2014 Aralık Anneleri

Kan damlasından dolayı kabız oldu canım. Kan yapsın diye pekmez veriyorum damlayı kullanmayacağım artık
anladım canım, bizimki de sürekli ishal, nerdeyse bir buçuk ay oldu
arada normale dönüyor ama çocuğun poposu o kadar acıyor ki nasıl ağlıyor ishal olup pişik de olunca

selam kızlar
6,5 aylık olduk
sabahları bir tatlı kaşığı labne peynir, öğleden sonra bir çay tabağını tam doldurmayacak kadar yoğurt veriyorum
sabah kahvaltısına azcık yumurta ekleyeceğim artık
sizce yeterli mi ya da ne ekleyeyim ya da nasıl yapayım

Canım labneyi hazır mı alıyorsun kendin mi yapıyorsun. Devam sütü falan kullanıyorsan onuda ekleyebilirsin kahvaltısına

Bende 6.ay aşısına gittigimd 7 790 du normal dedi bizim doktordu yalnız değilsin yani

sağlık ocağında bize de verdiler ama günde iki kereden fazla ek gıda verilmeyecek yazıyor
o zaman peynir, yoğurt, meyve, yumurta, çorbadan seçip seçip vereceğiz öyle mi
Yok saat saat verilecek o aralardada anne sütü ek gıda veriliyor diye sakın anne sütünu azaltmayın

Merhaba bende 21 aralıkta oğlumu kucağıma aldım. Hamileyken yazıyordum da sonra hiç görmemişim burayı. Oğlum 6. 5 aylık oldu şükür sizler nasılsınız

Yoğurt, meyve suyu, çorba kahvaltı içinde beyaz peynir yumurta sarısı pekmez. Yumurta sarısını her gün vermiyorum canım havalar çok sıcak olduğu için
peki öğünleri nasıl düzenlediğini bana yazar mısın
günde kaç kez, içeriği nasıl
ve ek gıdayı verince o öğün süt vermiyorsun değil mi

Canım ben ek gıda verdikten sonra en geç yarım saat içinde emziriyorum anne sütünü unutmasın diye. Yaptığım doğru mu bilemiyorum. Ama annem sürekli tembihliyor sakın emmeyi bıraktırma diye. Zaten 1 yaşına kadar öncelik daima anne sütünde

@aşkitotomsu canım kilo konusundada yorum yapmak istememiştim aslında ama dayanamıcam çünkü benim oğlum 8 kilonun üzerinde. Kesinlikle kiloya takılma çocuk bu alır iştahı azalır artar vs. Önemli olan boy. Şu an ortalama gidiyor bizim boyumuz 68cmdi tam 6 aylıkken

benim kizim 7aylik oldu.8kq
73sm boy.kahvaltida kizim pek bisey yemiyo.biraz yumurta artik beyaziyla birlikde omlet yapiyorum ondan yiyor.ustune biraz emiyor.bi saatlik yuruse cikiyoruz donduyumuzde emip uyuyor.uyandiginda birazcik emiyo.oglen 12.30 13de corba veriyorum.cogu zaman kendi yemeklerini yemiyo.kendimizinkilerden veriyorum.yemekklerimize tuz atmadan kizim icin ayiriyorum. ogleden sonra yogurt veriyorum. yogurta salatalik reyhan kisnis dereotu kucuk kucuk dograyip. icine ekmek katip veriyorum.yada corba veriyorum.meyve.karpuz kavun taze misir.hepsinden yiyor.genel olarak anne sutu agrliklu besleniyor.muhallebi kasik mamasi vermiyorum.sevmiyo.

Merhaba bende 21 aralıkta oğlumu kucağıma aldım. Hamileyken yazıyordum da sonra hiç görmemişim burayı. Oğlum 6. 5 aylık oldu şükür sizler nasılsınız
merhaba.ben hamileyken bu formu hep takip etdim.ama hic cesaret edip yazmadim.sizin dogum hikayenizide hatirliyorum.formdakilere hep normal dogum yapmalarini tavsiye ediyordunuz. simdi eskilerden cogu kisi kalmadi.benim kizim 8aralik dogumlu.artik 8ci ayimiza gectik.

Canım her öğünde mutlaka önce emzir ya da mama alıyorsa mama ver sonra ek gıda.. Sakin anne sütunun yerine ek gıdayı koymaya çalışma çünkü ek gıda anne sütunu tamamlayıcı.. Bebisi de çok zorlama bu konuda sevdiklerini yesin yemedigine ara ver sonra tekrar dene

Evet canım maşallah ne hafıza var sende. Tavsiye ettim ama herşey olacağına varıyor, umarım kimseyi üzmemişimdir. Maşallah büyümüş evladın ne güzel, gerçi bizim de 7 ay bitmesine az kaldı. Ben pek bişey yediremiyorum ya, yemek yerken ona da yediriyorum yediklerimizden. Meyve hiç sevmedi, yoğurdu da, çorbayı seviyor sebze çorbası yapıyorum özel

Kan damlasından dolayı kabız oldu canım. Kan yapsın diye pekmez veriyorum damlayı kullanmayacağım artık
Kan damlası kabız yapmaz bildiğim kadarıyla diyelim ki yapıyor meyve ya da sebze purelerine katip ver bisi olmaz pekmezi de çok verme bence hava sıcak pekmez tereyağı ağır gelir bebislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…