2014 Aralık Anneleri

Kan damlası kabız yapmaz bildiğim kadarıyla diyelim ki yapıyor meyve ya da sebze purelerine katip ver bisi olmaz pekmezi de çok verme bence hava sıcak pekmez tereyağı ağır gelir bebislere
Vegaferon yapıyormuş canım ne yazık ki pekmezi fazla vermiyorum zaten en fazla 2 tatlı kaşığı

Başka bi kan ilacı kullansan ben santafer kullanıyorum çok şükür problem yasamadik

Başka bi kan ilacı kullansan ben santafer kullanıyorum çok şükür problem yasamadik
Aslında çok kararsızım ama sağlık ocağına gidip aile hekimiyle konuşmayı düşünüyorum bende. Yada kan tahlili yaptırmak istesem yaparlar mı acaba

kimse uzulmemisdir.senin tavsiyen herzaman hosuma gittiyi icin ozellikle aklimda kalmisdi.benim kizimda herseyi yemiyo.zorlamiyorum kendi yediklerimizden veriyorum.onlari biraz yiyo.

kimse uzulmemisdir.senin tavsiyen herzaman hosuma gittiyi icin ozellikle aklimda kalmisdi.benim kizimda herseyi yemiyo.zorlamiyorum kendi yediklerimizden veriyorum.onlari biraz yiyo.
Anladın canım, güzel hatırlanıyorsam ne mutlu. sen normal doğum mu yaptın peki? Evlatlarımız sağlıklı olsun inşallah. insan her şekilde imtihan olabiliyor. Kızını öp yerime :) aynen bende zorlamıyorum bugün yoğurt tadına alışsın diye bisküvi karıştırıp verdim yedi. Daha önce meyve suyu ve pekmezi karıştırmıştım, sevmemişti. Zamanla alışcaklar inşallah

Kızlar moralim bozuk kızım çişini çok yapmıyor önceden dolu dolu alıyordum kaç gündür böyle günde 4 sefer kaka yapıyor sabah değiştirdim altını daha çiş yapmamış kakasını yapınca bom boş alıyorum resmen neden olabilir suda veriyorum

Canım havalar çok sıcak ben çok su veriyorum ve aşırı terliyor benim oğlum. Kızında çok terliyorsa vücudu su kaybediyor olabilir. Minnak suluklar var ya onlardan 3 tane falan bitiriyor benim oğlum günde

Canım havalar çok sıcak ben çok su veriyorum ve aşırı terliyor benim oğlum. Kızında çok terliyorsa vücudu su kaybediyor olabilir. Minnak suluklar var ya onlardan 3 tane falan bitiriyor benim oğlum günde
Ooo baya bitiriyormuş ben çok az veriyorum suluğumuzda var ama ondan içemiyor daha bende minik biberonla veriyorum ama az veriyorum ama biberonu falan bir gorsun hemen ağzına sokuyor eline veriyorum kendide içiyor ya benim korkum idrar yolu enfeksiyonu olmuştur diye korkuyorum

Canım idrar yolu enfeksiyonunun belirtilerini bilmiyorum. İçin rahat etsin diye bi doktora götür istersen. Benim oğlum inanılmax terliyor resmen saçlarında damla damla su oluyor bu yüzden çok veriyorum ben. 30 ml lik bi suluğumuz var

Benimkide çok terliyor uyurken emerken kendi kendine oynarken saçını geriye doğru sıvazlıyorum terler boncuk boncuk oluyor

Gınaydın anmişler. Nasılsnz. Kızım ilk anne dedı ıkı gındur onun mutlulugunu yaşıyorum.
Buarada beslenmemizi yazım bende
Kahvaltı:yeşil sogan domateslı yumurta sarısına omlet.peynır. Ihlamur.ıhlamurun Bazen içine bebe bişküvisi eklıyorum. Bır cay kaşıgı ac karna pekmez.
Oglen yerse tabi sebze püresı bırgun bırgun corba Yatmadan bır ıkı saat oncede meyve püresı verıyorum evde ne varsA ama mutlaka kayısı hep oluyo kakasını daha rahat yapıyo çünkü. Yogurt buara pek yemıyo zorlamıyorum bende ara verdım.

Senin ki kaç aylık canım merak ettim ben ne kadar çok çeşit yiyor

Senin ki kaç aylık canım merak ettim ben ne kadar çok çeşit yiyor
7 aylık olmak üzere. Bız 5 aylık tattrmalara baslamıştık. Zaten üç dört kaşık yıyo yedıgınde. Bırtek kahvaltıyı guzel yıyo. Dıgerlerı oyunla şebeklıkle

anladım canım, ben öğün olarak veriyordum
bu sefer de fazla gelip kusmasın

uzunca yazmışsın çok teşekkür ederim zahmet oldu
ama çok da faydalandım

bizim ki sıcaktan mıdır nedir yiyip içmek istemiyor
bir de diş çıkarıyor belki ondandır
burada birisi daha yazmıştı, bebeği bu ara yemiyormuş
süt azalmaz inşallah
tekrar içmeye başlayınca düzene girer inşallah diye umuyorum Allah'tan

Valla ben 6-8 aylık beslenme duzenini okudum ek gıda veriliyor diye anne sutunu azaltmayın yazıyordu Sütün azalmasına sebep oluyormuş
foto için çok teşekkürler
sağlık ocağında bana da verdiler benzer bir şey
üzerinde iki öğün ek gıda yazıyor diye ben iki öğün süt yerine ek gıda verilecek sandım
iyi ki sizlere sormuşum kızlar

Azalmaz canım inşallah benimkide 2 gündür çok mız mız. Diş mi çıkarıyor sıcaktan mı yapıyor anlayamadım. Hala beyazlık yok ağzında sen emzirmeyi ihmal etme ne kadar emerse kar bebişlerimiz için Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Ya kızlar boya aldım saçımı boyayacam korkuyorum doktoruma sordum boyayabilirsşn artık demişti ama bişey olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…