2014 Aralık Anneleri

Ya kızlar boya aldım saçımı boyayacam korkuyorum doktoruma sordum boyayabilirsşn artık demişti ama bişey olur diye korkuyorum
Canım yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle ama hamikeyken bile boyatan insanlar tanıyorum. Bikaç ay önce bende ombre yaptırmaya karar vermiştim bi türlü yaptıramadım zaten şu an saçlarım çok bakımsız boyalı saç ekstra özen istiyor bebişle çok zor olur diye şimdilik erteledim ben

Bende devamlı uğraşamam dip boyasıyla bebek olduguundan dolayı diye siyah aldım oncedende siyaha boyuyordum karamele boyamıştım bin pişman oldum ardından hamile kaldım dip mip kalmadı uçlara indi artık

Bende devamlı uğraşamam dip boyasıyla bebek olduguundan dolayı diye siyah aldım oncedende siyaha boyuyordum karamele boyamıştım bin pişman oldum ardından hamile kaldım dip mip kalmadı uçlara indi artık
Brncede en mantıklısı siyah. Doktorunda boya dediyse sıkıntı olmaz inşallah canım

amin canım sağlıklı, huzurlu mutlu imanlı olsunlar iki dünyada da inşallah

kızlar bizim dr labne verebilirsin demişti kahvaltıda
ama onda da tuz var
normal peynire mi geçsem

Merhaba,nette evde labne yapımı ile ilgili tarifler mevcut.sütü yoğurt yerine peynirle mayaliyorsunuz katkılı hazır urun almaktansa denenebilir bence ben de bu hafta mayalamayi dusunuyorum
Ben denedim ama tutturamadım kıvamını bi daha da denemedim

Ne kadar sessiz buralar ya kızlar bayramın birinci günü kızım gece normal ağlaması değildi fena ağlıyordu bir yeri ağrıyordu belliydi acile goturduk tahliller sonucunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı çok üzüldüm ilk defa kızım böyle ağlıyordu göz yaşı kalmadı ağlamaktan titriyodu yavrum hiç unutamam o anını

canım çok geçmiş olsun ya, iyileşsin inşallah bian önce.şimdi iyidir yavrucuk,üzülme sende, çok zor biley bebeğinin aglaması anne için biliyorum.bende bayadır yoktum bi selm ediyim dedim.ek gıdalarınız ce yan etkileri nasıl gidiyo bakim.cünkü oğlum pürelere çok sıcak bakmıyo hala.tatlı kaşıgı kadr ancak yiyodur.hatta cay kaşıgı.yogurt ve meyve tabiki seviyo.bide günde 4kez kesin kaka yapıyo..valla ishal mi oldu diye bile düşündüm ama değil ek gıdadan sanırım.bide diş de yaparmış diye okudum.bu arada tam 3diş birden cıktı,suan 5dişimiz var.çok fena ısırıyo yaa bu dişler öldürcek beni geçmiş bayramnızı da kutlarım

kızlar azcık geçmişe baktım da, sizin bebişler kahvaltısından yumurta peynir ekmek çeşitli otlar hatta yemek bile yiyen var.biz neden böyle olduk yaaa((((

merhaba kızlar,
doğum kontrole başlayan vardır herhalde. Spiral taktıran var mı hiç?
şu an adetimin 2. günündeyim ve sanırım bugün yarın taktırmam gerekiyor. nerede takılır, fiyatları nelerdir acaba, bilgisi olan lütfen, yardımınızı bekliyorum

Canım ya ağlamaktan başka herhangi bir belirti var mıydı. Bayramın 2.geceside benim bebeğim saat 4e kadar uyutmadı bizi. Saluncak bile kurduk bana mısın demedi ilk kez bu kadar çok göz yaşı döktüğünü gördüm kolikten beterdi. Ama biz diş sancısı olduğunu düşünerek hep ağxına yoğunlaştık bu yüzdende doktora falan götürmedik. Gündüz pek bi sıkıntısı yok ama gece başlıyor bizim ki bebeği diş çıkaran annelerde belirtileri yazarsa sevinirim. Bu arada ateşi falan yok..

Ondan önceki gece bağırarak ağladı ama uzun surmemişti ağlaması ağrısındanmış ateş falanda olurmuş ama bizde yoktu herkeste ayrı ayrı seyrediyor bizimki de öyleydi ilk defa bu kadar çok ağladı canı acıdığı belliydi normal ağlaması değildi bebeğini tanırsın sonuçta ben dişlerine hep bakıyorum etlerinde şişme falan yok dişin olması imkansızdı inşallah geçer atlatırız bir daha olursa götür sende bence

Benimkide kakasını günde 3 kez yapar bazen hiç yapmaz inşallah geçer geçerde içim rahat eder daha bizde diş belirtisi yok

canım belirtilerde degisiyo cunku bizdede hic ateş olmadi mesela.sadece tüküruk ve kasimasi hatta keyfi falan da hic bozulmadi bu sutecte.benim arkadastaysa ateş oldu,keyifsizlik dolayisiyla iştahsizlik yapmis

arada mesajlarınıza bakıyorum da seneye bu zamanları biz de dişti kabızlıktı yemeğiydi derdine düşeceğiz.. Sahi şimdi iyi zamanlarım mı
simdilik iyi zamanlarin aynen canim ama şoyle bi durum var,en azindan bnim cevtemde..hangi dönemde olursak olalim bu cümleyi kuran illaki oluyoşu ara yürüsünde bi, bunlar iyi günlerin kismindayizkademe kadene devam edicek sanirim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…