2014 Aralık Anneleri

Kızlar baby 2 go nun otomatik salıncağı indirime girmiş kullanan varmı 9 kg ma kadar diyo benimki 7 kg yani alırsam çok az kullanacaz mama sandalyeside oluyo alsam mı diyorum keşke ilk doğduğunda alsaydım boşuna rezillik çekmişim

Yok ben almadım zaten eczaneden aldım çıngıraklı dikkatini çekiyor tutuyor ama atıyor hemen aynen içşm rahat etsin diye kontrol ettircem bir daha arada kucağıma oturtuyorum ama hemen kaldırıyorum çok öyle tutmuyorum emzrirken bırakıyor emmeyi kalkmaya çalıyor oturuyor öyle bide sıpa sinirlenince saçını çekiyor ya

Oy yerim ben onubenimkide kendine vuruyo kfaasına falan nere denk gelirse

Oy yerim ben onubenimkide kendine vuruyo kfaasına falan nere denk gelirse
Nasıl buyuyorlar ben kızıyorum hemen elini çekiyorum biraz büyük olsa eline vururum ama daha anlamıyor işte kıyamıyorum çabuk buyuduler ilk zamanlar geçmiyordu ama şimdi onlarma oynadıkça zaman daha çabuk geçiyor anlamıyorum nasıl akşam oluyor

Fazlamı az almış demişti sağlık ocağındakiler görünüşte zayıf değil ama kilolu bir bebekte değil normal duruyor
ne bileyim canım, dediğim gibi bebek boy kilo tablosuna bakınca kafam karışıyor artık
dr bu aydan sonra bebeklerin kilo alımı ayda 500 gramın altına düşmezse iyi demişti

bu ayda da mı kalça ultrasonu vardı canım

kızlar oyun halısı almak istiyorum ama geç mi kaldım, kaç aya kadar kullanılır ki
bir de hepsi çin malı, başka üretim yeri olan yok mu

kızlar oyun halısı almak istiyorum ama geç mi kaldım, kaç aya kadar kullanılır ki
bende almak istiyordum.artik kizim baya haraketlendi.bi yerde durmuyor.kendi etrafinda donuyor.birazdan emekleyecek.onuncun fikrimden caydim.gunun cogunu disarida oluyoruz.kizimi eve sokamiyorum.hep disarida uyumak istiyor.

Canım doğduğundan beri var bizde 3 aydır falan kullanıyoruz çok seviyor oyun halısını ama emeklemeye başlayınca ister mi bilmiyorum baya bi oyalıyordu oyun halısı

kızlar bebeğime geçenlerde yürüteçe bindirdim, bi arkadaşta vardı, oğlum bayıldı. baya dik durup yürüyor. 5 ay 2 haftalık. 6. ayında bindirmeyi düşünüyorum. doktora sormadım daha. siz sordunuz mu?

Canım ben dayanabilirsem bindirmeyi düşünmüyorum yürüteç erkek bebeklerine iyi gelmiyomuş hemde emekliyolarmışya erken yürüyolarmış

Slm kızlar. Nasılsınız. Demir ilacı kullanan varmı varsa kiloya goremı verıyosunuz
Kahvaltıya başladnzmı. Bızım dr az peynır tereyagı recel bebe biskuvızı verebılırsın dedi. Birde arada sebze cırbası ve meyve puresı verıyorum.

slm.recel bebekler icin erken diyilmi? bi yasina kadar e seker yasak diyorlar.benim kizim tatli hicbisey sevmedi.bebe biskivisi bir kez yedi sonra agzina almadi.yumurta sarisina peynire bayildi.hepsini ayry ayri veriyorum.bugun yeni corba yapdim.biraz zeytin yagi kucuk sogan bir su bardagi suyu kaynatdim.1y.k unu yarim cay kasigi suyla islatib.suzgecden gecirip kayniyan suya doktun karistirarak bes dak pisirdim.kizim cok guzel yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…