2014 Aralık Anneleri

:))))) teşekkür ederim cvp için . Umarım hep iyi günler görürüz.

arada mesajlarınıza bakıyorum da seneye bu zamanları biz de dişti kabızlıktı yemeğiydi derdine düşeceğiz.. Sahi şimdi iyi zamanlarım mı
İlk bebeğinse şimdiden bol bol uyumanı tavsiye ederim benim hamileliğim berbat geçti 42 haftada doğum yaptım ve doğumdan bi gece öncesine kadar bulantı kusma devam etti sürek li hastanede yattım tek dediğim bi doğursaydım tüm gün bulantı yok dinlenecem oluyodu ama mümkün değilmiş:) her anları güzel ama sürekli ayağıma pranga bağlı gibi hissediyorum:) bi minicik can sana emanet her anımızın tadı başka oluyo ve bazen hamileliğimi bile özlüyorum içimde büyüttüm diyerek

Kızlar nasılsınız ek gıdayı beceremiyorum kasım annelerinden fikir almak iyi oluyo sizede tavsiye ederim:) bu arada bizim iki dişimiz çıktı biraz ates yaptı gece bi anda basıyodu çığlığı ama çıkınca rahatladı gündüz uyku sıkıntımız çok fazla uyumuyo ve ben çok yorgunum

kızlar azcık geçmişe baktım da, sizin bebişler kahvaltısından yumurta peynir ekmek çeşitli otlar hatta yemek bile yiyen var.biz neden böyle olduk yaaa((((
Canım nasılsın:) aynı kaderi paylaşıyoruz yumurta başta yiyodu şimdi midesi bulanıyo tabi ben çıldırıyorum hiç bişey yemiyo kilosu iyi maşallah ama başlamalıyız geçen yiyceksin diye zorladım bulandı yutamadı mosmor oldu aldım salladım kendine zor geldi aklım çıktı asla zorlamıyorm artık ama yemeye niyeti yok

Ben düşünüyorm sağlık ocağından hemsire adetin ikinci günü taktr dedi toplum sağlığı merkezlerinden randevu alıyomussun ücretsiz taktırabiliyomussun ben çok korkuyorum ama

teşekkür ederim canım çok sağol :)))))

Ben düşünüyorm sağlık ocağından hemsire adetin ikinci günü taktr dedi toplum sağlığı merkezlerinden randevu alıyomussun ücretsiz taktırabiliyomussun ben çok korkuyorum ama
Ben özel hastanede taktırmaya karar verdim. Sağlık ocağı illa gebelik testi istiyor. adetli gitsen de istiyorlarmış. 2 gün izin alma şansım yok iş yerinden ben de vaz geçtim. kem sağlık ocakları hormonlu spiral takmıyorlarmış. hormonsuzlar da kanamayı artırıyormuş.

pazartesi görüşeceğim dr la bakalım ne diyecek..

Aa bilmiyodum banada bilgi verirmisin bende düşünüyorumda

ben iiyiyim asil srn nasilsin canim ya,yiksyn bayadir.ek besinde ben baya ilerleme kaydettim valla cok mutluyum.gec basladigimdan sanirim en ufak pütürlü bisey öö demesine yetiyodu.sebze püresini gidim gidim yiyoduk.bugun nerdeyse yarim cay bardagi yedi.bende sunu anladim sabir göstrrmek lazim.onlara cok yabanci hrrsey aliscak illaki.az istiyosa az vercez zorla agzina tpersek yada kasikla az fazla kacirdugimda bile ögüruyo yavrum.tabi yapmadigim şaklabanlik kalmiyo yisin diye:)yumurta kismina ben 2haftaya gecerim insallah.simdilik öglen püre genelde patates kabak havuc yesil fslye yada bal kabagi karisimi,ikindi tarcinli yogurt, aksama dgruda meyve ya filede yada pure.sabah kahvaltiya peynir eklicem artik kendim yaparsam insallah.simdilik bunlar yeterli demi zaten ancak alisiyoruz biz:) sen neler yediriyosun.varmi önerin.mesela peyniri veriyomusun veriyosan sen mi yapiyosn.ben misafirlikte oldgm icin bi yapamadm oyuzdende baslayamadim bi.bu arada ankaradayim yineeee

Merhaba,nette evde labne yapımı ile ilgili tarifler mevcut.sütü yoğurt yerine peynirle mayaliyorsunuz katkılı hazır urun almaktansa denenebilir bence ben de bu hafta mayalamayi dusunuyorum
çok teşekkürler bakacağım inşallah

kızlarrrrrrrrrr
4,5 aylıkken kızım ishal olmuştu, yazmıştım buraya
şimdi 7 aylık olduk ama o zamandan beri genellikle ishal devam etti
arada normal kaka yaptı ama çok az
kaka tahlillerinde bir şey çıkmadı
diş sürecinden kaynaklanabilir mi
siz diş çıkarma döneminde ne kadar süreyle ishal yaşadınız

benim kızım da uyumuyor gündüzleri pek
diş sürecini sürekli ishalle geçiriyoruz
sen de yaşadın mı aynı şeyi

benim kızım da uyumuyor gündüzleri pek
diş sürecini sürekli ishalle geçiriyoruz
sen de yaşadın mı aynı şeyi
Evet benimde isal olduğu zamanlar olmuştu öyle çok ateş falan yapmadı ama baya bi ishal oluyodu bigün ishalse diğer gün değildi ama süreklilik olmadı

Ben oğlana bişeyler yediremeyince bide bu sayfa hiç aktif olmayınca kasım annelerine kaçtım:) onlara bişey danışmak güzel oluyo sen bana ek gıdayı beceriyosun maşallah benimki hep öğürüyo kaysı bile yemiyo bazen kaysının içine ceviz atıyorım yerse ne alaaa valla bi ara yumurtayı yiyodu ama simdi ağzına sürmüyo ağzını kitliyo bi görsen fena:) bide ordan duymuştum labne veriyodum pekmez dediler ama denemedim yoğurtda yemiyo bilmiyrm ne yapcz

Bende sebze çorbası yediremiyorum meyve yoğurt yumurta peynir falan yiyor ama çorbayı geri çıkarıyor bide kullanıyor musun sen merak ettim kan damlası bıraktım ben ne zaman onu versem kusuyor bende artık vermiyorum pekmez veriyorum ay buyuduler artık bide sıcaktan mıdır nedir gece sık uyanıyor bide yüz ustu donuyor sırtına donmeyi beceremeyince gece bağırıyor oyun oynarken de öyle yüz ustu donuyor bakıyor geri donemiyor oyle kafayı yere koyup yatıyor arada kaldırıp bakıyor

Merhaba ben de aralik annesiyim.bi suredir yazdiklarinizi takip ediyordm.size bi sorum var bebisleriniz emeklemeye basladi mi oglum henuz surunemiyo bile sadece donuyo:-( normalmi?
Bide kilo almasi cok yavasladi bu ay almamis neredeyse normalde 300-500gr aliyodu.

Aa bilmiyodum banada bilgi verirmisin bende düşünüyorumda

Şimdi doktordan geldim.
Bana normal spiral önerdi. Hormonlu önermiyorum, vücuduna ekstra hormon alman demek oluyor bu dedi.
Adetimin 3. günü çağırdı.
Çalışırken öğle arası bile gelsen olur dedi.

Başka bir hastaneye daha sormuştum mesela. Orada anesteziyle yapılıyormuş bu işlem. Bugünki doktora sordum. Gerek yok dedi.

Yalnız aklımı karıştıran şeyler var. Hormonlu spirali dr önermiyor, vücuda gereksiz hormon alıyorsun diyor. Hormonsuzda da kanama artıyor. Benim adetlerim zaten uzun ve kanamalı geçer. Bunu da taktırırsam kan kaybından düşüp bayılmayayım sokak ortasında

Kararsız kaldım yani. Konu hakkında bilgisi olan birileri olsa da bizi yönlendirseler keşke..

Merhaba ben de bayadır yoktum bu konuda bişeyler söylemek istedim. Arkadaşlar netten Spiralin nasıl takıldığını ve nasıl döllenmeye etki ettiğini izleyin araştırın. Bu kesinlikle çok acımasızca. Hormonlu veya hormonsuz hepsi döllenmeyi önlemiyor. Döllenmiş bebeğin rahimde yaşamasını engelliyor ucundaki iğneyle. Ben de taktırmaya gittim ama kapıdan döndüm. Kanamanın fazla veya az olması da rahim duvarının atılması yani adet kanamasıyla alakalı değil, döllenmiş bebek varsa onun atılmasıyla alakalı. Lütfen bunları çok iyi düşünün. Eşinizle konuşup karar verin ve onun korunmasını isteyin benim bi anne olarak tek çıkış yolum vicdanen bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…