Vegaferon yapıyormuş canım ne yazık kiKan damlası kabız yapmaz bildiğim kadarıyla diyelim ki yapıyor meyve ya da sebze purelerine katip ver bisi olmaz pekmezi de çok verme bence hava sıcak pekmez tereyağı ağır gelir bebislere
Başka bi kan ilacı kullansan ben santafer kullanıyorum çok şükür problem yasamadikVegaferon yapıyormuş canım ne yazık kipekmezi fazla vermiyorum zaten en fazla 2 tatlı kaşığı
Başka bi kan ilacı kullansan ben santafer kullanıyorum çok şükür problem yasamadik
Aslında çok kararsızım ama sağlık ocağına gidip aile hekimiyle konuşmayı düşünüyorum bende. Yada kan tahlili yaptırmak istesem yaparlar mı acabaBaşka bi kan ilacı kullansan ben santafer kullanıyorum çok şükür problem yasamadik
kimse uzulmemisdir.senin tavsiyen herzaman hosuma gittiyi icin ozellikle aklimda kalmisdi.benim kizimda herseyi yemiyo.zorlamiyorum kendi yediklerimizden veriyorum.onlari biraz yiyo.Evet canım maşallah ne hafıza var sende. Tavsiye ettim ama herşey olacağına varıyor, umarım kimseyi üzmemişimdir. Maşallah büyümüş evladın ne güzel, gerçi bizim de 7 ay bitmesine az kaldı. Ben pek bişey yediremiyorum ya, yemek yerken ona da yediriyorum yediklerimizden. Meyve hiç sevmedi, yoğurdu da, çorbayı seviyor sebze çorbası yapıyorum özel
Anladın canım, güzel hatırlanıyorsam ne mutlu. sen normal doğum mu yaptın peki? Evlatlarımız sağlıklı olsun inşallah. insan her şekilde imtihan olabiliyor. Kızını öp yerime :) aynen bende zorlamıyorum bugün yoğurt tadına alışsın diye bisküvi karıştırıp verdim yedi. Daha önce meyve suyu ve pekmezi karıştırmıştım, sevmemişti. Zamanla alışcaklar inşallahkimse uzulmemisdir.senin tavsiyen herzaman hosuma gittiyi icin ozellikle aklimda kalmisdi.benim kizimda herseyi yemiyo.zorlamiyorum kendi yediklerimizden veriyorum.onlari biraz yiyo.
Canım havalar çok sıcak ben çok su veriyorum ve aşırı terliyor benim oğlum. Kızında çok terliyorsa vücudu su kaybediyor olabilir. Minnak suluklar var ya onlardan 3 tane falan bitiriyor benim oğlum gündeKızlar moralim bozuk kızım çişini çok yapmıyor önceden dolu dolu alıyordum kaç gündür böyle günde 4 sefer kaka yapıyor sabah değiştirdim altını daha çiş yapmamış kakasını yapınca bom boş alıyorum resmen neden olabilir suda veriyorum
Ooo baya bitiriyormuş ben çok az veriyorum suluğumuzda var ama ondan içemiyor daha bende minik biberonla veriyorum ama az veriyorum ama biberonu falan bir gorsun hemen ağzına sokuyor eline veriyorum kendide içiyor ya benim korkum idrar yolu enfeksiyonu olmuştur diye korkuyorumCanım havalar çok sıcak ben çok su veriyorum ve aşırı terliyor benim oğlum. Kızında çok terliyorsa vücudu su kaybediyor olabilir. Minnak suluklar var ya onlardan 3 tane falan bitiriyor benim oğlum günde
Canım idrar yolu enfeksiyonunun belirtilerini bilmiyorum. İçin rahat etsin diye bi doktora götür istersen. Benim oğlum inanılmax terliyor resmen saçlarında damla damla su oluyor bu yüzden çok veriyorum ben. 30 ml lik bi suluğumuz varOoo baya bitiriyormuş ben çok az veriyorum suluğumuzda var ama ondan içemiyor daha bende minik biberonla veriyorum ama az veriyorum ama biberonu falan bir gorsun hemen ağzına sokuyor eline veriyorum kendide içiyor ya benim korkum idrar yolu enfeksiyonu olmuştur diye korkuyorum
Benimkide çok terliyor uyurken emerken kendi kendine oynarken saçını geriye doğru sıvazlıyorum terler boncuk boncuk oluyorCanım idrar yolu enfeksiyonunun belirtilerini bilmiyorum. İçin rahat etsin diye bi doktora götür istersen. Benim oğlum inanılmax terliyor resmen saçlarında damla damla su oluyor bu yüzden çok veriyorum ben. 30 ml lik bi suluğumuz var
Evet canım bol bol su vermek lazım bu yüzdenBenimkide çok terliyor uyurken emerken kendi kendine oynarken saçını geriye doğru sıvazlıyorum terler boncuk boncuk oluyor
Senin ki kaç aylık canım merak ettim ben ne kadar çok çeşit yiyorGınaydın anmişler. Nasılsnz. Kızım ilk anne dedı ıkı gındur onun mutlulugunu yaşıyorum.
Buarada beslenmemizi yazım bende
Kahvaltı:yeşil sogan domateslı yumurta sarısına omlet.peynır. Ihlamur.ıhlamurun Bazen içine bebe bişküvisi eklıyorum. Bır cay kaşıgı ac karna pekmez.
Oglen yerse tabi sebze püresı bırgun bırgun corba Yatmadan bır ıkı saat oncede meyve püresı verıyorum evde ne varsA ama mutlaka kayısı hep oluyo kakasını daha rahat yapıyo çünkü. Yogurt buara pek yemıyo zorlamıyorum bende ara verdım.
7 aylık olmak üzere. Bız 5 aylık tattrmalara baslamıştık. Zaten üç dört kaşık yıyo yedıgınde. Bırtek kahvaltıyı guzel yıyo. Dıgerlerı oyunla şebeklıkleSenin ki kaç aylık canım merak ettim ben ne kadar çok çeşit yiyor
anladım canım, ben öğün olarak veriyordumCanım her öğünde mutlaka önce emzir ya da mama alıyorsa mama ver sonra ek gıda.. Sakin anne sütunun yerine ek gıdayı koymaya çalışma çünkü ek gıda anne sütunu tamamlayıcı.. Bebisi de çok zorlama bu konuda sevdiklerini yesin yemedigine ara ver sonra tekrar dene
uzunca yazmışsın çok teşekkür ederim zahmet oldubenim kizim 7aylik oldu.8kq
73sm boy.kahvaltida kizim pek bisey yemiyo.biraz yumurta artik beyaziyla birlikde omlet yapiyorum ondan yiyor.ustune biraz emiyor.bi saatlik yuruse cikiyoruz donduyumuzde emip uyuyor.uyandiginda birazcik emiyo.oglen 12.30 13de corba veriyorum.cogu zaman kendi yemeklerini yemiyo.kendimizinkilerden veriyorum.yemekklerimize tuz atmadan kizim icin ayiriyorum. ogleden sonra yogurt veriyorum. yogurta salatalik reyhan kisnis dereotu kucuk kucuk dograyip. icine ekmek katip veriyorum.yada corba veriyorum.meyve.karpuz kavun taze misir.hepsinden yiyor.genel olarak anne sutu agrliklu besleniyor.muhallebi kasik mamasi vermiyorum.sevmiyo.
bizim ki sıcaktan mıdır nedir yiyip içmek istemiyorCanım ben ek gıda verdikten sonra en geç yarım saat içinde emziriyorum anne sütünü unutmasın diye. Yaptığım doğru mu bilemiyorum. Ama annem sürekli tembihliyor sakın emmeyi bıraktırma diye. Zaten 1 yaşına kadar öncelik daima anne sütünde
foto için çok teşekkürlerValla ben 6-8 aylık beslenme duzenini okudum ek gıda veriliyor diye anne sutunu azaltmayın yazıyordu Sütün azalmasına sebep oluyormuş
bizim ki sıcaktan mıdır nedir yiyip içmek istemiyor
bir de diş çıkarıyor belki ondandır
burada birisi daha yazmıştı, bebeği bu ara yemiyormuş
süt azalmaz inşallah
tekrar içmeye başlayınca düzene girer inşallah diye umuyorum Allah'tan
Azalmaz canım inşallah benimkide 2 gündür çok mız mız. Diş mi çıkarıyor sıcaktan mı yapıyor anlayamadım. Hala beyazlık yok ağzındafoto için çok teşekkürler
sağlık ocağında bana da verdiler benzer bir şey
üzerinde iki öğün ek gıda yazıyor diye ben iki öğün süt yerine ek gıda verilecek sandım
iyi ki sizlere sormuşum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?