- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Ben başladımda kg göre diyolar başlarda 4 5 damla verdim o kadar düzenli vermiyorum bu arada ek gıdaya başlamadık biz dahaSlm kızlar. Nasılsınız. Demir ilacı kullanan varmı varsa kiloya goremı verıyosunuz
Kahvaltıya başladnzmı. Bızım dr az peynır tereyagı recel bebe biskuvızı verebılırsın dedi. Birde arada sebze cırbası ve meyve puresı verıyorum.
Gğzel geçti canım çok güzel haberler aldık böbremleriyle ilgili bş sıkıntı vardı kontrol altında tutuyordu doktor çok şükür sıkıntımız kalmadı artık :)Nasıl geçti kontrolunuz bende cumartesi gidicem
Boyu kilosu çok iyi dedi hala daha baş çevresi geriden geliyor, genel olarak herşey güzel yavaş yavaş bişeyler tattırmaya başladım biraz obur olacak sanırım bizim oğluş :)Oy bebişlerin hali kalmadıki aşı olmaktan bi bitseydi aşılarımız kontrol nasıldı kilosu sağlıgı yerindedir inş
Benimkinin baş çevreside önden gidiyo canım benim tarafa çekmiş biraz yuvarlak hatları var:)genetik olduğunu düşünüyorum ben :)Gğzel geçti canım çok güzel haberler aldık böbremleriyle ilgili bş sıkıntı vardı kontrol altında tutuyordu doktor çok şükür sıkıntımız kalmadı artık :)
Boyu kilosu çok iyi dedi hala daha baş çevresi geriden geliyor, genel olarak herşey güzel yavaş yavaş bişeyler tattırmaya başladım biraz obur olacak sanırım bizim oğluş :)
Muhtemelen öyle canım bizde küçük kafalar olduk işteBenimkinin baş çevreside önden gidiyo canım benim tarafa çekmiş biraz yuvarlak hatları var:)genetik olduğunu düşünüyorum ben :)
Bizim hala aynı bazen gündüz saatlerce uyumuyor hiç bi işimi yapamıyorumKızlar bebişlerin uykusu düzene girdimi benimkinsabaha kadar saat başı kalkıyo gündüzde 20 ser dk en fazla yarım saat uyuyo ben hiç dinlenemiyorm
Benimkide öyle gece çok uyanıyo diye eşim bizi terketti oturma odasında uyuyo daha:)evim desen dağınık söyle böyle topluyorum üzerinden çünkü eşim oyalıyamıyo temizliğe başladığımda hem bebiş hem temizlik hiç halim kalmıyo ne kadar sürecek böyle bi düzene girseydik artıkBizim hala aynı bazen gündüz saatlerce uyumuyor hiç bi işimi yapamıyorum
Geçen teyzem geldi kendi 4 çocuk büyütmüş benim oğlanı çok yordu baya bi uyur dedi gör bak yarım saat uyuyacak dedim sonra hemen uyandı hiç uyumamış gibi gözler:)Teyzem diyoki ben böyle çocuk görmedim:)Bizim hala aynı bazen gündüz saatlerce uyumuyor hiç bi işimi yapamıyorum
Benim oğlum yalnız kalmayada gelemiyor hiç yüzüsten sırt üstüne dönemiyor hala bu seferde çok sinirleniyor. İkimiz evde yalnıxken temizlik yapmam imkansız gibi bişeyBenimkide öyle gece çok uyanıyo diye eşim bizi terketti oturma odasında uyuyo daha:)evim desen dağınık söyle böyle topluyorum üzerinden çünkü eşim oyalıyamıyo temizliğe başladığımda hem bebiş hem temizlik hiç halim kalmıyo ne kadar sürecek böyle bi düzene girseydik artık
Benim de annem sürekli başkalarının bebekleriyle kıyaslıyor oğlumuGeçen teyzem geldi kendi 4 çocuk büyütmüş benim oğlanı çok yordu baya bi uyur dedi gör bak yarım saat uyuyacak dedim sonra hemen uyandı hiç uyumamış gibi gözler:)Teyzem diyoki ben böyle çocuk görmedim:)
11 aralıkta doğdu canım 5.ay bitti dişi çıktıÇok sevindim hayırlı olsun ayın kaçında doğdu senin bebeğin canım
Bizim öyle sorunlarımız yokta ben genelde utu falan yaparken yanıma alıyorum halıyı falan kaldırıyorum arabasına koyuyorum gozumun önünde dursun diye oda çok seviyor arabasını zaten yemek yaparkende öyle yapıyorum hatta arabasını ileri geri şurup duruyorum öyle uyuyor bide gunduz geçerde gece hiç geçmez uyumadığı zamanBenimkide öyle gece çok uyanıyo diye eşim bizi terketti oturma odasında uyuyo daha:)evim desen dağınık söyle böyle topluyorum üzerinden çünkü eşim oyalıyamıyo temizliğe başladığımda hem bebiş hem temizlik hiç halim kalmıyo ne kadar sürecek böyle bi düzene girseydik artık
Darısı bizlere artık sorunsuz çıkarırız inşallah11 aralıkta doğdu canım 5.ay bitti dişi çıktı
Bende bu cumartesi gidicem kalça ultrasonu çekilcez tekrar inşallah bende iyi haberler alırım ben kan damlasını bıraktım gidince sorcam kendi doktorumuzaGğzel geçti canım çok güzel haberler aldık böbremleriyle ilgili bş sıkıntı vardı kontrol altında tutuyordu doktor çok şükür sıkıntımız kalmadı artık :)
Boyu kilosu çok iyi dedi hala daha baş çevresi geriden geliyor, genel olarak herşey güzel yavaş yavaş bişeyler tattırmaya başladım biraz obur olacak sanırım bizim oğluş :)
tamam canım hatırladım, Allah şifa versin inşallahBizim kalça takipte canım o yüzden çift bez kullanıyorduk biz
eve sokamıyor musun :)bende almak istiyordum.artik kizim baya haraketlendi.bi yerde durmuyor.kendi etrafinda donuyor.birazdan emekleyecek.onuncun fikrimden caydim.gunun cogunu disarida oluyoruz.kizimi eve sokamiyorum.hep disarida uyumak istiyor.
hadi ya, etrafı kapalı olanlar da var gerçiCanım bence alma artık çünkü benimki sıkıldı içinden çıkıyo kendi kendine zamanı gecti heralde
ben de saftirik gibi akıl edemedim de şimdi soruyorum :)Canım doğduğundan beri var bizde 3 aydır falan kullanıyoruz çok seviyor oyun halısını ama emeklemeye başlayınca ister mi bilmiyorum baya bi oyalıyordu oyun halısı
canım ütü ve saç kurutma makinesi kokusu onlar için çok zararlı haberin olsunBizim öyle sorunlarımız yokta ben genelde utu falan yaparken yanıma alıyorum halıyı falan kaldırıyorum arabasına koyuyorum gozumun önünde dursun diye oda çok seviyor arabasını zaten yemek yaparkende öyle yapıyorum hatta arabasını ileri geri şurup duruyorum öyle uyuyor bide gunduz geçerde gece hiç geçmez uyumadığı zaman
ilacın içinde aya ve yaşa göre artacağı yazıyor, biz ek gıdaya geçmedikSlm kızlar. Nasılsınız. Demir ilacı kullanan varmı varsa kiloya goremı verıyosunuz
Kahvaltıya başladnzmı. Bızım dr az peynır tereyagı recel bebe biskuvızı verebılırsın dedi. Birde arada sebze cırbası ve meyve puresı verıyorum.
vallahi disari cikma saati belli sabahlarien gec10.30da evdek cikmaliyiz.oyle agliyorki.ne yapicagimi sasiriyorum.bi dk hazirlaniyorum.aksamda 5den aglamaya basliyor.6da disari cikariyorum 8de eve geliyoruz ve yatana kadar mizmizlaniyo.balkonda kaliyoruz.evi hic sevmiyo.allahtan apartmanin onunde agaclar sandalyeler var.park niyetine anne kiz takiliyoruz:)tamam canım hatırladım, Allah şifa versin inşallah
eve sokamıyor musun :)
çok hoşsunuz ya :)
peki ne yapıyor ki bıdık, evde durmak istemediğini düşünüyorsun
bir de şu an kaç ay ve haftadasınız
hadi ya, etrafı kapalı olanlar da var gerçi
ben de saftirik gibi akıl edemedim de şimdi soruyorum :)
ben kan ilacini cok az kullandim.kan degerleri iyiydi gerek duymadik.8aralik dogumlu kizi bes bucuk aylik oldu.ek gidaya bes ayindan basladim.ilacın içinde aya ve yaşa göre artacağı yazıyor, biz ek gıdaya geçmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?