl bakalımkızlar ben geldim yeniden üye olmak zorunda kaldım şifremi unuttum mail adresimde aktif olmadığı için bu arada im gitti yazamadım sadece okudum nasılsınız bebişleriniz nasıl
Ay inş iyi sonuçlar alırsın aklından silinir rahtlarsın benim bebişte aynı babasına ölüyo sürekli ilgi bekliyo oyunlar bağırıs çığrışlar başladı sen oturtmuyorum diyodun bence oturabilir artık ben bi aydır oturtuyorum kucağıma falan bu arada organik dişlik araştırdım aldım 70 lira verip hiç sevmedi oğlum boşuna gitti siz alcaksanız almayın benceİyiyim ben canım bebişimde iyi şukur oyun istiyor onunla ilgilenelim istiyor yere yorgan atıyorum üstüne koyuyorum babasıyla oynuyorlar ilgilenme mırın kırın ediyor hemen bu cumartesi kalça ultrasonu çektircem hemde 5. Ay kontrolumuz bakalım inşallah iyi geçer sen nasılsın bebişin nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?